Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για Genesis .....

κάντε εγκατάσταση το Genesis lazarus (είναι μια λίγο ποιο παλιά έκδοση... mod) παίζουν όλα...

Απο video addons? Η κάπου αλλού?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα έλεγα να επιμέναμε στο Genesis (το σκέτο) γιατί η φάση με το Genesis Lazarus "βρωμάει":

http://forums.tvaddons.ag/general-video-addon-discussion/35331-genesis-lazarus.html

Για τον lambda ρε gamoto! :)

Σε εμενα ρε παιδια παιζει μια χαρα,ποτε δεν ειχα θεμα,βεβαια,ειμαι με win 10 πλεον,σε ανδροειδη συσκευες παντα ειχα θεματακια.........:)

@letom

Σωστος εδω.............:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Θα έλεγα να επιμέναμε στο Genesis (το σκέτο) γιατί η φάση με το Genesis Lazarus "βρωμάει":

http://forums.tvaddons.ag/general-video-addon-discussion/35331-genesis-lazarus.html

Για τον lambda ρε gamoto! :)

Δεν βρομάει καθόλου ..έχει δωσει την ευλογία του ..(έχει κάνει post ότι δεν τον ενοχλεί....)

εξάλλου το Genesis είναι .....

και εμένα μου δουλεύει ΠΑΝΤΟΥ (και οι δύο εκδόσεις )...πάντα φροντίζω να κάνω update και στα addon αλλά και να έχω την τελευταία έκδοση του kodi

Edited by alex222800

Alex σόρρυ αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Μπορεί ο Lambda να λέει ότι δεν ασχολείται με αυτό (και τι να κάνει δηλαδή να υποβάλλει μήνυση στον άλλο?) αλλά ούτε ευλογία έδωσε ούτε χάρηκε με τα ψέμματα που διαδίδει ο άλλος για το genesis.

Λόγια του "developer" του Genesis Lazarus:

"Nobody is updating the old one anymore, has being unreliable for a while now."

"The older version has been giving us problems for weeks so now i know why, they were working on a new one."

"They have ads now and a lot less links, don't know what's going on with icefilms, used to be one of the best"

" I don't think the old genesis is being updated anymore"

Σχόλιο του lambdaWhy he lies to people that Genesis development has stopped and his Genesis is the new Genesis?

Κι άλλο ένα: the funny thing I was talking with spoyser for bringing back downloading through super favourites or even bringing back the old way (it used spoyser's download script).

I don't think I will do it now, that guy may think I brought it back because I am afraid of his addon which is more reliable lol.

Εξαιτίας του Genesis Lazarus παρατάει αυτό που ετοίμαζε με τον Spoyser για downloading μέσω Genesis και Super Favourites.

Με του Λαζάρου πάντως μπορώ να σημειώνω όσα έχω δει, με το κανονικό με πετούσε έξω
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εμένα πάντως εδώ και μέρες σταμάτησε στο κανονικό Genesis να εμφανίζει τις favorite series.

Πατάω το σχετικό μενού και δεν κάνει τίποτα. Κατά τα άλλα δουλεύουν οι ταινίες ή αν βρω σειρά μέσω αναζήτησης.

Έχει σχέση με τα προβλήματα που λέγατε;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα πάντως εδώ και μέρες σταμάτησε στο κανονικό Genesis να εμφανίζει τις favorite series.

Πατάω το σχετικό μενού και δεν κάνει τίποτα. Κατά τα άλλα δουλεύουν οι ταινίες ή αν βρω σειρά μέσω αναζήτησης.

Έχει σχέση με τα προβλήματα που λέγατε;

υπομονή λογικά θα το φτιάξει...Υπάρχουν και άλλα addon...

Το.Lazarus δεν μου το περνάει γιατί έχω παλιότερο XBMC.

Υπάρχει τρόπος να το περάσω ή το ξεχνάω;

Amazon Fire stick 4k max

Το.Lazarus δεν μου το περνάει γιατί έχω παλιότερο XBMC.

Υπάρχει τρόπος να το περάσω ή το ξεχνάω;

Δεν ξέρω ....σε όλες τις συσκευές είμαι στην τελευταία έκδοση του kodi...Ίσως για αυτό σου βγαζει πρόβλημα και το original Genesis....

Δεν ξέρω ....σε όλες τις συσκευές είμαι στην τελευταία έκδοση του kodi...Ίσως για αυτό σου βγαζει πρόβλημα και το original Genesis....

Το έχω στήσει πολύ καλά το BEYOND XBMC στο tv box μου και το σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να το πειράξω μόνο και μόνο για το Genesys.

Amazon Fire stick 4k max

Το έχω στήσει πολύ καλά το BEYOND XBMC στο tv box μου και το σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να το πειράξω μόνο και μόνο για το Genesys.

αργά ή γρήγορα θα υποχρεωθείς....γιατί πολλά addon μπορεί να έχουν ασυμβατότητα με παλαιότερες εκδόσεις...στο μέλλον...

Θα πρότεινα για όσους ασχολούνται με LIVE TV και m3u links να ποστάρουν τα links τα οποία "παίζουν" μπάλλα για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος να ψάχνει και να προσαρμόζει dead links... εάν φυσικά συμφωνείτε....

Θα πρότεινα για όσους ασχολούνται με LIVE TV και m3u links να ποστάρουν τα links τα οποία "παίζουν" μπάλλα για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος να ψάχνει και να προσαρμόζει dead links... εάν φυσικά συμφωνείτε....

Αυτά αλλάζουν κάθε μέρα.

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό που σήμερα λειτουργεί, αύριο δεν λειτουργεί κ.ο.κ.

Αυτά αλλάζουν κάθε μέρα.

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό που σήμερα λειτουργεί, αύριο δεν λειτουργεί κ.ο.κ.

Φυσικά και έτσι είναι, απλά η πρότασή μου είναι όποιος έχει την καλή διάθεση και μπορεί να linkάρει αυτά που παίζουν και ας μην δουλεύουν αύριο. Αλλωστε δεν είναι όλα νεκρά την επόμενη ημέρα...

Εχω και εγω μια ερωτηση, οταν χρησιμοποιω την προσβαση μεσω του δικτυου κινητης τηλεφωνιας, ενω το kodi μου βρισκει ταινιες κτλ, δεν με αφηνει να ανοιξω κανενα stream, μολις γυρισω σε wifi λειτουργει αψογα και ανοιγει αυτα που πριν μου ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμα, εχει κανεις καμια ιδεα πως να το παρακαμψω;

Εδώ και 2 μέρες παίζει μια χαρά το Original Genesis και μάλιστα κάτι νέα Digilab links τρέχουν απίστευτα γρήγορα.<br />

Πολύ δυνατή αναβάθμιση!

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ και 2 μέρες παίζει μια χαρά το Original Genesis και μάλιστα κάτι νέα Digilab links τρέχουν απίστευτα γρήγορα.<br />

Πολύ δυνατή αναβάθμιση!

Το λινκ φίλε;

Το λινκ φίλε;

Ποιο link;

Απλά ενημέρωσα ότι ξεκίνησε να μου παίζει ξανά καλά το συγκεκριμένο addon.

Δεν είναι κάτι καινούριο σαν λειτουργία.

Amazon Fire stick 4k max

Ποιο link;

Απλά ενημέρωσα ότι ξεκίνησε να μου παίζει ξανά καλά το συγκεκριμένο addon.

Δεν είναι κάτι καινούριο σαν λειτουργία.

Το κατάλαβα απλα δεν το εχω εγώ το συγκεκριμένο add-on για να το προσθέσω.θα το googl αρω

Το κατάλαβα απλα δεν το εχω εγώ το συγκεκριμένο add-on για να το προσθέσω.θα το googl αρω
https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-gotv-for-xbmc/

Για να χουμε και τίποτα να λέμε πάντως για τους μπασκετικούς το χθεσινό φιλικό Ολυμπιακός-Ζαντάρ το Sportsdevil δεν το είχε στην αρχή και χρειάστηκε γύρω στο ημίχρονο να βγάλει link... οπότε δεν είναι και στανταράκι για όλα τα ματς...