Nikos_s3 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 εννούσα την γλώσσα αναζήτησης...την πρώτη ρύθμιση στο μενού των ρυθμίσεων...όπου όντως υπάρχει μία γλώσσα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) με άλλη δεύτερη γλώσσα (ιταλικά γαλλικά) λειτουργούν οι φωνητικές εντολές φαίνεται με τα ελληνικά υπάρχει πρόβλημα Edited January 17, 2015 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σχεδόν κάθε μέρα εδω και κανα μήνα περίπου μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βρέθηκε κάρτα sim και πρέπει να γίνει restart. Μερικές φορές πετάει το καρτελάκι και δυο φορές μέσα στη μέρα και είναι πολύ σπαστικό να κάνω συνέχεια επανεκκινήσεις. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό; Είμαι με 4.4.4 και δεν έχω σκοπό για 5.0 ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μα προφανώς δεν φταίει η 4.4.4. Δοκίμασες με άλλη sim να δεις αν στο κάνει; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Επανέρχομαι λίγο στι θέμα του tethering με την Vodafone. Έχω πρόγραμμα cu με δυο κάρτες με κοινό νούμερο. Η μια είναι στο nexus 5 και η άλλη στο "σκουπίδι" όπως το αποκαλεί γνωστός και μη εξαιρετέος εδω, Lumia 635 με windows 8.1. Στο Lumia τα πάντα λειτουργούν κανονικότατα, στο nexus όχι. Δοκίμασα φυσικά να αλλάξω τις κάρτες στις δυο συσκευές και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το συμπέρασμα; Edit: Στο Lumia δεν εμφανίζεται και το σπαστικό μήνυμα σε κάθε reboot σχετικά με την SIM και το vodafone menu και μάλιστα δυο φορές, η μια πάνω στην άλλη συνεχόμενα. Γενικότερα ήρθε ίσως η ώρα για μια αλλαγή. Το nexus 5 αργά ή γρήγορα θα φύγει απο τα χέρια μου. Edited January 19, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 οκ, άρα τα ίδια λέμε...μία γλώσσα για την αναζήτηση, περισσότερες για τα φωνητικά..:) Παιδιά Greek TTS δεν υποστηρίζει η Google. Άρα "φωνητικά" στα Ελληνικά δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 το TTS σημαίνει text to speech...φωνητικά εννοούμε να του μιλάς και να γράφει, όπου και υποστηρίζονται μια χαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Με μπερδεψατε τωρα. Εχω ως γλωσσα συστηματος τα ελληνικα. Δηλαδη το μενου, η επιφανεια εργασιας ολα ειναι στα ελληνικα. Στις ''ρυθμισεις google'' (οχι στις γενικες ρυθμισεις) στο μενου ''Αναζητηση και now'' στο υπομενου ''Αναζητηση γλωσσας'' εχω επιλεξει ελληνικα.Στο ιδιο μενου και στο υπομενου ''Φωνη'' εχω επιλεξει ''Γλωσσες English (us) και ελληνικα. Παω στην ''ανιχνευση ok google'' και δεν με αφηνει να το ''εκπαιδευσω'' στη φωνη μου. Περαν αυτου δεν λειτουργει κιολας η εφαρμογη γενικοτερα. Παρεπιπτοντως την ''πιανει'' ευκολα τη φωνη σας; Εμενα μου βγαζει τη ψυχη μεχρι να τι κανει. Οταν το εκανε. Edited January 19, 2015 by GiannisPot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) ακριβώς έτσι είναι και οι δικές μου ρυθμίσεις και δουλεύει σφαίρα δοκίμασε να απενεργοποίησεις και να επανενεργοποιήσεις την ανίχνευση ok google για επανεκπαίδευση φωνητικό μοντέλο ok google πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το <από οποιαδήποτε οθόνη> μετά αν θες το απενεργοποιείς Edited January 19, 2015 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 η εκπαίδευση φωνής έχει γενικά ένα θέμα το οποίο θα λυθεί στην 5.1...οπότε μην σκίζεσε να το μάθεις... παλαιότερα το ok google έπιανε 10/10....πλέον με τα θεματάκια πιάνει 5/10... υπομονή πάντως, είναι γνωστό θέμα και αναμένεται σύντομα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 το TTS σημαίνει text to speech...φωνητικά εννοούμε να του μιλάς και να γράφει, όπου και υποστηρίζονται μια χαρά. :) Σωστά τα λες. Απλά τα αποτελέσματα θα στα φέρει γραμμένα. Δεν θα ακούσεις ελληνικά ποτέ εκτός και εάν βάλεις κάποιο άλλο TTS engine που δεν έχω δει κάτι αξιόλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Σωστά τα λες. Απλά τα αποτελέσματα θα στα φέρει γραμμένα. Δεν θα ακούσεις ελληνικά ποτέ εκτός και εάν βάλεις κάποιο άλλο TTS engine που δεν έχω δει κάτι αξιόλογο. σωστά! ;)..απλά συζητάγαμε για το πρώτο κομμάτι του να του μιλάς, οπότε έκανα και το σχόλιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) κι όμως υπάρχει δυνατότητα να εκφωνηθεί κείμενο στα ελληνικά αν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ανοίγοντας το μετάφραση google και στη χρήση δεδομένων έχεις τσεκαρισμένο το <να προτιμάται το κείμενο σε ομιλία>τότε μπορείς να ακούσεις το ελληνικό κείμενο που έχεις προς η από μετάφραση Edited January 20, 2015 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Σκέφτομαι να πάρω το nexus 5 αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι θα μπορώ να έχω όπως τώρα με το S3 screen mirroring ώστε να βλέπω το κινητό στην tv ασύρματα αυτό γίνεται χωρίς να είναι σε δίκτυο οι συσκευές απλός συνδέονται μεταξύ τους με το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Επανέρχομαι λίγο στι θέμα του tethering με την Vodafone. Έχω πρόγραμμα cu με δυο κάρτες με κοινό νούμερο. Η μια είναι στο nexus 5 και η άλλη στο "σκουπίδι" όπως το αποκαλεί γνωστός και μη εξαιρετέος εδω, Lumia 635 με windows 8.1. Στο Lumia τα πάντα λειτουργούν κανονικότατα, στο nexus όχι. Δοκίμασα φυσικά να αλλάξω τις κάρτες στις δυο συσκευές και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το συμπέρασμα; Edit: Στο Lumia δεν εμφανίζεται και το σπαστικό μήνυμα σε κάθε reboot σχετικά με την SIM και το vodafone menu και μάλιστα δυο φορές, η μια πάνω στην άλλη συνεχόμενα. Γενικότερα ήρθε ίσως η ώρα για μια αλλαγή. Το nexus 5 αργά ή γρήγορα θα φύγει απο τα χέρια μου. Αυτό το θέμα με έχει προβληματίσει και εμένα συν ότι το έχω το nexus απο πέρσι το Δεκέμβριο. Πάντα όμως με απασχολεί ενα ερώτημα .,που άλλου θα βρω τέτοια εμπειρία χρήσης σε αυτά τα λεφτά; Δεν σου κρύβω ότι ψιλό κοιτάζω το xiaomi mi note Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εγώ πιστεύω πως είναι θέμα της Vodafone.. Τα άλλα δίκτυα γιατί δεν έχουν πρόβλημα με το tethering; και όσο η Vodafone δεν παραδέχεται το πρόβλημα της, δεν θα δούμε φως στην υπόθεση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Και με cosmote έχουν γράψει πρόβλημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5871731 Edited January 23, 2015 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Έσκασε και η 5.0.1 ΟΤΑ σήμερα το πρωί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 τωρα και καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τώρα έρχεται και σε αυτούς που είχαν 4.4.4 και τους πάει κατευθείαν 5.0.1 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Επιβεβαίωνω κι εγώ, ήρθε το πρωί η lollipop 5.0.1. Το θέλει το hard reset του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μετά από επανεκκίνηση δε θα έπρεπε να μην υπάρχει στα recent apps ούτε μια εφαρμογή; Εγώ τις βλέπω όλες αυτές που είχα τρέξει.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shattered_memo Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 αλλαγή της lollipop είναι αυτό άλλοι το λένε feature άλλοι άχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδιά επειδή δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσω όλο το θέμα και εξαλου δεν με αφορά γιατί δεννειναι για μενα αλλά για φίλο,αξίζει η αγορά του 16gb ολοκαινουργιο στο κουτί του με 2 χρονιά εγυηση για 190 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str1979 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ηρθε κ σε μενα η αναβαθμιση 5.0.1 τα ξημερωματα κατα τις 3 Μεχρι τωρα ολα καλα Περιμενω να δω ποσο θα αντεξει η μπαταρια σε σχεση με το 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts