ardi21 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Παιδιά όχι... Και πριν που ήμουν στοκ πάλι μου το έβγαζε Για να δουμε κατι. Μπορεις να πας settings -> about phone -> status και να πεις τι σου λεει στο signal strength? Edited December 9, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μόλις μου ήρθε με OTA η 4.4.1 περιμένω να φορτίσει και την κουμπώνω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλησπέρα παρέα.Νέος κάτοχος nexus 5 αλλά παλιός στα nexus.έχω μια απορία..σας έχει τύχει το θέμα με τον διαρκή θόρυβο κατά την διάρκεια εγγραφής βίντεο; Σε μέρη με ησυχία είναι έντονο. Πολλοί το αναφέρουν άλλοι ζήτησαν και έλαβαν αντικατάσταση όμως το πρόβλημα το ίδιο.έχει κανένας μας τέτοιο θέμα...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 η 4.4.1 παρελθόν... η Google ξεκίνησε την αποστολή της νέας 4.4.2 προφανώς σοβαρά bugs διόρθωσαν. αντε να δούμε πότε θα σκάσει αυτή αν και νομίζω θα γίνει γρήγορα αυτό Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 η 4.4.1 παρελθόν... η Google ξεκίνησε την αποστολή της νέας 4.4.2 προφανώς σοβαρά bugs διόρθωσαν. αντε να δούμε πότε θα σκάσει αυτή αν και νομίζω θα γίνει γρήγορα αυτό Σε μένα μόλις ήρθε! 4.4.2 Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 η 4.4.1 παρελθόν... η Google ξεκίνησε την αποστολή της νέας 4.4.2 προφανώς σοβαρά bugs διόρθωσαν. αντε να δούμε πότε θα σκάσει αυτή αν και νομίζω θα γίνει γρήγορα αυτό σορυ γραψε λαθος!!!!!η 4.4.2 ειναι!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παιδιά λέτε τώρα που πέρασα την 4.4.1 με adb και όλα στοκ να έγινε καμια πατάτα και να μην περνώ αλλά ota update ?? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μόλις μου ήρθε η 4.4.2 ! ΟΤΑ (54mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παντως η 4.4.1 δεν μου ηρθε καθολου κατευθειαν σε 4.4.2........για να δουμε τωρα με win 8.1 θα διαβαζει sd.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Υπάρχει στην φωτογραφική μηχανή η δυνατότητα μείωσης του φαινόμενου red eye; Αν όχι υπάρχει κάποια εφαρμογή στο playstore που να μας δίνει αυτή την δυνατότητα; Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αυτό ήρθε χθες το βράδυ. Είχα περάσει με adb την 4.4.1 την περασμένη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) και εμένα μου ήρθε χθες το βράδυ απο την 4.4 κατευθείαν στην 4.4.2 Edited December 10, 2013 by peripteros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα στην παρέα.Μόλις μου ήρθε και μένα και είναι η 4.4.2!!Πλέον το νιώθω ολοκληρωμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 εμείς στο πηγάδι κατουρισαμε; ...... ακόμα τίποτα εχω να δω ΟΤΑ από το galaxy nexus είπα αυτή τη φορά να περιμένω αλλά.... Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το clear data στο google services framework παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο. Μπορει να σου δημιουργησει προβληματακια και να θες reset. Ουτε και σε μενα εχει ερθει, αναμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδιά όχι... Και πριν που ήμουν στοκ πάλι μου το έβγαζε Είσαι σίγουρος οτι είσαι τελείως στοκ;;Τι mod είναι αυτό στην μπαταρία;;Μήπως είχε και mod για H+?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το clear data στο google services framework παντως δεν ειναι και οτι καλυτερο. Μπορει να σου δημιουργησει προβληματακια και να θες reset. Ουτε και σε μενα εχει ερθει, αναμενουμε. To έχω κάνει δεκάδες φορές, σε πολλά κινητά δικών μου και γνωστών, και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Τώρα μόλις διάβασα ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε άμεσες ειδοποιήσεις ορισμένων Google Apps αλλά το πρόβλημα επιλύεται μόνο του μετά από κάποιο διάστημα. Τέλος πάντων, σε μένα δεν παρουσιάστηκε κάτι αλλά είναι στην ευχέρεια του καθενός να χρησιμοποιήσει την μέθοδο ή όχι. Η λύση είναι απλή αν σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις μετά την αναβάθμιση, διαγραφή του λογαριασμού google από τις ρυθμίσεις και εισαγωγή πάλι. την πάτησα σήμερα και δε μου ερχόταν μηνύματα από το hangouts (όχι τα sms). Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εμένα πάλι,γράφει το σύστημα είναι ενημερωμένο....(ακόμα 4.4):p Δοκίμασα και με clear data,με reboot αλλά τίποτα....μουλάρωσε για τα καλά. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Είσαι σίγουρος οτι είσαι τελείως στοκ;;Τι mod είναι αυτό στην μπαταρία;;Μήπως είχε και mod για H+?? Τώρα δεν είμαι στοκ... Πριν όμως που ήμουν πάλι Η+ μου έβγαζε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εμένα πάλι,γράφει το σύστημα είναι ενημερωμένο....(ακόμα 4.4):p Δοκίμασα και με clear data,με reboot αλλά τίποτα....μουλάρωσε για τα καλά. μην ανησυχείς καρντασι θα το πεταξει στα καλα καθουμενα!! ;) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 μην ανησυχείς καρντασι θα το πεταξει στα καλα καθουμενα!! ;) Εμένα πάλι,γράφει το σύστημα είναι ενημερωμένο....(ακόμα 4.4):p Δοκίμασα και με clear data,με reboot αλλά τίποτα....μουλάρωσε για τα καλά. Χαχαχα... Σωστός... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τώρα δεν είμαι στοκ... Πριν όμως που ήμουν πάλι Η+ μου έβγαζε... Την ρύθμηση για την επιλογή 2g, 3g, 4g σε ποιο την έχεις; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 4g ............. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) To θεμα με τα H/H+ εχει να κανει μαλλον και με την ισχυ του σηματος. Σε μενα που το εχω δει λιγο οταν το σημα πηγαινει κατω απο τα -86, -87 dBm τοτε στο Mobile Network Type δειχνει στιγμιαια HSPA+. Αλλα επειδη γινεται πιο αδυναμο σχεδον αμεσως, χανεται και επιστρεφει στο HSPA. Οποτε λογικα δεν προλαβαινει να δειξει το + στην μπαρα. Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω. Ειπα και στον galanakop να μας πει τι ισχυ σηματος εχει αλλα μαλλον δεν ειδε την παραθεση. Edited December 10, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 4g ............. Εγω το έχω στο 3g. Ίσως γιαυτό να μην βλέπω. Ευχαριστώ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts