al3x1k0 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έκανα και την επανεκκίνηση και φαίνεται να δουλεύει. Τι σκάλωμα μπορεί να έφαγε; Το κάνει και σε μένα καμία φορά και με επανεκκίνηση στρώνει. Γνωστό πρόβλημα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 άντε να δούμε ως πότε ακόμα σε "επίσημο nexus 5 " και καλά φόρουμ θα βλέπουμε ότι να είναι αναρτήσεις που αφορούν οτιδήποτε άλλο εκτός απο το επίσημο nexus 5 είναι και ο βασικός λόγος που δεν συμμετέχω πλέον στην ενότητα ...ο διαχειριστής προφανώς και έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια γιατί καθημερινά διαβάζει κάποιος εδώ μέσα για ρομ άλλες , για εφαρμογές , για προβλήματα από εγκαταστάσεις άλλων ρομ , κλπ......και το ωραίο είναι να πεις οτι δεν υπάρχουν αντίστοιχα φόρουμ για το nexus 5 ?..... αλλά ο Έλληνας ρε παιδί μου άμα δεν τα κάνει μαντάρα όλα δεν του πιάνεται αλλά πάντα κλαιγόμαστε στο τέλος με την ευκαιρία είχα πέσει μέσα στην πρόβλεψη μου ότι η Google θα έχει πολλά προβλήματα με την νέα αναβάθμιση πριν κανα μήνα που το είχα αναρτήσει . είναι μεγάλο το update και θα χρειαστεί υπομονή ακόμα και μετά την επίσημη διανομή του στη συσκευή μας . το θέμα είναι ότι το android γίνεται ολοένα και καλύτερο και θα είναι προς όφελος μας στο τέλος όσο και να χρειαστεί για τις τελικές πινελιές και για το μέλλον του. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 με την ευκαιρία είχα πέσει μέσα στην πρόβλεψη μου ότι η Google θα έχει πολλά προβλήματα με την νέα αναβάθμιση πριν κανα μήνα που το είχα αναρτήσει . είναι μεγάλο το update και θα χρειαστεί υπομονή ακόμα και μετά την επίσημη διανομή του στη συσκευή μας . και πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα , που μάλιστα επιβεβαιώθηκε? βγήκε επίσημα καμιά lolippop και είδες φοβερά και τρομερά bugs? υπήρχε επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας , και βγήκε καπάκι επίσημη ανακοίνωση ότι "πάει πίσω" ,λόγω ύπαρξης προβλημάτων λογισμικού?? tip προς όλους : ξεπεράστε λίγο την κοντόφθαλμη λογική , ότι η google και η κάθε google, έκανε κάτι θεόστραβο που βγάζει μάτι, κάτι βλακώδες, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς λογική, χωρίς σχέδιο κτλ κτλ....μιλάμε για εταιρίες δισεκατομμυρίων, που σπαταλάνε τρελά ποσά σε έρευνες και μάρκετινγκ και τίποτα απ'ότι κάνουν δεν είναι τυχαίο, ή για να περνάει η ώρα! Μιλάμε για τοπ μυαλά στον κλάδο τους, με υψηλότατο IQ , και γνώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 [..] με την ευκαιρία είχα πέσει μέσα στην πρόβλεψη μου ότι η Google θα έχει πολλά προβλήματα με την νέα αναβάθμιση πριν κανα μήνα που το είχα αναρτήσει . είναι μεγάλο το update και θα χρειαστεί υπομονή ακόμα και μετά την επίσημη διανομή του στη συσκευή μας . [..] Πολλά προβλήματα? Ενα κ ουσιαστικό με το WiFi drain ήταν (που λύθηκε). Οταν έχεις πολλά προβλήματα δεν κάνεις release ουτε 2 preview ούτε καν τελικό release. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 και μιας και το έφερε η κουβέντα, το πρόβλημα με το wifi, το κάνανε από τρίχα τριχιά, όλα τα σχετικά sites, ντεμέκ ότι βρήκαν το λόγο που καθυστερεί το lollipop...λες και είχε δώσει η google συγκεκριμένη ημερομηνία και καθυστέρησε...(btw, η google δεν δίνει ποτέ ημερομηνία για updates...αρκείται και καλά κάνει στο " in coming weeks") ένα "σχετικά εύκολο bug" ,(μιλάμε για preview έκδοση, έτσι?) που αναγνωρίστηκε άμεσα και λύθηκε ακόμα πιο άμεσα.... μην ακούτε φήμες λοιπόν και μεγάλα λόγια...υπάρχουν πολύ σημαντικότερα bugs, που δεν τα μαθαίνει κανείς και δεν γίνεται τόσος ντόρος...(πχ. βλέπε θέμα συγχρονισμού του gmail σε πολύ περιορισμένο σχετικά αριθμό χρηστών , που τους βασάνιζε σχεδόν 3 μήνες και προσωπικά ήταν η αιτία που χρησιμοποιώ την L, από την πρώτη μέρα του πρώτου preview) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τελικά πάω για φορτιστή.. Το έβαλα στις 07:30 για φόρτιση και πριν λίγο που ξύπνησα είχε πάει στο 72%... Είπαμε καλή η αργή φόρτιση αλλά όχι και έτσι.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Τελικά πάω για φορτιστή.. Το έβαλα στις 07:30 για φόρτιση και πριν λίγο που ξύπνησα είχε πάει στο 72%... Είπαμε καλή η αργή φόρτιση αλλά όχι και έτσι.. Δοκίμασε μόνο καλώδιο USB να αλλάξεις.. Νομίζω θα λυθεί το πρόβλημα σου.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δοκίμασε μόνο καλώδιο USB να αλλάξεις.. Νομίζω θα λυθεί το πρόβλημα σου.. Θα το δοκιμάσω αύριο που θα το ξαναφορτίσω. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παιδες καλο απογευμα. Σκεφτομαι να δωσω το Ν5 μου αγορασμενο 15.8 16αρι ειναι,βλεπω οι τιμες στα καινουρια ειναι 300Ε περιπου,ποσο να το δωσω; Καμμια ιδεα; Βασικα ακομα δεν το εχω αποφασισει καν,οποτε ειλικρινα μην θεωρηθει οτι το λεω για να ψαρεψω αγοραστες ,εξαλλου ξερω πως λειτουργει το φορουμ :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 παιδες καλο απογευμα. Σκεφτομαι να δωσω το Ν5 μου αγορασμενο 15.8 16αρι ειναι,βλεπω οι τιμες στα καινουρια ειναι 300Ε περιπου,ποσο να το δωσω; Καμμια ιδεα; Βασικα ακομα δεν το εχω αποφασισει καν,οποτε ειλικρινα μην θεωρηθει οτι το λεω για να ψαρεψω αγοραστες ,εξαλλου ξερω πως λειτουργει το φορουμ :) Και τι σκέφτεσαι να πάρεις; γιατί έχω μπει σε αυτή τη σκέψη αλλά φοβάμαι ότι και να πάρω ότι δεν θα με καλύψει το ίδιο. Νομίζω μέχρι 200 τοπ πας. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Και τι σκέφτεσαι να πάρεις; γιατί έχω μπει σε αυτή τη σκέψη αλλά φοβάμαι ότι και να πάρω ότι δεν θα με καλύψει το ίδιο. Νομίζω μέχρι 200 τοπ πας. καπου εκει λεω και εγω. 3 μηνες εχει. εχω ηδη Μ8+OnePlus1+Mx4. Αποκλειστικα λογω μπαταριας πρωτο κινητο θα παει το Οne+1. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 και μιας και το έφερε η κουβέντα, το πρόβλημα με το wifi, το κάνανε από τρίχα τριχιά, όλα τα σχετικά sites, ντεμέκ ότι βρήκαν το λόγο που καθυστερεί το lollipop...λες και είχε δώσει η google συγκεκριμένη ημερομηνία και καθυστέρησε...(btw, η google δεν δίνει ποτέ ημερομηνία για updates...αρκείται και καλά κάνει στο " in coming weeks") ένα "σχετικά εύκολο bug" ,(μιλάμε για preview έκδοση, έτσι?) που αναγνωρίστηκε άμεσα και λύθηκε ακόμα πιο άμεσα.... μην ακούτε φήμες λοιπόν και μεγάλα λόγια...υπάρχουν πολύ σημαντικότερα bugs, που δεν τα μαθαίνει κανείς και δεν γίνεται τόσος ντόρος...(πχ. βλέπε θέμα συγχρονισμού του gmail σε πολύ περιορισμένο σχετικά αριθμό χρηστών , που τους βασάνιζε σχεδόν 3 μήνες και προσωπικά ήταν η αιτία που χρησιμοποιώ την L, από την πρώτη μέρα του πρώτου preview) να και μια λογικη σκεψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δοκίμασε μόνο καλώδιο USB να αλλάξεις.. Νομίζω θα λυθεί το πρόβλημα σου.. Λύθηκε! Ευτυχώς! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδιά υπάρχει τρόπος να ρυθμίζω τον ήχο στο τηλ. χωρίς να βάλω widget από τα toggles που έχει προεγκατεστημένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Καλησπέρα αγορασα προχθές το κινητό. εχω μια απορία .εδω και 3 νύχτες που το βάζω να φορτιστεί οταν τελίωνει το απενεργοπιοιώ και οταν ξύπναω το πρώι το ανάβω και η μπαταρία ειναι στο 95 96% να ανησυχησω? επισης προσεξα οτι στην περιοχη του usb port ακριβως απο πάνω το πλαστικό μου εκανε 2 σημαδακια δεξία και αριστέρα μαλλων απο τον φορτιστή και ειμαι προσεκτικός αλλα τελοσπαντών εχω την λευκη εκδοση.συναιβει και σε κανενα απο εσάς? Edited November 12, 2014 by bmw_man18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 BMW τα σημαδακια τα χουμε νομίζω όλοι και η φόρτιση είναι οκ. είναι φυσιολογικό να πέφτει 3-4℅ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Όσο και να πρόσεχα τα έχω και εγώ δυστυχώς.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_man18 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 BMW τα σημαδακια τα χουμε νομίζω όλοι και η φόρτιση είναι οκ. είναι φυσιολογικό να πέφτει 3-4℅ οκ ευχαριστώ απο τι εχω καταλάβει ειναι φιξ εκει ο χώρος γιατι απο την πρωτη 2η φορτιση μου εκανε αυτα τα σημαδια. ελπιζω να μεινει ως εκει.γιατι ειμαι ψείρας και ειδη εχω ξενερώσει λιγακι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 οκ ευχαριστώ απο τι εχω καταλάβει ειναι φιξ εκει ο χώρος γιατι απο την πρωτη 2η φορτιση μου εκανε αυτα τα σημαδια. ελπιζω να μεινει ως εκει.γιατι ειμαι ψείρας και ειδη εχω ξενερώσει λιγακι:lol: να παρεις ασυρματο φορτιστη τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Στο android police αναφέρουν οτι ξεκινάει σήμερα η αναβάθμιση του Nexus5 σε Lolipop 5.0 μέσω ΟΤΑ. Αναμένουμε λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αναβάθμιση δεν βλέπω τίποτε ακόμα άντε μας έχει φαει η αγωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το θέμα είναι ότι με τρώει το χέρι να τη περάσω αλλά θα περιμένω πρώτα εντυπώσεις και να δω αν θα έχουμε root. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ξεκίνησε επίσημα να ρολάρει. Έλα λέμεεεεεεεεε! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Factory image για τους βιαστικούς: https://developers.google.com/android/nexus/images#hammerhead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 https://developers.google.com/android/nexus/images#hammerhead Ξεκινάμε edit: με πρόλαβε :p Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts