vrwmiaris Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 νομίζω υπάρχει εδώ και πολύ καιρό χτες το ανεβασαν.στο κουτι που εχει ο κοστης μπορεις να αλλαξεις την ραμ εχει βιντεο με το πως καθως και πως να βαλεις σκληρο επανω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 χτες το ανεβασαν.στο κουτι που εχει ο κοστης μπορεις να αλλαξεις την ραμ εχει βιντεο με το πως καθως και πως να βαλεις σκληρο επανω Αυτό που έχει αγοράσει είναι nuc pc http://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=nuc (προσέχεις μόνο να έχει καλό επεξεργαστή,cpu+gpu η τοποθέτηση μνήμης,σκληρου είναι εύκολη υπόθεση και του wifi module (εάν χρειαστεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Θελω να μάθω για το μηχάνημα που εστησες; Ποσά λεφτά από που τι έχει μέσα και τέτοια; Σου εστειλα pm σχετικα φιλε μου. @all Το Tronsmart BJ19 με τον Intel J1900 Quad Core εχω παιδια αυτην την στιγμη. Εαν ξερει καποις απαντα στο παρακατω----> .....ξερει καποιος για να μην ψαχνω τωρα,πως μπορω την στιγμη που βλεπω μια ταινια στο kodi,να την αποθηκευω ταυτοχρονα και στον σκληρο μου??Γινεται?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το πρόβλημα συμβατότητας έχουν δηλαδή; Έχω κινέζικο tv box έχω και 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με καμιά ταινία ή σειρά μέχρι 1080. Επειδή πλέον είναι σχετικά ώριμα, γενικά δεν υπάρχουν τόσες δυσλειτουργίες όσο στο παρελθόν. Εννοώ ότι δε σου εγγυάται κανείς ότι μπορείς να τα αναβαθμίσεις εάν θέλεις (ή χρειαστεί). Είναι πολλά Κινέζικα κουτιά που μένουν κολλημένα στην έκδοση λειτουργικού που τα πήρες, τα πιο πολλά android-based δεν υποστηρίζουν δυναμική αλλαγή συχνότητας (χρειάζεται reboot) κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο Kodi, links από IPTV? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο Kodi, links από IPTV? https://youtube.com/watch?v=I2TKzCickrQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πείτε μου κάτι. Μπορώ να μπλόκαρω το Genesis από το να κάνει αναβαθμίσεις; Τα άλλα addon ας κάνουν κανονικά. Δυστυχώς μετά την 5.0.6 δεν μου παίζει σωστά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Πείτε μου κάτι. Μπορώ να μπλόκαρω το Genesis από το να κάνει αναβαθμίσεις; Τα άλλα addon ας κάνουν κανονικά. Δυστυχώς μετά την 5.0.6 δεν μου παίζει σωστά. απλό είναι https://youtu.be/_0b4cBN--q8 για οποίους δεν το ξέρουν.... για να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες (αγαπημένα,οτιδήποτε) με iptv ,και όχι μόνο....αξίζει https://youtu.be/lBRm8F2tHyc Edited September 29, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Στο Phoenix/Phoenix TV, τα κανάλια acestream λειτουργούν; έχω το plexus αλλά ούτε ένα δεν δείχνει να δουλεύει. Έχω Ubuntu 14.04 και kodi, αν έχει καμιά σημασία αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Έχεις κατεβάσει τα modules για acestream και sopcast από το plexus? Πριν μερικές μέρες δεν δούλευε αλλά χτες που το άνοιξα έκανε update και τα κατέβασε. Αν δεν το έχεις κάνει άνοιξε το plexus και θα σου βγάλει παραθυράκι να κατεβάσεις τα modules. Με το Phoenix δεν ξέρω τι παίζει αλλά από sportsdevil όταν επιλέγω να παίξει μέσω plexus στρημάρει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πως κάνω copy/paste από τον browser στο kodi? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Έχεις κατεβάσει τα modules για acestream και sopcast από το plexus? Πριν μερικές μέρες δεν δούλευε αλλά χτες που το άνοιξα έκανε update και τα κατέβασε. Αν δεν το έχεις κάνει άνοιξε το plexus και θα σου βγάλει παραθυράκι να κατεβάσεις τα modules. Με το Phoenix δεν ξέρω τι παίζει αλλά από sportsdevil όταν επιλέγω να παίξει μέσω plexus στρημάρει κανονικά. επιλέγω να ξεκινήσει απο την αρχή η εφαρμογή και στο παράθυρο που βγαίνει, κάνει εγκατάσταση τα modules του sopcast. Όταν έρχεται η σειρά για το acestream, το προσπερνάει πολύ γρήγορα. Νομίζω πως δεν τα εγκαθιστά. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Πως κάνω copy/paste από τον browser στο kodi? Και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) επιλέγω να ξεκινήσει απο την αρχή η εφαρμογή και στο παράθυρο που βγαίνει, κάνει εγκατάσταση τα modules του sopcast. Όταν έρχεται η σειρά για το acestream, το προσπερνάει πολύ γρήγορα. Νομίζω πως δεν τα εγκαθιστά. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;Παράξενο... Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση του plexus και ξανά εγκατάσταση. Edit: Αυτό που περιέγραψα παραπάνω έγινε στο tv box μου. Πριν λίγο που εγκατέστησα το plexus και στο kodi του υποιλογιστή μου, έγινε αυτό ακριβώς που συνέβη και σε εσένα αλλά από την ανάποδη. Δηλαδή κατέβασε τα modules για acestream και μόλις ήρθε η σειρά του sopcast τα προσπέρασε σε μισό δευτερόλεπτο. Δεν ξέρω τι γίνεται... Δες στο παρακάτω λινκ στα comments έχουν διάφορες λύσεις: https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-plexus-program-add-on-kodi/ Edited October 3, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 επιλέγω να ξεκινήσει απο την αρχή η εφαρμογή και στο παράθυρο που βγαίνει, κάνει εγκατάσταση τα modules του sopcast. Όταν έρχεται η σειρά για το acestream, το προσπερνάει πολύ γρήγορα. Νομίζω πως δεν τα εγκαθιστά. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό. https://youtu.be/98kXr_GxNqo https://youtu.be/YteNG2cT8uc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Πως κάνω copy/paste από τον browser στο kodi? Δοκίμασε (ctrl+c)για copy (ctrl+v) για paste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ακόμη τίποτα. Το acestream module δεν εγκαθίσταται και έκανα οτι λένε τα βίντεο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Σε μένα με τον πρώτο τρόπο που είχε στην αρχή, δούλεψε.απλά δεν είναι δουλειά να γράφω όλο το μακρυνάρι με τις λίστες m3u τζιφος δεν δουλευει Edited October 5, 2015 by zxr Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Δώστε μια βοήθεια για το acestream με Linux. Δεν υπάρχει κανείς που το έχει κάνει; Λύθηκε το πρόβλημα με το acestream. Έχει κανείς καμία m3u λίστα με κανάλια που να παίζει καλά για live tv; Edited October 11, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Ένα θεματακι που έχω σε φρέσκια εγκατάσταση kodi σε Android box. Μου εμφανίζει μόνο sd υλικό.. Εξαφανίστηκε το hd/1050/hq γι αυτο,καποιος απαντηση? Edited October 14, 2015 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σε τηλέφωνο android, αφού τελείωσε η διαδικασία εγκατάστασης, πάω hellenic tv/TV, αλλά έχω αναπαραγωγή μόνο σε ήχο. Στις σειρές όμως έχω εικόνα και ήχο κανονικά όπως κανονικά είναι και στο genesis. Σε laptop win7 παίζει κανονικά. Κάπου είδα ότι χρειάζεται να ενημερωθούν οι drivers της κάρτας γραφικών και να κατέβουν codecs. Πως όμως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σε τηλέφωνο android, αφού τελείωσε η διαδικασία εγκατάστασης, πάω hellenic tv/TV, αλλά έχω αναπαραγωγή μόνο σε ήχο. Στις σειρές όμως έχω εικόνα και ήχο κανονικά όπως κανονικά είναι και στο genesis. Σε laptop win7 παίζει κανονικά. Κάπου είδα ότι χρειάζεται να ενημερωθούν οι drivers της κάρτας γραφικών και να κατέβουν codecs. Πως όμως; πήγαινε ρυθμίσεις ..video....acceleration ...απενεργοποίησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Το kodi μπαίνει ξανά στο προσκήνιο με αφορμή συσκευές που πωλούνται προρυθμισμένες για πειρατικό streaming: http://www.theregister.co.uk/2015/10/13/legalities_of_streamed_video_in_europe/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 πήγαινε ρυθμίσεις ..video....acceleration ...απενεργοποίησε... Δεν το βρίσκω. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Δεν το βρίσκω. :( https://youtu.be/Ov6GnVm45nc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 System->Video->Acceleration->Allow hardware acceleration (απενεργοποίηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts