Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ρωτήσει και ποιο παλιά αλλά δεν έλαβα απάντηση ,το xbmc αναπαράγει βίντεο απο φλασακι μέσω USB otg ?
Samsung Note 9 Black

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όσοι χρησιμοποιούν το icefilms και έχουν πρόβλημα με σφάλμα επικοινωνίας με την ιστοσελίδα πρέπει να αλλάξουν στα miscellaneous το URL. Επίσης βγήκε fixed version για το SportsDevil. Εκτεταμένες οδηγίες για το πως θα κάνετε τις αλλαγές αυτές θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

1. Icefilms

2. SportsDevil

Καποιος ας βοηθηση ;;;; δεν μου ανοιγη κανενα προγραμμα το οποιο παρεχη ταινειες ...( οπως :::25:::::: mushup:::: IWD))) τι κανω ρε παιδια ας με βοηθηση καπιος... ευχαριστω..

Έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες του προγράμματος. Κάνει παπάδες τελικά. Έχω συνδέσει την τηλεόραση με hdmi και βλέπω με το gomovies hd ταινίες στην τηλεόραση συνδέοντας το κινητό s3 χωρίς κολλήματα. Το μόνο που δε γνωρίζω είναι αν μπορώ να στέλνω το σήμα στην τηλεόραση αλλά στο κινητό να σβήνει η οθόνη για να μη τη χαλάσω.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται αυτό?

Η αν κάποιος με s3 έχει δει πολλές ώρες με το κινητό ταινίες και αν του έχει δημιουργήσει προβλήματα στην οθόνη.

(Είμαι σε Gotham) :-)

Edited by Falcon36

Αυτό που λες δεν γίνεται. Παλιά όμως υπήρχε μια εφαρμογή για το galaxy s το πρώτο η οποία όταν είχες συνδεδεμένο το κινητό μέσω mhl με την τηλεόραση σου έκανε μαύρη την οθόνη του κινητού. Εσύ όμως μπορούσες ακόμα να χειριστείς την οθόνη με touch

EDIT: για δοκίμασε αυτή την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nkahoang.screenstandby

Ευχαριστώ. Θέλει όμως root. Θα το κάνω αν αλλάξω rom.

Εξακολουθώ να μη μπορώ να δω υπότιτλους από subtitles.gr. Σε ποιό folder κατεβαίνουν οι υπότιτλοι για να ψάξω να δω αν όντως κατεβαίνουν? Τους υπότιτλους τους κρατάει προσωρινά? Οταν βγαίνεις από xbmc σβήνονται?

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω συντήρηση του XBMC (αφαίρεση των invalid/broken addons, αντικατάστασή τους κλπ);

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω συντήρηση του XBMC (αφαίρεση των invalid/broken addons, αντικατάστασή τους κλπ);

Γιατί δεν πας στα settings> enabled addons να τα αφαιρέσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το χρονο που κανει η μπαρα κατω οταν ξεκινα η αναπαραγωγη εννοω την μπαρα play stop κλπ; Επειδη απο μονο του κανει πολυ ωρα για να φυγει και καποτε δεν φευγει. Πρεπει να καμω δεξι κλικ για να φυγει ομως εγω θελω να φευγει μονο του. Σε android ειναι που με ενδιαφερει

Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το χρονο που κανει η μπαρα κατω οταν ξεκινα η αναπαραγωγη εννοω την μπαρα play stop κλπ; Επειδη απο μονο του κανει πολυ ωρα για να φυγει και καποτε δεν φευγει. Πρεπει να καμω δεξι κλικ για να φυγει ομως εγω θελω να φευγει μονο του. Σε android ειναι που με ενδιαφερει

δεν μπορω να σε βοηθήσω περισσότερο αυτή τη στιγμή αλλά είναι επιλογή (από το κέλυφος νομίζω) να μην την εμφανίζει καν στην αρχή

Θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία με το xbmc.

Εχω αγοράσει ένα android tv box 4k με xbmc και το έχω συνδέσει

με hdmi με projector optoma hd24e με οθόνη πανί στα 4 μέτρα 118 ίντσες. Επίσης για ήχο 5.1 samsung home cinema .

Το πως το ευχαριστιεμαι είναι απερίγραπτο.

Βασικό για αποφυγή λαγκ είναι η σύνδεση να είναι με

καλώδιο και όχι με wifi.

Μια ταχύτητα 12 download και 0.75 upload είναι αρκετή.

Εκεί που δυσκολεύει λιγάκι είναι στα 3d. Αλλα με λίγο

Buffering παραπάνω είναι ok.

samsung is the winner

Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το xbmc (Gotham 13.1 rc 1) γράφει xunity talk αντί του Gotham. Επίσης δεν μού εμφανίζει εξώφυλλα στις ταινίες .Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο, αλλά φαντάζομαι πώς ναι επειδή εμφανίστηκαν ταυτόχρονα. Έχει κανείς ιδέα τί φταίει και πώς διορθώνεται;

Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το xbmc (Gotham 13.1 rc 1) γράφει xunity talk αντί του Gotham. Επίσης δεν μού εμφανίζει εξώφυλλα στις ταινίες .Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο, αλλά φαντάζομαι πώς ναι επειδή εμφανίστηκαν ταυτόχρονα. Έχει κανείς ιδέα τί φταίει και πώς διορθώνεται;

Αυτό με τα thumpnails συμβαίνει και σε μένα αλλά έκδοση γράφει Gotham 13.1

Είχα κι εγώ πρόβλημα με την μη εμφάνιση των thumbnails και δοκίμασα αυτό και πέτυχε

https://www.youtube.com/watch?v=iOcbIbcu0Fg

Είχα κι εγώ πρόβλημα με την μη εμφάνιση των thumbnails και δοκίμασα αυτό και πέτυχε

https://www.youtube.com/watch?v=iOcbIbcu0Fg

Σ'ευχαριστώ αλλά σ'εμένα δεν δούλεψε.

Παίδες, για αυτούς που χρησιμοποιούν το xmbc από εξωτερικό για να βλέπουν ελληνικά κανάλια, σας παίζουν πάντοτε τα πάντα? Εμένα όταν το πρωτοέστησα με fusion και lamda, μου έπαιζαν όλα, και πήγα δυο μέρες μετά και το ελληνικό κανάλι που ήθελα δεν έπαιζε. Υπάρχει κάτι επιπλέον που μου διαφεύγει?

Παίδες, για αυτούς που χρησιμοποιούν το xmbc από εξωτερικό για να βλέπουν ελληνικά κανάλια, σας παίζουν πάντοτε τα πάντα? Εμένα όταν το πρωτοέστησα με fusion και lamda, μου έπαιζαν όλα, και πήγα δυο μέρες μετά και το ελληνικό κανάλι που ήθελα δεν έπαιζε. Υπάρχει κάτι επιπλέον που μου διαφεύγει?

Και σε μάνα τα ίδια κάνει.

Το χρησιμοποιώ κάνα 8μηνο και πότε παίζουν όλα, πότε κάποια δεν παίζουν και επίσης κάποια κολλάνε.

Πχ το Σκαι επί πόσο καιρό είχε κολλήσει σε μια εκπομπή χωρίς να δείχνει live το πρόγραμμα.

Δεν έχω βρει κάποια λύση στα παραπάνω.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Γιατί δεν κατεβαζετε τις εφαρμογές των καναλιών;

Μετά από αναβάθμιση σε 8.1 windows 64bit ελληνικά και γνήσια δεν λειτουργει τίποτ.μου βγαζει cannot connect to server network prolem. Τι λέτε μπορει να φταίει?

Μετά από αναβάθμιση σε 8.1 windows 64bit ελληνικά και γνήσια δεν λειτουργει τίποτ.μου βγαζει cannot connect to server network prolem. Τι λέτε μπορει να φταίει?

Σε 8.1 32bit πάντως κανένα πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Πως μπορω να χρησιμοποιω τον mx player σαν στανταρ player στο xbmc?

Θα βρεις κάποιο xbmc που έχει ως default κάποιον external player.

Πχ beyond xbmc

Amazon Fire stick 4k max

καλησπέρα παιδια ,μολις εγκατεστησα σε android tablet το xbmc . εκανα το Hellenic tv adds on αλλα μολις βαζω να παιξουν τα καναλια ενώ έχω ήχο δεν έχω εικόνα. ξέρεις κανείς γιατί??

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Όχι σε όλα πχ Νεριτ παίζει κανονικά αλλά Αλφα Μεγκα Αντενα έχω μόνο ήχο.

Ξέρει κανείς τι φταίει;