Gialakias Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Root explorer; Βασικα εβαλα να δοκιμασω τον solid - τη δωρεαν εκδοση. Ο root ποτε δε μου αρεσε. Εγώ είπα για αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κατέβασα το τελευταίο SuperSU από xda για να κάνω update την cataclysm ..κάνει install το apk αλλά μετά δεν κάνει update ta binaries και έτσι γύρισα στο παλιό..για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Το προβλημα με το proximity μετα την κληση που δεν ενεργοποιει την οθονη υπαρχει ακομα στο nexus5 και με την 6.0.1 ? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδιά Καλημέρα! Αφού ξανά φλασαρα την MRA 58 N με τον οδηγό από εδώ πέρα γιατί δεν έπαιρνε την LMY 48I μετά την πήρε κανονικά όλα καλά, τώρα που έβγαλε την 6.0.1 πάλι δεν την παίρνει μου βγάζει σφάλμα γιατί ρε παιδια;είμαι στοκ με ξεκλείδωτο bootloader ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Είχες βάλει ποτέ custom recovery? Ειχες κάνει ποτέ root? Είχες βάλει ποτέ xposed framework? Αν η απάντηση σε όλα είναι οχι και εχεις βάλει την 6.0 με wipe και σου βγάζει σφάλμα στην 6.0.1 τότε δεν έχω ιδέα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Είχες βάλει ποτέ custom recovery? Ειχες κάνει ποτέ root? Είχες βάλει ποτέ xposed framework? Αν η απάντηση σε όλα είναι οχι και εχεις βάλει την 6.0 με wipe και σου βγάζει σφάλμα στην 6.0.1 τότε δεν έχω ιδέα.... Ναι είχα κάνει μόνο ρουτ και μετά το ξερουταρα τίποτα άλλο και τα υπόλοιπα όπως είπα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Όταν έκανες ροοτ μάλλον έβαλε και custom recovery ή οποία μάλλον είναι ακόμα εκεί. Με κλειστό το κινητό και πατώντας το power button kai to volume down πατά recovery να δεις άμα έχεις stock ή custom. Άμα κολλήσει στο ανθρωπάκι κράτα το power button μέχρι να κλείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Όταν έκανες ροοτ μάλλον έβαλε και custom recovery ή οποία μάλλον είναι ακόμα εκεί. Με κλειστό το κινητό και πατώντας το power button kai to volume down πατά recovery να δεις άμα έχεις stock ή custom. Άμα κολλήσει στο ανθρωπάκι κράτα το power button μέχρι να κλείσει. Ναι το έκανα και μου έβγαλε το ανθρωπάκι με ένα κόκκινο τρίγωνο,χωρίς να κάνει κάτι μετα πάτησα power button έκλεισε και μετά άνοιξε κανονικά το τηλέφωνο είχα βάλει custom recovery ;τώρα το πρέπει να κανω;ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το toolkit και να βάλεις στοκ android 6 (χωρίς wipe οπότε δεν χάνεις τίποτα) και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 @Dalaz Το προβλημα με το proximity μετα την κληση που δεν ενεργοποιει την οθονη υπαρχει ακομα στο nexus5 και με την 6.0.1 ? Ναι υπαρχει ακομα. Εχοντας βαλει την CM13 (Marshmallow). Παντως περα απο αυτο, παιζει αψογα. Κανενα κολλημα. Πολυ καλυτερη αποδοση μπαταριας. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 @Dalaz Το προβλημα με το proximity μετα την κληση που δεν ενεργοποιει την οθονη υπαρχει ακομα στο nexus5 και με την 6.0.1 ? Ναι υπαρχει ακομα. Εχοντας βαλει την CM13 (Marshmallow). Παντως περα απο αυτο, παιζει αψογα. Κανενα κολλημα. Πολυ καλυτερη αποδοση μπαταριας. Στην στοκ 6.0.1 δεν εχω πρόβλημα με το proximity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Στην στοκ 6.0.1 δεν εχω πρόβλημα με το proximity. Σε εμένα ζει και βασιλεύει και μου σπάει τα νεύρα! Έβαλα και την δοκίμασα, οπότε επανήλθα στην cm13 να μην πάει τζάμπα το ρουτ!! Edited December 18, 2015 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Όταν έκανες ροοτ μάλλον έβαλε και custom recovery ή οποία μάλλον είναι ακόμα εκεί. Με κλειστό το κινητό και πατώντας το power button kai to volume down πατά recovery να δεις άμα έχεις stock ή custom. Άμα κολλήσει στο ανθρωπάκι κράτα το power button μέχρι να κλείσει. Τελικά δεν έχει μπει κάποια άλλη custom recovery και είμαι στοκ,γιατί όμως δεν παίρνει την 6.0.1 τι άλλο μπορεί να φταίει;έκανα και wipe και πάλι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά πείρα από μτχ ένα NEXUS το οποίο έχει ροοτ και είναι στην έκδοση 6.00 και έχει αλαγμενο κερνελ θα ήθελα άμα μπορείτε να με καθοδηγεισεται να το επαναφερο σε στοκ, έχω κάνει κάποια κινητά Samsung ροοτ αλλά με αυτό δεν βγάζω άκρη άμα μπορείτε στείλτε μου ένα μνμ προσωπικό σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά πείρα από μτχ ένα NEXUS το οποίο έχει ροοτ και είναι στην έκδοση 6.00 και έχει αλαγμενο κερνελ θα ήθελα άμα μπορείτε να με καθοδηγεισεται να το επαναφερο σε στοκ, έχω κάνει κάποια κινητά Samsung ροοτ αλλά με αυτό δεν βγάζω άκρη άμα μπορείτε στείλτε μου ένα μνμ προσωπικό σας ευχαριστώ Φίλε μου πολύ απλά κατέβασε το nexus toolkit στο PC σου και θα τα κάνει όλα μόνο του όμορφα και ωραία... Ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία είναι ότι καλύτερο για εσένα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Φίλε μου πολύ απλά κατέβασε το nexus toolkit στο PC σου και θα τα κάνει όλα μόνο του όμορφα και ωραία... Ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία είναι ότι καλύτερο για εσένα. φιλε μου σε ευχαριστω το κατεβασα και το ξεκινησα εβαλα ποιο λογισμηκο εχω και ποιο πρεπει να κατεβασω και τωρα που ανοιξε ενα παραθυρο τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 φιλε μου σε ευχαριστω το κατεβασα και το ξεκινησα εβαλα ποιο λογισμηκο εχω και ποιο πρεπει να κατεβασω και τωρα που ανοιξε ενα παραθυρο τι κανω? Φίλε αν είναι περασμένοι σωστά οι drivers σου θα τα κάνει ουσιαστικά όλα μόνα του.. Εσύ θα πατήσεις τι επιλογή θες πχ restore και να περάσει την Μ και τα άλλα θα τα κάνει αυτο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει δεν το έχω πρόχειρο . Σημαντικό όμως να βρίσκει τους driver σωστά Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 file mou den douleyei otan katevazi kai meta mou leei ta vimata gia na patiso ok den mou to kani eppanakinisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 file mou den douleyei otan katevazi kai meta mou leei ta vimata gia na patiso ok den mou to kani eppanakinisi Ακολούθησε προσεκτικά τα βήματά της εγκατάστασης των drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ακολούθησε προσεκτικά τα βήματά της εγκατάστασης των drivers. Το έχω κάνει παιδιά αλλά δεν ξέρω γιατί ίσως γιατί δεν έχω το αυθεντικό καλώδιο ποιος ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το έχω κάνει παιδιά αλλά δεν ξέρω γιατί ίσως γιατί δεν έχω το αυθεντικό καλώδιο ποιος ξέρει δοκιμασε άλλες θύρες USB... Αν έχεις Windows xp δοκίμασε σε άλλο PC από 7 και πάνω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 *λαθος thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Παιδιά έχω cataclysm με android 6.0.1 Θέλω να βάλω xposed framework για να κάνω μερικές μόντες με το gravity box, θα υπάρξει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παίδες, ο chainfire κάνει φοβερή δουλειά με το Flashfire. Παίζει να μη χρειάζεται υπολογιστής για να φλασάρουμε ΟΤΑ ή factory image ακόμα και με Root. Θα δοκιμάσω και θα αναφέρω. Backup πάντα! https://plus.google.com/+Chainfire/posts/Q7YYVPwv8Fx Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Σημερα πηρα ενα nexus 5. Δεν ειναι root. Πως γινεται root?θελω να διαγραψω σαβουρα. Δεν με ενδιαφερει cwm και custom rom. Θελω να περασω πχ το adaway και ζηταει root..... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts