taliban Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ερώτηση: με toolkit μπορω να περάσω custom recovery. Έχω unlocked bootloader και root. Λογικά μπορείς να το κανεις και με την rom manager Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ερώτηση: με toolkit μπορω να περάσω custom recovery. Έχω unlocked bootloader και root. Μα χαρά επιλογή έχει το toolkit για να το περάσεις. Εγώ όλα από εκεί τα κάνω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μα χαρά επιλογή έχει το toolkit για να το περάσεις. Εγώ όλα από εκεί τα κάνω. Σωστός, το μόνο κακό είναι ότι θες υπολογιστή. Εγώ με rommanager ή flashify ή recovery tools το κάνεις απευθείας από τη συσκευή. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Ευχαριστώ. Το εκανα μπαμ μπαμ με flasify Έχω δει σε κάποιες aosp rom διαφορετικά notification στην lockscreen. Δηλαδή, απο την δεξια μεριά της οθόνης βγαίνει σαν tile μέχρι το κεντρο της οθόνης. Υπάρχει κάπου αυτό το mod? Edited February 10, 2014 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πάντως στο δικο μου με chaos 9.2 η μπαταρία είναι τραγική. Θα ψαξω να περάσω παλι στον κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πάντως στο δικο μου με chaos 9.2 η μπαταρία είναι τραγική. Θα ψαξω να περάσω παλι στον κερνελ. Έχεις βάλει προφίλ battery και είναι τραγική; προσωπικά δεν έχω βρει τίποτα καλύτερο... Άσχετο έχει update gravity box με πολύ ωραίο doubletap statusbar To sleep.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχεις βάλει προφίλ battery και είναι τραγική; προσωπικά δεν έχω βρει τίποτα καλύτερο... Άσχετο έχει update gravity box με πολύ ωραίο doubletap statusbar To sleep.. Ναι αυτό έχω κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πάντως στο δικο μου με chaos 9.2 η μπαταρία είναι τραγική. Θα ψαξω να περάσω παλι στον κερνελ. εμένα η μπαταρία μου κρατάει γύρω στις 3 ώρες και ενα τέταρτο αλλά παίζω και παιχνίδια οπότε νομίζω πως είναι λογικό.τώρα κάνω φόρτιση να δω χωρίς παιχνίδια πως θα πάει Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 εμένα η μπαταρία μου κρατάει γύρω στις 3 ώρες και ενα τέταρτο αλλά παίζω και παιχνίδια οπότε νομίζω πως είναι λογικό.τώρα κάνω φόρτιση να δω χωρίς παιχνίδια πως θα πάει Οθόνη εννοεις; αν ναι με μαμά κερνελ έχω φτασει κ 3&30 ώρες . για παραπανω συζητώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Οθόνη εννοεις; αν ναι με μαμά κερνελ έχω φτασει κ 3&30 ώρες . για παραπανω συζητώ ναι οθόνη.για μένα ειναι πολύ λίγο.και εγώ θέλω και άλλο για αυτό έβαλα chaos μπας και δω καμιά αλλαγή αλλά προς το παρών τίποτα Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ναι οθόνη.για μένα ειναι πολύ λίγο.και εγώ θέλω και άλλο για αυτό έβαλα chaos μπας και δω καμιά αλλαγή αλλά προς το παρών τίποτα Πιο παλια είχα βάλει Φράνκο δεν θυμάμαι ποια εκδοση κ είχα κ 5 ώρες οθόνη. Θα το ψαξω κ θα πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πιο παλια είχα βάλει Φράνκο δεν θυμάμαι ποια εκδοση κ είχα κ 5 ώρες οθόνη. Θα το ψαξω κ θα πω super αν ισχύει αλλά νομίζω πως είναι λιγο υπερβολικό.εγώ με 4-4:30 θα είμαι κομπλέ Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδιά μην περιμένετε απο την πρώτη φόρτιση να δείτε διάφορα ,βάλτε το kernel με wipe cache /dalvik και μετά απο δυο -τρεις κύκλους πλήρους φόρτισης βγάζετε συμπεράσματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ετσι όπως τα λέει ο Μιχάλης είναι. Και οι 5 ώρες οθόνης γίνονται πολύ εύκολα μέχρι και 3μιση αν αλλάξετε τη χρηση σας (και αντίστροφα). Και με Φράνκο και με Χάος βγάζω απο 5+ μέχρι 4. Αν για παράδειγμα ακούσω περισσότερη μουσική απο το συνιθησμενο ή είμαι όλη μέρα με 3G + δεδομένα αντί για WiFi το τελικο αποτέλεσμα επιρρεάζεται, όπως είναι λογικό. Επίσης αν μια μέρα το φορτισω και μετα απλα κάνω browsing me WiFi έχω βγάλει μέχρι και 6 ώρες. Επομένως σε δυο μέρες νομιζω οτι το 4ωρο είναι ικανοποιητικό στο μέγιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ναι οθόνη.για μένα ειναι πολύ λίγο.και εγώ θέλω και άλλο για αυτό έβαλα chaos μπας και δω καμιά αλλαγή αλλά προς το παρών τίποτα τον εβαλες σε battery mode? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ποια η διαφορά dalvin / art?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ποια η διαφορά dalvin / art?? Με τη χρήση του Dalvik μεγάλο μέρος του Compiling γίνεται απο τη συσκευή του χρήστη κάθε φορά που εκτελείτε μια εφαρμογή, με το ART κάθε φορά που γίνετε εγκατάσταση ένα πρόγραμμα (εφαρμογή - apk) κάνει προκαταβολικά όλη την εργασία compile, μετατρέποντας τη σε Native εφαρμογή, κάτι που σημαίνει πολύ ταχύτερη εκκίνηση και απόκριση των εφαρμογών σας μέχρι και 100% ταχύτερα!! Με τη χρήση του ART βελτιώνεται κατά πολύ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εφόσον ο compiler θα λειτουργεί μόνο μια φορά και οχι σε κάθε εκκίνηση της εφαρμογής, που σημαίνει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία της συσκευής μας. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αν αλλάξω τώρα σε αρτ, τι γίνεται με τις εφαρμογές που ηδη είναι εγκαταστημένες? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αν αλλάξω τώρα σε αρτ, τι γίνεται με τις εφαρμογές που ηδη είναι εγκαταστημένες? θα κάνει μια επανεκκίνηση και κατά την διάρκεια του ανοίγματος θα τις αλλάξει ολες. διαδικασια που μπορεί να διαρκέσει 2-3 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αυτό με το art δε το πιάνω και τόσο.που το βρίσκω και πως το περνάω? Είμαι root με chaos kernel Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 developer options ---> davlik/art Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αυτό με το art δε το πιάνω και τόσο.που το βρίσκω και πως το περνάω? Είμαι root με chaos kernel Για την ενεργοποίηση του ART πρέπει πρώτα να εμφανίσεις τις επιλογές για προγραμματιστές στη συσκευή σου που αυτό γίνεται πατώντας 5 φορές στον αριθμό έκδοσης KOT49H και στη συνέχεια θα πας πισω μια οθόνη και θα την δεις ενεργοποιημένη πάνω απο το "Σχετικά με το τηλέφωνο" και εκεί από την "επιλογή χρόνου εκτέλεσης" επιλέγετε το ART. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 θα κάνει μια επανεκκίνηση και κατά την διάρκεια του ανοίγματος θα τις αλλάξει ολες. διαδικασια που μπορεί να διαρκέσει 2-3 λεπτα Οποτε λέτε οτι πρεπει να γυρίσουμε σε αρτ. Θα είναι καλυτερα? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Νομιζω πρεπει να το υποστηριζει κ ο κερνελ νομίζω το αρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Προσέχετε όσοι έχετε gravity box γιατί νομίζω δεν δουλεύει με art. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts