MaXAiRO Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Θα κάνεις root με το towelroot. Θα κάνεις backup τις εφαρμογές σου με το titanium backup. Θα κατεβάσεις το boot unlocker, θα κάνεις unlock bootloader μέσα από αυτό για να μη σβηστεί τίποτα, θα περάσεις custom recovery (TWRP) μέσω fastboot, θα κάνεις πλήρες nandroid backup backup από το TWRP. Θα τα περάσεις μετά όλα στο pc, θα τα σβήσεις από το κινητό, θα κάνεις untamper το flag μέσω του bootunlocker, θα κλειδώσεις τον bootloader, θα περάσεις το factory image της 4.4.4 και θα το πας στην Procordia. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Για να περάσω custom recovery πρέπει να ξεκλειδωσω bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Για να περάσω custom recovery πρέπει να ξεκλειδωσω bootloader? Ναι, και για να μη χάσεις τα δεδομένα πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπε ο MaXAiRO. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Θα κάνεις root με το towelroot. Θα κάνεις backup τις εφαρμογές σου με το titanium backup. Θα κατεβάσεις το boot unlocker, θα κάνεις unlock bootloader μέσα από αυτό για να μη σβηστεί τίποτα, θα περάσεις custom recovery (TWRP) μέσω fastboot, θα κάνεις πλήρες nandroid backup backup από το TWRP. Θα τα περάσεις μετά όλα στο pc, θα τα σβήσεις από το κινητό, θα κάνεις untamper το flag μέσω του bootunlocker, θα κλειδώσεις τον bootloader, θα περάσεις το factory image της 4.4.4 και θα το πας στην Procordia. Για να περάσει το factory image θα πρέπει να έχει unlocked bootloader. Θα πρέπει πρώτα να φλασάρει το factory image και μετά απο bootloader θα μπουτάρει απλά στο twrp χωρις να το φλασάρει με την εντολή "fastboot boot path/to/TWRP.img" και θα φλασάρει το Nexus BootUnlocker script. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 New mahdi 2.8 is up and ready to downloaded!!!:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Root εκανα, unlock bootloader εκανα (το flag δεν το πειραξα) , twrp περασα, nandroid backup εκανα (ολα και cache και efs, 3.6 gb βγηκε) Tωρα με το factory image εχω κολλησει λιγο.. Λιγη βοηθεια?? Κατεβαζω το nexus root toolkit και θα προσπαθησω απο κει.. Οταν τελειωσω πως επιβεβαιωνω οτι το κινητο ειναι πληρως εργοστασιακο?? Ρομ και ρουτ φαινονται, stock recovery?? Edited October 1, 2014 by Lorgan21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τρομερή διαχείριση μπαταρίας και με τον νέο Uber faux kernel 25/9... Η διαχείριση της μπαταρίας συγκρίνεται άνετα και με τον code blue.. Έχω βγαλει 2 ώρες sot έχω ακόμα 50% και τη μισή μέρα με 3g Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τρομερή διαχείριση μπαταρίας και με τον νέο Uber faux kernel 25/9... Η διαχείριση της μπαταρίας συγκρίνεται άνετα και με τον code blue.. Έχω βγαλει 2 ώρες sot έχω ακόμα 50% και τη μισή μέρα με 3g Έβγαλε και καινούργιο ο uber και πρώτη φορά είδα 5 ώρες και ένα τέταρτο sot με 9%ακομα μπαταρία σε WiFi.. Έχει βάλει κανείς paranoid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Έβγαλε και καινούργιο ο uber και πρώτη φορά είδα 5 ώρες και ένα τέταρτο sot με 9%ακομα μπαταρία σε WiFi.. Έχει βάλει κανείς paranoid? Έχω βάλει εγώ PA.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Έχω βάλει εγώ PA.... Για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Για πες... Η PA έχει τους αποκλειστικά δικούς της fan....θυμίζει παρα πολύ stock android με κάποια δικά της customaziation όπως hover - L recent - tinted statusbar κ.α.Αν θέλεις πολλά customaziation δεν θα σου αρέσει! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Θα κάνεις root με το towelroot. Θα κάνεις backup τις εφαρμογές σου με το titanium backup. Θα κατεβάσεις το boot unlocker, θα κάνεις unlock bootloader μέσα από αυτό για να μη σβηστεί τίποτα, θα περάσεις custom recovery (TWRP) μέσω fastboot, θα κάνεις πλήρες nandroid backup backup από το TWRP. Θα τα περάσεις μετά όλα στο pc, θα τα σβήσεις από το κινητό, θα κάνεις untamper το flag μέσω του bootunlocker, θα κλειδώσεις τον bootloader, θα περάσεις το factory image της 4.4.4 και θα το πας στην Procordia. Respect. Έβγαλε update η Mahdi σε 2.8 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρομερή διαχείριση μπαταρίας και με τον νέο Uber faux kernel 25/9... Η διαχείριση της μπαταρίας συγκρίνεται άνετα και με τον code blue.. Έχω βγαλει 2 ώρες sot έχω ακόμα 50% και τη μισή μέρα με 3g Τον 4.9.2 ή τον 4.10? Edited October 1, 2014 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Η PA έχει τους αποκλειστικά δικούς της fan....θυμίζει παρα πολύ stock android με κάποια δικά της customaziation όπως hover - L recent - tinted statusbar κ.α.Αν θέλεις πολλά customaziation δεν θα σου αρέσει! Το αντίθετο δεν μου αρέσουν καθόλου... Κατεβάζω τότε... Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια κολλησα με τους ADB drivers.. Δεν μπορω να τους περασω.. Χρησιμοποιησα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 αλλα και παλι οταν συνδεω το κινητο στο pc δεν το αναγνωριζει.. Βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Βασικά, Lorgan, κάνε το εξής. Υποθέτω ότι έχεις κάνει unlock bootloader από το boot unlocker. Οπότε για να μην μπλέκεις με fastboot, κατέβασε από το Play το flashify και πέρνα από εκεί το TWRP. Πάντως, αν θες οπωσδήποτε και drivers, κάνε απεγκατάσταση ό,τι έχεις βάλει στο pc που σχετίζεται με Android drivers, SDK κλπ, κατέβασε το toolkit και πέρνα από εκεί τους drivers αν δυσκολεύεσαι γιατί νομίζω τα λέει βήμα - βήμα. Ο Mahdi λέει έβαλε app sidebar και PA pie εκτός από Slim και διάφορα άλλα καλούδια. Αν έβαζε και τις dynamic bars που είναι το μόνο feature που χρειάζομαι από PA, θα ήμασταν άρχοντες. Πιστεύω θα το βάλει στο επόμενο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Respect. Έβγαλε update η Mahdi σε 2.8 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον 4.9.2 ή τον 4.10? 4.9.2 περασα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδιά SoS.. Θέλω να κάνω ρουτ το κινητό, να κάνω nandroid back up και μετά unroot ώστε να το πάω Procordia.. Το θέμα είναι ότι είμαι άσχετος με το άθλημα.. Μπορείτε να μου υποδειξετε τον πιο απλό τρόπο?? Βοηθηστε ενα nooba... Μόνο εγώ δε κατάλαβα γιατί θες να κάνεις όλο αυτό..?? Βαριέσαι απλά να το ξαναστήσεις μετά ή απλά δεν ήθελες να χάσεις κάποια data τύπου photo, video κλπ...? Απλά ρωτάω, δε ξέρω αν το διευκρίνισες κάπου και δεν το πρόσεξα. Το αντίθετο δεν μου αρέσουν καθόλου... Κατεβάζω τότε... Ευχαριστώ.. Ενημερωτικά είναι ακόμα πιο "απλή" από Purity ε ? Και σχετικά πιο "κατω" σε επιδόσεις. ( Τουλάχιστον η original PA, γιατί έχει και κάποιες εκδοχές που "πετάνε" ) Αν δεν σου αρέσουν κάτι fancy τύπου Hover, Peek κλπ ( προσωπικά μου είναι αδιάφορα αλλά γούστα είναι αυτά ), το μόνο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον είναι ο Theme chooser ( που τον βρίσκεις και αλλού φυσικά και σε OptiPurity ) Δοκίμασέ τη και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τοσες ωρες προσπαθω και με ADB drivers δεν εβγαλα ακρη.. Οταν to εχω σε ΜΤP το βλεπει κανονικα, οταν βαζω to usb debugging δεν το βλεπει και ζηταει drivers.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το αντίθετο δεν μου αρέσουν καθόλου... Κατεβάζω τότε... Ευχαριστώ.. Στην τελευταία beta βελτίωσαν πολύ κ τα DSB αλλά κ τα recents. Το peek ποτέ δεν το συμπάθησα για να είμαι ειλικρινής... Κατά τα άλλα σταθερότατη κ έχει πολύ βολικό τρόπο διαχείρισης των ενεργών tile. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Το peek είναι αρκετά βολικό και γλυτώνεις και πατήματα του power πλήκτρου. Φυσικά μπορεί να αφαιρεθεί, όπως και το hover, από όποια εφαρμογή επιθυμεί ο κάθε ένας. Η διαχείρηση των tiles στις γρήγορες ρυθμίζεις είναι νομίζω ότι καλύτερο υπάρχει. Εκτός από δύο τρεις rom που δοκίμασα και το μετάνιωσα μετά από μια ή δύο ώρες χρήσης, η PA είναι σταθερά στο nexus 5, αλλά και στο 4, όσο ήταν στο χέρι μου. Επιπλέον, αγόρασα και τρία θέματα από τα μέλη της ομάδας της PA και ολοκληρώθηκε ο συνδιασμός. Η τελευταία ενημέρωση του vue είναι σε άλλο επίπεδο. Βεβαίως υπάρχει η εντύπωση πως λείπουν από την rom οι πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όλες οι ρυθμίσεις είναι μέσα στα ανάλογα μενού. Ίσως θέλουν λίγο ψάξιμο, όπως το άνοιγμα των καρτελών σε floating mode μέσα από τα recents ή η εναλλαγή μεταξύ των δύο τελευταίων εφαρμογών με κράτημα του recents soft key. Υπάρχουν ίσως αρκετά ακόμη, όπως ποσοστό μπαταρίας στο ανάλογο μενού της μπαταρίας. Η αλήθεια είναι πως η PA έχει σταθερό κοινό στην πορεία της. Edited October 1, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τοσες ωρες προσπαθω και με ADB drivers δεν εβγαλα ακρη.. Οταν to εχω σε ΜΤP το βλεπει κανονικα, οταν βαζω to usb debugging δεν το βλεπει και ζηταει drivers.... Έχεις δοκιμάσει με NRT; Εγώ μ'αυτό έκανα δουλειά με τους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τοσες ωρες προσπαθω και με ADB drivers δεν εβγαλα ακρη.. Οταν to εχω σε ΜΤP το βλεπει κανονικα, οταν βαζω to usb debugging δεν το βλεπει και ζηταει drivers.... Δεν έδωσες και καμιά πληροφορία για το σύστημα σου όμως, λειτουργικό, αν το βάζεις σε μπροστινή ή πίσω usb θύρα. Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ενημερωτικά είναι ακόμα πιο "απλή" από Purity ε ? Και σχετικά πιο "κατω" σε επιδόσεις. ( Τουλάχιστον η original PA, γιατί έχει και κάποιες εκδοχές που "πετάνε" ) Αν δεν σου αρέσουν κάτι fancy τύπου Hover, Peek κλπ ( προσωπικά μου είναι αδιάφορα αλλά γούστα είναι αυτά ), το μόνο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον είναι ο Theme chooser ( που τον βρίσκεις και αλλού φυσικά και σε OptiPurity ) Δοκίμασέ τη και δες. Μόλις την ξηλωσα.... Είχα συνηθίσει σε purity και δεν την φθάνει σε γρηγοράδα. Ευτυχώς που είχα backup... Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορη ρομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μόλις την ξηλωσα.... Είχα συνηθίσει σε purity και δεν την φθάνει σε γρηγοράδα. Ευτυχώς που είχα backup... Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορη ρομ.... Μωρέ πιο γρήγορες υπάρχουν αλλά το θέμα είναι να έχεις και σταθερότητα. Αν θες κάτι "απλό" και γρήγορο, και σχετικά σταθερό παρόλο που είναι πολύ φρέσκια rom αν σου άρεσαν τα QS tiles της PA, ρίξε μια ματιά στη Linearboost, διαφορετικά για κάτι πιο γρήγορο στα builds της OptiPurity, ειδικά στο gcc4.7 με Themes, για το κάτι παραπάνω, που αφού έχεις και backup, μπορείς να τα περάσεις και με dirty flash πάνω από την υπάρχουσα Purity. Απλά κάνε ένα cache/dalvik wipe και όταν bootαρεις ρίξε και ένα καλό καθάρισμα με SD maid. Ακόμα και αν υπάρξει καμιά ψιλοαστάθεια είναι τόσο συχνά τα updates του kener, που περιορίζουν το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Υπαρχουν πολλές πιο γρήγορες απο την purity.... Θα πω slim - LS - mahdi - rastakat - νομιζω και η carbon!!! Και κάποιες αλλες λιγοτερο γνωστές είναι σαφως γρηγορότερες απο purity!!! Edited October 2, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts