Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένταξη παρόλο που είναι και κατά των δικών μου συμφερόντων νομίζω ότι έχει δίκαιο στο να μην καλύψει τις συσκευές που δεν εισάγει.

Και εγώ αν ήμουν επιχειρηματίας και έβλεπα τα συμφέροντα μου να καταστρέφονται (παραεισαγωγές) το ελάχιστο που θα έκανα θα ήταν να μην παρέχω υποστήριξη ΕΦΌΣΟΝ δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.

Έχει ένα βασικό λάθος ο συλλογισμός σου. Θεωρείς ότι η LG Hellas είναι ο οποιοσδήποτε έμπορος πχ το πλαίσιο. Δεν είναι έτσι. Είναι η τοπική επίσημη αντιπροσωπεία της κεντρικής LG που έχει έδρα στην Κορέα. Δεν είναι ξεχωριστή εταιρία.

Για την κεντρική LG λοιπόν είτε ένα κινητό της πουληθεί στην Ελλάδα είτε στην Βρετανία τα ίδια λεφτά θα βάλει στο ταμείο. Η τοπική αντιπροσωπία απλά παίζει τον ρόλο του διανομέα, εισπράκτορα και υποστηρικτή των προϊόντων.

Η απαίτηση σου για υποστήριξη απευθύνεται λοιπόν στην μητρική εταιρία, η οποία με βάση τον ευρωπαϊκό νόμο δεν δικαιούται να αρνηθεί εγγύηση για κινητό που έχει πωληθεί εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τόσο απλά.

Μάκης

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένταξη παρόλο που είναι και κατά των δικών μου συμφερόντων νομίζω ότι έχει δίκαιο στο να μην καλύψει τις συσκευές που δεν εισάγει.

Και εγώ αν ήμουν επιχειρηματίας και έβλεπα τα συμφέροντα μου να καταστρέφονται (παραεισαγωγές) το ελάχιστο που θα έκανα θα ήταν να μην παρέχω υποστήριξη ΕΦΌΣΟΝ δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Δηλαδή θα έλεγαν οκ δεν πειράζει που μας κοροϊδεύετε πάρτε και τζάμπα σέρβις δώρο?

Και εμένα με πονάει που έχω 32αρι αλλά δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο και λογικό να απαντήσω να με καλύψουν εφόσον δεν το εισάγουν. Ξέρω ότι μπορούν παρόλο που λένε ηλίθιες δικαιολογίες περί ανταλλακτικών,αλλά δικαίωμα τους.

Επίσης ξέρω ότι θα φάω άγριο κράξιμο αλλά νομίζω ότι αν δείτε το πράγμα αντικειμενικά θα βρείτε το σκεπτικό μου τουλάχιστον ως ένα βαθμό ορθό

Θα συμφωνούσαν αν δεν υπήρχαν κανονισμοί που λένε περί ευρωπαϊκής εγγύησης. LG είναι εκεί πήγαν τα λεφτά μας. Δεν πήγαμε κάνα samsung κινητό αλλά της ίδιας εταιρίας. Απο μένα αν δεν αλλάξει αυτό θα είναι πρώτη και τελευταία φορά που πήρα τηλ απο αυτήν.

Καλησπέρα σε όλους!!Έχω S/N 311k Απο αγγλικό playstore..Επειδή δεν μπορω να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα..Ξέρει κανεις αν έχω revision εκδοση με μεγαλύτερες τρύπες στο ηχείο η όχι??

Καλησπέρα σε όλους!!Έχω S/N 311k Απο αγγλικό playstore..Επειδή δεν μπορω να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα..Ξέρει κανεις αν έχω revision εκδοση με μεγαλύτερες τρύπες στο ηχείο η όχι??

Το "παλιό" έχεις. Από 312 και μετά είναι το καινούριο.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Το "παλιό" έχεις. Από 312 και μετά είναι το καινούριο.

Από 311 και μετά είναι το revision με τισ "διορθώσεις" σύμφωνα με αυτό το άρθρο.

Ναι ρε παιδιά αλλά η νομοθεσία προϋποθέτει την εισαγωγή του στη χώρα μας. Που όμως δεν εισάγεται

Έχει ένα βασικό λάθος ο συλλογισμός σου. Θεωρείς ότι η LG Hellas είναι ο οποιοσδήποτε έμπορος πχ το πλαίσιο. Δεν είναι έτσι. Είναι η τοπική επίσημη αντιπροσωπεία της κεντρικής LG που έχει έδρα στην Κορέα. Δεν είναι ξεχωριστή εταιρία.

Για την κεντρική LG λοιπόν είτε ένα κινητό της πουληθεί στην Ελλάδα είτε στην Βρετανία τα ίδια λεφτά θα βάλει στο ταμείο. Η τοπική αντιπροσωπία απλά παίζει τον ρόλο του διανομέα, εισπράκτορα και υποστηρικτή των προϊόντων.

Η απαίτηση σου για υποστήριξη απευθύνεται λοιπόν στην μητρική εταιρία, η οποία με βάση τον ευρωπαϊκό νόμο δεν δικαιούται να αρνηθεί εγγύηση για κινητό που έχει πωληθεί εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τόσο απλά.

Να κάνω και εγω τον δικηγόρο του διαβόλου παρόλο που δεν μου αρέσουν οι συγκεκριμένες πρακτικές.

Η LG Hellas κρίνεται απο τις πωλήσεις της καλώς η κακώς. Αν δεν έχει πωλήσεις θα έρθει η Κορέα και θα της πει οτι δεν εχει νοημα ύπαρξης το υποκατάστημα στην Ελλάδα.

Στο καπιταλιστικότατο σύστημα που βιώνουμε όλα κρίνονται με το τι χρήμα φέρνεις και οχι με το τι έργο παράγεις.

Με τέτοιες συμπεριφορές προφανώς και δεν έχει νόημα ύπαρξης η τοπική αντιπροσωπεία.

Να μείνει μόνο το marketing να κάνει κανά event για τα μάτια του κόσμου.

Δεν είναι για τίποτα παραπάνω.

Από 311 και μετά είναι το revision με τισ "διορθώσεις" σύμφωνα με αυτό το άρθρο.

Σύμφωνα με αυτό (όπως και με όλα τα άλλα), το revision 3 είναι που έχει μεγαλύτερες τρύπες και πιο σφιχτά πλήκτρα δηλαδή το 312+.

spacer.png

Να κάνω και εγω τον δικηγόρο του διαβόλου παρόλο που δεν μου αρέσουν οι συγκεκριμένες πρακτικές.

Η LG Hellas κρίνεται απο τις πωλήσεις της καλώς η κακώς. Αν δεν έχει πωλήσεις θα έρθει η Κορέα και θα της πει οτι δεν εχει νοημα ύπαρξης το υποκατάστημα στην Ελλάδα.

Στο καπιταλιστικότατο σύστημα που βιώνουμε όλα κρίνονται με το τι χρήμα φέρνεις και οχι με το τι έργο παράγεις.

υπάρχει κανείς φίλος που να είχε πρόβλημα με το 32αρί ή με το λευκό μοντέλο, να το πήγε στην LG εδώ στην Ελλάδα και να τον διώξανε??

απλά αναρωτιέμαι αν το "αν δεν το εισάγω δεν το αναλαμβάνω" είναι μεν η επίσημη θέση της εταιρείας, αλλά ίσως σε περίπτωση προβλήματος να μας διευκολύνουν με κάποιον τρόπο.

Καλά δεν νομίζω ότι η LG Hellas θα αντιμετωπίσει πρόβλημα από τα λιγοστα nexus 5 που κατάφεραν να φέρουν ορισμένοι από το εξωτερικό. Μέχρι να κυκλοφορήσει η συσκευή στην Ελλάδα 5 άτομα γράφαμε εδώ μέσα!

Κώστας

Ξέρουμε πιο hands free δίνει η Google στις συσκευασίες Νexus 5 όπως της Γαλλίας;

Kαι αν μπορούμε να το παραγγείλουμε από κάπου;

Έχει ένα ζευγάρι in-ear ακουστικά πολύ καλής ποιότητας, με λαστιχένια buds και μικρόφωνο/κουμπί για τις κλήσεις σαν αυτα εδώ. Τα δικά μου ήταν μαύρα σαν το τηλέφωνο, οπότε υποθέτω οτι βγαίνουν και σε άσπρο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω δει σε κάποια nexus 5 μια εφαρμογή Wallet, με ένα πολύχρωμο W στην τελευταία οθόνη δίπλα στο YouTube και επειδή στο δικό μου βλέπω sim toolkit, κατεβαίνει το Wallet από google play;

Το έχω δει σε συσκευές χωρίς sim!

Οι συσκευές της Wind δεν έχουν ακουστικά... Από google store έχουν;

Είδα κάποιο unboxing στο εξωτερικό που είχε και ακουστικά.

Ευχαριστω ξανά!

Το δικό μου που πήρα απο google store Γαλλίας είχε μέσα ακουστικά. Οσο για το wallet, κι εγώ το είχα στην αρχή, αλλά μόλις του έκανα unlock bootloader/root χάθηκε και δεν το ξαναέψαξα να σου πώ την αλήθεια.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Έχει ένα ζευγάρι in-ear ακουστικά πολύ καλής ποιότητας, με λαστιχένια buds και μικρόφωνο/κουμπί για τις κλήσεις σαν αυτα εδώ. Τα δικά μου ήταν μαύρα σαν το τηλέφωνο, οπότε υποθέτω οτι βγαίνουν και σε άσπρο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δικό μου που πήρα απο google store Γαλλίας είχε μέσα ακουστικά. Οσο για το wallet, κι εγώ το είχα στην αρχή, αλλά μόλις του έκανα unlock bootloader/root χάθηκε και δεν το ξαναέψαξα να σου πώ την αλήθεια.

Σπύρο ποιος είναι ο τύπος από τα ακουστικά της συσκευασίας;

Please θέλω για να τα παραγγείλω.

Χίλια ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Αυτά ειναι τα ακουστικά, αλλά δεν έχει πουθενά part number ή κάτι τέτοιο. Πάνω στο μικρόφωνο έχει μόνο ένα πλήκτρο για να δέχεσαι/τερματίζεις τις κλήσεις.

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Εγώ σήμερα έστειλα στην google μήνυμα για αντικατάσταση συσκευής...Το τηλέφωνο είναι απο play Γερμανίας 310 έκδοση (32gb άσπρο) και περιμένω!

Με προβλημάτισε πολύ το ότι έχασε το σήμα πολλές φορές μετά από reboot ή απενεργοποίηση!! :cool:

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Αυτά ειναι τα ακουστικά, αλλά δεν έχει πουθενά part number ή κάτι τέτοιο. Πάνω στο μικρόφωνο έχει μόνο ένα πλήκτρο για να δέχεσαι/τερματίζεις τις κλήσεις.

Ξέρεις από που μπορώ να τα παραγγείλω (Ελλάδα ή εξωτερικό);

Ευχαριστώ πολύ ξανά.

Δεν ξέρω καθόλου, κοίταξε κάποια άλλα της LG μήπως είναι ίδια/παρόμοια.

εγω το μονο που παρατηρησα κ εχω παρτιδα καινουργια 401 ειναι οτι το Power bytton παιζει λιγακι,κατα τα αλλα τα παντα κομπλε.μια χαρα σε ολα.

εγω το μονο που παρατηρησα κ εχω παρτιδα καινουργια 401 ειναι οτι το Power bytton παιζει λιγακι,κατα τα αλλα τα παντα κομπλε.μια χαρα σε ολα.

Εχει λίγο τζόγο. Με το βίντεο δεν έχεις θέμα να ακούγεται static ειδικά αν τραβάς σε ήσυχο χώρο?

Εχει λίγο τζόγο. Με το βίντεο δεν έχεις θέμα να ακούγεται static ειδικά αν τραβάς σε ήσυχο χώρο?

οχι τιποτα,εχει παρατηρησει αλλος σε παρτιδα 401 λιγο τζογο στο κουμπακι?

Edited by giorgossam

εγω σε φιλου σημερα!

αλλα σε σχεση με κατι αλλα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

εβγαλα το κινητο απο την φορτιση με τον φορτιστη του...και εβγαλα τον φορτιστη απο την μπριζα και τον ακουσα να κανει εναν θορυβο περιεργο ενω τον κρατσουσα στο χερι και δεν ηταν στην πριζα..

σαν zzz σαν τσσςςς καπως ετσι.. :lol:

το εχει ακουσει κανεις;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Και σε εμένα με 401 έχει τζόγο το κουμπί. Στο άνοιγμα κλείσε δεν αισθάνεσαι κάτι αλλά αν "παίξεις" λίγο το αισθάνεσαι. Θόρυβο κάνει μόνο αν το κουνίσεις πολύ έντονα κοντά στο αυτί σου. Έλεγα να το στείλω πίσω αλλά διαβάζοντας και τις δικές σας εμπειρίες θα το αφήσω.

εβγαλα το κινητο απο την φορτιση με τον φορτιστη του...και εβγαλα τον φορτιστη απο την μπριζα και τον ακουσα να κανει εναν θορυβο περιεργο ενω τον κρατσουσα στο χερι και δεν ηταν στην πριζα..

σαν zzz σαν τσσςςς καπως ετσι.. :lol:

το εχει ακουσει κανεις;

Ναι, έτσι κάνει πάντα. :lol:

spacer.png

Και σε εμένα με 401 έχει τζόγο το κουμπί. Στο άνοιγμα κλείσε δεν αισθάνεσαι κάτι αλλά αν "παίξεις" λίγο το αισθάνεσαι. Θόρυβο κάνει μόνο αν το κουνίσεις πολύ έντονα κοντά στο αυτί σου. Έλεγα να το στείλω πίσω αλλά διαβάζοντας και τις δικές σας εμπειρίες θα το αφήσω.

κ γω αμα το κουνησω δυνατα το ακους,αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα,λιγο παιζει αλλα κανει κανονικα κλικ.στις πρωτες παρτιδες επαιζαν περισσοτερο?

Με προβλημάτισες τώρα με το βίντεο σε χώρο με ησυχία άλλα παιδιά λένε οτι το έχουν αυτό το static....:wacko:

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)