Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άπο την μια μπορεί να έχει ένα δίκιο η lg αλλά ρε φίλε μου καλύπτεις το 16αρι που έφερα από τις ΗΠΑ και δεν μου καλύπτεις το 32αρι από την Αγγλία ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε αν το service της LG στην Ελλάδα δεν μπορεί να φτιάξει τα 32αρια Nexus μας που καλύπτονται από ευρωπαϊκή εγγύηση, ας μας τα στέλνει σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό service της εταιρείας LG για να επισκευαζονται. Γιατί πρέπει να το στείλω εγώ στην Αγγλία; Ας το στείλει η LG με δική της ευθύνη και έξοδα. Εγώ το χρέος μου το έκανα. Έβαλα τα λεφτακια μου και τους τα έδωσα. Δεν την έκλεψα την συσκευή. Πελάτης τους έγινα... Δεν βρίσκω λόγο να πρέπει να τιμωρηθω για αυτό...
Κώστας

Γιατί το βασανίζετε ρε παιδιά,τα πράγματά είναι έτσι.

Μπορεί κάτι να αλλάξει?όχι.εκτός κι αν εισαχθεί επίσημα.

Άλλωστε εξ αρχής υπήρχε νομίζω η προδιάθεση του ότι δε θα το έφερναν επίσημα.

Τώρα αν χτύπα ξύλο βγάλει πρόβλημα,επιστροφή από κει που το πήρε ο καθένας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ε αν το service της LG στην Ελλάδα δεν μπορεί να φτιάξει τα 32αρια Nexus μας που καλύπτονται από ευρωπαϊκή εγγύηση, ας μας τα στέλνει σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό service της εταιρείας LG για να επισκευαζονται. Γιατί πρέπει να το στείλω εγώ στην Αγγλία; Ας το στείλει η LG με δική της ευθύνη και έξοδα. Εγώ το χρέος μου το έκανα. Έβαλα τα λεφτακια μου και τους τα έδωσα. Δεν την έκλεψα την συσκευή. Πελάτης τους έγινα... Δεν βρίσκω λόγο να πρέπει να τιμωρηθω για αυτό...

Aυτο ακριβως.

Μου αρεσει οτι φαινεται και λογικο σε καποιους, αντι να αρχισει το κραξιμο. "Νομιμο" (με τους δικους τους νομους) μπορει να ειναι αλλα μην τρελαθουμε κιολας, λογικο ΔΕΝ ειναι. Λες και δεν το πληρωσαμε, το κλεψαμε.

Εγω παντως το mail μου το εστειλα. Συμβουλευω να κανουν το ιδιο κι αλλα παιδια. Για να εχουμε και μια πιθανοτητα στο μελλον να μην υπαρχουν τετοιες "λογικες" πρακτικες.

Edited by ardi21

Μπορειτε να μου πειτε ποιο προγραμμα gps χρησιμοποιείτε και ειστε ευχαριστημενοι

Navigon για μένα το καλύτερό.

Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό που έχει η συσκευή μιας και πλέον δουλεύει χωρίς χρέωση data πάρα μόνο με το gps. Το χρησιμοποιώ και ειμαι αρκετά ευχάριστη ενός.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Το τσίμπησα και εγώ σήμερα από κατάστημα Wind , 399 μια χαρά η τιμή του!. Μετά από τις πλαστικούρες της Samsung που τις είχα βαρεθεί, έχω να πω πως έχω πάθει την πλάκα μου με την συσκευή!

Εγώ επιμένω ότι αν έχεις νόμιμη απόδειξη αγοράς είναι υποχρεωμένη η εδώ αντιπροσωπία να παρέχει support στο προιόν και να σου καλύψει τυχόν ζημιά. Για όσους έχουν πρόβλημα με την εδώ αντιπροσωπεία τους προτείνω να στείλουν email παραπόνων στα κεντρικά της lg. Κάντε τους και μια καταγγελία στην γενική γραμματεία καταναλωτή δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μόνο στην ελλάδα συμβαίνει ο πελάτης πάντα να είναι το θύμα και όχι αυτός που πρέπει να προσέχουν οι εταιρείες.

Δλδ τι αντιπροσωπεία είναι αυτή που αρνείται κάθε support προϊόντος αν δεν είναι αγορασμένο από την χώρα που βρίσκετε????

Που έχει ξανακουστεί αυτό και το κάνει σε παγκόσμια αποκλειστική πατέντα η Lg ελλάδος. Αυτά τα κουλά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν.

Προσωπικά αν και είχα ψηθεί αρκετά δλδ ήμουν έτοιμος να πάω σε αγορά του nexus τελικά με αυτά τα καμώματα της εδώ αντιπροσωπείας θα προτιμήσω το jolla. Μην πω ότι θα στείλω και email παραπόνων στα κεντρικά της lg για να τους επισημάνω την απαράδεκτη τους στάση και συμπεριφορά.

Συμφωνώ με τον από πάνω. Αιχμάλωτοι για μια ακόμη φορά σε μια χώρα με δικούς της νόμους της αγοράς.

Στα της συσκευής τώρα, παραμένει το σπαστικό πρόβλημα του gel launcher, να εξαφανίζονται τα εικονίδια των εφαρμογών που γίνονται update από το play store. Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές και δεν έχω καταλάβει πότε συμβαίνει και για ποιον λόγο. Αυτό που αναφέρθηκε σχετικά με τις εφαρμογές που αλλάζουν εικονίδιο, δεν πρέπει να ισχύει γιατί εξαφανίζονται εφαρμογές από τις κεντρικές σελίδες, άσχετα με το αν έχει αλλάξει το εικονίδιο. Παράδειγμα το tapatalk που χάθηκε μετά την ενημέρωση με το εικονίδιο με το πορτοκαλί "t" , άλλα και το twitter που χάνετε όποτε του καπνίσει χωρίς να αλλάζει εικονίδιο.

Edited by cb600f

Εμένα πάντως χάσιμο εικονιδίων δεν έχει κάνει ποτέ μετά από update.

Το πρώτο nexus 5 όμως που είχα το έκανε.

Το έχω ακούσει και για nexus 10. Έχω αγορασμένο τον nova φυσικά, αλλά επιμένω με τον gel, για να δω που θα πάει αυτή η δουλειά.

Holo launcher πολύ ελαφρύς και πανεύκολο να το στήσεις ακριβώς με ίδια εικονίδια με τη στοκ. Μικραίνει και τα dpi.

[ATTACH]40548[/ATTACH]

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Για μένα ο apex είναι ο καλύτερός.

Συμφωνώ απολύτως Κώστα. Σαν παράδειγμα να αναφέρω μια παρόμοια εμπειρία μου με το nexus 7 2012 που θα έπρεπε να εφαρμόζεται και από την LG:

Το καλοκαίρι του 2012 φίλος κολλητός μου φέρνει το nexus 7 αγορασμένο από το play store Αγγλίας πριν ακόμα αυτό κυκλοφορήσει καν στην Ελλάδα. Ανοίγω για πρώτη φορά το tablet και διαπιστώνω καμμένα pixels. Παίρνω τηλέφωνο την ελληνική τηλεφωνική υποστήριξη της Asus. Παραθέτω πάνω - κάτω τον διάλογο:

Εγώ: Έχω ένα nexus 7 με καμμένα pixels αγορασμένο από play store Αγγλίας και χωρίς απόδειξη γιατί ήταν δώρο. Δικαιούμαι αντικατάστασης ή θα πρέπει να το στείλω πίσω στον φίλο μου στην Αγγλία να ξεμπερδέψει αυτός;

Asus: Δεν είναι απαραίτητο να το στείλετε Αγγλία κύριε. Εμείς κατασκευάζουμε το tablet και το καλύπτουμε με πανευρωπαϊκή εγγύηση. Ούτε την απόδειξη χρειαζόμαστε, θα κάνουμε εμείς την διασταύρωση του imei σας με την google.

Αποτέλεσμα. Μένω Κρήτη. Παρέλαβε το tablet courier της Asus, με δικά της έξοδα, το πήγε στο service center στην Τσεχία, το tablet ελέγχθηκε και μου έστειλαν καινούργιο σαν αντικατάσταση μέσα σε 7 ημέρες.

Τι από τα παραπάνω δεν μπορεί να κάνει η LG Hellas στην περίπτωση που δεν έχει η ίδια την δυνατότητα να επισκευάσει το κινητό; Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες.

Είχα σκοπό να δώσω το s4 και να πάρω το nexus 5 32gb καθώς με έχει κουράσει η samsung με τα τελευταία τερτίπια της. Αλλά έρχεται η LG και μου λέει ότι δεν "εισάγει" την 32gb έκδοση στην Ελλάδα (αν και πλέον στην ενωμένη ευρωπαϊκή αγορά δεν υφίσταται νομικά ο όρος εισάγω για κάθε μία ξεχωριστή χώρα αλλά για το σύνολο της ευρωπαϊκής ένωσης) και όχι μόνο αυτό αλλά παράνομα δεν την καλύπτει και με εγγύηση με την γελοία δικαιολογία της έλλειψης ανταλλακτικών.

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά μου την έχει σπάσει τρελά. Ελπίζω μόνο να αναθεωρήσει στάση η LG στους επόμενους μήνες γιατί το θέλω πολύ αυτό το κινητό και η 16 gb έκδοση δεν μου φτάνει ούτε για ζήτω.

Μάκης

Δεν περιλαμβάνεται hands free στην συσκευασία.

Σε κάποιες χώρες περιλαμβάνει η συσκευασία και hands free!

Αν γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο τύπος του hands free;

Eπίσης μου ήρθε ένα SMS (hangouts) από τον πάροχο δικτύου και κάποια γράμματα εμφανίζονται με τα σύμβολα ? και ! χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση;

Edited by alcateluser

@Lakerdas....Δυστυχώς παει να το επιβεβαιώσει "για ψυγεία και πλυντηρια καλη είναι"

Εχει δυο συσκευές αυτη τη στιγμη στα χέρια της που μπορεί να σαρώσει.Με αυτές τις πρακτικές όμως τις πετάει στα σκουπιδια

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Συμφωνώ με τον από πάνω. Αιχμάλωτοι για μια ακόμη φορά σε μια χώρα με δικούς της νόμους της αγοράς.

Στα της συσκευής τώρα, παραμένει το σπαστικό πρόβλημα του gel launcher, να εξαφανίζονται τα εικονίδια των εφαρμογών που γίνονται update από το play store. Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές και δεν έχω καταλάβει πότε συμβαίνει και για ποιον λόγο. Αυτό που αναφέρθηκε σχετικά με τις εφαρμογές που αλλάζουν εικονίδιο, δεν πρέπει να ισχύει γιατί εξαφανίζονται εφαρμογές από τις κεντρικές σελίδες, άσχετα με το αν έχει αλλάξει το εικονίδιο. Παράδειγμα το tapatalk που χάθηκε μετά την ενημέρωση με το εικονίδιο με το πορτοκαλί "t" , άλλα και το twitter που χάνετε όποτε του καπνίσει χωρίς να αλλάζει εικονίδιο.

απο οσο ξερω (ειχα παρει τηλ στο service) εγγυηση εχει εφοσον υπαρχει αναλογο μοντελο στην ελληνικη αγορα πχ το μαυρο στα 16GB

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Μισό λεπτό δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην επισκευάζουν ούτε το λευκό 16αρι επειδή δεν το εισάγουν;

Μήπως να κάνουμε μια μαζική καταγγελία;

Oneplus 6 8/128

Ένταξη παρόλο που είναι και κατά των δικών μου συμφερόντων νομίζω ότι έχει δίκαιο στο να μην καλύψει τις συσκευές που δεν εισάγει.

Και εγώ αν ήμουν επιχειρηματίας και έβλεπα τα συμφέροντα μου να καταστρέφονται (παραεισαγωγές) το ελάχιστο που θα έκανα θα ήταν να μην παρέχω υποστήριξη ΕΦΌΣΟΝ δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Δηλαδή θα έλεγαν οκ δεν πειράζει που μας κοροϊδεύετε πάρτε και τζάμπα σέρβις δώρο?

Και εμένα με πονάει που έχω 32αρι αλλά δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο και λογικό να απαντήσω να με καλύψουν εφόσον δεν το εισάγουν. Ξέρω ότι μπορούν παρόλο που λένε ηλίθιες δικαιολογίες περί ανταλλακτικών,αλλά δικαίωμα τους.

Επίσης ξέρω ότι θα φάω άγριο κράξιμο αλλά νομίζω ότι αν δείτε το πράγμα αντικειμενικά θα βρείτε το σκεπτικό μου τουλάχιστον ως ένα βαθμό ορθό

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)