Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομίζω υπάρχει εδώ και πολύ καιρό

χτες το ανεβασαν.στο κουτι που εχει ο κοστης μπορεις να αλλαξεις την ραμ εχει βιντεο με το πως καθως και πως να βαλεις σκληρο επανω

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χτες το ανεβασαν.στο κουτι που εχει ο κοστης μπορεις να αλλαξεις την ραμ εχει βιντεο με το πως καθως και πως να βαλεις σκληρο επανω

Αυτό που έχει αγοράσει είναι nuc pc http://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=nuc (προσέχεις μόνο να έχει καλό επεξεργαστή,cpu+gpu

η τοποθέτηση μνήμης,σκληρου είναι εύκολη υπόθεση και του wifi module (εάν χρειαστεί)

Θελω να μάθω για το μηχάνημα που εστησες; Ποσά λεφτά από που τι έχει μέσα και τέτοια;

Σου εστειλα pm σχετικα φιλε μου.

@all

Το Tronsmart BJ19 με τον Intel J1900 Quad Core εχω παιδια αυτην την στιγμη.

Εαν ξερει καποις απαντα στο παρακατω---->

.....ξερει καποιος για να μην ψαχνω τωρα,πως μπορω την στιγμη που βλεπω μια ταινια στο kodi,να την αποθηκευω ταυτοχρονα και στον σκληρο μου??Γινεται??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το πρόβλημα συμβατότητας έχουν δηλαδή;

Έχω κινέζικο tv box έχω και 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με καμιά ταινία ή σειρά μέχρι 1080.

Επειδή πλέον είναι σχετικά ώριμα, γενικά δεν υπάρχουν τόσες δυσλειτουργίες όσο στο παρελθόν. Εννοώ ότι δε σου εγγυάται κανείς ότι μπορείς να τα αναβαθμίσεις εάν θέλεις (ή χρειαστεί). Είναι πολλά Κινέζικα κουτιά που μένουν κολλημένα στην έκδοση λειτουργικού που τα πήρες, τα πιο πολλά android-based δεν υποστηρίζουν δυναμική αλλαγή συχνότητας (χρειάζεται reboot) κλπ.

Πείτε μου κάτι.

Μπορώ να μπλόκαρω το Genesis από το να κάνει αναβαθμίσεις;

Τα άλλα addon ας κάνουν κανονικά.

Δυστυχώς μετά την 5.0.6 δεν μου παίζει σωστά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πείτε μου κάτι.

Μπορώ να μπλόκαρω το Genesis από το να κάνει αναβαθμίσεις;

Τα άλλα addon ας κάνουν κανονικά.

Δυστυχώς μετά την 5.0.6 δεν μου παίζει σωστά.

απλό είναι https://youtu.be/_0b4cBN--q8

για οποίους δεν το ξέρουν....

για να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες (αγαπημένα,οτιδήποτε) με iptv ,και όχι μόνο....αξίζει

https://youtu.be/lBRm8F2tHyc

Edited by alex222800

Στο Phoenix/Phoenix TV, τα κανάλια acestream λειτουργούν; έχω το plexus αλλά ούτε ένα δεν δείχνει να δουλεύει. Έχω Ubuntu 14.04 και kodi, αν έχει καμιά σημασία αυτό.

Έχεις κατεβάσει τα modules για acestream και sopcast από το plexus? Πριν μερικές μέρες δεν δούλευε αλλά χτες που το άνοιξα έκανε update και τα κατέβασε. Αν δεν το έχεις κάνει άνοιξε το plexus και θα σου βγάλει παραθυράκι να κατεβάσεις τα modules. Με το Phoenix δεν ξέρω τι παίζει αλλά από sportsdevil όταν επιλέγω να παίξει μέσω plexus στρημάρει κανονικά.

Έχεις κατεβάσει τα modules για acestream και sopcast από το plexus? Πριν μερικές μέρες δεν δούλευε αλλά χτες που το άνοιξα έκανε update και τα κατέβασε. Αν δεν το έχεις κάνει άνοιξε το plexus και θα σου βγάλει παραθυράκι να κατεβάσεις τα modules. Με το Phoenix δεν ξέρω τι παίζει αλλά από sportsdevil όταν επιλέγω να παίξει μέσω plexus στρημάρει κανονικά.

επιλέγω να ξεκινήσει απο την αρχή η εφαρμογή και στο παράθυρο που βγαίνει, κάνει εγκατάσταση τα modules του sopcast. Όταν έρχεται η σειρά για το acestream, το προσπερνάει πολύ γρήγορα. Νομίζω πως δεν τα εγκαθιστά. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Πως κάνω copy/paste από τον browser στο kodi?

Και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό.

επιλέγω να ξεκινήσει απο την αρχή η εφαρμογή και στο παράθυρο που βγαίνει, κάνει εγκατάσταση τα modules του sopcast. Όταν έρχεται η σειρά για το acestream, το προσπερνάει πολύ γρήγορα. Νομίζω πως δεν τα εγκαθιστά. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;
Παράξενο... Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση του plexus και ξανά εγκατάσταση.

Edit: Αυτό που περιέγραψα παραπάνω έγινε στο tv box μου. Πριν λίγο που εγκατέστησα το plexus και στο kodi του υποιλογιστή μου, έγινε αυτό ακριβώς που συνέβη και σε εσένα αλλά από την ανάποδη. Δηλαδή κατέβασε τα modules για acestream και μόλις ήρθε η σειρά του sopcast τα προσπέρασε σε μισό δευτερόλεπτο. Δεν ξέρω τι γίνεται...

Δες στο παρακάτω λινκ στα comments έχουν διάφορες λύσεις:

https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-plexus-program-add-on-kodi/

Edited by letom

Και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό.

https://youtu.be/98kXr_GxNqo

https://youtu.be/YteNG2cT8uc

Σε μένα με τον πρώτο τρόπο που είχε στην αρχή, δούλεψε.απλά δεν είναι δουλειά να γράφω όλο το μακρυνάρι με τις λίστες m3u

τζιφος δεν δουλευει

Edited by zxr
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δώστε μια βοήθεια για το acestream με Linux. Δεν υπάρχει κανείς που το έχει κάνει;

Λύθηκε το πρόβλημα με το acestream.

Έχει κανείς καμία m3u λίστα με κανάλια που να παίζει καλά για live tv;

Edited by cb600f

Ένα θεματακι που έχω σε φρέσκια εγκατάσταση kodi σε Android box. Μου εμφανίζει μόνο sd υλικό.. Εξαφανίστηκε το hd/1050/hq

γι αυτο,καποιος απαντηση?

Edited by blade_
Vamos Aris

Σε τηλέφωνο android, αφού τελείωσε η διαδικασία εγκατάστασης, πάω hellenic tv/TV, αλλά έχω αναπαραγωγή μόνο σε ήχο. Στις σειρές όμως έχω εικόνα και ήχο κανονικά όπως κανονικά είναι και στο genesis. Σε laptop win7 παίζει κανονικά. Κάπου είδα ότι χρειάζεται να ενημερωθούν οι drivers της κάρτας γραφικών και να κατέβουν codecs. Πως όμως;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε τηλέφωνο android, αφού τελείωσε η διαδικασία εγκατάστασης, πάω hellenic tv/TV, αλλά έχω αναπαραγωγή μόνο σε ήχο. Στις σειρές όμως έχω εικόνα και ήχο κανονικά όπως κανονικά είναι και στο genesis. Σε laptop win7 παίζει κανονικά. Κάπου είδα ότι χρειάζεται να ενημερωθούν οι drivers της κάρτας γραφικών και να κατέβουν codecs. Πως όμως;

πήγαινε ρυθμίσεις ..video....acceleration ...απενεργοποίησε...

Το kodi μπαίνει ξανά στο προσκήνιο με αφορμή συσκευές που πωλούνται προρυθμισμένες για πειρατικό streaming:

http://www.theregister.co.uk/2015/10/13/legalities_of_streamed_video_in_europe/