Spyros_V_S Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Απο τη μπαταρία του τηλεφώνου δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο, αλλά έχω μεγάλο battery drain που μου κάνει το k-9 mail που έχω βάλει για τα μηνύματα του γραφείου. Ενώ το έχω με Push, βλέπω στο wakelock detector οτι μέσα σε 2 ωρες έχει κάνει 711 CPU wakes με awake time 3λεπτά 14δευτ. Εχετε καμία ιδέα γιατί το κάνει αυτό κι αν μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω; Εχω περάσει την 4.409 μπας και κάνει τίποτα καλύτερο, γιατί με την πιο πρόσφατη απο το μάρκετ ήταν λίγο χειρότερα(!) τα πράγματα. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αν και δε χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη εφαρμογή ούτε κάποια παρόμοια για να λαμβάνω κατευθείαν τα mail μου, μου φαίνεται λογική η κατανάλωση σου και τα wakelocks μιας και πρέπει να τσεκάρει συνεχώς η εφαρμογή αν σου έχει έρθει κάποιο email. Λογικά μπορείς να ορίσεις να ελέγχει ανά μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα για email. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Εχω επιλέξει να ενημερώνεται με push (όταν φτάνει το mail στο server) κι όχι συνέχεια, και να ξανατσεκάρει για μηνύματα οταν είναι IDLE για 36 λεπτά για να γλυτώσω τα wakelocks, αλλά και πάλι νομίζω οτι αυτά εξακολουθούν να αυξάνονται γεωμετρικά...πάντως γενικά απο το τηλέφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Edited February 13, 2014 by Spyros_V_S Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εχω επιλέξει να ενημερώνεται με push (όταν φτάνει το mail στο server) κι όχι συνέχεια, και να ξανατσεκάρει για μηνύματα οταν είναι IDLE για 36 λεπτά για να γλυτώσω τα wakelocks, αλλά και πάλι νομίζω οτι αυτά εξακολουθούν να αυξάνονται γεωμετρικά...πάντως γενικά απο το τηλέφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Φοβάμαι ότι το push ειναι μόνο στα λόγια, στην ουσία πρέπει να ελέγχει πολύ συχνά για mails.. Για αυτό και αυτή η κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εγώ με τη μαμά εφαρμογή δεν έχω θεμα με wakelocks και έχω 3 λογαριασμούς με push. Μάλλον φταίει το κ9. Δοκίμασε το μαμά ,μια χαρά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Να σου πω την αλήθεια αυτό που με χαλάει με το μαμά είναι που πρέπει να βάζω κόπια τον εαυτό μου χειροκίνητα σε κάθε μήνυμα που στέλνω και γιαυτό το αποφευγω!!! Αλλά μάλλον θα πάω εκεί γιατί το άλλο δεν υποφέρεται Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τι εννοείς ? Υπογραφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Οχι, θέλω κάθε μήνυμα που στέλνω απο το κινητό να το βάζω cc σε μένα, για να το βλέπω και στο pc του γραφείου, γιατί αλλιώς δε φαίνεται εκεί σαν απεσταλμένο. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Ααα αυτό δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ ΕDIT: βασικά μόλις το τσεκαρα, έστειλα απο την εφαρμογή απο τον hotmail μου ενα mail στον outlook λογαριασμο μου. Αφού το έλαβα και το άνοιξα απο την εφαρμογή (όπως δλδ με κάθε Μάιλ) μπήκα στο hotmail.com εκανα login στον λογαριασμό μου και στα απεσταλμένα ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. Οποτε φαντάζομαι θα λειτουργει και σε εσένα. Υγ: μπήκα απο το κινητό στο site (με όπερα) αλλά δεν νομιζω οτι έχει σημασία Edited February 14, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ααα αυτό δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ ΕDIT: βασικά μόλις το τσεκαρα, έστειλα απο την εφαρμογή απο τον hotmail μου ενα mail στον outlook λογαριασμο μου. Αφού το έλαβα και το άνοιξα απο την εφαρμογή (όπως δλδ με κάθε Μάιλ) μπήκα στο hotmail.com εκανα login στον λογαριασμό μου και στα απεσταλμένα ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. Οποτε φαντάζομαι θα λειτουργει και σε εσένα. Υγ: μπήκα απο το κινητό στο site (με όπερα) αλλά δεν νομιζω οτι έχει σημασία Αυτό γίνετε στα webmail. Αν βάλει client δεν θα τα βλέπεις στα εξερχόμενα Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αααα ε τοτε όμως είναι θέμα του client ;) κι όχι του τηλεφώνου. Να φανταστώ οτι το έχεις ψάξει και δεν υπάρχει client που να συγχρονιζει και τα απεσταλμένα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αααα ε τοτε όμως είναι θέμα του client ;) κι όχι του τηλεφώνου. Να φανταστώ οτι το έχεις ψάξει και δεν υπάρχει client που να συγχρονιζει και τα απεσταλμένα ε? Όχι δεν το έχω ψάξει αλλά και σε μένα έτσι δουλεύει. Ίσως να έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του server. Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δε μου είναι και τόσο απαραίτητο να έχω όλα τα απεσταλμένα στο τηλέφωνο, όσο στο PC του γραφείου. Πάντως η διαφορά στοκ με κ9 είναι τεράστια... Παιζει να έχω περίπου 400 wakelocks απο το πρωί, τη στιγμή που με το κ9 είχα τόσα μέσα σε μια ωρα μονο! Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δε μου είναι και τόσο απαραίτητο να έχω όλα τα απεσταλμένα στο τηλέφωνο, όσο στο PC του γραφείου. Πάντως η διαφορά στοκ με κ9 είναι τεράστια... Παιζει να έχω περίπου 400 wakelocks απο το πρωί, τη στιγμή που με το κ9 είχα τόσα μέσα σε μια ωρα μονο! Πως βλέπεις τα wakelocks; μήπως ξέρεις το πρόγραμμα που κανει τεστ στη οθόνη; Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πως βλέπεις τα wakelocks; μήπως ξέρεις το πρόγραμμα που κανει τεστ στη οθόνη; Τα wakelocks τα βλέπω με το wake lock detector αλλά πρέπει να είσαι root, το άλλο που λες δεν το ξέρω, αλλά φαντάζομαι οτι εννοείς αυτό που ψάχνει dead pixels κλπ. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 ?... μήπως ξέρεις το πρόγραμμα που κανει τεστ στη οθόνη; Τσεκαρε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=hibernate.v2.testyourandroid Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Να σου πω την αλήθεια αυτό που με χαλάει με το μαμά είναι που πρέπει να βάζω κόπια τον εαυτό μου χειροκίνητα σε κάθε μήνυμα που στέλνω και γιαυτό το αποφευγω!!! Αλλά μάλλον θα πάω εκεί γιατί το άλλο δεν υποφέρεται το χειροτερο ειναι η απουσια ενεργων Links.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Τυπικό "24ωρο" με το nexus μου. Στο 90% του χρόνου ήμουν συνδεδεμένος σε WiFi, η φωτεινότητα σταθερά στο 30% περίπου, το σήμα μόνιμα 3G, η χρήση περιελάμβανε τηλέφωνα, πολύ whatsapp, αρκετο chrome, κανένα εικοσάλεπτο gaming (Jenga) μπόλικο Facebook και μικρή χρήση της κάμερας. Όλα στοκ με το runtime στο ART και μόνη τσαχπινιά το root. Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η μπαταρία μου και μάλιστα με μεγάλη συνέπεια. Σχεδόν κάθε μέρα αυτή την εικόνα βλέπω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 (edited) Χτες αρχισε να μου κανει κατι περιεργα με την μπαταρια. Ειχε μεγαλο drain χωρις λογο και το κινητο εκαιγε. Κοιταξα στα battery stats και ειδα ενα process του συστηματος με ονομα mm-qcamera-daemon που ετρωγε το 35%. Παρ'ολο που το προβλημα ειναι πολυ κοινο -απ'οτι ειδα στο internet- δεν εχει δωθει fix. Oποτε εψαξα να βρω μια λυση αλλα αυτες που εδιναν (κλεισιμο-ανοιγμα και να βρεις ποια εφαρμογη φταιει, αν φταιει) δεν απεδωσαν. Οποτε το hard reset ηταν μονοδρομος οπως εγραφαν πολλοι. Και δεν ειμαι και root για σωστο backup. Πικρα. Yπαρχει τροπος να μην σβηνει και τον εσωτερικο χωρο μαζι με αυτον του συστηματος? Γιατι την πατησα σαν πρωταρης συνηθισμενος απο τα HTC... ΥΓ. Το backup του android τελικα δεν βελτιωθηκε. Αυτα που εκανε, κανει. Edited February 20, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Εμένα η μπαταρία με την τυπική χρήση που της κάνω κρατάει 2.5-3 μέρες με τα δεδομένα και τους συγχρονισμούς μονίμως ανοιχτά και τη ρύθμιση στο 3G. Μάλιστα μετά από αρκετό καιρό δοκιμών με κλειστά και ανοιχτά δεδομένα μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ή αν υπάρχει είναι απειροελάχιστη. Επίσης τα δεδομένα είναι μονίμως ενεργά όση ώρα και αν είναι standby το κινητό (το λέω γιατί σε παλιότερα κινητά κλείνανε αυτόματα μετά από λίγα λεπτά standby για οικονομία). Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι μια στο τόσο κάποια τυχαία εφαρμογή μπορεί να συνεχίσει να τρέχει στο background ακόμα και όταν την έχεις κλείσει με αποτέλεσμα να σου πέφτει η μπαταρία πολύ γρηγορότερα από ότι συνήθως. Αυτό το βλέπεις από το διάγραμμα της μπαταρίας όπου σου δείχνει το κινητό να έχει "κανονική λειτουργία" ακόμα και σε διαστήματα όπου η οθόνη είναι σβηστή. Μου έχει τύχει μερικές φορές με το skype και μια φορά με το TomTom. Με ένα restart επανέρχεται απλά δεν έχω καταλάβει τι το προκαλεί αφού χρησιμοποιώ τις δύο αυτές εφαρμογές αρκετά και το πρόβλημα προκύπτει σπάνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 (edited) Καλησπερα Το εχω το τηλ σχεδον μια εβδομαδα και ειπα να δειξω και εγω την λειτουργια τις μπαταριας μου,με την οποια ειμαι μετρια ικανοποιημενος.Στο τηλ εχω μονο root ολα τα αλλα ειναι μαμα.Την φωτεινωτητα την εχω στο auto,επισης το σημα μεσα στο σπιτι μου ειναι τραγικο,απ'οτι βλεπετε και στις φωτο! [ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]41494[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] Edited February 21, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Οι 3μιση ώρες είναι κατι πολύ λογικό για μια μικτή χρήση. Αλλά 7% GP services? Λίγο περίεργο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Οι 3μιση ώρες είναι κατι πολύ λογικό για μια μικτή χρήση. Αλλά 7% GP services? Λίγο περίεργο μου φαίνεται Τι εννοεις,πολυ η λιγο? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Πολύ. Εγώ έχω ποσοστά περιπου 1-2% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το snapdragon battery guru σε στοκ κινητό κανει τίποτα ή το επιβαρύνει παραπανω Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts