CaptainMorgan Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αρκετά ικανοποιημένος με την πρώτη μου προσπάθεια σε Android 5.0 μέσω Cataclysm. Βασικές παραμετροποιήσεις και αρκετά ξαλαφρωμένη από περιττά GoogleApps (σε αυτό ευχαριστώ τον Captain Morgan για τη συμβουλή του να σβήσω ό, τι δε χρειάζομαι από το .zip της rom πριν το φλασάρισμα). Γρήγορη και σταθερή. Θα την αφήσω λίγο ως έχει και μετά θα τη δοκιμάσω με ElementalX. Καθότι σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να κάτσω πάνω από 2-3 μέρες σε μια rom, σήμερα τη ξανάβαλα κι εγώ, αφού παρακολουθώ το OP της καθημερινά. Για πες μου τώρα κι εσύ για να σε ευχαριστήσω ποιος είναι μέσα στο zip ο φάκελος που έχει το play movies γιατί με το να ασχολούμαι με διάφορα AOSP builds ξέχασα μου φαίνεται και τα βασικά στα GoogleApps...:lol: ( Λογικά αυτό που λέει Videos πρέπει να είναι...? ) Όλα καλά, αυτά τα stock LP UI sounds μόνο μόλις βρω χρόνο να ξεφορτωθώ :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καθότι σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να κάτσω πάνω από 2-3 μέρες σε μια rom, σήμερα τη ξανάβαλα κι εγώ, αφού παρακολουθώ το OP της καθημερινά. Για πες μου τώρα κι εσύ για να σε ευχαριστήσω ποιος είναι μέσα στο zip ο φάκελος που έχει το play movies γιατί με το να ασχολούμαι με διάφορα AOSP builds ξέχασα μου φαίνεται και τα βασικά στα GoogleApps...:lol: ( Λογικά αυτό που λέει Videos πρέπει να είναι...? ) Όλα καλά, αυτά τα stock LP UI sounds μόνο μόλις βρω χρόνο να ξεφορτωθώ :shifty: Χαχα. Αυτό το ερώτημα το έθεσα κι εγώ χθες στον εαυτό μου "μαγειρεύοντας" το .zip της rom. Ναι, αυτό ακριβώς είναι το Videos (4,4 MB αν θυμάμαι καλά). Κι εγώ 200 ΜΒ έδιωσα, όσα κι εσύ είχες πει παραπάνω, νομίζω. ;) Μια χαρά η Cataclysm. Ακόμα και το stock bootanimation για κάποιο λόγο το εκτιμώ. :lol: Το Google+ μόνο μην πειράζετε γιατί δε δουλεύει το Photos, για όποιον χρησιμοποιεί το τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 @spdrosin ε ευχαριστώ λοιπόν :p Τι στο καλό, μόνο εμένα δεν αρέσει το stock bootanimation ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καθώς στο αντίστοιχο thread για το Nexus 7 2013 WiFi δεν θα πάρω απάντηση θα την κάνω εδώ την ερώτηση και παρακαλώ μην με κράξετε. Ήμουνα με slim 5.0.1 και όλα καλά. Λέω να δοκιμάσω LS στην δουλειά. Έκανα το setup με tethering μέσω του Nexus 5 μου. Όταν γύρισα σπίτι και συνδέθηκα στο wifi δεν ειχα Data. Δεν μπαίνει στο Internet με τίποτα. Έκανα Reboot, wipe cache τιποτα. Λεω θα είναι της rom. Βάζω clean rom 5.0.1 τα ίδια. Στο αρχικό setup μου ζητάει Password για το home WiFi το βάζω συνδέεται κανονικά αλλά πάλι όχι ίντερνετ. Δοκιμάζω με tethering και παίζει. Κάνω Restore την slim που έπαιζε κανονικά και πάλι δεν έχω ίντερνετ. Με tethering δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μόνο με το WiFi στο σπίτι. Τι παίζει ρε παιδιά? Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Το Nexus 5 μου είναι κανονικά στο home WiFi χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Reboot το ρούτερ έκανες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Για δοκίμασε και να αλλάξεις κανάλι στο ρουτερ μήπως και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Είχε φάει σκάλωμα το mac filtering του router. Με ένα Restore του router έστρωσε. Το πρόβλημα ήταν μόνο στο Nexus 7. Όλες οι άλλες συσκευές έπαιζαν κανονικά. Τι να πω. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ξέρει κανένας γιατί δεν έχουν m12 snapshot CM για το nexus 5...? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Τρομερή συμπεριφορα n5x ROM με τον νεο code blue.. Very smooth και πολύ καλη μπαταρία. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πολύ καλή επίσης και η σήμερα η euphoria με Uber kernel πάντα φυσικά. Σφαίρα και smooth. Από μπαταρία είναι νωρίς ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ξέρει κανένας γιατί δεν έχουν m12 snapshot CM για το nexus 5...? Διάβασα ότι είχε θέμα με τη lock screen και την αφαίρεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Τρομερή συμπεριφορα n5x ROM με τον νεο code blue.. Very smooth και πολύ καλη μπαταρία. μάλλον θα τον σταματήσουν γιατί τον κατηγορούν οτι έκλεψε. του έχουν δώσει 48 ώρες να τα φτιάξει γιατί υπάρχει πρόβλημα αλλιώς lock....:P Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μια απορία. Εαν βάλουμε custom ROM πχ την n5x και η Google βγάλει ενα μικρο update, τί γινεται; Ενημερωνεται μονη της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μια απορία. Εαν βάλουμε custom ROM πχ την n5x και η Google βγάλει ενα μικρο update, τί γινεται; Ενημερωνεται μονη της; Οχι φιλε..απο την στιγμη που βαλεις custom rom δεν εχεις καμια επαφη με την στοκ της google...Οι developers ομως τις ενημερωνουν αμεσα οποτε κατεβαζεις την ανανεωμενη ρομ και την κανεις update Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 μάλλον θα τον σταματήσουν γιατί τον κατηγορούν οτι έκλεψε. του έχουν δώσει 48 ώρες να τα φτιάξει γιατί υπάρχει πρόβλημα αλλιώς lock....:P Κρίμα και έκατσε τέλεια τη n5x με τον code blue. Ειδωμεν.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 μάλλον θα τον σταματήσουν γιατί τον κατηγορούν οτι έκλεψε. του έχουν δώσει 48 ώρες να τα φτιάξει γιατί υπάρχει πρόβλημα αλλιώς lock....:P Θα τον σταματησουν απο το xda, lock το thread του..Δεν σημαινει οτι δεν θα δουλευει την ρομ...Αυτος ετσι κι αλλιως στο g+ ποσταρει ... Γενικα παντως τρωει πολυ κραξιμο :lol::D Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 μάλλον θα τον σταματήσουν γιατί τον κατηγορούν οτι έκλεψε. του έχουν δώσει 48 ώρες να τα φτιάξει γιατί υπάρχει πρόβλημα αλλιώς lock....:P Θα τον σταματησουν απο το xda, lock το thread του..Δεν σημαινει οτι δεν θα δουλευει την ρομ...Αυτος ετσι κι αλλιως στο g+ ποσταρει ... Γενικα παντως τρωει πολυ κραξιμο :lol::D Εντάξει απλά θα διαγράψουν το λογαριασμό του από το xda, τα repos που κάνει pick δημόσια είναι ούτως ή άλλως, αλλά μεγάλος καραγκιόζης τελικά ο τύπος. Του την είχαν πει και παλιά αλλά το παράκανε. Να χρησιμοποιεί commits άλλων και να σβήνει το history, ελεεινός τελείως, λες και δε μπορεί ένα έστω και ελάχιστα έμπειρο μάτι να καταλάβει από που προέρχεται το κάθε πράγμα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Εντάξει απλά θα διαγράψουν το λογαριασμό του από το xda, τα repos που κάνει pick δημόσια είναι ούτως ή άλλως, αλλά μεγάλος καραγκιόζης τελικά ο τύπος. Του την είχαν πει και παλιά αλλά το παράκανε. Να χρησιμοποιεί commits άλλων και να σβήνει το history, ελεεινός τελείως, λες και δε μπορεί ένα έστω και ελάχιστα έμπειρο μάτι να καταλάβει από που προέρχεται το κάθε πράγμα. :mad: κλεφτάκος αλλά έχει κάνει καλή δουλειά ο τύπος. η "ρομ του" δουλεύει άψογα νωραίος.... Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Οχι φιλε..απο την στιγμη που βαλεις custom rom δεν εχεις καμια επαφη με την στοκ της google...Οι developers ομως τις ενημερωνουν αμεσα οποτε κατεβαζεις την ανανεωμενη ρομ και την κανεις update Ωραια! Αυτο το update γινεται με φλασαρισμα? Γιατι δεν θελω να περναω παλι εφαρμογες απο την αρχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ωραια! Αυτο το update γινεται με φλασαρισμα? Γιατι δεν θελω να περναω παλι εφαρμογες απο την αρχη.. Όσο αφορα αναβάθμιση πανω στην ίδια εκδοση android της ιδιας ρομ συνήθως γίνεται με απλό φλασαρισμα πάνω στην ίδια έκδοση. Κατ εξαίρεση και ειδικα όταν αλλάζει εκδοση android παλι φλασαριμα αλλά με full wipe. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδιά με Stock 5.0 και ElementalX σαν kernel, πως βλεπετε την συσκευή σας? Εγώ αν και συνολικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, με το 5.0 βλέπω κάποια κολλήματα και καθυστερήσεις. Κάποιες παρατηρήσεις: 1. Επαναφορά του viber από recents, αργεί ~1 sec+ (και είναι αισθητό) 2. Αν ανοίξω Tune In, και μετά πατήσω Stop και το κλείσω σαν notification, η εικόνα του ραδιοφωνικού σταθμού φαίνεται στο lockscreen (πιθανώς θέμα του Tune In, ε?) 3. Γενικά νιώθω το κινητό λίγο πιο sluggish info: 1. Κατά την εγκατάσταση του 5, δεν έσβησα τα data (δεν έκανα clean install δλδ), παρά μόνο το cache partition. 2. Ρυθμίσεις του Kernel είναι όλες οι default Έχετε να προτείνετε κάτι? Ποια είναι η εμπειρία σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδιά με Stock 5.0 και ElementalX σαν kernel, πως βλεπετε την συσκευή σας? Εγώ αν και συνολικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, με το 5.0 βλέπω κάποια κολλήματα και καθυστερήσεις. Κάποιες παρατηρήσεις: 1. Επαναφορά του viber από recents, αργεί ~1 sec+ (και είναι αισθητό) 2. Αν ανοίξω Tune In, και μετά πατήσω Stop και το κλείσω σαν notification, η εικόνα του ραδιοφωνικού σταθμού φαίνεται στο lockscreen (πιθανώς θέμα του Tune In, ε?) 3. Γενικά νιώθω το κινητό λίγο πιο sluggish info: 1. Κατά την εγκατάσταση του 5, δεν έσβησα τα data (δεν έκανα clean install δλδ), παρά μόνο το cache partition. 2. Ρυθμίσεις του Kernel είναι όλες οι default Έχετε να προτείνετε κάτι? Ποια είναι η εμπειρία σας? Έχει αναφερθεί πάρα πολλές σε forums, sites, κλπ.: Σε major updates ειδικά (πχ από Android 4.4.4 σε 5.0) η καθαρή εγκατάσταση κάνει τη διαφορά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 τι προτείνετε NX5 η Euphoria os Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 τι προτείνετε NX5 η Euphoria os Δεν έχω δοκιμάσει ρην euphoria το μονο που μπορω να πω είναι για την άψογη συμπεριφορά της n5x.. Τελείως απροβληματιστη.. Με τον code blue τρομερή συνεργασια. Και ενας Dev με συνεχώς ενημερώσεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν έχω δοκιμάσει ρην euphoria το μονο που μπορω να πω είναι για την άψογη συμπεριφορά της n5x.. Τελείως απροβληματιστη.. Με τον code blue τρομερή συνεργασια. Και ενας Dev με συνεχώς ενημερώσεις. ετοιμος να φλασαρω ειμαι...πανω στην LRX22C παιζει η Ν5Χ?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts