johnannis Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Βασικά επειδή είχα προωθεί με τους χρόνους τις μπαταρίας. Το βρίσκω τελείως ανούσιο. Ρεύμα έχει παντού ακόμα και στο αυτοκίνητο μπορείς να φορτίσεις, συν τον συντομο χρονο φόρτισης, οποτε ληθυκε το πρόβλημα. Αν απο την αλλη είσαι ελεύθερος στο φύση για καμια δυο μέρες καο θες να μπαινεις και στο 4g τοτε πάρε power bank. Όσο κακό κι αν ακούγεται νομιζω οτι στην τελική ο χρήστης προσαρμόζεται στην μπαταρία του κινητού, σκεφτείτε το ακόμα και 3000 να χε θα θέλαμε και αλλο , για 3η μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Βασικά επειδή είχα προωθεί με τους χρόνους τις μπαταρίας. Το βρίσκω τελείως ανούσιο. Ρεύμα έχει παντού ακόμα και στο αυτοκίνητο μπορείς να φορτίσεις, συν τον συντομο χρονο φόρτισης, οποτε ληθυκε το πρόβλημα. Αν απο την αλλη είσαι ελεύθερος στο φύση για καμια δυο μέρες καο θες να μπαινεις και στο 4g τοτε πάρε power bank. Όσο κακό κι αν ακούγεται νομιζω οτι στην τελική ο χρήστης προσαρμόζεται στην μπαταρία του κινητού, σκεφτείτε το ακόμα και 3000 να χε θα θέλαμε και αλλο , για 3η μέρα Συμφωνώ ότι το φορτίζεις παντού ότι φορτίζει πολύ γρήγορα αλλά δεν με χαλάει καθόλου που με τη βοήθεια ενός άλλου κερνελ και φλασαρισμα σε 1 λεπτό μπορώ να έχω ανοιχτή οθόνη με τη ίδια χρήση 1-2 ώρες παραπάνω. Γι αυτό και είναι ανοιχτό αυτό το νήμα για να μαθαίνουμε σύμφωνα με τις δοκιμές του καθενός τη αποδόσεις μπορούμε να πιάσουμε. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) π 5 ωρες οθονη μπορω να πετυχω αποκλειστικα με wifi. με 3g/wifi/ και τα παντα ανοικτα(πολλα πραγματα) φτανω 3,5 ωρες περιπου. θα ειχε ενδιαφερον να εκανα συγκριση με iOS7 αν υπηρχε app που να δειχνει usage time σε android ,οπως σε iPhone. Οχι δηλαδη το κινητο ποσο το χρησιμοποιουμε εμεις με ανοικτη οθονη αλλα ποσο αυτο ,εκτος απο το σημα για κλησεις/sms χρησιμοποιει internet και κανει updates,syncs κλπ. εχω franco stock dalvik/bionic φωτεινοτητα 30% Edited January 26, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Επαιζα λίγο με το Gravity Box και είδα ότι στα phone tweaks έχουν το smart radio με το οποίο μπορείς να αυτοματοποιήσεις σε μεγάλο βαθμο την εναλλαγή ανάμεσα σε 2G και 3G δίκτυο για να βελτιώσεις σημαντικά την αναμονή σου όταν βρίσκεσαι μακριά απο WiFi. Συγκεκριμενα εγώ το έχω στήσει έτσι ώστε όταν η οθόνη είναι σβηστή το δίκτυο να είναι πάντα 2G. Με αυτό τον τρόπο λαμβάνω όλες τις ειδοποιήσεις μου (Mail, Whatsapp, viber, Hangouts) τη στιγμή που η συσκευή καταναλώνει τη λιγότερη δυνατή ενέργεια εξαιτίας του radio. Αν πατήσω το power button και ανάψει η οθόνη κλειδώματος το δίκτυο παραμένει 2G αφού μπορεί απλά να ήθελα να δω την ώρα για παράδειγμα. Μόλις ξεκλειδώσω την οθόνη το δίκτυο γίνεται ακαριαία 3G. Σβήνοντας και πάλι την οθόνη το δίκτυο θα γίνει αυτόματα 2G ξανα. Στην περίπτωση που το κινητό συνδεθεί σε κάποιο WiFi όλα τα παραπάνω παρακάμπτονται και το δίκτυο γίνεται μόνιμα 2G. Νομίζω πολύ έξυπνη επιλογή. Μέχρι στιγμής ήξερα ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω tasker και μάλιστα με αρκετή προεργασία. Με το (φοβερό) Gravity Box γίνεται σε λίγα δευτερόλεπτα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Any ideas, γιατί έγινε επικό battery drain, και με 70% που πήγα για ύπνο στις 5 το πρωί, το κινητό ήταν σβηστό όταν σηκώθηκα; http://i39.tinypic.com/2mov4f5.jpg http://i44.tinypic.com/r7vy4i.jpg να και screenshot , αν και δεν βλέπω κάτι περίεργο στα stats.. Edited January 26, 2014 by pierce21 Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι setup έχεις; το παθαίνεις συνέχεια ή μόνο σήμερα; έκανες κάποια αλλαγή πριν το πάθεις; Μήπως έχεις βάλει kernel με ενεργοποιημένα τα sweep2wake και double tap 2 wake; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πρώτη φορά , συνήθως βγάζει 1.5 μέρα με την χρήση που του κάνω. Το τηλέφωνο είναι stock stock, ακόμα απολαμβάνω την purιλα, δεν έχω μπεί στη διαδικασία ούτε για root, δεν έχω πειράξει κάτι. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πρώτη φορά , συνήθως βγάζει 1.5 μέρα με την χρήση που του κάνω. Το τηλέφωνο είναι stock stock, ακόμα απολαμβάνω την purιλα, δεν έχω μπεί στη διαδικασία ούτε για root, δεν έχω πειράξει κάτι. Ίσως να ευθύνεται κάποια εφαρμογή ,κάτι έτρεχε στο background συνέχεια δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω τετοιο drain . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Πρώτη φορά , συνήθως βγάζει 1.5 μέρα με την χρήση που του κάνω. Το τηλέφωνο είναι stock stock, ακόμα απολαμβάνω την purιλα, δεν έχω μπεί στη διαδικασία ούτε για root, δεν έχω πειράξει κάτι. επιβεβαιωνω και εγω μιαμιση με δυο μερες βγαζει χωρις root και εμενα......παρτιδα 401......τωρα που μιλαμε πχ βγηκε 9 το πρωι απο τον φορτιστη και ειναι στο 89%......μια χαρα ειναι παιδες........... Edited January 26, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 επιβεβαιωνω και εγω μιαμιση με δυο μερες βγαζει χωρις root και εμενα......παρτιδα 401......τωρα που μιλαμε πχ βγηκε 9 το πρωι απο τον φορτιστη και ειναι στο 89%......μια χαρα ειναι παιδες........... Δεν έχει σημασία πόσες μέρες βγάζει αλλά τη χρήση κάνεις και πόση ώρα ανοιχτή οθόνη σου βγάζει. Γιατί και εγώ αν τα έχω όλα πχ κλειστά και το έχω μόνο για τηλ θα μου βγάλει μια βδομάδα που λέει ο λόγος. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ανοικτα δεδομενα και gps συνεχεια δεν τα εχω κλεισει καθολου.......σερφαρισμα κανα μισαωρο συνολικα ολη μερα.......και καμποσες τηλεφωνικες κλησεις.........δηλαδη τι χρηση πρεπει να του κανω για να τεσταρω την μπαταρια υπο φυσιολογικες συνθηκες.......αυτη δεν ειναι η νορμαλ χρηση ενος φυσιολογικου χρηστη??? αν βεβαια παιζω 3d παιχνιδια ολη μερα ασφαλως και θα κλαταρει η μπαταρια............οπως και σε οποιοδηποτε αλλο smartphone........τελος παντων εγω ειμαι υπερ- ευχαριστημενος δεν περιμενα και δεν χρειαζομαι κατι παραπανω!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Νορμάλ χρήση αλλάζει για τον καθένα. Εγώ πχ χρησιμοποιώ τουλάχιστον ένα δίωρο το ίντερνετ.. Άλλοι μπορεί να ακούνε 3 ώρες μουσική. Άλλος να παίζει παιχνίδια. Για αυτό κοιτάμε κατά κύριο λόγο πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη μπορεί να βγάλει κάποιος και επίσης με ποιες ρυθμίσεις το κατάφερε. Γιατί αν έβγαλες εσύ 2 μέρες αλλά με συνολικά 2 ώρες ανοιχτή οθόνη ενώ εγώ πχ βγάζω 2 μέρες αλλά με συνολικά 4 ώρες ανοιχτή οθόνη καταλαβαίνεις ότι έχουμε μία τεράστια διαφορά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ανοικτα δεδομενα και gps συνεχεια δεν τα εχω κλεισει καθολου.......σερφαρισμα κανα μισαωρο συνολικα ολη μερα.......και καμποσες τηλεφωνικες κλησεις.........δηλαδη τι χρηση πρεπει να του κανω για να τεσταρω την μπαταρια υπο φυσιολογικες συνθηκες.......αυτη δεν ειναι η νορμαλ χρηση ενος φυσιολογικου χρηστη??? αν βεβαια παιζω 3d παιχνιδια ολη μερα ασφαλως και θα κλαταρει η μπαταρια............οπως και σε οποιοδηποτε αλλο smartphone........τελος παντων εγω ειμαι υπερ- ευχαριστημενος δεν περιμενα και δεν χρειαζομαι κατι παραπανω!!!! Δεν υπάρχει φυσιολογικός και μη φυσιολογικός χρήστης. Ο καθένας κάνει τη δική του χρήση ανάλογα τις ανάγκες του. Εσένα η φυσιολογική σου χρήση είναι όλη μέρα τα δεδομένα (ίσως για Internet) και το GPS (ίσως γιατί ταξιδεύεις). Εμένα η φυσιολογική μου χρήση είναι να έχω όλη μέρα ανοιχτό το WiFi και όλα τ' άλλα κλειστά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 το χαος εδειξε για αλλη μια φορα το δρομο 9 ωρες εκτος μπαταριας,στο δρομο με μεταβαλλομενο σημα,μπολικη χρηση gps k internet(gmaps + endomondo 2 ωρες) και εφαγε 30% σε αντιστοιχη περιπτωση με το Ν4 με οποιονδηποτε κερνελ,θα χρειαζομουν φορτιση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Chaos kernel = μονόδρομος σε όποιον θέλει παραπάνω μπαταρία από τον stock η τον Franco kernel :D Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δηλαδή όντως ο chaos είναι καλύτερος κι απο τον frnaco ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Λοιπόν με chaos kernel χωρίς να έχω κάνει πρώτη φόρτιση που όπως γραφει πρέπει να το αφήσει ο χρήστης να πέσει η μπαταρία στο 10% και μετά να το βάλει για πρώτη φόρτιση. Δεν ξέρω αν στο system βαίνουν όλα καλά.ας πουν οι πιο έμπειροι. Υπόψιν ότι ήταν στο 84% όταν πέρασα τον chaos kernel [ATTACH]40536[/ATTACH][ATTACH]40539[/ATTACH] Edited January 27, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Όλη μέρα data ανοιχτά μιας και λείπω.. Με chaos και προφίλ battery και αρκετά επεισόδια από μια σειρά. Νομίζω ότι είναι πολύ καλά. [ATTACH]40535[/ATTACH][ATTACH]40537[/ATTACH][ATTACH]40538[/ATTACH] Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και σήμερα μετά από πλήρης φόρτιση έχω το αποτέλεσμά της πρώτης φόρτισης μετά που πέρασα τον chaos [ATTACH]40551[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και σήμερα μετά από πλήρης φόρτιση έχω το αποτέλεσμά της πρώτης φόρτισης μετά που πέρασα τον chaos [ATTACH]40551[/ATTACH] Πολυ καλός χρόνος αλλά καλό θα ήταν να δούμε και τη χρήση σου.. Δηλαδή που κατανάλωσης η οθόνη τόσες ώρες ανοιχτή; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εύκολο.αν και δεν έβγαλα φώτο. Μονίμως ανοιχτό wifi. Bluetooth 2g ρυθμισμένο. 7 λεπτά κλήσεις. 3 μηνύματα. Turbo fast Temple run Facebook Badoo Tapatalk Youtube Παιδιά γενικά τα δούλευα όλα μαζί εκτός από τα παιχνίδια που έπαιζα γύρω στην 1 ώρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και σήμερα μετά από πλήρης φόρτιση έχω το αποτέλεσμά της πρώτης φόρτισης μετά που πέρασα τον chaos [ATTACH]40551[/ATTACH] Αν το διαβάζω σωστά σε 3 μισή ώρες idle έχασε 7%. Δεν είναι και λίγο... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 με ανοιχτά wifi και bluetooth δεν ξέρω αν δικαιολογείται αυτό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Εγώ νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με την ένδειξη της μπαταρίας. Από την αρχή είχα παρατηρήσεις ξαφνικά boosts στη μπαταρία (2-3%). Πλέον νομίζω ότι αυτά τα ανεβάσματα τα κάνει για να εξισορροπήσει την μεγάλη Γ λάθος) κατανάλωση στο 100-90%. Δλδ πάντα η μπαταρία φτάνει στο 95μέσα σε μια ώρα ακόμα και χωρίς οθόνη Edit:Τώρα έχω 90%. 25% ετοιμότητα κυψέλης, 24% οθόνη. Η οθόνη έχει 13 λεπτά και είναι στην μπαταρία 5 ώρες, δλδ από το απόγευμα Edited January 28, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αυτό το boost που λες μου το κάνει κι εμένα,έχω παρατηρήσει 1% όμως να δίνει. Τώρα καλό?κακό? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts