Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα να δοκιμάσω και την έκδοση justxbmc του mpalaki για να παίζω τα HD με external player και παίζει σε windowed 720 από μόνο του, χωρίς να δίνει επιλογές στις ρυθμίσεις για full screen.

Τι κουλά είναι αυτά..

Βρήκε κανείς καμιά ιδέα για το πώς να τρέξω το Justxbmc σε full screen και όχι σε ανάλυση 720 που τρέχει από μόνο του;

Θυμίζω ότι συμβαίνει μόνο σε αυτό το πρόγραμμα. Έχω άλλες 2 εκδόσεις του XBMC περασμένες και καμιά άλλη δεν το κάνει αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα περασα τα windows 8.1 απο windows 7 που ειχα εβαλα και το xbmc με το supe repo αλλα τζιφος δεν δουλευει με τιποτα στα 8 εγω τουλαχιστον δεν μπορεσα αν μπορειτε να μου πειτα καμοια ιδεα μεχρι χτεσ δουλευε και σημερα :rocket:αν εινα να γυρισω σε 7 παλι ευχαριστω πολυ

παιδια στο x-navi κολαει κ σε σας στην αναζητηση για ταινια???η αργει αρκετα να βγαλει τα αποτελεσματα????το πρωι δουλευε μια χαρα γρηγορα το βραδυ συνηθως αργει η κολαει...ταινιεσ βλεπω χωρις προβλημα αν πατησω να παιξει...

παιδια καλησπερα περασα τα windows 8.1 απο windows 7 που ειχα εβαλα και το xbmc με το supe repo αλλα τζιφος δεν δουλευει με τιποτα στα 8 εγω τουλαχιστον δεν μπορεσα αν μπορειτε να μου πειτα καμοια ιδεα μεχρι χτεσ δουλευε και σημερα :rocket:αν εινα να γυρισω σε 7 παλι ευχαριστω πολυ

Για το superepo δεν ξερω, αλλα στο laptop με 8.1 και fusion addon, ολα τρεχουν μια χαρα.

Amazon Fire stick 4k max

Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση το fusion εχω ψαξει και δεν εχω βρει το ζιπ φαιλ για να το βαλω,αν μπορεις να μου πεις που να το βρω να το κατεβασω,ευχαριστω

Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση το fusion εχω ψαξει και δεν εχω βρει το ζιπ φαιλ για να το βαλω,αν μπορεις να μου πεις που να το βρω να το κατεβασω,ευχαριστω

Οδηγός εγκατάστασης Fusion

Edited by istrios

Βρήκε κανείς καμιά ιδέα για το πώς να τρέξω το Justxbmc σε full screen και όχι σε ανάλυση 720 που τρέχει από μόνο του;

Θυμίζω ότι συμβαίνει μόνο σε αυτό το πρόγραμμα. Έχω άλλες 2 εκδόσεις του XBMC περασμένες και καμιά άλλη δεν το κάνει αυτό.

αυτός που φτιάχνει το justxbmc φτιάχνει και custom rom για το minix neo 7 και έχει ενσωματώσει μέσα στη ρομ να αλλάζεις τον kernel από 720p σε 1080p και το αντίστροφο επομένως δοκίμασε να βάλεις την version1 http://www.mediafire.com/download/8cdq366rky86clk/justXBMC.apk

η την version 2 http://www.mediafire.com/download/4j92155f9zbobfj/justXBMCv2.apk που δουλεύουν στα 1080 η version 3 εχει θεματα

και version 4 την εχει "γυρίσει" σε 720

μπορείς να την περάσεις απο "πάνω" δεν χάνει τα settings των προηγούμενων και έτσι δεν χάνεις τίποτα δοκίμασε καποια απο της 2 θα σου κανει...ελπιζω

Edited by mpalakis1

Μεχρι στιγμης εχω επαναφερει επιτυχως να παιζει το 1channel αφου εκανα οτι μου προτεινατε, δηλαδη εγκατασταση απο superepo.

Παρολαυτα το simply player που και αυτο περαστηκε ετσι, δεν παιζει πολλα streams.

Να ρωτησω, για ξενες σειρες ποιο θεωρειτε εσεις καλυτερο;

Το Navix δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν εμφανιζεται ενω το εχω περασει απο fusion.

Amazon Fire stick 4k max

Μεχρι στιγμης εχω επαναφερει επιτυχως να παιζει το 1channel αφου εκανα οτι μου προτεινατε, δηλαδη εγκατασταση απο superepo.

Παρολαυτα το simply player που και αυτο περαστηκε ετσι, δεν παιζει πολλα streams.

Να ρωτησω, για ξενες σειρες ποιο θεωρειτε εσεις καλυτερο;

Το Navix δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν εμφανιζεται ενω το εχω περασει απο fusion.

Το navix θα το βρεις στις εφαρμογές.

αυτός που φτιάχνει το justxbmc φτιάχνει και custom rom για το minix neo 7 και έχει ενσωματώσει μέσα στη ρομ να αλλάζεις τον kernel από 720p σε 1080p και το αντίστροφο επομένως δοκίμασε να βάλεις την version1 http://www.mediafire.com/download/8cdq366rky86clk/justXBMC.apk

η την version 2 http://www.mediafire.com/download/4j92155f9zbobfj/justXBMCv2.apk που δουλεύουν στα 1080 η version 3 εχει θεματα

και version 4 την εχει "γυρίσει" σε 720

μπορείς να την περάσεις απο "πάνω" δεν χάνει τα settings των προηγούμενων και έτσι δεν χάνεις τίποτα δοκίμασε καποια απο της 2 θα σου κανει...ελπιζω

Σε ευχαριστω.

οντως λυθηκε το προβλημα με την αναλυση, αλλα δυστυχως οπως ολα τα xbmc που δοκιμασα, εχω παρασιτα αντι για ηχο οταν βλεπω HD ταινιες με optical στο sound output.

Οταν βαλω analog παιζουν κανονικα, αλλα προφανως δεν ειναι το ιδιο.

Αυτο αν λυσω θα ειμαι κομπλε.

Amazon Fire stick 4k max

Το παρατησα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει οσο ευκολα το ειχα κανει με windows 7 32bit.τοσο δυσκολο με windows 8.1 64bit,δεν ξερω ισως βγαλουν καμοια αναβαθμιση και φτιαξει τι να πω :mad:σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Το παρατησα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει οσο ευκολα το ειχα κανει με windows 7 32bit.τοσο δυσκολο με windows 8.1 64bit,δεν ξερω ισως βγαλουν καμοια αναβαθμιση και φτιαξει τι να πω :mad:σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Κάτι γίνεται με τα Windows αλλά δεν έχω καταλάβει τι.

Το έχω εγκαταστήσει και τρέχει χωρίς πρόβλημα σε Android τηλέφωνο και ταμπλετ και σε λάπτοπ (Windows 7 64 bit).Το έχω εγκαταστήσει και σε desktop ( Windows 7 64 bit) και αρνείται πεισματικά να τρέξει τα πρόσθετα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν του αρέσει στο desktop...

Παιδιά εγώ που το πέρασα σε wind 8 pro 64 παίζει απροβληματιστα. Υπόψην

Πως το εκανες ρε φιλε εμενα τα addons δεν τα παιρνει με τιποτα ενω ολες τισ ρυθμισεις της κανω,και γω το εχω και στα δυο της υπογραφης μου και παιζει οπως επεζε τελεια και στα win7

Τι να σου πω φίλε. Το πρόγραμμα το κατέβασα απο το επισημο σάιτ. Πέρασα με addons τα ελληνικά που με ενδιέφεραν μιας κ βρίσκομαι εξωτερικο κ παιζει μια χαρά.

Κάτι γίνεται με τα Windows αλλά δεν έχω καταλάβει τι.

Το έχω εγκαταστήσει και τρέχει χωρίς πρόβλημα σε Android τηλέφωνο και ταμπλετ και σε λάπτοπ (Windows 7 64 bit).Το έχω εγκαταστήσει και σε desktop ( Windows 7 64 bit) και αρνείται πεισματικά να τρέξει τα πρόσθετα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν του αρέσει στο desktop...

Αν έχεις ελληνικά windows δεν θα δουλέψει.Ψάξε λίγα post παραπάνω κάποιος αναφέρει πως να το τρέξεις σε portable mode.Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και με τη συμβουλή του κατάφερα να το τρέξω σε λαπτοπ με ελληνικά windows 7.

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Καλημερα εγω ελληνικα windows 7 32 bit ειχα και δουλευε αψογα οταν εβαλα τα 8.1 ελληνικα παλι 64 bit ειρθε και το τελος δεν φορτωνουν τα addons για κανενα λογο.

Μήπως είναι δυνατό όταν είμαι σε κάποιο video addon πχ 1Channel, IceFilms κλπ και βλέπω μια λίστα από ταινίες να ξέρω προτού αρχίσει η αναπαραγωγή της αν υπάρχουν υπότιτλοι για αυτήν; Δηλαδή η δουλειά που κάνει το subtitles addon να γίνεται πριν την φόρτωση, όπως γίνεται με κάποια addons που φέρνουν πληροφορίες για την ταινία. Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι, αν έτυχε και ξέρετε παρακαλώ ενημερώστε εμάς τους αδαείς.

Μήπως είναι δυνατό όταν είμαι σε κάποιο video addon πχ 1Channel, IceFilms κλπ και βλέπω μια λίστα από ταινίες να ξέρω προτού αρχίσει η αναπαραγωγή της αν υπάρχουν υπότιτλοι για αυτήν; Δηλαδή η δουλειά που κάνει το subtitles addon να γίνεται πριν την φόρτωση, όπως γίνεται με κάποια addons που φέρνουν πληροφορίες για την ταινία. Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι, αν έτυχε και ξέρετε παρακαλώ ενημερώστε εμάς τους αδαείς.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς.

Τελικα ξερει καποιος ποση διαφορα στην ποιοτητα εχει το analog με το Optical;

Amazon Fire stick 4k max

Αν έχεις ελληνικά windows δεν θα δουλέψει.Ψάξε λίγα post παραπάνω κάποιος αναφέρει πως να το τρέξεις σε portable mode.Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και με τη συμβουλή του κατάφερα να το τρέξω σε λαπτοπ με ελληνικά windows 7.

Όπως είπα στο λάπτοπ λειτουργεί κανονικά. Στο desktop -με ίδια Windows- δεν μού κάνει τη χάρη!

Για να σιγουρευτώ ότι δεν κατάλαβα λάθος.

Εσύ τί έκανες και έτρεξε; Ετρεξες την εφαρμογή από την συντόμευση ώς διαχειριστής;

Ποιά έκδοση του xbmc έβαλες?

Την 12.2 frodo αυτη ειχα και πριν αυτη εβαλα και τωρα αλλα:chair:χαχαχα

χλωμο...σε βλεπω:p

Τελικά ξερει καποιος ποση διαφορα στην ποιοτητα εχει το analog με το Optical;

εχει πολυ μεγάλη διάφορα η ποιότητα του ήχου σε optical μονο σε 5.1 και αν έχεις και 5καναλο ενισχυτή

αλλιώς δεν εχει μεγάλη διαφορά με το αναλογικό 2.0 η optical 2.0 digital

η μεγαλη διαφορα ειναι στο μεγεθος- bandwith δηλαδή πχ. αν μια ταινια 720p σε 5καναλο ηχο(optical - digital) το μέγεθος του ήχου στην ταινία το λιγότερο θα είναι 500mb - 1000mb και αν μιλαμε σε dts 5.1 φτανουμε και το 1.5gb

σε digital 2.0(stereo) μπορεί να ειναι 300mb η σε analog 2.0(stereo)150mb αλλα και στη 2 περιπτώσεις του 2.0(stereo)ειναι μεγαλυτερο

σε μεγεθος το digital ...συνεπως θελεις παραπανω χρονο/καλη γραμη να streamαρεις μια ταινια 720p/1080p dolby digital 5.1, λιγοτερο σε dolby digital 2.0 και ακομα λιγοτερο σε analog 2.0

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Όπως είπα στο λάπτοπ λειτουργεί κανονικά. Στο desktop -με ίδια Windows- δεν μού κάνει τη χάρη!

Για να σιγουρευτώ ότι δεν κατάλαβα λάθος.

Εσύ τί έκανες και έτρεξε; Ετρεξες την εφαρμογή από την συντόμευση ώς διαχειριστής;

εγώ ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες και το πρόβλημα λύθηκε.

Download http://www.mediafire.com/?75nxuvfh3ydfu7x

βγαλε το [Portable Mode].exe απο το ζιπαρισμενο αρχειο

και βαλτο στο φακελο του XBMC ("C:\Program Files (x86)\XBMC")

μετα θα ανοιγεις το [Portable Mode].exe πάντα ως διαχειριστής.

εγώ ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες και το πρόβλημα λύθηκε.

Download http://www.mediafire.com/?75nxuvfh3ydfu7x

βγαλε το [Portable Mode].exe απο το ζιπαρισμενο αρχειο

και βαλτο στο φακελο του XBMC ("C:\Program Files (x86)\XBMC")

μετα θα ανοιγεις το [Portable Mode].exe πάντα ως διαχειριστής.

:thanks:μπραβο ρε φιλε δουλεψε το :X :respect: