iliasx8 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 ΘΑ το δω πως θα παει ουτως η αλλως δυο φορες εχει συμβει μονο. Αλλιως θα δοκιμασω ενα hard reset και βλεπουμε. Πόσο θερμοκρασία σου ανεβάζει? Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους.μια ερώτηση ρε παιδιά να κάνω λίγο χαζή.μιας και λείπω καιρό πολύ από το android σκέφτομαι να γυρίσω για το nexus 5 αυτο που θέλω να μάθω ειναι ακομα στα android πρέπει να σβήνεις μνήμη με master clear και τα σχετικά ή έχει αλλάξει αυτο πλέον;και καμια συμβουλή για την συσκευή.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους.μια ερώτηση ρε παιδιά να κάνω λίγο χαζή.μιας και λείπω καιρό πολύ από το android σκέφτομαι να γυρίσω για το nexus 5 αυτο που θέλω να μάθω ειναι ακομα στα android πρέπει να σβήνεις μνήμη με master clear και τα σχετικά ή έχει αλλάξει αυτο πλέον;και καμια συμβουλή για την συσκευή.ευχαριστώ Εγώ όσα κινητά είχα ποτέ δε χρησιμοποίησα τέτοιου είδους εφαρμογές. Αν κάποτε είχες εσύ σίγουρα στο Nexus δε θα σου χρειαστεί ποτέ! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ναι πάντα είχα σε όλα τα τηλέφωνα μου και ήταν πολύ ενοχλητικό κάθε λίγο και λιγάκι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους.μια ερώτηση ρε παιδιά να κάνω λίγο χαζή.μιας και λείπω καιρό πολύ από το android σκέφτομαι να γυρίσω για το nexus 5 αυτο που θέλω να μάθω ειναι ακομα στα android πρέπει να σβήνεις μνήμη με master clear και τα σχετικά ή έχει αλλάξει αυτο πλέον;και καμια συμβουλή για την συσκευή.ευχαριστώ Το θέμα είναι να ξέρεις τις δυνατότητες της κάθε συσκευής.. Όταν εχεις κινητό με 512 Ραμ δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να τρέχεις Facebook Viber WhatsApp και messenger μαζί.. Δεν το λέω για σένα, ενα παράδειγμα δίνω.. Τεσπα στο nexus δεν θα εχεις τέτοια προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Πόσο θερμοκρασία σου ανεβάζει? Γυρω στου 43 που το τεσταρα χτες μετα απο αρκετη χρηση.. δεν μου φαινεται και ιδιαιτερα αυξημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Γυρω στου 43 που το τεσταρα χτες μετα απο αρκετη χρηση.. δεν μου φαινεται και ιδιαιτερα αυξημενη Εγώ προχθές με κακό 3g και angry birds epic το έφτασα στους 47.5 και δε μου έκλεισε καθόλου. Πάντως τώρα με λίγη 3g χρήση βαράει 40αρι για πλάκα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Χθες με 4g και power bank παίζοντας ingress μεσημέρι. Δεν έκανε επανεκκίνηση μόνο σταμάτησε να φορτίζει :[ATTACH]47913[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Χθες με 4g και power bank παίζοντας ingress μεσημέρι. Δεν έκανε επανεκκίνηση μόνο σταμάτησε να φορτίζει :[ATTACH]47913[/ATTACH] 58.5;; :eek: Δε το χω φτάσει τόσο :p Με 48 και ζεμάταγε εμένα φαντάζομαι εσένα με κοντά 60.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 58.5;; :eek: Δε το χω φτάσει τόσο :p Με 48 και ζεμάταγε εμένα φαντάζομαι εσένα με κοντά 60.. Δεν δίνω σημασία εφόσον δουλεύει. Δεν ασχολήθηκα και δεν θα ασχοληθώ ποτέ όσο και αν ανεβάσει , απλά επειδή σταμάτησε να φορτίζει γι αυτό έβγαλα screenshot έτσι ία τον τύπο. :D Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Υπαρχει Music player στο playstore που να μην χρειαζεται να πληρωνουμε ολα οσα ακουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Υπαρχει Music player στο playstore που να μην χρειαζεται να πληρωνουμε ολα οσα ακουμε; Rocket player κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δεν δίνω σημασία εφόσον δουλεύει. Δεν ασχολήθηκα και δεν θα ασχοληθώ ποτέ όσο και αν ανεβάσει , απλά επειδή σταμάτησε να φορτίζει γι αυτό έβγαλα screenshot έτσι ία τον τύπο. :D Πρόσεξε μόνο μην σου κιτρινισει η οθόνη! Φτου φτου φτου Έχω αλλάξει κάμποσες σε διάφορες συσκευές επειδή τις λειτουργώ σε ακραίες συνθήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Το παρήγγειλα μόλις από gal. store σε μαύρο μου είπαν είναι Γερμανικό παρτίδα 406. Αύριο λογικά θα το έχω. Προέρχομαι από lg g2 ελπίζω να μη μετανιώσω την επιλογή μου χαχα. Edited July 30, 2014 by honda_Vtec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Το παρήγγειλα μόλις από gal. store σε μαύρο μου είπαν είναι Γερμανικό παρτίδα 406. Αύριο λογικά θα το έχω. Προέρχομαι από lg g2 ελπίζω να μη μετανιώσω την επιλογή μου χαχα. Άσε τον Loki και πιάσε το Hammerhead του Thor.;) Καλά φλασαρίσματα.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Άσε τον Loki και πιάσε το Hammerhead του Thor.;) Καλά φλασαρίσματα.:D Χαχα λες η αλλαγή να μου φανεί σαν σφυριά στο κεφάλι; Προς το καλύτερο εννοώ. Η αλήθεια είναι ότι γενικά είμαι του πειράγματος και με το g2 ένιωθα κάπως με τα χέρια δεμένα. Το μόνο που με ξενίζει είναι η μπαταρία αλλά δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν είμαι τόσο heavy user. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Χαχα λες η αλλαγή να μου φανεί σαν σφυριά στο κεφάλι; Προς το καλύτερο εννοώ. Η αλήθεια είναι ότι γενικά είμαι του πειράγματος και με το g2 ένιωθα κάπως με τα χέρια δεμένα. Το μόνο που με ξενίζει είναι η μπαταρία αλλά δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν είμαι τόσο heavy user. Σε γενικές γραμμές με χαλαρή χρήση βγάζεις 2 μέρες ενώ με έντονη χρήση μία μέρα την βγάζεις άνετα. Φυσικά δεν λαμβάνω υπ'όψιν games. Αν είσαι gamer αλλάζουν τα δεδομένα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ειδικά με wifi έχεις άνετα 4 ώρες + οθόνη. Με 3g υπολόγισε 3.5 ώρες. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εντάξει μια χαρά μου φαίνεται, δε παίζω ποτέ παιχνίδια στο κινητό η μόνη βαριά χρήση είναι περίπου 2 ώρες wifi όταν βαριέμαι στη δουλειά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εντάξει μια χαρά μου φαίνεται, δε παίζω ποτέ παιχνίδια στο κινητό η μόνη βαριά χρήση είναι περίπου 2 ώρες wifi όταν βαριέμαι στη δουλειά :lol: Παρέλαβα σήμερα τελικά, γαλλικό 406. Δε με χάλασε ιδιαίτερα γιατί έχει και τα ακουστικά μέσα. Ξεκινάω ελέγχους για τυχόν ελλατώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 τελικα αγοραζω νεχους 5,υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια πρεπει να προσεξω?επισης μπορειτε να μου προτεινεται μια καλη θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 τελικα αγοραζω νεχους 5,υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια πρεπει να προσεξω?επισης μπορειτε να μου προτεινεται μια καλη θηκη? Εγώ έχω puro σιλικόνη και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Έχει φαει 3-4 γερες τούμπες και δεν έχει πάθει τίποτα.. 10 ευρώ έκανε απο public.. Μην τα τσιγκουνευτεις τα λεφτά για θήκη γιατί θα κλαις μετά.. Και εννοείται όλη την ωρα μέσα στη θήκη το κινητό.. Κατα τα αλλά δεν εχεις να προσεξεις κάτι άλλο.. Καλό πείραγμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μόλις παρέλαβα και εγώ! Παραγγελία από bestprice, Μαύρο, 16 GB, εισαγωγή από Πολωνία, σειρά 407!!! Αυτή τη στιγμή φορτίζει... Σε λίγο αρχίζω το σετάρισμα, αναβαθμίσεις κ.τ.λ Θα επιστρέψω με εντυπώσεις και απορίες (αν υπάρχουν). Τελικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε σχέση με το Xperia mini που είχα σαν βασικό τηλέφωνο μέχρι τώρα. Δεν παραπονιέμαι όμως, θα το συνηθίσω σύντομα!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Θα το έχεις συνηθίσει σε 2-3 μέρες. Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 μια τελευταια ερωτηση διοτι θα το παρω απο τα public στο web offers,αν το παρω απο εκει θα εχω εγγυησει και τετοια?επειδη κατι λεει να πληρωσεις 30 ευρω για 2 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts