cb600f Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Το πρόσθετο torrenter, αφήνει "κατάλοιπα" στον σκληρό δίσκο; Έβλεπα κάτι αγώνες και μετά παρατήρησα πως είχε σταματήσει το steaming γιατί είχε γεμίσει. Έψαξα στον φάκελο του kodi στο PC και δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο σε μέγεθος. Στο ιστορικό του πρόσθετου έσβησα τα πάντα και η χωρητικότητα του σκληρού δεν άλλαξε. Γιατί έγινε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Το πρόσθετο torrenter, αφήνει "κατάλοιπα" στον σκληρό δίσκο; Έβλεπα κάτι αγώνες και μετά παρατήρησα πως είχε σταματήσει το steaming γιατί είχε γεμίσει. Έψαξα στον φάκελο του kodi στο PC και δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο σε μέγεθος. Στο ιστορικό του πρόσθετου έσβησα τα πάντα και η χωρητικότητα του σκληρού δεν άλλαξε. Γιατί έγινε αυτό; Ψάξε μέσα από την εφαρμογή torrenter αν έχει επιλογή clear cache. Το ίδιο συμβαίνει και με το AceStream που είναι p2p streaming. Αν δε βρεις πρέπει να μπεις με κάποιον file manager στο directory που τα συγκεντρώνει (συνήθως είναι στο /SDCARD/ANDROID/OBB ή /SDCARD/ANDROID/DATA) και να τα κάνεις manually delete. Edit: Μόλις παρατήρησα ότι αναφέρεσαι σε PC αλλά υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει κι εδώ με τη διαφορά ότι το directory αλλάζει. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 νέος χρήστης του KODI και ήθελα να μάθω αν και πως μπορώ να παρακολουθήσω ή και να διακόψω ένα download που κάνω... κάθε 10% μου βγάζει ένα σύντομο popup κάτω δεξιά αλλά αν κάνω κλικ πάνω του δεν γίνεται τίποτα.. το download το κάνω γιατί η γραμμή μου παίζει στα 4-5 και δεν είναι εύκολο να δεις ταινία με live streaming ενώ δεν θέλω να μπλέξω με torrents (εξαλου το upload μου είναι ακόμα πιο τραγικό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το download αλλά ίσως μπορώ να βοηθήσω αλλιώς: αφού έχεις χαμηλή γραμμή μπορείς όταν πατάς σε μια γιαγιά και σου βγάζει τις πηγές με τα stream, να επιλέγεις ποιότητα εικόνας SD αντί για HD και HQ. Είναι πιο χαμηλά στη λίστα. Πιστεύω με sd θα στρημάρεις χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το download αλλά ίσως μπορώ να βοηθήσω αλλιώς: αφού έχεις χαμηλή γραμμή μπορείς όταν πατάς σε μια γιαγιά και σου βγάζει τις πηγές με τα stream, να επιλέγεις ποιότητα εικόνας SD αντί για HD και HQ. Είναι πιο χαμηλά στη λίστα. Πιστεύω με sd θα στρημάρεις χωρίς πρόβλημα. Παίδες είπαμε, δεν πατάμε τις γιαγιάδες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το download αλλά ίσως μπορώ να βοηθήσω αλλιώς: αφού έχεις χαμηλή γραμμή μπορείς όταν πατάς σε μια γιαγιά και σου βγάζει τις πηγές με τα stream, να επιλέγεις ποιότητα εικόνας SD αντί για HD και HQ. Είναι πιο χαμηλά στη λίστα. Πιστεύω με sd θα στρημάρεις χωρίς πρόβλημα. εννοείται φίλε μου οτι ψάχνω για SD, έτσι και αλλιώς το έχω συνδεδεμένο σε απλή LCD τηλεόραση 22 ιντσών! Και εννοείται οτι δεν πατάω σε γιαγιά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 όταν πατάς σε μια γιαγιάdamn autocorrect! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δύο ερωτήσεις. 1) Και στο xbmc και στο kodi που έβαλα στο tv box όταν στην αρχική οθόνη πατάω κάτω δεξιά το off μου βγάζει μενού με μοναδική επιλογή το exit ενώ παλιότερα είχε exit, shut down, hibernate, reboot κλπ. Αντίθετα στο kodi που έχω στο Pc μου βγάζει κανονικά όλες τις επιλογές. Τι μπορεί να φταίει στο box και μου βγάζει μόνο exit? Παλιότερα τις έβγαζε κι εκεί όλες αλλά αυτό άλλαξε ξαφνικά. 2) Όταν επιλέγω subtitle offset ενώ ως τώρα έβγαζε μια κλίμακα +-60 δευτερόλεπτα, τώρα βγάζει +-10 λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως το offset που χρειάζεται είναι 3-4 δευτερόλεπτα και πλέον είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω γιατί με ένα τικ που μετακινήσεις το ποντίκι πηγαίνει ο δείκτης του offset κατευθείαν κοντά στα 10 δευτερόλεπτα. Είναι σχεδόν αδύνατο να το πάω στα 2 η 3 δεύτερα. Υπάρχει τρόπος αλλάξω την κλίμακα στα Settings? Δεν έχω βρει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Δύο ερωτήσεις. 1) Και στο xbmc και στο kodi που έβαλα στο tv box όταν στην αρχική οθόνη πατάω κάτω δεξιά το off μου βγάζει μενού με μοναδική επιλογή το exit ενώ παλιότερα είχε exit, shut down, hibernate, reboot κλπ. Αντίθετα στο kodi που έχω στο Pc μου βγάζει κανονικά όλες τις επιλογές. Τι μπορεί να φταίει στο box και μου βγάζει μόνο exit? Παλιότερα τις έβγαζε κι εκεί όλες αλλά αυτό άλλαξε ξαφνικά. 2) Όταν επιλέγω subtitle offset ενώ ως τώρα έβγαζε μια κλίμακα +-60 δευτερόλεπτα, τώρα βγάζει +-10 λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως το offset που χρειάζεται είναι 3-4 δευτερόλεπτα και πλέον είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω γιατί με ένα τικ που μετακινήσεις το ποντίκι πηγαίνει ο δείκτης του offset κατευθείαν κοντά στα 10 δευτερόλεπτα. Είναι σχεδόν αδύνατο να το πάω στα 2 η 3 δεύτερα. Υπάρχει τρόπος αλλάξω την κλίμακα στα Settings? Δεν έχω βρει κάτι. εχει να κάνει με έκδοση ,και τα skins που χρησιμοποιείς ..ψάξε στις ρυθμίσεις του skin .για υπότιτλους ..καλύτερά να ψάξεις ,να κατεβάσεις τους κατάλληλους ..(αυτούς που ταιριάζουν ...) και όχι να παίζεις με χρόνους ... Edited June 27, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Skin έχω το default (confluence). Subs πιο γρήγορα κάνω offset τον πρώτο που βρίσκω πάρα να ψάξω μέχρι να πετύχω τον σωστό. Ειδικά στις σειρές που κάνει 5 λεπτά να βρει Subs. Αν φαινόταν το όνομα του release θα ήταν πιο εύκολο να βρω με τη μία τον σωστό αλλά σπάνια φαίνεται release, συνήθως τα βίντεο έχουν κάτι άκυρα filenames για ευνόητους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να οργανώσω τα "προστεθηκαν πρόσφατα" επεισόδια τηλ. σειρών, στο αρχικό μενού; Θέλω εάν γίνεται να φαίνονται μόνο τα ονόματα των σειρών που έχω στο library Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Για android tv box ποια έκδοση kodi να προτιμήσω arm ή x86 και ποια η διαφορά τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Για android tv box ποια έκδοση kodi να προτιμήσω arm ή x86 και ποια η διαφορά τους; arm, η αλλη δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 arm, η αλλη δεν κάνει Σε ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Καλησπερα,παρελαβα σημερα ενα android box το οποιο συνδεσα στον ενισχυτη μου με hdmi,δεν μου βγαζει ομως 5καναλο ηχο.Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω στο kodi,για να παρω 5καναλο ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Αν είναι ίδιο με τα Windows, στις ρυθμίσεις του ήχου να τσεκάρεις το HDMI passthrough. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Έχω ενεργοποίηση το passthrough αλλα δεν παίζει.Τη συσκευή εξόδου ήχου δεν με αφήνει να την αλλάξω και ειναι στο android audiotrack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Έκανα εγκατάσταση το KODI στο pc φ φίλου και ενώ το έχω κάνει πολλές φορές δεν βρίσκω άκρη με τους υπότιτλους.Ενώ τους βρίσκει το subtitles.gr όταν τους πατάω μου γράφει αποτυχία λήψης.Κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Παιδία μέχρι τώρα χρησιμοποιουσα στο Android box μου και στο κινητό μου το SPMC.. Υπάρχει κάτι νεότερο και καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Έκανα εγκατάσταση το KODI στο pc φ φίλου και ενώ το έχω κάνει πολλές φορές δεν βρίσκω άκρη με τους υπότιτλους.Ενώ τους βρίσκει το subtitles.gr όταν τους πατάω μου γράφει αποτυχία λήψης.Κάποια ιδέα? Το όνομα χρήστη είναι στα Ελληνικά γραμμένο. Έχει ξαναειπωθεί. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Το όνομα χρήστη είναι στα Ελληνικά γραμμένο. Έχει ξαναειπωθεί. Πιο όνομα χρήστη?Σορυ να έχει ξαναειπωθεί αλλά δεν το βρήκα με αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Το όνομα χρήστη στα Windows. Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Πως μπορώ να κάνω εγγραφή σε κάποιες Ελληνικές σειρές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 καλησπέρα, μπορεί να μου πεί κάποιος όσο ποιο αναλυτικά γίνεται πως μπορώ να βλέπω ταινίες και σειρές(σε μια ποιότητα που να βλέπεται) στο kodi? βλέπω διάφορα tutorial αλλά δεν δουλευόυν τα stream. ξέρει κανείς να με κατευθύνει? τέλος για ταινίες και σειρές υπάρχουν αγγλικοί ή ελληνικοί υπότιτλοι? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 καλησπέρα, μπορεί να μου πεί κάποιος όσο ποιο αναλυτικά γίνεται πως μπορώ να βλέπω ταινίες και σειρές(σε μια ποιότητα που να βλέπεται) στο kodi? βλέπω διάφορα tutorial αλλά δεν δουλευόυν τα stream. ξέρει κανείς να με κατευθύνει? τέλος για ταινίες και σειρές υπάρχουν αγγλικοί ή ελληνικοί υπότιτλοι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=409032 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts