Lorgan21 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Nexus media importer απο το play store επι πληρωμή :) Ή με τον es file manager δωρεάν.. Κάπου διάβασα και για τον solid αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Ή με τον es file manager δωρεάν.. Κάπου διάβασα και για τον solid αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει.. Τον es τον έχω,αλλά όσες φορές έχω βάλει δεν μου το έχει αναγνωρίσει.Διάβασα ότι θέλει FAT32 file system,το έκανα αλλά πάλι τίποτα.Έχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να φτιάξω; Εντάξει το εψαξα λίγο παραπανω και το βρήκα. Ευχαριστώ. Edited June 23, 2014 by alien2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 μολις μ ηρθε ota 4.4.4 συσκευη απο wind!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 μολις μ ηρθε ota 4.4.4 συσκευη απο wind!! Και μένα από public. Μόνη μεγάλη διαφορά στο μενού της κάμερας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Και μένα από public. Μόνη μεγάλη διαφορά στο μενού της κάμερας.:) Τι άλλαξε στο μενού; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τι άλλαξε στο μενού; Φίλε τις επιλογές σαν κυκλάκια στα αριστερά δεν τις θυμάμαι να ήταν στην 4.4.3 εκτός και αν δεν τα πρόσεξα (γράψε λάθος εάν συνέβη να μην τα πρόσεξα, 2 μέρες έχω τη συσκευή.):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Φίλε τις επιλογές σαν κυκλάκια στα αριστερά δεν τις θυμάμαι να ήταν στην 4.4.3 εκτός και αν δεν τα πρόσεξα (γράψε λάθος εάν συνέβη να μην τα πρόσεξα, 2 μέρες έχω τη συσκευή.):) Υπήρχαν μετά από update της Google Camera :p Καλορίζικη η συσκευή φίλε! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 μου ήρθε και εμένα χθές η 4.4.4 , τι άλλαξε πέρα απο το radio ξέρουμε? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 μου ήρθε και εμένα χθές η 4.4.4 , τι άλλαξε πέρα απο το radio ξέρουμε? Security fixes και radio,συμπληρωμα τις 4.4.3 ειναι στην ουσια... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 http://phandroid.com/2014/06/24/next-version-of-android-lollipop-to-be-revealed-tomorrow-for-google-io-2014/ Λέτε να δούμε κάτι αύριο;;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 http://phandroid.com/2014/06/24/next-version-of-android-lollipop-to-be-revealed-tomorrow-for-google-io-2014/ Λέτε να δούμε κάτι αύριο;;; Θα την πάρει την L εκδοση το Nexus 5 (οπως και το tablet nexus 7 , μαλλον οχι το 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα την πάρει την L εκδοση το Nexus 5 Ρίχνουμε και καμιά ματιά στο θέμα με τις τροποποιήσεις που εδώ και 4-5 σελίδες λεν ότι την έχουν περάσει ήδη όλοι. :p Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Να ρωτήσω κάτι που κάποτε το είχε πάρει το μάτι μου αλλά αδυνατώ να το βρω εδώ μέσα. Υποθετικά βρισκόμαστε στον Δεκέμβριου του 2013, έχουμε αγοράσει Nexus 5 από UK και βρισκόμαστε στο UK. Βγαίνει η νέα έκδοση με τις διορθώσεις στο hardware (τρύπες από μεγάφωνο + μικρόφωνο [νομίζω]), δηλαδή βγαίνει νέο nexus 5 με διόρθωση σε προβληματική γραμμή παραγωγής. Έχω δικαίωμα να μου κάνουν αντικατάσταση το "ελλατωματικό" nexus 5 που πήρα τον Νοέμβριο με το καινούργιο που βγήκε? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Να ρωτήσω κάτι που κάποτε το είχε πάρει το μάτι μου αλλά αδυνατώ να το βρω εδώ μέσα. Υποθετικά βρισκόμαστε στον Δεκέμβριου του 2013, έχουμε αγοράσει Nexus 5 από UK και βρισκόμαστε στο UK. Βγαίνει η νέα έκδοση με τις διορθώσεις στο hardware (τρύπες από μεγάφωνο + μικρόφωνο [νομίζω]), δηλαδή βγαίνει νέο nexus 5 με διόρθωση σε προβληματική γραμμή παραγωγής. Έχω δικαίωμα να μου κάνουν αντικατάσταση το "ελλατωματικό" nexus 5 που πήρα τον Νοέμβριο με το καινούργιο που βγήκε? Και βέβαια. Εγω άλλαξα 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και βέβαια. Εγω άλλαξα 3 :) Ποια είναι η διαδικασία γιατί κ εγώ το ίδιο έχω σειρά 310??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και βέβαια. Εγω άλλαξα 3 :) Δηλαδή στο άλλαξαν χωρίς να έχει λειτουργικό ελλατωμα. ? Μόνο και μόνο επειδή είχες 312 παρτίδα πχ? Παράξενο αν είναι ετσι Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και βέβαια. Εγω άλλαξα 3 :) Και ποιά ήταν η διαδικασία? Η κοπέλα μου έχει Nexus5 από Δεκέμβριου του 13 και θα φύγει αγγλία τον Σεπτέμβριο του 14. Θα έχει δικαίωμα αλλαγής ή θα της πουν πως το κράτησε καιρό? (για αγρατζούνιστο μιλάμε). Και που απευθυνεται? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ποια είναι η διαδικασία γιατί κ εγώ το ίδιο έχω σειρά 310??? Να πω ότι παρόλο που είναι από τα πρώτα το Ηχείο είναι μια χαρά το volume +/- OK μόνο ένα μικρό παίξιμο το on off... πιστεύω δεν αξίζει η αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ποια είναι η διαδικασία γιατί κ εγώ το ίδιο έχω σειρά 310??? Καλείς την Google και ζητάς αλλαγή. Εγώ τις άλλαξα μέσα σε ένα μήνα. Μετά από καιρό δεν ξέρω εάν στις αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλείς την Google και ζητάς αλλαγή. Εγώ τις άλλαξα μέσα σε ένα μήνα. Μετά από καιρό δεν ξέρω εάν στις αλλάζουν. ξερεις κάποιο τηλ. εδω Ελλάδα? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 ξερεις κάποιο τηλ. εδω Ελλάδα? Δεν γίνεται από την Ελλάδα. Εγώ το έκανα από UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με την 4.4.3/4 νομίζω πως βελτιώθηκε και το wifi... Παρατηρήσατε κάτι τέτοιο ή είναι ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με την 4.4.3/4 νομίζω πως βελτιώθηκε και το wifi... Παρατηρήσατε κάτι τέτοιο ή είναι ιδέα μου? Όχι δεν είναι ιδέα σου....έχει βελτιωση...Και στην L είναι ακόμα καλυτερο! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με την 4.4.3/4 νομίζω πως βελτιώθηκε και το wifi... Παρατηρήσατε κάτι τέτοιο ή είναι ιδέα μου? Όχι δεν είναι ιδέα σου....έχει βελτιωση...Και στην L είναι ακόμα καλυτερο! Εμένα απ την άλλη έχει χειροτερέψει απ όταν πέρασα την 4.4.4...Χάνει το σήμα όταν είναι σε κατάσταση αναμονής το κινητό και ξανασυνέεται όταν το ''ξυπνήσω''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εμένα απ την άλλη έχει χειροτερέψει απ όταν πέρασα την 4.4.4...Χάνει το σήμα όταν είναι σε κατάσταση αναμονής το κινητό και ξανασυνέεται όταν το ''ξυπνήσω''... Μήπως στα advanced settings του WiFi έχεις επιλέξει κάτι άλλο απο "always" στο πεδίο "Keep WiFi on during sleep"? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts