Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά πώς μπορώ να αλλάξω wallpaper μόνο στην οθόνη που είναι κλειδωμένο (όταν είναι κλειστό)?

Xposed Framework + Gravity Box.

aaaaaaaaaaaaaand έφαγε σαβούρδα το nexus χωρίς θήκη.

Wonderful. Στις περίπου 50 ίδιες τούμπες που έφαγε το Razr , έπαθε....τίποτα. :sorry:

Σε ipod και ipad έχω θήκες, στο κινητό δεν ήθελα. Καλά να πάθω.

Θα μπορούσες να το χτυπήσεις έτσι σε κάθε γωνία και να έλεγες ότι έτσι είναι το σχέδιο. :p Πάνω σε τι έπεσε;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@MaXAiRO :lol: καλό. Σε άσφαλτο έπεσε, φύσαγε πολύ και γλίστρησε από εσωτερική τσέπη στο μπουφάν, καθώς έσκυψα. Κάτι παραπάνω από 1 μέτρο.

@blade_ Το 4 έχει περάσει ελάχιστα από το χέρι μου, και δε μπορώ να κρίνω. Αλλά το Razr :X

@giorgossam Για να δούμε, ελπίζω μέσα στην άλλη εβδομάδα να έχει έρθει.

@johnannis Ευχαριστούμε. :)

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

καλημερα σας,μολις ενεργοποιησα τα δεδομενα αλλα δυστηχως δεν μπορω να συνδεθω,δεν υπαρχει συνδεση μου λεει,ο αριθμος μου ειναι καινουργιος της vodafone,μηπως πρεπει να παρω τηλεφωνο εκει?η να κανω καποια αλλη ρυθμιση?

Το νούμερο σου είναι ενεργοποιημένο? Δηλαδή κλήσεις κάνει? Αν ναι τοτε δες αν έχεις σωστά τα APN (ονόματα σημείων πρόσβασης)

ΥΓ:Σε ενα τοπικ φτανει ;)

Το νούμερο σου είναι ενεργοποιημένο? Δηλαδή κλήσεις κάνει? Αν ναι τοτε δες αν έχεις σωστά τα APN (ονόματα σημείων πρόσβασης)

ΥΓ:Σε ενα τοπικ φτανει ;)

ναι ειναι ενεργοποιημενο,μηπως πρεπει να μου στειλουν τις ρυθμισεις αυτοι με sms?

Τα APN είναι οι ρυθμίσεις. Δες στις ρυθμίσεις αν είναι οκ. Αλλιώς η θα πρεπει να στις στείλουν αυτοί ή να τα κανεις χειροκίνητα, μπορείς να τα δεις απο το ίντερνετ

Τα εκανα screenshot μπορω να στα στείλω με mail. Στείλε pm αν τα θελεις

Edit: στο έστειλα

Edited by johnannis

Τα εκανα screenshot μπορω να στα στείλω με mail. Στείλε pm αν τα θελεις

Edit: στο έστειλα

Αρχικά βάλτο σε airplane mode και ξανά βγαλτο.. κανονικά βάζει μόνο του τα APN.

Στη Vodafone επίσης δουλεύει και το webonly.vodafone.gr και το wap.vodafone.gr

Παλιά είχε διαφορά στην ταχύτητα, τώρα όχι τόσο..

Παιδιά μια ερώτηση,αν έχει απαντηθεί ήδη, ζητάω συγνώμη αν μου διέφυγε.Αν το πάρει ένας φίλος από Αγγλία από το Google Play και μου το στείλει,με την εγγύηση τι γίνεται;Ισχύει αυτό που λένε ορισμένοι ότι από τη στιγμή που είναι ευρωπαικό τότε το καλύπτει η LG Hellas ή αν πάθει κάτι πρέπει να σταλεί πίσω;

Παιδιά μια ερώτηση,αν έχει απαντηθεί ήδη, ζητάω συγνώμη αν μου διέφυγε.Αν το πάρει ένας φίλος από Αγγλία από το Google Play και μου το στείλει,με την εγγύηση τι γίνεται;Ισχύει αυτό που λένε ορισμένοι ότι από τη στιγμή που είναι ευρωπαικό τότε το καλύπτει η LG Hellas ή αν πάθει κάτι πρέπει να σταλεί πίσω;

Αν είναι το 16αρι σε μαύρο σίγουρα στο καλύπτει. Αν είναι 32 δεν σε καλύπτει. Δεν ξέρω τι γίνεται με το άσπρο όμως.

:D

Αν είναι το 16αρι σε μαύρο σίγουρα στο καλύπτει. Αν είναι 32 δεν σε καλύπτει. Δεν ξέρω τι γίνεται με το άσπρο όμως.

ΟΚ.Σε ευχαριστώ.Το μαύρο το 16αρι με ενδιαφέρει,μα από τη στιγμή που υποστηρίζει usb OTG εγώ είμαι καλυμμένος.Ισχύει το ίδιο από Google Play Αμερικής ή εκεί σίγουρα δεν έχουμε υποστήριξη εδώ;

Edited by alien2

ΟΚ.Σε ευχαριστώ.Το μαύρο το 16αρι με ενδιαφέρει,μα από τη στιγμή που υποστηρίζει usb OTG εγώ είμαι καλυμμένος.Ισχύει το ίδιο από Google Play Αμερικής ή εκεί σίγουρα δεν έχουμε υποστήριξη εδώ;

Έχεις τεχνική υποστήριξη αλλά όχι αντικατάσταση αν υπάρξει πρόβλημα, εφ'όσον το κινητό είναι απο Google Play.

Έχεις τεχνική υποστήριξη αλλά όχι αντικατάσταση αν υπάρξει πρόβλημα, εφ'όσον το κινητό είναι απο Google Play.

Αν είναι από skroutz?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν είναι EU stock σε καλύπτει κανονικά νομιζω.

εγω που πηρα απο το bird Μια χαρα με καλυπτει,μην το κουραζεις παρτο απο ενα καταστημα στο skroutz.

Συγκρίνοντας το 3G και το 4G της cosmote με τη βοήθεια ενός Nexus 5 στην Αποστόλου Παύλου στην Αθήνα. Ε νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω ποιο είναι ποιό :)
Κώστας

Συγκρίνοντας το 3G και το 4G της cosmote με τη βοήθεια ενός Nexus 5 στην Αποστόλου Παύλου στην Αθήνα. Ε νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω ποιο είναι ποιό :)

Και πάλι δεν είναι πολλά για 4g, με Vodafone στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πιάνω 40mbps.

Oneplus 6 8/128

Και πάλι δεν είναι πολλά για 4g, με Vodafone στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πιάνω 40mbps.

Αυτά να τα πεις στον Θανάση απο τη διαφήμιση της Cosmote που μας έχει ζαλίσει με το 4G τους! :lol:

Κώστας

Αυτά να τα πεις στον Θανάση απο τη διαφήμιση της Cosmote που μας έχει ζαλίσει με το 4G τους! :lol:

Ασε γιατί ακούω Θανάση και γυρνάω.. Νομίζω ότι με φωνάζει κάποιος...

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

παιδια εγω ειχα παρει τηλ τα Xmass για ναρωτησω το θεμα περι εγγυησης.αν κατι αλλαξε δε το γνωριζω, αν μαθει κανεις κατι νεωτερο ας το γραψει :)

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

παιδια εγω ειχα παρει τηλ τα Xmass για ναρωτησω το θεμα περι εγγυησης.αν κατι αλλαξε δε το γνωριζω, αν μαθει κανεις κατι νεωτερο ας το γραψει :)

Πριν λίγο έστειλα email στην LG Hellas,μόλις μου απαντήσουν θα γράψω τι μου είπαν.

Καλημέρα,

ξέρει κάποιος αν το καλώδιο αυτό usb to HDMI παίζει με το Nexus 5;

Μία παρατήρηση συνέδεσα το Nexus 5 σε ένα laptop με ubuntu και δεν το έβλεπε :mad:

---

:hunter:

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)