zeovani Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Καλησπέρα Νέος στο άθλημα, αντικατέστησα το XBMC με το KODI στο Android box μου και είδα ότι πλέον στα add-ons προς εγκατάσταση δεν υπάρχουν τα προηγούμενα πχ digital, genesis κλπ. Τόσο στο Kodi όσο και στο XBMC μπορώ να εγκαταστήσω τα ίδια add-ons χωρίς πρόβλημα? Επίσης για να μην ψάχνομαι για αγώνες σε ποια εφαρμογή αθλητικού streaming έχεις δυνατότητα να ψάχνεις τους αγώνες εισάγοντας ομάδα? Επίσης κάτι άσχετο με XBMC... Για την εφαρμογη ClouTv η όποια προσωπικά μου φαίνεται πιο οργανωμένη από το XBMC άσχετα αν δεν είναι τόσο πληρης γνωρίζεται αν υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων στις ταινίες μέσω τη; χώρας United States? Edited May 2, 2015 by zeovani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Σ' ευχαριστώ! Βασικά έβαλα το sportsdevil στο kodi αλλά δεν κατάλαβα ποιο κανάλι δείχνει live Αγγλία και Τσάμπιονς Λικ! Ποιο απ' ολα; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Σ' ευχαριστώ! Βασικά έβαλα το sportsdevil στο kodi αλλά δεν κατάλαβα ποιο κανάλι δείχνει live Αγγλία και Τσάμπιονς Λικ! Ποιο απ' ολα; Δεν έχει iptv ...ψάχνεις ποιο αγώνα σε ενδιαφέρει! δεν έχεις καταλάβει τι είναι το κάθε addon.. iptv (live TV )pak india live,vdubt25,Robinhood people list, world tv hunitytalk.com #1259 Edited May 2, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Έχουν βγάλει επίσημη εφαρμογή για τον χειρισμό του xbmc,kore λέγεται και την βρήκα πιο χρηστική από το yatse, χώρια που είναι τσαμπέ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Έχουν βγάλει επίσημη εφαρμογή για τον χειρισμό του xbmc,kore λέγεται και την βρήκα πιο χρηστική από το yatse, χώρια που είναι τσαμπέ Το yatse είναι υπερπλήρες, κάνει τα πάντα ! το επίσημο θέλει δουλειά ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το yatse είναι υπερπλήρες, κάνει τα πάντα ! το επίσημο θέλει δουλειά ακόμα.... Το μόνο μείον του είναι ότι δεν σε δείχνει τα διαθέσιμα λινκς να διαλέξεις πηγή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Πως διαγράφουμε τις προηγούμενες εκδόσεις των addons που κρατάει το Kodi μιας και βλέπω ότι "Δεδομένα στη συσκευή" μου δείχνει 435MB; Αν πατήσω "Εκκαθάριση δεδομένων" θα μου διαγράψει ό,τι έχω περασμένο μέσα και δεν έχω χρόνο να το ξαναστήνω από την αρχή. Edited May 3, 2015 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Σας έχει τύχει να μη κατεβάζει υπότιτλους για κάποιες σειρές, ενώ για άλλες να κατεβαζει? Υπάρχει κάποιο bug ενδεχομένως η κάποια άλλη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μου έτυχε πρόσφατα με xbmc. Καθάρισα cache, έκανα απεγκατάσταση-εγκατάσταση από την αρχή και έκτοτε παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι σε όλες τις σειρές. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Σε άλλο πισί που έχω kodi δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μου έτυχε πρόσφατα με xbmc. Καθάρισα cache, έκανα απεγκατάσταση-εγκατάσταση από την αρχή και έκτοτε παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι σε όλες τις σειρές. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Σε άλλο πισί που έχω kodi δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Έχω κάνει και εγώ clear cache with maintenance tool αλλά τίποτα. Τώρα για uninstall σε apple.tv δύσκολο με βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 @alex222800 Τώρα βρήκα λίγο χρόνο και διάβασα όσα έχεις γράψει για iptv για να μπω στο νόημα. Σε πρώτη φάση δοκίμασα μέσω του pvr addon του kodi. Έφτιαξα και m3u list, την φόρτωσε όλα οκ. Αν πάω στο σάιτ που πρότεινες http://www.tvonlinestreams.com και ανοίξω το ποστ με τίτλο ace streams http://www.tvonlinestreams.com/ace-streams-playlist/ έχει ένα τεράστιο κατεβατό το οποίο μου πήρε 2 λεπτά μόνο για να επιλέξω σκρολάροντας. Το έβαλα μετά στο notepad, έφτιαξα το m3u αρχείο, το άνοιξα μέσα από το addon του kodi και μου έχει 700+ κανάλια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι 1) αν υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να κάνω πιο εύκολα copy το κατεβατό από το onlinestreams ή κατευθείαν αποθήκευση σε txt (δεν βλέπω να έχει κάποια τέτοια επιλογή) και 2) πως βγάζω άκρη με τα 700+ κανάλια στο kodi? Τι νόημα έχει να υπάρχουν τόσα σε μια λίστα? Πως βρίσκω αν ανάμεσά τους υπάρχουν ένα, δύο, πέντε που με ενδιαφέρουν? Μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 @alex222800 Τώρα βρήκα λίγο χρόνο και διάβασα όσα έχεις γράψει για iptv για να μπω στο νόημα. Σε πρώτη φάση δοκίμασα μέσω του pvr addon του kodi. Έφτιαξα και m3u list, την φόρτωσε όλα οκ. Αν πάω στο σάιτ που πρότεινες http://www.tvonlinestreams.com και ανοίξω το ποστ με τίτλο ace streams http://www.tvonlinestreams.com/ace-streams-playlist/ έχει ένα τεράστιο κατεβατό το οποίο μου πήρε 2 λεπτά μόνο για να επιλέξω σκρολάροντας. Το έβαλα μετά στο notepad, έφτιαξα το m3u αρχείο, το άνοιξα μέσα από το addon του kodi και μου έχει 700+ κανάλια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι 1) αν υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να κάνω πιο εύκολα copy το κατεβατό από το onlinestreams ή κατευθείαν αποθήκευση σε txt (δεν βλέπω να έχει κάποια τέτοια επιλογή) και 2) πως βγάζω άκρη με τα 700+ κανάλια στο kodi? Τι νόημα έχει να υπάρχουν τόσα σε μια λίστα? Πως βρίσκω αν ανάμεσά τους υπάρχουν ένα, δύο, πέντε που με ενδιαφέρουν? Μάλλον κάτι μου διαφεύγει. μπορείς και χειροκίνητα να κανεις copy paste οποια καναλια (οχι όλα)θελεις και να φτιάξεις δικιά σου λιστα (μονο με αυτα που σε ενδιαφέρουν) δοκίμασε και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iptvremote.android.iptv για iptv ..ποιο εύχρηστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ευχαριστώ, δεν είχα παρατηρήσει ότι μέσα στον ατελείωτο κώδικα υπάρχουν τα ονόματα των καναλιών οπότε μπορώ να κάνω κόπι επιλεκτικά όποια θέλω! Καλό αυτό για αρχή. Την εφαρμογή iptv για android θα την δοκιμάσω όταν πάω σπίτι. Το βράδυ θα ψαχτώ και με το rojadirecta.me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ευχαριστώ, δεν είχα παρατηρήσει ότι μέσα στον ατελείωτο κώδικα υπάρχουν τα ονόματα των καναλιών οπότε μπορώ να κάνω κόπι επιλεκτικά όποια θέλω! Καλό αυτό για αρχή. Την εφαρμογή iptv για android θα την δοκιμάσω όταν πάω σπίτι. Το βράδυ θα ψαχτώ και με το rojadirecta.me. να εχεις υπόψιν οτι η "λίστες" ,οι διευθύνσεις αυτες δεν λειτουργούν για πολύ καιρό (ιδιαίτερα οι δημοφιλής σταθμοι) για ευνόητους λόγους ...για αυτο χρειάζεται συνέχεια να ψάχνεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Έβαλα χτες την εφαρμογή iptv και το mx player όπως μου ζήτησε, έφτιαξα και 4-5 λίστες m3u από το tvonlinestreams και μου εμφάνιζε τα εικονίδια των καναλιών στο iptv (άρα σωστή η διαδικασία μέχρι εδώ) αλλά όταν πατούσα να παίξουν το mx έλεγε cannot play (κάτι τέτοιο). Δεν ξέρω αν έφταιγε το mx (ίσως ήθελε κάποια ρύθμιση) ή αν απλώς δεν δούλευαν τα συγκεκριμένα λινκς. Ψιλοαπογοητεύτικα που μετά από τόσα copy-paste-rename δεν είχα αποτέλεσμα. Μετά εγκατέστησα και το ace player έφτιαξα μια λίστα με άλλα λινκς και όταν πάτησα να παίξουν στο iptv αυτή τη φορά μου τα άνοιξε αυτόματα μέσω του ace player (μάλλον μπήκε default player στη θέση του mx). Το mx και το ace κάνουν την ίδια δουλειά? Να σβήσω το mx και να κρατήσω μόνο το ace ή χρειάζονται και τα δύο? Δοκίμασα και το rojadirecta.me μιας και είχε CL χθες και πατώντας στη λίστα του αγώνα όπου έλεγε acestream μου τα άνοιγε με το ace μια χαρά. Στα 2350kbps έκανε διακοπές λόγω buffering αλλά στα 1500 έπαιζε χωρίς πρόβλημα και με ποιότητα εικόνας ικανοποιητικότατη. Μετά μπήκα στο xbmc στο digitele στο κανάλι του rojadirecta και βρήκα και εκεί τα ίδια streams που είχε και στο σάιτ όμως όταν πατούσα σε κάποιο μου έβγαζε 2 επιλογές: να παίξει μέσω του p2p-stream addon του xbmc ή να παίξει σε external player. Το addon το έβαλα και δοκίμασα και έπαιξε αν και έκανε 2-3 λεπτά μέχρι να ξεκινήσει. Μετά έκανα δοκιμή να το παίξω με external player (με το ace player λογικά) αλλά δεν άνοιγε. Αφού από το σάιτ μου έπαιζε κανονικά με το ace δεν θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και από το xbmc? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να ανοίγει με τον external player? Edited May 6, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Έβαλα χτες την εφαρμογή iptv και το mx player όπως μου ζήτησε, έφτιαξα και 4-5 λίστες m3u από το tvonlinestreams και μου εμφάνιζε τα εικονίδια των καναλιών στο iptv (άρα σωστή η διαδικασία μέχρι εδώ) αλλά όταν πατούσα να παίξουν το mx έλεγε cannot play (κάτι τέτοιο). Δεν ξέρω αν έφταιγε το mx (ίσως ήθελε κάποια ρύθμιση) ή αν απλώς δεν δούλευαν τα συγκεκριμένα λινκς. Ψιλοαπογοητεύτικα που μετά από τόσα copy-paste-rename δεν είχα αποτέλεσμα. Μετά εγκατέστησα και το ace player έφτιαξα μια λίστα με άλλα λινκς και όταν πάτησα να παίξουν στο iptv αυτή τη φορά μου τα άνοιξε αυτόματα μέσω του ace player (μάλλον μπήκε default player στη θέση του mx). Το mx και το ace κάνουν την ίδια δουλειά? Να σβήσω το mx και να κρατήσω μόνο το ace ή χρειάζονται και τα δύο? Δοκίμασα και το rojadirecta.me μιας και είχε CL χθες και πατώντας στη λίστα του αγώνα όπου έλεγε acestream μου τα άνοιγε με το ace μια χαρά. Στα 2350kbps έκανε διακοπές λόγω buffering αλλά στα 1500 έπαιζε χωρίς πρόβλημα και με ποιότητα εικόνας ικανοποιητικότατη. Μετά μπήκα στο xbmc στο digitele στο κανάλι του rojadirecta και βρήκα και εκεί τα ίδια streams που είχε και στο σάιτ όμως όταν πατούσα σε κάποιο μου έβγαζε 2 επιλογές: να παίξει μέσω του p2p-stream addon του xbmc ή να παίξει σε external player. Το addon το έβαλα και δοκίμασα και έπαιξε αν και έκανε 2-3 λεπτά μέχρι να ξεκινήσει. Μετά έκανα δοκιμή να το παίξω με external player (με το ace player λογικά) αλλά δεν άνοιγε. Αφού από το σάιτ μου έπαιζε κανονικά με το ace δεν θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και από το xbmc? Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να ανοίγει με τον external player? το mx θελει ρύθμιση να παιξει μεσο διαδικτύου σε s/w και οχι h/w+ επιπλέον κανε εγκατάσταση και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xmtvplayer.watch.live.streams (καποια δουλευουν καλύτερα με αυτο ,ρύθμισε το iptv καθε φορα που ανοίγει ο συνδυασμός να επιλεξεις εκείνη την στιγμή με ποιο πρόγραμμα θελεις να παίξεις..γινεται απο τις ρυθμίσεις ) για buffering (το acestreaming ειναι torrent ,όσοι περισσότεροι χρήστες ...τόσα λιγότερη buffering ,ομαλά streaming)παίζει και ο σύνδεσμος (χθες ειδα τον αγώνα στο htpc μου που ειναι συνδεμενει με μια 40 samsung tv στα 2340(απο την ποιο πανω σελιδα ) στα ιταλικά με σχεδόν καθόλου buffering ,σε 720p εικονα ,απο kodi στο p2p παίζει μια χαρα ..αλλα με ace player ,οχι με αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Θα τα κοιτάξω όσα μου είπες Alex, να 'σαι καλά για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδιά σας παιζουν τα παιδικα στο Hellas TV.. Εχει μερικές μέρες που δεν... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ρε παιδιά σας παιζουν τα παιδικα στο Hellas TV.. Εχει μερικές μέρες που δεν... δεν δουλεύουν ...ναι το ξέρει ο λάμδα ..οταν βρει χρονο θα το φτιάξει .... τα παράπονα εδω http://forums.tvaddons.ag/forums/148-LAMBDA-S-XBMC-ADDONS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αντιμετωπίζω πολλαπλά disconnect με τον yatse Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πήγα να εγκαταστήσω την 15 εκδοση του kodi και μου βγάζει το εξής μήνυμα.......[ATTACH]60623[/ATTACH]Τι κάνω τώρα; Στο μεταξύ πήγα να γυρίσω στην 14.2 και μου λέει αποτυχία εγκατάστασης Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Σίγουρα δεν είναι άμεσα εντός αυτού του νήματος η ερώτηση αλλα που να την έκανα? Αφορά την εφαρμογή https://popcorntime.io/ και θέλω να ρωτήσω όσους την γνωρίζουν, δουλεύει απροβλημάτιστα? Εμένα όσες φορές προσπάθησα να δω ταινία μετά από 5-10 λεπτά σταματά η αναπαραγωγή των υποτίτλτων. Δοκίμασα να αλλάξω σε άλλη γλώσσα π.χ. Αγγλικά και τούς αναπαράγει κανονικά, μόλις ξαναβάζω Ελληνικά το πρόβλημα επανέρχεται. Αν πάω ποιο πίσω από τη χρονική στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα οι υπότιτλοι αναπαράγονται κανονικά, αν πάω ποιο μπροστά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία ή ακόμα καλύτερα και λύση? Edited May 10, 2015 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Σίγουρα δεν είναι άμεσα εντός αυτού του νήματος η ερώτηση αλλα που να την έκανα? Αφορά την εφαρμογή https://popcorntime.io/ και θέλω να ρωτήσω όσους την γνωρίζουν, δουλεύει απροβλημάτιστα? Εμένα όσες φορές προσπάθησα να δω ταινία μετά από 5-10 λεπτά σταματά η αναπαραγωγή των υποτίτλτων. Δοκίμασα να αλλάξω σε άλλη γλώσσα π.χ. Αγγλικά και τούς αναπαράγει κανονικά, μόλις ξαναβάζω Ελληνικά το πρόβλημα επανέρχεται. Αν πάω ποιο πίσω από τη χρονική στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα οι υπότιτλοι αναπαράγονται κανονικά, αν πάω ποιο μπροστά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία ή ακόμα καλύτερα και λύση? Από android συσκευή σου κάνει αυτά τα θέματα ? αν ναι πήγαινε στις ρυθμίσεις και άλλαξε το player που έχει σαν προεπιλογή και βάλε το mx player από το store.. Και αν σου κάνει πάλι νούμερα κατέβασε την αγγλική έκδοση http://popcorn-time.se/ .. στο tv box εμένα αυτήν λειτουργεί σωστά .. Η ελληνική έκδοση μου έκανε νούμερα .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Όταν κάνω clear cache στο tv box (με το all in one toolbox) εξαφανίζονται τα thumbnails των ταινιών στο xbmc. Τα επαναφέρω με έναν τρόπο που βρήκα γκουγκλάροντας. Πάω System->File Manager->Database, σβήνω το αρχείο Texture13.db και κάνω επανεκκίνηση το xbmc. Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος να αποφύγω αυτή την ταλαιπωρία? Στο all in one tollbox έχει white list μόνο για τα επιμέρους αρχεία των Temp Files και App leftovers αλλά όχι για αυτά της cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 2 εφαρμογές ILIVE και EROTI-XXX όταν είναι να φορτώσουν videos (όπως επισης και κάποιες άλλες εφαρμογές) μου εμφανίζουν το Μήνυμα Error on script... Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω? Έχω το KODI 14.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts