Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από kinitomania έχει τύχει να έρθει κινητό αναμμένο μέσα στην συσκευασία, και σφραγισμένο όχι με την επίσημη ταινία ασφαλείας αλλά με άλλο αυτοκόλλητο.

Καλά έκανες και το ανέφερες. Thanx. ;)

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την δευτερα που μας περασε παρηγγειλα το nexus 5 απο kaizer store τριτη πρωι ηταν σπιτι μου 402 με ακουστικα,,,το κινητο απλα τελειο!!!

Προσανατολίζομαι σε birdphone που έχει τις περισσότερες (πάνω από 1000) αξιολογήσεις και είναι γενικά το "δυνατότερο" απ' 'ο, τι φαίνεται. Edited by spdrosin

Προσανατολίζομαι σε birdphone που έχει τις περισσότερες (πάνω από 1000) αξιολογήσεις και είναι γενικά το "δυνατότερο" απ' 'ο, τι φαίνεται.

Πήρε κανείς πρόσφατα από εκεί, το τηλ. κέντρο από Δευτέρα ξανά λειτουργεί, οπότε δεν γνωρίζω τι παρτίδα έχουν.

Κατά 99% παρτίδα 402 με doa. Για μενα μακράν το καλύτερο μαγαζί.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Κατά 99% παρτίδα 402 με doa. Για μενα μακράν το καλύτερο μαγαζί.

Είχες κανένα θέμα με τα γνωστά; Θόρυβος κατά την εγγραφή βίντεο, κουμπιά που έχουν τζόγο, κακό σήμα, κλπ;

Είχες κανένα θέμα με τα γνωστά; Θόρυβος κατά την εγγραφή βίντεο, κουμπιά που έχουν τζόγο, κακό σήμα, κλπ;

Ολα λειτουργούν άψογα!! Κανένα πρόβλημα..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Birdphone παιδιά μέχρι στιγμής 3 κινητά που έχω πάρει είναι εγγύηση το μαγαζί. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πάω πρόβληματικο κινητό ή DOA, αλλά οι συσκευές ήταν πάντα σφραγισμένες.

Εγώ πάντως πιστεύω πως ακόμα πρέπει να περιμένουμε λίγο για την αγορά του. Στο Σκρουτζ η τιμή του πέφτει καθημερινά περίπου 1,5-2€. Γιατί να μην γλιτωσεις μερικά ευρώ παραπάνω;

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

οντως αυτη την στιγμη ειναι στα 304 και κατεβαινει χαχαχαχ ε μεχρι 300 πιστευω θα παει.δε νομιζω ποιο κατω...

Αλλα και παλι το θεμα θα ναι να ειναι και ευρωπαικο ετσι?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Η ευρωπαικη εκδοση απο σκρουτζομαγαζο ενοω εχει 1 ή 2 χρονια εγγυηση?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

καλημερα και παλι απο i buy εχει παρει κανεις?γραφει 2 χρονια εγγυηση και d821 αν δεν κανω λαθος.Αυτο π πρεπει να προσεξω στην αγορα ειναι να ναι d821 και παρτιδα 401-402?μπορω καπως να καταλαβω απο ποια χωρα ειναι κ αν εχει ακουστικα?εσεις ποιο μαγαζι προτεινεται?

καλημερα και παλι απο i buy εχει παρει κανεις?γραφει 2 χρονια εγγυηση και d821 αν δεν κανω λαθος.Αυτο π πρεπει να προσεξω στην αγορα ειναι να ναι d821 και παρτιδα 401-402?μπορω καπως να καταλαβω απο ποια χωρα ειναι κ αν εχει ακουστικα?εσεις ποιο μαγαζι προτεινεται?

Εγώ από birdphone αγοράζω κινητά εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Το τελευταίο nexus 5 το πήρα από birdphone πριν 2 βδομάδες και είναι 401 με 2 χρόνια εγγύηση. Είναι Γαλλικό με ακουστικά. Για να καταλάβεις από που είναι πρέπει να δεις το κουτί τι λέει από έξω. Το Γαλλικό γράφει FRA

:D

Εμένα με 402 το pοwer button έχει λίγο τζόγο αλλά όχι ότι κροταρίζει όπως έχω δει σε κάτι βίντεο. Απλά κουνιέται λίγο.

Δεν ξέρω αν το προκάλεσε η θήκη από το βάλε-βγάλε 4-5 φορές επειδή "βρίσκει" εκεί αλλά δεν νομίζω.

Edited by gtctsiamp

Όλα πλην του μαύρου πάνε πίσω στην χώρα προέλευσης...

Τουλάχιστον για γέλια!!!

:lol:

Επειδή προβληματίστηκα πολύ με το θέμα της εγγύησης, τους πήρα πάλι τηλέφωνο κ μου είπαν οτι το 16 καλύπτεται κανονικά ότι χρώμα κ να 'ναι, ΟΜΩΣ αν σπάσει ή πάθει κάτι το πίσω καπάκι, όταν το αντικαταστήσουν θα βάλουν μαύρο!

Βέβαια θα μιλήσω κ με την εταιρία που κάνει σέρβις για σιγουριά αλλά αυτό μου είπαν από την LG :)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Τοτε βουρ στο κόκκινο ;)

Κι αμα γίνει μισο κοκκινο μισο μαυρο (μαύρη πλάτη) νομιζω θα ναι ακόμα πιο ωραίο :p

Τοτε βουρ στο κόκκινο ;)

Κι αμα γίνει μισο κοκκινο μισο μαυρο (μαύρη πλάτη) νομιζω θα ναι ακόμα πιο ωραίο :p

Περίμενε... :blink:

Τώρα μου είπαν από το σέρβις ότι δεν καλύπτεται το κόκκινο κ τους ξαναπήρα...κ μου είπαν δώστε μας ένα τηλέφωνο να το εξακριβώσουμε κ να σας καλέσουμε!!! :lol: :lol: :lol:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

υπαρχει τροπος να αγορασω το 32αρι και ας μην εχει εγγυηση απο ευρωπαικο καταστημα (ΓΙΑ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ)? και με τι αλλη επιβαρυνση?

υπαρχει τροπος να αγορασω το 32αρι και ας μην εχει εγγυηση απο ευρωπαικο καταστημα (ΓΙΑ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ)? και με τι αλλη επιβαρυνση?

Υπάρχει στο σκρουτζ. Check it

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παιδιά θα σας πρότεινα την απάντηση της LG σε σχέση με το αν καλύπτονται και τα υπόλοιπα χρώματα πλην του μαύρου, να την πάρετε γραπτώς με κάποιο email για να είστε καλυμμένοι
Κώστας

λοιπον το 402 που εχω μαγκες ειναι οτι καλυτερο εχει περασει μεχρι στιγμης σε 5ρι τουλαχιστον απο τα χερια μου, το ηχειο δυνατο και δεν τσιριζει, τα κουμπια στη θεση τους, η οθονη την πρωτη μερα ειχε μια κιτρινιλα τωρα μετα απο 5 μερες εξαφανιστηκε (δεν ξερω τι παιχτηκε εδω), η μπαταρια του μια μερα ανετοτατα με gmail,twitter,linkedin συγχρονισμενα κλπ. Πολυ ευχαριστημενος απο το 402
All it takes is a swipe...

λοιπον το 402 που εχω μαγκες ειναι οτι καλυτερο εχει περασει μεχρι στιγμης σε 5ρι τουλαχιστον απο τα χερια μου, το ηχειο δυνατο και δεν τσιριζει, τα κουμπια στη θεση τους, η οθονη την πρωτη μερα ειχε μια κιτρινιλα τωρα μετα απο 5 μερες εξαφανιστηκε (δεν ξερω τι παιχτηκε εδω), η μπαταρια του μια μερα ανετοτατα με gmail,twitter,linkedin συγχρονισμενα κλπ. Πολυ ευχαριστημενος απο το 402

Περιμένω κι εγώ αύριο το δικό μου από birdphone και μάλλον 402. Ελπίζω να επανέλθω με παρόμοιες εντυπώσεις.

Τώρα μου είπαν από το σέρβις ότι δεν καλύπτεται το κόκκινο κ τους ξαναπήρα...κ μου είπαν δώστε μας ένα τηλέφωνο να το εξακριβώσουμε κ να σας καλέσουμε!!! :lol: :lol: :lol:

Τελικα τι εγινε? Σε πηραν πισω τηλεφωνο να σε ενημερωσουν?

Μπορει καποιος κατοχος κοκκινου να επικοινωνησει με την Procordia, να δωσει το s/n

και να μαθουμε πλεον απο επισημο στομα τι παιζει με το κοκκινο Nexus και την εγγυση του?

Απ' οτι βλεπω το μονο καταστημα που το εχει σε κοκκινο αυτη τη στιγμη ειναι το Mobeye.

Το γνωριζει κανεις αυτο το καταστημα?

Edited by _Nemesis_

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Διαθεσιμότητα και αγορά