Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποτε λέτε οτι πρεπει να γυρίσουμε σε αρτ. Θα είναι καλυτερα?

Πρωσοπικα η πρωτη δουλειά που εκανα όταν πήρα το τηλ αλλά καί τό nexus 7 που έχω ήταν να το γυρίσω σε art.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με gravity box?η με καμία άλλη εφαρμογή?

Δίνει όντως καλύτερή αυτονομία στην συσκευή?

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ένα παιδί είπε πιο πριν οτι το gravity box δεν ειναι συμβατό με art. Εγώ στις 80 εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει δεν είχα πρόβλημα σε όσες άνοιξα

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Δεν είναι συμβατό το ART με το Xposed Framework γενικότερα. Αν βάλετε ART και έχετε Xposed θα ξαναγυρίσει αυτόματα σε Dalvik. Οπότε ART και Gravity Box δεν πάνε μαζί.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Επισης το αρτ δεν είναι συμβατό με μερικά παιχνίδια όχι και τόσο καινούργια. Πχ το NFS most wanted και το Call of Duty. Είναι ο μόνος λόγος που μένω με dalvik. Πάντως αν δεν αντιμετωπίζεται προβλήματα με εφαρμογές το αρτ μονο καλό είναι

Δεν είναι συμβατό το ART με το Xposed Framework γενικότερα. Αν βάλετε ART και έχετε Xposed θα ξαναγυρίσει αυτόματα σε Dalvik. Οπότε ART και Gravity Box δεν πάνε μαζί.

Αν απ εγκαταστήσουμε το xposed και το gravity box (θα παραμείνουν άραγε οι αλλαγές που έχουμε κανει μέσω αυτών) θα δουλέψει μετα το art?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

κρίμα και έλεγα να το αλλάξω σε αρτ αλλά έχω αυτά τα games που δεν έχω τερματίσει ακόμα...οπότε μένω ως έχω

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

Αν απ εγκαταστήσουμε το xposed και το gravity box (θα παραμείνουν άραγε οι αλλαγές που έχουμε κανει μέσω αυτών) θα δουλέψει μετα το art?

Δε νομίζω ότι θα μείνουν

τον εβαλες σε battery mode?

ναι σε battery mode είμαι.έχω κάνει 3 φορές φόρτιση και τώρα είμαι στο 52% με screen 2h 10m.

νομίζω καλά είναι για την ώρα.

Μα καλά ένας μόνο kernel έχει βγει με καλή μπαταρία?

κι άλλος ένας, ο stock!!!

ρε paul τον στοκ που μπορούμε να τον βρούμε άμα θέλουμε να τον βάλουμε ξανά??

ρε paul τον στοκ που μπορούμε να τον βρούμε άμα θέλουμε να τον βάλουμε ξανά??

Αν θελεις να τον περάσεις με cwm υπάρχει εδω αλλιώς πάρε το boot.img απο την stock rom και περασε το με fastboot / fastboot flash boot boot.img

Samsung galaxy s21+

Αν θελεις να τον περάσεις με cwm υπάρχει εδω αλλιώς πάρε το boot.img απο την stock rom και περασε το με fastboot / fastboot flash boot boot.img

ok thanks...

Ενεργοποιησα προχτες το ART, ολα καλα μεχρι στιγμης χωρις ΚΑΝΕΝΑ παρατραγουδο.

Η ενεργοποιηση εκανε κανενα 20λεπτο περιπου καθως εχω καμποσες εφαρμογες. Παρ'ολα αυτα δεν βλεπω καποια διαφορα, ΣΦΑΙΡΑ πριν, ΣΦΑΙΡΑ και τωρα. Δεν ειδα κατι που να με κανει να πω πως με τo dalvik ηταν χειροτερα. Oποτε τι να πω, μη τρελενεστε να το ενεργοποιησετε, αλλωστε αν ηταν ολοκληρωμενο και εδινε οντως το κατι παραπανω σε αυτη τη φαση, θα το ειχε βαλει default η google ηδη.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Όταν φλασαρω cyanogenmod πρέπει να εγκαταστήσω και gapps μαζί;

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Όταν φλασαρω cyanogenmod πρέπει να εγκαταστήσω και gapps μαζί;

nai.οποιαδήποτε rom και να φλασαρεις περνάς μετά και gaps

Βελτιωση στην αυτονομία είδες;

Αυτό ενδιαφέρει κι εμένα κι όχι την ταχύτητα...εκεί ας ψάχνονται οι κάτοχοι g2,s4 και άλλων κινητών.το nexus δεν υστερεί εκεί.

nai.οποιαδήποτε rom και να φλασαρεις περνάς μετά και gaps

με cataclysm δεν περνας τιποτα, τα εχει ηδη, και ο developer στο xda λεει πως καλο ειναι να μην βαλουμε αλλο gapps

Edited by Ntenteras

Μόλις έβαλα και εγώ ART!!! Θα σας πώ και εγω σε 2-3 μέρες αν έχει διαφορά η μπαταρία!!! Με Darlik ήμουν 2 μέρες με 2,5 -3 ώρες οθόνη... Edited by sp_stavros

---

:hunter:

Βελτιωση στην αυτονομία είδες;

Μπα οχι. Στα ιδια επιπεδα νομιζω. Βεβαια εγω εχω ενα θεμα με ΟΛΑ τα κινητα μου, να εχω σημαντικα χαμηλοτερες επιδοσεις στην μπαταρια απο αυτες που βλεπω στους υπολοιπους. Δηλαδη βλεπω εδω κατι 4αρια και 5αρια σε οθονη, εγω ουτε τα πλησιαζω αυτα.

Δεν κανω καμια τρομακτικη χρηση, δεν την λες βαρια αλλα ουτε και ελαφρια. Πιανω συνηθως μεχρι 3, αντε 3,5 μιση ωρες σε ενα παραθυρο 15-20 ωρων. GPS κλειστο παντα, τοποθεσια ενεργη, εφαρμογες καμποσες να συγχρονιζουν και αρκετες ωριτσες ανοιχτα δεδομενα, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος πως αυτο που μου την κανει τη ζημια ειναι το ασθενες σημα.

Για παραδειγμα, στην δουλεια οταν το αφηνω στο ντουλαπακι για 4-5 ωρες πριν το διαλειμμα, το βαζω σε airplane mode και η μπαταρια μενει εκει που την αφησα, αντε να πεσει 1% - 2%. Χτες που κοιμηθηκα στη 1 το βραδυ, ειχα 20% μπαταρια, το αφησα οπως ειναι συνδεδεμενο σε Wifi και σημερα στις 8μιση το βρηκα στο 1% !!! Πτωση 20 μοναδων σε IDLE κατασταση κι αυτο φανταζομαι λογω του σηματος.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Λογική μου φαίνεται η κατανάλωση της μπαταρίας μιας και κάνεις όλα αυτά. Βέβαια, όπως λες, παίζει μεγάλο ρόλο και το σήμα. Και καλό θα ήταν να το έβαζες airplane mode το βράδυ όταν κοιμάσαι. Θα μπορούσες να βγάλεις και 4-4.5 ώρες αν βάλεις Franco.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Δεν προτείνω τον franco πάντως

Λογική μου φαίνεται η κατανάλωση της μπαταρίας μιας και κάνεις όλα αυτά. Βέβαια, όπως λες, παίζει μεγάλο ρόλο και το σήμα. Και καλό θα ήταν να το έβαζες airplane mode το βράδυ όταν κοιμάσαι. Θα μπορούσες να βγάλεις και 4-4.5 ώρες αν βάλεις Franco.

Tωρα για παραδειγμα, 2 ωρες μεγτα την φορτιση, με 15 λεπτα οθονη ειμαι στο 90%. Μονο wifi ενεργο.

Εξω οταν ειμαι με καλο σημα δεν πεφτει ετσι.

--Alvar Hanso--

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)