panos23 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Γεια σας παιδια Απο χτες το κινητο μου φορτιζει με πολυ αργους ρυθμους 4 ωρες για να φτασει στο 40% Ξερετε τι μπορει να φταιει; Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον; Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Γεια σας παιδια Απο χτες το κινητο μου φορτιζει με πολυ αργους ρυθμους 4 ωρες για να φτασει στο 40% Ξερετε τι μπορει να φταιει; Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον; Φαντάζομαι το φορτίζεις με το δικό του φορτιστή; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Γεια σας παιδια Απο χτες το κινητο μου φορτιζει με πολυ αργους ρυθμους 4 ωρες για να φτασει στο 40% Ξερετε τι μπορει να φταιει; Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον; Αν χρησιμοποιεις τον εργοστασιακό φορτιστή δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο usb.. Συνήθως από εκεί είναι το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Με slimkat rom και το μανισιο κερνελ , πιανω 4ωρο οθόνης με αρκετή χρήση ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω/θυμαμαι αν ειναι ο μαμισιος ο φορτιστης που εχω (το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο του κουτιου βεβαια την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας.Το ειχε παρει απο vnp ο πρωην κατοχος) Εχω ενα καλωδιο usb δηλαδη με ενα usb travel της lg ανταπτορα αφου εχει κ αγγλικο φις Οποτε τι να κανω; (original φορτιστης δεν υπαρχει; ) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Απο το πρωί που ήμουν στο 50%,εχω φτάσει στο 10% με μέτρια χρήση και βλέπω οτι το mm-qcamera-daemon έχει ρουφήξει πάνω απο 25%...Το έψαξα λίγο και πολλοί λένε οτι είναι bug και στρώνει μόνο με factory reset.Επειδή δεν είμαστε για τέτοια τώρα,ξέρετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση?Ευχαριστώ...στοκ κ ρουτ 4.4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Απο το πρωί που ήμουν στο 50%,εχω φτάσει στο 10% με μέτρια χρήση και βλέπω οτι το mm-qcamera-daemon έχει ρουφήξει πάνω απο 25%...Το έψαξα λίγο και πολλοί λένε οτι είναι bug και στρώνει μόνο με factory reset.Επειδή δεν είμαστε για τέτοια τώρα,ξέρετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση?Ευχαριστώ...στοκ κ ρουτ 4.4.3 Κάνε για αρχή μια επανεκκίνηση... Το είχα και εγώ... Αν δεις ότι δεν στρώνει μπες στις εφαρμογές κανε disable ξανά επανεκκίνηση... Εγώ με το δεύτερο έπιασε...θυμάμαι ότι με factory reset μου το ξαναεκανε... Edited June 24, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κάνε για αρχή μια επανεκκίνηση... Το είχα και εγώ... Αν δεις ότι δεν στρώνει μπες στις εφαρμογές κανε disable ξανά επανεκκίνηση... Εγώ με το δεύτερο έπιασε...θυμάμαι ότι με factory reset μου το ξαναεκανε... Έκανα επανεκκίνηση,το φόρτισα πλήρως και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί.Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Αυτό είναι normal ; [ATTACH]46533[/ATTACH] [ATTACH]46534[/ATTACH] Σε flight mode το βράδυ!!! Edited June 24, 2014 by sp_stavros Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αυτό είναι normal ; [ATTACH]46533[/ATTACH] [ATTACH]46534[/ATTACH] Σε flight mode το βράδυ!!! Εγώ τι να πω;; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Εγώ τι να πω;; αυτά είναι!!! :lol: Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τι σκάλωμα έφαγε ποιος ξέρει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εγώ τι να πω;; μετά από ένα restart όλα καλά!!! 2% στο flight mode! :lol: Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όσο περνάει ο καιρός τα παει και καλύτερα [ATTACH]46796[/ATTACH][ATTACH]46797[/ATTACH] Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εμένα από την 4.4.3 και τώρα με την 4.4.4 για κάποιον λόγο μου καταναλώνει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία με την ίδια ακριβώς χρήση. Χαρακτηριστικό είναι ότι το βάζω σε flight mode και το πρωί το διάγραμμα της μπαταρίας μου δείχνει ότι συνέχιζε να πέφτει με τον ίδιο ρυθμό που έπεφτε κατά τη διάρκεια της μέρας, ενώ με την 4.4.2 έχανε 1-2% το βράδυ. Κάτι άλλο περίεργο είναι ότι στην ετοιμότητα κυψέλης μου δείχνει "ώρα κατά τη μη κάλυψη σήματος" ποσοστά τύπου 20-30% όταν το κινητό δεν έχει μπει ούτε λεπτό σε flight mode και πάντα βρίσκομαι σε περιοχή με σήμα εκτός ίσως από μερικά λεπτά μέσα σε γκαράζ. Αυτό θυμάμαι βέβαια το έκανε και στην 4.4.2 αλλά δεν έχει καμία λογική. Δυστυχώς δεν δείχνει να φτιάχνει ούτε με hard restart (παρατεταμένο πάτημα του power) και δεν ξέρω τί άλλο να κάνω χωρίς να χρειαστεί να το ξαναστήσω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 LS Kener build με Uber sabermod 4.10 02/07 συνέχεια ανοιχτό το WiFi και με χρηση του gps ιδού τα αποτελέσματα [ATTACH]46893[/ATTACH] [ATTACH]46894[/ATTACH] [ATTACH]46895[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έφυγα για ls και τον κερνελ όπως το έχεις και εσύ... Ποτέ δεν έχω πιάσει πάνω από 4 :15 sot... Κατεβάζω και βλέπουμε... Μαγεία τα νεξους... Τέλος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εμένα από την 4.4.3 και τώρα με την 4.4.4 για κάποιον λόγο μου καταναλώνει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία με την ίδια ακριβώς χρήση. Χαρακτηριστικό είναι ότι το βάζω σε flight mode και το πρωί το διάγραμμα της μπαταρίας μου δείχνει ότι συνέχιζε να πέφτει με τον ίδιο ρυθμό που έπεφτε κατά τη διάρκεια της μέρας, ενώ με την 4.4.2 έχανε 1-2% το βράδυ. Κάτι άλλο περίεργο είναι ότι στην ετοιμότητα κυψέλης μου δείχνει "ώρα κατά τη μη κάλυψη σήματος" ποσοστά τύπου 20-30% όταν το κινητό δεν έχει μπει ούτε λεπτό σε flight mode και πάντα βρίσκομαι σε περιοχή με σήμα εκτός ίσως από μερικά λεπτά μέσα σε γκαράζ. Αυτό θυμάμαι βέβαια το έκανε και στην 4.4.2 αλλά δεν έχει καμία λογική. Δυστυχώς δεν δείχνει να φτιάχνει ούτε με hard restart (παρατεταμένο πάτημα του power) και δεν ξέρω τί άλλο να κάνω χωρίς να χρειαστεί να το ξαναστήσω από την αρχή. Κάνε ένα restart Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παρόμοιοι χρόνοι και για μένα (uber + slimkat): [ATTACH]46914[/ATTACH] [ATTACH]46915[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Σε stock καταστασεις, την βγαζει ανετα την μερα? Ειμαι με HTC One M7, 2-3 ωρες τις χτυπαω σαν screen time και την βγαζω την μερα. Ενα daily φορτισμα ουσιαστικα. Το Νεξους 5 κινειται στα ιδια επιπεδα? Με roms/kernels βλεπεις θεαματική διαφορα απ οτι σε στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδιά και εγώ με στοκ Ρομ και uber kernel πρώτη φορά είδα 4ωρες sot με την χρήση που κάνω... Έβαλα ls και οφείλω να παραδεχτώ ότι ήταν το κάτι άλλο στην μπαταρία αλλά είχα θέματα με το Wi-Fi και γύρισα σε στοκ με uber. Ότι καλύτερο έχω δει... Τώρα ψήνομαι για cm γιατί απενεργοποιεί τα wakelocks. Την έχει δοκιμάσει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Σε stock καταστασεις, την βγαζει ανετα την μερα? Ειμαι με HTC One M7, 2-3 ωρες τις χτυπαω σαν screen time και την βγαζω την μερα. Ενα daily φορτισμα ουσιαστικα. Το Νεξους 5 κινειται στα ιδια επιπεδα? Με roms/kernels βλεπεις θεαματική διαφορα απ οτι σε στοκ? Φουλ Στοκ (ούτε ρουτ) με 4.4.4 βγάζω 4 με 4:30 ώρες οθόνη με wifi σχεδόν συνέχεια ανοιχτό, περίπου 40 λεπτά κλήσεις και καμιά ώρα 3g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 LS Kener build με Uber sabermod 4.10 02/07 συνέχεια ανοιχτό το WiFi και με χρηση του gps ιδού τα αποτελέσματα [ATTACH]46893[/ATTACH] [ATTACH]46894[/ATTACH] [ATTACH]46895[/ATTACH] Οι χρόνοι αυτοι είναι εξωπραγματικοι. Και εγώ με ίδια Ρομ και κερνελ είμαι αλλά σε καμία περιπτωση δεν τα πιάνω αυτά τα νούμερα. Δεν μπορω να καταλάβω τι δεν κάνω σωστα. Επίσης πως έχεις καταφέρει και δεν εχεις καθόλου wakelocks?[ATTACH]47179[/ATTACH][ATTACH]47180[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Και αυτό[ATTACH]47182[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Φουλ Στοκ (ούτε ρουτ) με 4.4.4 βγάζω 4 με 4:30 ώρες οθόνη με wifi σχεδόν συνέχεια ανοιχτό, περίπου 40 λεπτά κλήσεις και καμιά ώρα 3g.. αρα χτυπας περιπου ενα 4ωρο, πανω κατω αυτο ειχα διαβασει κι εγω σε καποια αρθρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts