Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι τυχερός γιατί με 2 μωρά το έχω μονίμως στη δόνηση. Αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί η κατάσταση είτε μέσω update είτε μέσω xda.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αντε και ενα καλο wallpeper.. βαλτε το ειναι τελειο// Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

εγω εβαλα τον ηχο της σαμσουνγκ απο το s3 απο το zedge και διαφορα του απο τα σαμσουνγκ που ειχα ειναι πολυ μικρη.

τα ringtones που εχει μεσα το νεξους 5 ειναι ακαταληλα - σιγανα.

λεπτεμερειες που κανουν την διαφορα καμοια φορα

:up: σαμσουνγκ

:)

εγω εβαλα τον ηχο της σαμσουνγκ απο το s3 απο το zedge και διαφορα του απο τα σαμσουνγκ που ειχα ειναι πολυ μικρη.

τα ringtones που εχει μεσα το νεξους 5 ειναι ακαταληλα - σιγανα.

λεπτεμερειες που κανουν την διαφορα καμοια φορα

:up: σαμσουνγκ

για τα παιδια που ρωτανε για τον ηχο, αλλαξα ηχους και εβαλα αφτερμαρκετ:lol: η ενταση πλεον ειναι μια χαρα στις κλησεις κτλ, στο youtube σιγουρα δεν ειναι απο τα δυνατοτερα ηχεια, εξακολουθω να το θεωρω μετριο και μαλλον το μεγαλυτερο μειον του Ν5.

Αυτό ακριβώς είναι που με ενδιαφέρει, όχι η ποιότητα του ήχου σε βίντεο κτλ. (ελπίζω με ακουστικά να μην είναι τόσο χάλια) αλλά η ένταση και λιγότερο η ποιότητα σε ringtones/notifications πάντα σε σύγκριση με το Nexus 4, επειδή όλα αυτά'ά είναι και λίγο υποκειμενικά δεν το έχει φέρει και κανένα κατάστημα να το ακούσω ο ίδιος για να έχω προσωπική άποψη. Απο την άλλη ακούω όλα τα παιδιά εδώ προβληματισμένα και για αυτό έχω κολλήσει...:(

Εγώ πάντως που είμαι λάτρης της Nexus σειράς μετά από σύγκριση και των 2 συσκευών εντελώς υποκειμενικά δεν θα αγόραζα το 5άρι γιατί δεν βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά με το 4άρι εάν βέβαια εξαιρέσουμε την καλύτερη του οθόνη και την λίγο καλύτερη "Smooth" εμπειρία που σου προσφέρει.Κατά τα άλλα δεν διακρίνω καμία σημαντική διαφορά που να δικαιολογούν την αγορά του.Για να μην παρεξηγηθώ όλα αυτά τα λέω καλοπροέραιτα και χωρίς σκέψη να ματαιώσω την αγορά οποιουδήποτε υποψήφιου αγοραστή του Nexus 5 και ειμαι σε θέση να τα αναφέρω γιατί τα έχω μπροστά μου και τα 2 τηλέφωνα.

Και μόνο η διαφορά του επεξεργαστή αρκεί για να το επιλέξει κάποιος.

Φυσικά γούστα είναι αυτά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Zong αν πας να το δεις σε καταστημα λογικα θα χεις ευκαιρια να ακουσεις μονο τους μαμα ηχους και θα απογοητευτεις...εαν δεν τρελενεσαι με τη ποιοτητα του ηχου, τοτε η ενταση βελτιωνεται αρκετα ακομα και χωρις πειραγμα με μοντς κτλ

Zong αν πας να το δεις σε καταστημα λογικα θα χεις ευκαιρια να ακουσεις μονο τους μαμα ηχους και θα απογοητευτεις...εαν δεν τρελενεσαι με τη ποιοτητα του ηχου, τοτε η ενταση βελτιωνεται αρκετα ακομα και χωρις πειραγμα με μοντς κτλ

Η ποιότητα και στο 4άρι είναι χάλια. Θα μπορέσω όμως να συγκρίνω με τους μαμά από το 4άρι λογικά κάποιοι θα είναι ίδιοι. Ακόμα και αν δεν είναι όμως θα σχηματίσω ο ίδιος άποψη που είναι πολύ σημαντικό. Καταλαβαίνω αυτό που λες γιατί και το Galaxy Nexus που είχα για να την "παλέψω" είχα βάλει δικούς μου ήχους όταν όμως πήρα το 4άρι έκανα ανάσταση, τόσο μεγάλη μου φάνηκε η διαφορά στην ένταση.

όσοι έχετε αγγλικο φορτιστή σας κάνει κάποιο θόρυβο μερικες φορές???

IPhone 15 Pro 

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Δεν εχω παρατηρησει κατι ομως.

Μια ερώτηση προς τους γνώστες. Από ότι κατάλαβα στις Αμερικάνικες συσκευές , δεν παίζει το LTE τους στην Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως;
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

δεν κάνει κανένα θόρυβο o δικός μου, σε περίπτωσή που βραχηκυκλώνει ο φορτιστής κάνει θόρυβο έλεγξε της επαφές απο το καλώδιο usb η αλλαξε το καλώδιο να δεις εαν σου ξανά κανει θόρυβο

Edited by peripteros

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Δεν εχω παρατηρησει κατι ομως.

δεν κάνει κανένα θόρυβο o δικός μου, σε περίπτωσή που βραχηκυκλώνει ο φορτιστής κάνει θόρυβο έλεγξε της επαφές απο το καλώδιο usb η αλλαξε το καλώδιο να δεις εαν σου ξανά κανει θόρυβο

οταν ειναι συνδεδεμενος στο ρευμα μαζι με τον μετατροπεα σουκο και φορτιζει κανει ενα μικρο θορυβο.....σταματαει μετα απο λιγο εως οτου το βγαλω......δεν εχω κ δευτερο usb...

IPhone 15 Pro 

οταν ειναι συνδεδεμενος στο ρευμα μαζι με τον μετατροπεα σουκο και φορτιζει κανει ενα μικρο θορυβο.....σταματαει μετα απο λιγο εως οτου το βγαλω......δεν εχω κ δευτερο usb...

Σε μένα δεν κάνει τίποτα.

:D

Οχι, δεν ακουγεται κατι.

Το κάνει κ μενα.δεν είναι τπτ,είναι οι επαφές απο τον μετατροπέα.

Δημήτρης

Όχι άλλη μαυρίλα! Όταν φύγεις από AMOLED θέλεις χρώμα στη ζωή σου! :)

Τέσσερις ώρες με το nexus 5 και αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι η οθόνη. Προερχόμενος από galaxy nexus μπορώ όντως να πω "τέρμα η μαυρίλα" .

Το κάνει κ μενα.δεν είναι τπτ,είναι οι επαφές απο τον μετατροπέα.

μακαρι ευτυχως να μην αλλαζω ειναι ολοκαινουριος....

IPhone 15 Pro 

έχει κανείς άλλος πρόβλημα στο seek του Google play music player όταν πας στη μπάρα να μετακινήσεις σε καποιο σημείο του τραγουδιού να μην λειτουργεί όπως πρέπει; είναι bug της εφαρμογής στο kitkat? είναι του νεξους 5; η μόνο σε μένα το κάνει; ... (δε το κάνει με ολα τα τραγούδια όμως σε κάποια μουλαρωνει και αντί ας πούμε να πάει σε άλλο σημείο του τραγουδιού, μου βαζει το επόμενο στη λίστα.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Eλπιζω να φτιαξουν ηχειο-led τουλαχιστον. Και μια αναβαθμιση στην καμερα.

ελπιζω πως ναι ειναι αυτα που εχουν θεμα....

IPhone 15 Pro 

Μια ερώτηση προς τους γνώστες. Από ότι κατάλαβα στις Αμερικάνικες συσκευές , δεν παίζει το LTE τους στην Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως;

Ναι, δηλαδή με ευρωπαϊκό Ν5 δε θα έχεισ 4G στο Αμέρικα!

Έρχεται εντός εβδομάδας μάλλον η 4.1.1με βελτιώσεις ειδικά στην κάμερα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)