souliar Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλσπέρα παιδιά, πήρα σήμερα το κινητό και ξεκίνησα με τα ξεκλειδώματα.. Έκανα τα πάντα σύμφωνα με τον οδηγό . Οταν πατάω να δω την κατάσταση του bootloader απο παράθυρο εντολών μου εμφανίζει τα εξής: device tampered : false device unlocked : true off-mode-charge : true Είμαι εντάξει με το bootloader και την flag που έβαλε η LG ;; Και κάτι ακόμη , αυτά Xposed + Greenify + Gravity Box που τα βρίσκουμε;; Ευχαριστώ πολύ Τα εχει ολα το google play... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τα εχει ολα το google play... Ευχαριστώ. Κάτι ακόμη , recovery πως μπαίνω;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ευχαριστώ. Κάτι ακόμη , recovery πως μπαίνω;; Από κλειστό, volume - και power και στον bootloader επιλογή recovery. Από το σύστημα με μια εφαρμογή που κάνει reboot Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Όπως αυτή για παράδειγμα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δηλώνω ενθουσιασμένος με το κινητό !!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ευχαριστώ. Κάτι ακόμη , recovery πως μπαίνω;; To Greenify το εχει το play για τα άλλα πήγαινε εδω και εδω . Ή όταν εγκαταστήσεις το xposed μέσα από την ιδια την εφαρμογή πήγαινε στα module και ψαξε αυτο που θελεις να κατεβάσεις Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 To Greenify το εχει το play για τα άλλα πήγαινε εδω και εδω . Ή όταν εγκαταστήσεις το xposed μέσα από την ιδια την εφαρμογή πήγαινε στα module και ψαξε αυτο που θελεις να κατεβάσεις [ATTACH]42251[/ATTACH] Πέρασα το xposed framework και απο module έκανα εγκατάσταση το gravity. Νομίζω είμαι εντάξει :) Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 [ATTACH]42251[/ATTACH] Πέρασα το xposed framework και απο module έκανα εγκατάσταση το gravity. Νομίζω είμαι εντάξει :) Ευχαριστώ πολύ!! Αν είχες και σήμα, θα ήσουν ακόμη πιο εντάξει. :-P Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν είχες και σήμα, θα ήσουν ακόμη πιο εντάξει. :-P Χαχαχα, τώρα έχω και σήμα.. :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Από το Ν4 το χρησιμοποιώ, καμία παρενέργεια, απλά σου φλασάρει μια τροποποιημένη recovery με extra επιλογές, και επίσης πρέπει να το υποστηρίζει και ο kernel σου, αν χρησιμοποιείς stock σου φλασάρει πάλι μόνο του τροποποιημένο kernel . Nandroid οπωσδήποτε και προχωράς, διάβασε εννοείται τις οδηγίες στο νήμα του xda! 5 rom είχα μέχρι χθες στο κινητό για δοκιμές :p Οριακά χωρούσε και έκτη :happy: Τρομερό!! Με το καλημέρα έβαλα cm και ubuntu για χαβαλέ!! :-) με τους κερνελ τι κάνω; Πώς φλασαρω στην πρώτη ή στη δευτερεύουσα ; κάπου που με ρώτησε πάτησα don't share kernel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει; πως μπορω να αλλαξω τη διαταξη των εικονιδίων; ειμαι με ροοτ στοκ ρομ και κερνελ! xposed gravity κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τρομερό!! Με το καλημέρα έβαλα cm και ubuntu για χαβαλέ!! :-) με τους κερνελ τι κάνω; Πώς φλασαρω στην πρώτη ή στη δευτερεύουσα ; κάπου που με ρώτησε πάτησα don't share kernel! Πως είναι το Ubuntu? Μετράει καθόλου? Γιατί σκέφτομαι να το βάλω έτσι για χαβαλε για κάνα δυο ώρες και μετά παλι πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Τρομερό!! Με το καλημέρα έβαλα cm και ubuntu για χαβαλέ!! :-) με τους κερνελ τι κάνω; Πώς φλασαρω στην πρώτη ή στη δευτερεύουσα ; κάπου που με ρώτησε πάτησα don't share kernel! Κανόνισε να γίνεις κι εσύ flashaholic... :lol: Στην κύρια rom δουλεύεις σχεδόν όπως και πριν ( δες λίγο τις οδηγίες στο xda, τα έχει αναλυτικά ) Όταν θες να επέμβεις σε μια δευτερεύουσα rom πατάς list roms, ( δες λίγο τις επιλογές που έχει το Multrirom μέσα στη recovery ) και μετά έχει επιλογή flash zip. Έτσι φλασάρεις ό,τι θέλεις μέσα σε αυτή τη rom, gapps πχ και φυσικά και kernel.:) Απλά θα σε συμβούλευα ( προσωπική άποψη ) να μην κάνεις share kernel, να μοιράζεις δηλαδή τον ίδιο kernel σε διαφορετικές rom. Aν έχει κάποιο bug πχ θα το έχεις και στις δύο rom, αλλά το χειρότερο θα είναι να μπλέξεις διαφορετικούς ( AOSP/CAF ) kernel με εντελώς αντίθετη πχ ( AOSP/CM ) rom. Όλα φτιάχνουν βέβαια, αλλά για να γλυτώνεις τον κόπο το λέω. Αν είσαι σίγουρος του τι κάνεις οκ. Έχω μείνει μόνο με 3 rom τώρα στο κινητό και μου φαίνεται άδειο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παιδιά θα εχω προβλημα εαν βάλω gravity box με stock ROM Franco kernel k nova launcher??? Παράθεση Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δε βλέπω το λόγο, εγώ έχω storck rom, chaos kernel, holo HD και gravity και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δε βλέπω το λόγο, εγώ έχω storck rom, chaos kernel, holo HD και gravity και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. γνωριζεις καποιον τροπο να αλλαξω την διαταξη των εικονιδιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Δεν ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια, αλλα huston we have a problem. Σε Nexus 5 (ελληνικο) 16GB εκανα disable το Google Search service. Well, δεν ηξερα πως στην KitKat εκει εχουν ενσωματωσει και το UI (ελεος). Μετα απο restart το κινητο πλεον δεν κανει ποτε boot (κολλαει στο animation logo). Το σημαντικο προβλημα ομως δεν ειναι εκει. Απ'οτι ειδα, ο μονος τροπος για να επιλυθει ειναι να γινει flash καινουρια ROM. 1ο προβλημα, δεν δουλευει το recovery για να κανω reset κλπ. Δηλαδη μπαινω στον bootloader, παω recovery και εκει μου εμφανιζει απλα το android εικονιδιο χωρις ομως τις επιλογες (wipe, restore κλπ). 2ον, το USB Debugging ηταν απενεργοποιημενο. Οποτε δεν μπορω ουτε μεσω fastboot (η διαδικασια με το Android SDK κλπ) να κανω κατι γιατι τρωνε πορτα τα commands (φυσικα εχω περασει adb drivers και βλεπει κανονικα την συσκευη). Well... τι κανω; ΥΓ: Το κινητο δεν ειναι root, ουτε unlocked, ουτε custom recovery φοραει. Τελειως μαμα με την 4.4.2. Edited March 12, 2014 by z3et Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Για να μπεις σε recovery mode και να κάνεις wipe δες το βίντεο .https://www.youtube.com/watch?v=mHJV_UprpE8 Αν δεν φτιάξει πέρασε ξανά το firmware . Edited March 12, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια, αλλα huston we have a problem. Σε Nexus 5 (ελληνικο) 16GB εκανα disable το Google Search service. Well, δεν ηξερα πως στην KitKat εκει εχουν ενσωματωσει και το UI (ελεος). Μετα απο restart το κινητο πλεον δεν κανει ποτε boot (κολλαει στο animation logo). Το σημαντικο προβλημα ομως δεν ειναι εκει. Απ'οτι ειδα, ο μονος τροπος για να επιλυθει ειναι να γινει flash καινουρια ROM. 1ο προβλημα, δεν δουλευει το recovery για να κανω reset κλπ. Δηλαδη μπαινω στον bootloader, παω recovery και εκει μου εμφανιζει απλα το android εικονιδιο χωρις ομως τις επιλογες (wipe, restore κλπ). 2ον, το USB Debugging ηταν απενεργοποιημενο. Οποτε δεν μπορω ουτε μεσω fastboot (η διαδικασια με το Android SDK κλπ) να κανω κατι γιατι τρωνε πορτα τα commands (φυσικα εχω περασει adb drivers και βλεπει κανονικα την συσκευη). Well... τι κανω; ΥΓ: Το κινητο δεν ειναι root, ουτε unlocked, ουτε custom recovery φοραει. Τελειως μαμα με την 4.4.2. Σωστός ο Μιχάλης. Στη recovery με το κόκκινο τρίγωνο πατάς volume + και power και μπαίνεις στο μενού της. Εκεί κάνεις factory reset. Εννοείται πως θα χάσεις όλα τα αρχεία και προγράμματα - ρυθμίσεις βέβαια. Για να μπεις σε recovery mode και να κάνεις wipe δες το βίντεο .https://www.youtube.com/watch?v=mHJV_UprpE8 Αν δεν φτιάξει πέρασε ξανά το firmware . Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έκανα root με το cf autoroot,μπορώ να κλειδώσω πάλι τον bootloader με την εφαρμογή του play store bootUnlocker χωρίς να χάσω τα δεδομένα; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έκανα root με το cf autoroot,μπορώ να κλειδώσω πάλι τον bootloader με την εφαρμογή του play store bootUnlocker χωρίς να χάσω τα δεδομένα; Δεν γίνεται wipe με το bootUlocker . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν γίνεται wipe με το bootUlocker . Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; μου γράφει ότι είναι tampered. Αλλάζω κάτι; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Κανόνισε να γίνεις κι εσύ flashaholic... :lol: Στην κύρια rom δουλεύεις σχεδόν όπως και πριν ( δες λίγο τις οδηγίες στο xda, τα έχει αναλυτικά ) Όταν θες να επέμβεις σε μια δευτερεύουσα rom πατάς list roms, ( δες λίγο τις επιλογές που έχει το Multrirom μέσα στη recovery ) και μετά έχει επιλογή flash zip. Έτσι φλασάρεις ό,τι θέλεις μέσα σε αυτή τη rom, gapps πχ και φυσικά και kernel.:) Απλά θα σε συμβούλευα ( προσωπική άποψη ) να μην κάνεις share kernel, να μοιράζεις δηλαδή τον ίδιο kernel σε διαφορετικές rom. Aν έχει κάποιο bug πχ θα το έχεις και στις δύο rom, αλλά το χειρότερο θα είναι να μπλέξεις διαφορετικούς ( AOSP/CAF ) kernel με εντελώς αντίθετη πχ ( AOSP/CM ) rom. Όλα φτιάχνουν βέβαια, αλλά για να γλυτώνεις τον κόπο το λέω. Αν είσαι σίγουρος του τι κάνεις οκ. Έχω μείνει μόνο με 3 rom τώρα στο κινητό και μου φαίνεται άδειο...:p Ok, αυτό έχω κάνει ήδη, not share kernel! Cataclysm και slimkat μπήκαν ήδη για δοκιμή! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να στήνω εφαρμογές, launcher κλπ κάπως αυτόματα Ε; btw το ubuntu σέρνεται, θέλει δουλειά ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; μου γράφει ότι είναι tampered. Αλλάζω κάτι; το tamber flag τι γράφει true ή false ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 @lavramid Για όλα υπάρχει τρόπος ! 1) Στην κύρια rom κάνεις ένα back up εφαρμογών + δεδομένων ( user apps+data, όχι system apps ) μέσω Titanium. 2) Κάνεις και ένα backup στον launcher ( Τουλάχιστον στο Nova που χρησιμοποιώ γίνεται, φαντάζομαι και σε άλλους ) 3) Σε όποια δευτερεύουσα rom θες μετά, βαζεις το titanium, κάνεις restore user apps+data και τέλος ! ( ε εκεί πλέον βρίσκεις και τον launcher σου και του κάνεις restore το δικό του back up και όλα στη θέση τους ) Ούτε 5 λεπτά δουλειά, ανάλογα και με τις εφαρμογές σου δηλαδή. :) Επαναλαμβάνω αυτό ισχύει μόνο για τις εφαρμογές του χρήστη, μη προσπαθήσεις να επαναφέρεις system apps ανάμεσα σε διαφορετικές rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts