Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με το βίντεο και τον ήχο είναι σοβαρό πρόβλημα και ελπίζω να διορθωθεί. Εχω την εντύπωση οτι υπάρχει στατικός θόρυβος και στη συνομιλία αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Σε μια εφαρμογή ηχογράφησης που δοκίμασα (Zello) τουλάχιστον στην αρχή μια δοκιμαστική που έκανα είχε λίγο θόρυβο μετά νομίζω οτι έστρωσε. Ελπίζω να διορθωθούν αυτά με κάποιο update. Έχουμε κανένα επίσημο link οτι η Google τα έχει αναγνωρίσει σαν προβλήματα? Εχω την τελευταία rev του κινητού απο Wind και στοκ εννοείται.

Ποια έκδοση δίνει η Wind, 312?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εσύ σαν καταναλωτης είναι λογικο να αισθάνεσαι κορόιδο. Από την άλλη πλευρά η LG και η Wind θέλουν να προστατέψουν τα συμφέροντα τους και λένε "κύριος αν θές εγγύηση μόνο το μοντέλο που εισάγει ο ελληνικός αντιπρόσωπος". Προφανως είναι δικάιωμα τους. Εμένα το πρόβλημα μου είναι με την Google που είναι στο χέρι της να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα. Εαν δηλαδή η Google με τα Υπερκέρδη δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα playstore για τις συσκευές της στην Ελλάδα, τότε λογικό είναι να φρενάρουν η καταχρεωμένη wind και η LG Hellas.

Καταχρεωμένη; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Είναι το μοντέλο διανομής αυτό. Συγνώμη που στο λέω αλλά είσαι εκτός topic. Αν θέλεις μπορείς να παραγγείλεις το Nexus 5 από το εξωτερικό. Όμως μη γκρινιάξεις, αν δεις yellow tint, καμένο pixel, η οποιοδήποτε θέμα, εκτός και αν είσαι διατεθειμένος να μπεις στη διαδικασία των πήγαινε-έλα και να περιμένεις κάνα μήνα μέχρι να παραλάβεις το παραεισαγωγής κινητό.

Προσωπικά, να μου λείπει. Μια χαρά είναι τα 399 ευρώ της τιμής ;)

Η wind από που είναι καταχρεωμενη; Από τις πολύ λίγες εταιρίες στην Ευρώπη με μηδέν δανεισμό. Που έχει χρέη ; Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ....?

Φιλικά πάντα !

Οταν λες με μηδέν δανεισμό εννοείς μάλλον επειτα από την αναδιάρθρωση του χρέους στους πιστωτες της με την βοήθεια της morgan stanley?

Γιατι με αυτό τον τρόπο και το ελληνικό κράτος αυριο το πρωι δεν χρωστάει σε κανεναν. Βασικά να ξέρεις ότι οι οικοι αξιολόγησης αξιολογούν τον δανεισμό των ιδιωτικών επιχειρήσεων με βάση την οικονομική κατάσταστη του κράτους στο οπόιο έχουν την εδρα τους. (Για αυτό είδες να αλλάζει εδρα η coca cola και να αποχωρεί από την χώρα μας). Αυτή όμως είναι άλλη συζήτηση η οποία δεν έχει σχεση με το nexus 5.

Είναι γεγονός ότι ,όπως είπε και κάποιο άλλο παιδί, είναι η πρώτη φορά που έρχεται high end κινητό στην ελλάδα σε τιμή παρόμοια με αυτή στην οποία διατίθεται από αντίστοιχα καναλια διανομής σε χώρες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως πχ. η Γερμανία.

Σε αυτό λέμε μπράβο. Από την άλλη πλευρά όποιος πήρε το κινητό από το εξωτερικό για να γλιτώσει μερικά ευρώ ηξέρε και τον κίνδυνο που μπορεί να έχει η επιλογή του. Προσωπικά δεν βρίσκω κανεναν απολύτως λόγο για να αγοράσει κάποιος την εκδοση 16gb από το εξωτερικό πλέον. Οσοι θέλουν το 32άρι ξέρουν και το τιμημα και είναι υπέυθυνοι για τις πράξεις τους.

Και ξαναλέω και τελειώνω εδώ ....το να φτιάξει η google ελληνικό playstore ,σύμφωνα με την ισχύ της παγκοσμίως, είναι παιχνιδάκι. Απλά δεν ενδιαφέρεται...

Είναι γεγονός ότι ,όπως είπε και κάποιο άλλο παιδί, είναι η πρώτη φορά που έρχεται high end κινητό στην ελλάδα σε τιμή παρόμοια με αυτή στην οποία διατίθεται από αντίστοιχα καναλια διανομής σε χώρες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως πχ. η Γερμανία.

Σε αυτό λέμε μπράβο.

Πολύ καλή κίνηση όντως, φαίνεται ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι γίνεται και να το σέβονται :)

Οταν λες με μηδέν δανεισμό εννοείς μάλλον επειτα από την αναδιάρθρωση του χρέους στους πιστωτες της με την βοήθεια της morgan stanley?

Γιατι με αυτό τον τρόπο και το ελληνικό κράτος αυριο το πρωι δεν χρωστάει σε κανεναν. Βασικά να ξέρεις ότι οι οικοι αξιολόγησης αξιολογούν τον δανεισμό των ιδιωτικών επιχειρήσεων με βάση την οικονομική κατάσταστη του κράτους στο οπόιο έχουν την εδρα τους. (Για αυτό είδες να αλλάζει εδρα η coca cola και να αποχωρεί από την χώρα μας). Αυτή όμως είναι άλλη συζήτηση η οποία δεν έχει σχεση με το nexus 5.

Σε αυτό λέμε μπράβο. Από την άλλη πλευρά όποιος πήρε το κινητό από το εξωτερικό για να γλιτώσει μερικά ευρώ ηξέρε και τον κίνδυνο που μπορεί να έχει η επιλογή του. Προσωπικά δεν βρίσκω κανεναν απολύτως λόγο για να αγοράσει κάποιος την εκδοση 16gb από το εξωτερικό πλέον. Οσοι θέλουν το 32άρι ξέρουν και το τιμημα και είναι υπέυθυνοι για τις πράξεις τους.

Και ξαναλέω και τελειώνω εδώ ....το να φτιάξει η google ελληνικό playstore ,σύμφωνα με την ισχύ της παγκοσμίως, είναι παιχνιδάκι. Απλά δεν ενδιαφέρεται...

Θα συμφωνήσω οτι δεν ενδιαφέρεται. Είμαστε "ασήμαντη" αγορά. Αν υπάρχουν μικρότερες πληθυσμιακά χώρες από εμάς που έχουν Playstore τότε είμαι σίγουρος οτι η εγχώρια γραφειοκρατία και να θέλανε να ανοίξουν, θα τους εμποδίζει με χ τρόπους...

Ξέρουμε πιο hands free δίνει η Google στις συσκευασίες Νexus 5 όπως της Γαλλίας;

Kαι αν μπορούμε να το παραγγείλουμε από κάπου;

Ξέρουμε πιο hands free δίνει η Google στις συσκευασίες Νexus 5 όπως της Γαλλίας;

Kαι αν μπορούμε να το παραγγείλουμε από κάπου;

Δεν περιλαμβάνεται hands free στην συσκευασία.

Πολύ καλή κίνηση όντως, φαίνεται ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι γίνεται και να το σέβονται :)

Και το νέο Nexus 7 είχε έρθει σε παραπλήσια τιμή... νομίζω είναι μια τάση που θα συνεχίσει. Προσωπικά όσο μπορώ θα το επιδοκιμάζω και με τα χρήματά μου - είναι ο μόνος τρόπος να συνεχίσει.

εχει προσέξει κανείς αυξομειώσεις στην φωτεινότητα οταν ειναι στο αυτοματο και σε κλειστο χωρο

Είναι κάτι που το κάνει ψιλοέντονα δυστυχώς και από ότι έγραψε και ένας άλλος φίλος εδώ το είχαν και τα προηγούμενα nexus. Έχει να κάνει με την ευαισθησία του αισθητήρα.

Για όσους έχουν πάρει απέξω το κινητό και η εδώ lg αρνείται να τους καλύψει την εγγύηση να τους πω ότι νομικά είναι παράνομο αυτό που κάνουν και μπορούν να πάρουν ένα τηλέφωνο στην υπουργείο εσωτερικών και στην Γενική γραμματεία καταναλωτή και να δείτε εκεί για πότε τους το φτιάχνουν

Στην ευρώπη ισχύει ο νόμος ότι όποιο προιόν αγοράσεις και έχεις ευρωπαική απόδειξη είναι υποχρεωμένες οι εταιρείες να σου καλύψουν την εγγύηση αλλά και 2 χρόνων παρακαλώ. Αν έχετε απορίες πάρτε ένα τηλεφωνάκι εδώ

http://www.efpolis.gr/

είναι από τι λίγες υπηρεσίες που λειτουργούν σωστά στην Ελλάδα.

Είναι κάτι που το κάνει ψιλοέντονα δυστυχώς και από ότι έγραψε και ένας άλλος φίλος εδώ το είχαν και τα προηγούμενα nexus. Έχει να κάνει με την ευαισθησία του αισθητήρα.

δεν νομιζω να ειναι προβλημα,κ μενα το κανει.κατι αλλο,την φωτεινοτητα την εχω στο auto,αλλα η τελιτσα της μπαρας φωτεινοτητας που πρεπει να ειναι για να δουλευει σωστα στο auto?

Για όσους έχουν πάρει απέξω το κινητό και η εδώ lg αρνείται να τους καλύψει την εγγύηση να τους πω ότι νομικά είναι παράνομο αυτό που κάνουν και μπορούν να πάρουν ένα τηλέφωνο στην υπουργείο εσωτερικών και στην Γενική γραμματεία καταναλωτή και να δείτε εκεί για πότε τους το φτιάχνουν

Στην ευρώπη ισχύει ο νόμος ότι όποιο προιόν αγοράσεις και έχεις ευρωπαική απόδειξη είναι υποχρεωμένες οι εταιρείες να σου καλύψουν την εγγύηση αλλά και 2 χρόνων παρακαλώ. Αν έχετε απορίες πάρτε ένα τηλεφωνάκι εδώ

Μόλις πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν κάτι πάθει θα πρέπει να το στείλω από εκεί που το πήρα. :wacko:

δεν νομιζω να ειναι προβλημα,κ μενα το κανει.κατι αλλο,την φωτεινοτητα την εχω στο auto,αλλα η τελιτσα της μπαρας φωτεινοτητας που πρεπει να ειναι για να δουλευει σωστα στο auto?

Από τη στιγμή που βάζει τη φωτεινότητα στο auto, δεν έχει σημασία που βάζεις την τελίτσα. Η τελίτσα είναι απλά για να θέσεις τη χειροκίνητη ρύθμιση όταν βγάζεις το auto.

Μόλις πήρα τηλ και μου είπαν ότι αν κάτι πάθει θα πρέπει να το στείλω από εκεί που το πήρα. :wacko:

http://i.imgur.com/R16wtmi.png

δεν σου λένε αυτό, σου λένε για τυχόν αντικατάσταση θα πρέπει να στο στείλεις πίσω από εκεί που το αγόρασες. Αν έχεις το 16αρι μπορείς να το στείλεις στην LG για το πρόβλημα που αναφέρεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δεν σου λένε αυτό, σου λένε για τυχόν αντικατάσταση θα πρέπει να στο στείλεις πίσω από εκεί που το αγόρασες. Αν έχεις το 16αρι μπορείς να το στείλεις στην LG για το πρόβλημα που αναφέρεις

Ωραία.. Δηλαδή εγώ που έχω το λευκό 16άρι μπορώ να το στείλω? Ή μόνο τα μαύρα θεωρούνται "ελληνικά"? Και έστω ότι το στέλνω στην LG, πιστεύει κανείς ότι θα το επισκευάσουν εδώ στην Ελλάδα? Οι πιθανότητες είναι 2, α)το στέλνουν έξω για να επισκευαστεί όταν με το καλό βρεθεί λύση (μήνας και βάλε), ή β)σου λένε ότι δεν γίνεται να επισκευαστεί οπότε πάρτε το πίσω και ζητήστε αντικατάσταση από Google Play, αφού όπως σας είπαμε από εμάς δεν γίνεται. Γενικά χαμένη υπόθεση άμα προσπαθήσει κανείς να βγάλει άκρη με LG.

Δηλαδή εισάγει η ελληνική LG το 16 να μου πουν εμένα οτι το 32 είναι διαφορετικό τηλ απο το 16... Τους λέω στην LG τα 16 GB παραπάνω το κάνουν άλλο τηλ? Μου λένε πλακέτα... Άκρη ουδεμία.. Παίρνω στο τηλ του συνήγορου του καταναλωτή και κεί ούτε ευρωπαϊκή νομοθεσία ουτε τίποτα μου είπαν οτι έχει δίκιο η ελληνική LG... Τα συμπεράσματα δικά σας ....

Μπράβο στην lg. Τι να πω. Θα ταλαιπωρηθώ άλλα αν χρειαστεί θα το στείλω στην Γερμανία. Το έχω αγοράσει από play store και έχω κρατήσει την απόδειξη για κάθε ενδεχόμενο. Το κακό είναι πως έχω και τον ασύρματο φορτιστή, ελπίζω να μην χρειαστεί για κανένα από τα δύο. Ένα χέσ@μο όμως τηλεφωνικά το σηκώνει ο οργανισμός τους. Αυτά δεν γίνονται ούτε στις υποσαχάριες χώρες.

εγω είχα πει πριν,λίγες μέρες τέρμα το νεξους και η LG και όλο αρνητικά σχόλια είχαμε οπότε περαστικά μας απλά !

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Δεν έχω θέμα αν το 32 δεν το υποστηρίζει,λογικό.

Στο 16 είναι το θέμα μιας κι έρχεται κανονικά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η LG εδώ στην Ελλάδα κάνει μια χαρά τη δουλεία της και είναι από τις λίγες εταιρείες που σέβονται τον καταναλωτή στην υποστήριξη του. Τώρα αν κάποιοι αγοράζουν συσκευές από άλλες χώρες και θέλουν από το υποκατάστημα της Ελλάδας (LG) να τους το επισκευάζει χωρίς αυτή να το έχει φέρει, τότε τι να πώ... Επίσης το να μην έχουμε εικόνα πως λειτουργεί η αγορά, δεν φταίνε οι εργαζόμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο!

Μα δεν καταλαβαίνω γιατί να καλύψουν ένα προϊόν που δεν εισάγεται επίσημα.

Μία φορά έχω πάρει όλη κι όλη κινητό χωρίς επίσημη εισαγωγή.το xt890.

Δεν θέλω να μπλεκω με αποστολές στο εξωτερικό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σήμερα μου ήρθε SMS (hangouts) από τον πάροχο δικτύου και κάποια γράμματα εμφανίζονται με το σύμβολο ? γιατί χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση;

Η ένσταση μου είναι στο γεγονός οτι η LG Hellas αποφάσισε να μην εισάγει τα 32αρια μοντέλα (για να μη κανιβαλισει το g2).Αστείες και οι 2 επιλογές και απομακρύνει κοσμο απο την αγορά συσκευών.Στις μέρες μας τα 32gb ειναι το default (δες HTC και Samsung).Τα ποστ του τύπου οτι κάποιοι αγόρασαν απο αλλες χώρες τα προσπερνω.Μιλάμε για αγορες απο την πιο επίσημη πηγή (play store) και η lg θα έπρεπε να σταθεί στο υψος των περιστάσεων και για τα 2 μοντέλα (g2 και n5) και να παρέχει κανονικά service και στα 32αρια μοντέλα.Με αυτή της τη στάση ικανοποιεί τα σχόλια "η lg για κανένα ψυγείο και κλιματιστικό καλη είναι"

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)