haris013 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Είχα ρωτήσει και ποιο παλιά αλλά δεν έλαβα απάντηση ,το xbmc αναπαράγει βίντεο απο φλασακι μέσω USB otg ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Είχα ρωτήσει και ποιο παλιά αλλά δεν έλαβα απάντηση ,το xbmc αναπαράγει βίντεο απο φλασακι μέσω USB otg ? Φυσικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggeliscyprus Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Όσοι χρησιμοποιούν το icefilms και έχουν πρόβλημα με σφάλμα επικοινωνίας με την ιστοσελίδα πρέπει να αλλάξουν στα miscellaneous το URL. Επίσης βγήκε fixed version για το SportsDevil. Εκτεταμένες οδηγίες για το πως θα κάνετε τις αλλαγές αυτές θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους: 1. Icefilms 2. SportsDevil Καποιος ας βοηθηση ;;;; δεν μου ανοιγη κανενα προγραμμα το οποιο παρεχη ταινειες ...( οπως :::25:::::: mushup:::: IWD))) τι κανω ρε παιδια ας με βοηθηση καπιος... ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Gomovies και Gotv και yifi δοκίμασες? Εγώ με αυτά σώθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Υπάρχει ένα site (http://www.pogdesign.co.uk/cat/) που έχει το πρόγραμμα για τις σειρές. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο μέσα στο xbmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες του προγράμματος. Κάνει παπάδες τελικά. Έχω συνδέσει την τηλεόραση με hdmi και βλέπω με το gomovies hd ταινίες στην τηλεόραση συνδέοντας το κινητό s3 χωρίς κολλήματα. Το μόνο που δε γνωρίζω είναι αν μπορώ να στέλνω το σήμα στην τηλεόραση αλλά στο κινητό να σβήνει η οθόνη για να μη τη χαλάσω. Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται αυτό? Η αν κάποιος με s3 έχει δει πολλές ώρες με το κινητό ταινίες και αν του έχει δημιουργήσει προβλήματα στην οθόνη. (Είμαι σε Gotham) :-) Edited June 3, 2014 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αυτό που λες δεν γίνεται. Παλιά όμως υπήρχε μια εφαρμογή για το galaxy s το πρώτο η οποία όταν είχες συνδεδεμένο το κινητό μέσω mhl με την τηλεόραση σου έκανε μαύρη την οθόνη του κινητού. Εσύ όμως μπορούσες ακόμα να χειριστείς την οθόνη με touch EDIT: για δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nkahoang.screenstandby Ευχαριστώ. Θέλει όμως root. Θα το κάνω αν αλλάξω rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εξακολουθώ να μη μπορώ να δω υπότιτλους από subtitles.gr. Σε ποιό folder κατεβαίνουν οι υπότιτλοι για να ψάξω να δω αν όντως κατεβαίνουν? Τους υπότιτλους τους κρατάει προσωρινά? Οταν βγαίνεις από xbmc σβήνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω συντήρηση του XBMC (αφαίρεση των invalid/broken addons, αντικατάστασή τους κλπ); Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω συντήρηση του XBMC (αφαίρεση των invalid/broken addons, αντικατάστασή τους κλπ); Γιατί δεν πας στα settings> enabled addons να τα αφαιρέσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το χρονο που κανει η μπαρα κατω οταν ξεκινα η αναπαραγωγη εννοω την μπαρα play stop κλπ; Επειδη απο μονο του κανει πολυ ωρα για να φυγει και καποτε δεν φευγει. Πρεπει να καμω δεξι κλικ για να φυγει ομως εγω θελω να φευγει μονο του. Σε android ειναι που με ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το χρονο που κανει η μπαρα κατω οταν ξεκινα η αναπαραγωγη εννοω την μπαρα play stop κλπ; Επειδη απο μονο του κανει πολυ ωρα για να φυγει και καποτε δεν φευγει. Πρεπει να καμω δεξι κλικ για να φυγει ομως εγω θελω να φευγει μονο του. Σε android ειναι που με ενδιαφερει δεν μπορω να σε βοηθήσω περισσότερο αυτή τη στιγμή αλλά είναι επιλογή (από το κέλυφος νομίζω) να μην την εμφανίζει καν στην αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία με το xbmc. Εχω αγοράσει ένα android tv box 4k με xbmc και το έχω συνδέσει με hdmi με projector optoma hd24e με οθόνη πανί στα 4 μέτρα 118 ίντσες. Επίσης για ήχο 5.1 samsung home cinema . Το πως το ευχαριστιεμαι είναι απερίγραπτο. Βασικό για αποφυγή λαγκ είναι η σύνδεση να είναι με καλώδιο και όχι με wifi. Μια ταχύτητα 12 download και 0.75 upload είναι αρκετή. Εκεί που δυσκολεύει λιγάκι είναι στα 3d. Αλλα με λίγο Buffering παραπάνω είναι ok. Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το xbmc (Gotham 13.1 rc 1) γράφει xunity talk αντί του Gotham. Επίσης δεν μού εμφανίζει εξώφυλλα στις ταινίες .Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο, αλλά φαντάζομαι πώς ναι επειδή εμφανίστηκαν ταυτόχρονα. Έχει κανείς ιδέα τί φταίει και πώς διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αυτό με τα thumpnails συμβαίνει και σε μένα αλλά έκδοση γράφει Gotham 13.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το xbmc (Gotham 13.1 rc 1) γράφει xunity talk αντί του Gotham. Επίσης δεν μού εμφανίζει εξώφυλλα στις ταινίες .Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο, αλλά φαντάζομαι πώς ναι επειδή εμφανίστηκαν ταυτόχρονα. Έχει κανείς ιδέα τί φταίει και πώς διορθώνεται; Αυτό με τα thumpnails συμβαίνει και σε μένα αλλά έκδοση γράφει Gotham 13.1 Είχα κι εγώ πρόβλημα με την μη εμφάνιση των thumbnails και δοκίμασα αυτό και πέτυχε https://www.youtube.com/watch?v=iOcbIbcu0Fg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Είχα κι εγώ πρόβλημα με την μη εμφάνιση των thumbnails και δοκίμασα αυτό και πέτυχε https://www.youtube.com/watch?v=iOcbIbcu0Fg Σ'ευχαριστώ αλλά σ'εμένα δεν δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παίδες, για αυτούς που χρησιμοποιούν το xmbc από εξωτερικό για να βλέπουν ελληνικά κανάλια, σας παίζουν πάντοτε τα πάντα? Εμένα όταν το πρωτοέστησα με fusion και lamda, μου έπαιζαν όλα, και πήγα δυο μέρες μετά και το ελληνικό κανάλι που ήθελα δεν έπαιζε. Υπάρχει κάτι επιπλέον που μου διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παίδες, για αυτούς που χρησιμοποιούν το xmbc από εξωτερικό για να βλέπουν ελληνικά κανάλια, σας παίζουν πάντοτε τα πάντα? Εμένα όταν το πρωτοέστησα με fusion και lamda, μου έπαιζαν όλα, και πήγα δυο μέρες μετά και το ελληνικό κανάλι που ήθελα δεν έπαιζε. Υπάρχει κάτι επιπλέον που μου διαφεύγει? Και σε μάνα τα ίδια κάνει. Το χρησιμοποιώ κάνα 8μηνο και πότε παίζουν όλα, πότε κάποια δεν παίζουν και επίσης κάποια κολλάνε. Πχ το Σκαι επί πόσο καιρό είχε κολλήσει σε μια εκπομπή χωρίς να δείχνει live το πρόγραμμα. Δεν έχω βρει κάποια λύση στα παραπάνω. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παίδες, για αυτούς που χρησιμοποιούν το xmbc από εξωτερικό για να βλέπουν ελληνικά κανάλια, σας παίζουν πάντοτε τα πάντα? Εμένα όταν το πρωτοέστησα με fusion και lamda, μου έπαιζαν όλα, και πήγα δυο μέρες μετά και το ελληνικό κανάλι που ήθελα δεν έπαιζε. Υπάρχει κάτι επιπλέον που μου διαφεύγει? Γιατί δεν κατεβαζετε τις εφαρμογές των καναλιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μετά από αναβάθμιση σε 8.1 windows 64bit ελληνικά και γνήσια δεν λειτουργει τίποτ.μου βγαζει cannot connect to server network prolem. Τι λέτε μπορει να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μετά από αναβάθμιση σε 8.1 windows 64bit ελληνικά και γνήσια δεν λειτουργει τίποτ.μου βγαζει cannot connect to server network prolem. Τι λέτε μπορει να φταίει? Σε 8.1 32bit πάντως κανένα πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Πως μπορω να χρησιμοποιω τον mx player σαν στανταρ player στο xbmc? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Πως μπορω να χρησιμοποιω τον mx player σαν στανταρ player στο xbmc? Θα βρεις κάποιο xbmc που έχει ως default κάποιον external player. Πχ beyond xbmc Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 καλησπέρα παιδια ,μολις εγκατεστησα σε android tablet το xbmc . εκανα το Hellenic tv adds on αλλα μολις βαζω να παιξουν τα καναλια ενώ έχω ήχο δεν έχω εικόνα. ξέρεις κανείς γιατί?? Έχω το ίδιο πρόβλημα. Όχι σε όλα πχ Νεριτ παίζει κανονικά αλλά Αλφα Μεγκα Αντενα έχω μόνο ήχο. Ξέρει κανείς τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts