bedazzled Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Έκανε τα μαγικά του πάλι ο chainfire και έβγαλε το Root μόνο με τροποποίηση του boot.img. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ΟΤΑ φλασάρουμε το stock boot.img και περνάει αν δεν έχουμε τροποποιήσει το system.img. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=63197935 Δεν έχει ανεβάσει zip για την MRA58N ακόμα... Έχω μείνει στην 5.1.1 και δεν ξέρω τι να κάνω. Διαβάζω για doze bugs, το experimental root δεν δουλεύει ακόμα στο τελευταίο image, το NRT 2.0.6 δεν έχει βγει και εγώ θέλω να βάλω Android 6... να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα; Edited November 3, 2015 by bedazzled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δεν έχει ανεβάσει zip για την MRA58N ακόμα... Έχω μείνει στην 5.1.1 και δεν ξέρω τι να κάνω. Διαβάζω για doze bugs, το experimental root δεν δουλεύει ακόμα στο τελευταίο image, το NRT 2.0.6 δεν έχει βγει και εγώ θέλω να βάλω Android 6... να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα; Όχι, βάλε 6. Έχει Root η Κ έκδοση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Για την MRA58N υπαρχει τροπος να τη ρουταρουμε η περιμενουμε λιγακι ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Για την MRA58N υπαρχει τροπος να τη ρουταρουμε η περιμενουμε λιγακι ακομα? Περιμένουμε, εκτός και αν έβγαλε ο chainfire στο thread του τη νέα boot image. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ξερουμε αν διορθωσαν το bug με το proximity? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Απο το πρωι που μιλησα καμια 15αρια κλησεις εδειχνε να δουλευει κανονικα..βεβαια η συνεχεια θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 ξερουμε αν διορθωσαν το bug με το proximity? Εμένα ζει και βασιλεύει.... Όλα στοκ. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Βαλτε μια cataclysm να λυσετε το πρόβλημα σας.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ποιο είναι το πρόβλημα με τον proximity; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Βαλτε μια cataclysm να λυσετε το πρόβλημα σας.. Κανεις λαθος φιλε...Ειναι AOSP bug το εχουν ολες..κανενα προβλημα δεν λυνεις Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κανεις λαθος φιλε...Ειναι AOSP bug το εχουν ολες..κανενα προβλημα δεν λυνεις Προσωπικά δεν έχω δει κανένα πρόβλημα με το proximity και τις κλήσεις μου.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Προσωπικά δεν έχω δει κανένα πρόβλημα με το proximity και τις κλήσεις μου.. αφου χρησιμοποιεις cataclysm διαβαζε τα release notes στα builds του atlantis και δες τα general isues του MM..Δεν θελω να στην πω απλα μην λεμε στους αλλους βαλε αυτο να το λυσεις χωρις να διαβασουμε :) Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 αφου χρησιμοποιεις cataclysm διαβαζε τα release notes στα builds του atlantis και δες τα general isues του MM..Δεν θελω να στην πω απλα μην λεμε στους αλλους βαλε αυτο να το λυσεις χωρις να διαβασουμε :) Φιλε μου δεν το παίρνω προσωπικά απλά στα builts κάθε έκδοσης είχα δει που έλεγε κάποια φτιαξιματα στο proximity και θεωρούσα ότι είναι αυτό γιατί εγω δεν αντιμετωπιζω το πρόβλημα. Αν έκανα λάθος , λάθος μου Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ποτε θα μοορεσουμε να κανουμε ρουτ την MRA58N ούτε καποιο κερνελ βλεπω να υπάρχει ακόμα για αυτή την έκδοση,αν κάνω λάθος ας με διορθώσει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπερα στην παρεα! Παιδια μπορει καποιος να μου πει ποιον οδηγο θα ακολουθησω για να βαλω τον μαμα system.img; ειχα κανει ρουτ αλλα το ξερουταρα για να παρω την 5.1.1 (LMY482) δεν εχω πειραξει κατι αλλο και εδω και καιρο που μου εχει ερθει μια αναβαθμιση δεν την παιρνει,υστερα απο ερωτημα που σας ειχα κανει παλαιοτερα μου ειπατε πρεπει να βαλω το μανισιο system.img ποιον οδηγο θα α,ολουθησω; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπερα στην παρεα! Παιδια μπορει καποιος να μου πει ποιον οδηγο θα ακολουθησω για να βαλω τον μαμα system.img; ειχα κανει ρουτ αλλα το ξερουταρα για να παρω την 5.1.1 (LMY482) δεν εχω πειραξει κατι αλλο και εδω και καιρο που μου εχει ερθει μια αναβαθμιση δεν την παιρνει,υστερα απο ερωτημα που σας ειχα κανει παλαιοτερα μου ειπατε πρεπει να βαλω το μανισιο system.img ποιον οδηγο θα α,ολουθησω; ευχαριστω! Με το Nexus Toolkit ή τον οδηγό που βρίσκεται στο τμήμα των οδηγών εδώ στο myphone. Χρησιμοποιούμε τη factory image της έκδοσης που βρισκόμαστε πάντα για να πάρουμε το αντίστοιχο system.img Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Με το Nexus Toolkit ή τον οδηγό που βρίσκεται στο τμήμα των οδηγών εδώ στο myphone. Χρησιμοποιούμε τη factory image της έκδοσης που βρισκόμαστε πάντα για να πάρουμε το αντίστοιχο system.img Ευχαριστω πολυ gialakias! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Με το ρουτ τι γινεται με την MRA58N εχουμε καμια λυση η καποιον κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Απ' οτι διαβάζω στο xda ο chainfire πούλησε τα δικαιώματα και θα τα παρατήσει λέει σταδιακά σε 2 χρόνια, τα παλικάρια στο wug nexus toolkit εχουν τρελαθεί γιατί θα έχουν πλέον κάθε μήνα android version νέο..... Με λίγα λόγια η Γοογλε προσπαθεί να ψιλο σταματήσει τα πολλά πολλά ροοτ στους μέσους χρήστες. Άποψη μου βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Για οποιον θελει να κανει root την ΜRΑ58Ν κανει την εξης διαδικασια,κατεβαζουμε http://www.mediafire.com/download/k4kx7huysn5t7zs/boot-su-eng.img αυτο το φλασαρουμε με το nexus root toolkit αφου το φλασαρουμε εκκινουμε το τηλεφωνο κανονικα και παμε στο playstore και κατεβαζουμε https://play.google.com/store/apps/details?id=me.phh.superuser και βουαλα!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ROOT!!!!:):):) Edited November 12, 2015 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Εχει καταφέρει κανεις να βάλει xposed se android 6? Μου βγάζει error στο twrp (xposed-v78-sdk23-arm) Edit. Ήθελε κάνα δύο φορές εγκατάσταση. Μια χαρά δουλεύει και το gravitybox! Edited November 19, 2015 by dLazaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Εγώ έκανα κανονικά root στην MRA58N έβαλα xposed...gravitybox,Xgell settings και Xuimod δουλεύουν μια χαρά. .. Edited November 21, 2015 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 καλησπερα παιδια!! μπορώ να παω στην ΜRA58N κατευθειαν απο την LMY48I;ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 καλησπερα παιδια!! μπορώ να παω στην ΜRA58N κατευθειαν απο την LMY48I;ευχαριστω!! Όχι, πήγαινε σταδιακά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σήμερα πέρασα την cataclysm 6 και βλέπω ότι έχει θέμα με το chrome και με την φωτογραφική μηχανή τι έχει δει κάνει ή να ξανακανω εγκατάσταση Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts