sundance Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδες μετα απο πολυ chat χθες και σημερα, το οποιο με κουρασε απιστευτα διοτι δεν υπηρχε ροη, θα το στειλω αυριο και θα μου το αντικαταστησουν. οψομεθα λοιπον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Να γράψω και εγώ με τη σειρά μου μια κριτική για το τηλέφων.Παραλαβή από ΤΟ2C,14 μέρες ακριβώς.Άψογη επικοινωνία.Κινεζιά μέσα ούτε για δείγμα.Εγγυήση 1 χρόνο,τους ρώτησα(ελπίζω άμα χρειαστεί να είναι και εκεί τόσο συνεργάσιμοι).Τώρα όσον αφορά το κινητό. Για να μην μακρυγορούμε,το κινητάκι είναι το απόλυτο VFM.Όλοι με ρωτάνε αν είναι το νέο iphone! :P .Ομορφο εξωτερικά.Έχει όλα τα θετικά που ανφέρθηκαν στο site,αξιόλογη μπαταρία,βολίδα internet(to wifi του σε full ή και μη σήμα είναι πιο γρήγορο από αυτό στο pc μου :p ).Μόνο αρνητικό η ανάλυση οθόνης και η έλλειψη οθόνης.Πολύ καλή εταιρία η jiayu,πολύ καλό λογισμικό.Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που τα περισσότερα κινητά τους άμα δείτε έιναι ανάρπαστα,out of stock.Ίσως και να το ήθελα λίγο μεγαλύτερο απλά,αλλά τσιγκουνεύτικα τα λεφτά και δεν πήρα το λίγο πιο ακριβό και μεγαλύτερο G3C γιατί με κινεζιές πάντα φοβάσαι.Σίγουρα και το επόμενο κινητό μου θα είναι jiayu guys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dolomites Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλησπερα παιδες. το θέλω για μια φιλη μου και για κοντα 90 ευρω θεωρω με βαση αυτα που διαβασα πολυ καλο για vfm ... επειδη στα βασικα μαγαζια ειναι out of stock ξερετε κανενα αξιοπιστο που να εμπιστευθω? το vickmall αξιζει? Καλησπέρα, ευχαριστώ καταρχήν όλους στο φόρουμ για το υλικό/γνώμες... Από vickmall μια χαρά 2 Νοεμβρίου παραγγελία και στα χέρια μου 22 Νοεμβρίου. Στα 88ευρώ με καρτούλα 16gb. Έβαλα μέσα την sim και δεν έκανα τίποτε άλλο, ούτε κινέζικα κλπ Λίγο με παίδεψε σύνδεση bluetooth με το αυτοκίνητο αλλά Ok! Τώρα το μαθαίνω αλλά γενικά σαν σχόλια ότι λέει ο από πάνω. Το μέγεθος ότι πρέπει για τα γούστα μου τουλάχιστον... Μάλλον ισχύει (όπως σε όλα τα κινέζικα) ότι το μόνο αρνητικό θα είναι αν θα είσαι εσύ ο γκαντέμης κάτι να μη δουλεύει σωστά και δεν θα έχεις το μαγαζάκι της γειτονιάς για υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Να γράψω και εγώ με τη σειρά μου μια κριτική για το τηλέφων.Παραλαβή από ΤΟ2C,14 μέρες ακριβώς.Άψογη επικοινωνία.Κινεζιά μέσα ούτε για δείγμα.Εγγυήση 1 χρόνο,τους ρώτησα(ελπίζω άμα χρειαστεί να είναι και εκεί τόσο συνεργάσιμοι).Τώρα όσον αφορά το κινητό. Για να μην μακρυγορούμε,το κινητάκι είναι το απόλυτο VFM.Όλοι με ρωτάνε αν είναι το νέο iphone! :P .Ομορφο εξωτερικά.Έχει όλα τα θετικά που ανφέρθηκαν στο site,αξιόλογη μπαταρία,βολίδα internet(to wifi του σε full ή και μη σήμα είναι πιο γρήγορο από αυτό στο pc μου :p ).Μόνο αρνητικό η ανάλυση οθόνης και η έλλειψη οθόνης.Πολύ καλή εταιρία η jiayu,πολύ καλό λογισμικό.Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που τα περισσότερα κινητά τους άμα δείτε έιναι ανάρπαστα,out of stock.Ίσως και να το ήθελα λίγο μεγαλύτερο απλά,αλλά τσιγκουνεύτικα τα λεφτά και δεν πήρα το λίγο πιο ακριβό και μεγαλύτερο G3C γιατί με κινεζιές πάντα φοβάσαι.Σίγουρα και το επόμενο κινητό μου θα είναι jiayu guys! Φίλε Νίκο χαίρομαι που το κινητό σου είναι σούπερ. Εγώ έχω πάρει σε ανηψι και κοπέλα το κινητό και είναι μια χαρά. Το σημαντικό όμως σε κάθε αγορά και πόσο μάλλον από Κίνα είναι η διάρκειά του. Αν βγάλει 1-2 χρόνια τότε θα μπορούμε να μιλάμε για το απόλυτο vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Φίλε Νίκο χαίρομαι που το κινητό σου είναι σούπερ. Εγώ έχω πάρει σε ανηψι και κοπέλα το κινητό και είναι μια χαρά. Το σημαντικό όμως σε κάθε αγορά και πόσο μάλλον από Κίνα είναι η διάρκειά του. Αν βγάλει 1-2 χρόνια τότε θα μπορούμε να μιλάμε για το απόλυτο vfm. Συμφωνώ απόλυτα,άντε να δούμε.Το δουλεύω full μήπως βρώ καμιά ατέλεια και το στείλω πίσω όσο προλαβαίνω το dispute ακόμα.Ίδωμεν...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimjim Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδια εχω το κινητο εδω και δυο εβδομαδες.ολα καλα μεχρις στιγμης.Το Μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης: μια φορα το φορτιζα και καποια στιγμη πατησα το κουμι για να δω ποσο τις % πηγε η μπαταρια.ομως δεν αναβε η οθονη για να δω.(Το κινητο ηταν ανοιχτο).πατησα ολα τα κουμπια ποσες φορες και τιποτα. Τελικα αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια.μετα ανοιξε κανονικα φυσικα.εεεε ειπα ετυχε. Ομως σημερα μιλουσα στο κινητο καπου 10 λεπτα και ηθελα να δω τι ωρα ηταν (απο το ρολοι του κινητου).ομως και παλι ενω ταυτοχρονα μιλουσα δεν μπορουσα να ανοιξω την οθονη.μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει.?? Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδια εχω το κινητο εδω και δυο εβδομαδες.ολα καλα μεχρις στιγμης.Το Μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης: μια φορα το φορτιζα και καποια στιγμη πατησα το κουμι για να δω ποσο τις % πηγε η μπαταρια.ομως δεν αναβε η οθονη για να δω.(Το κινητο ηταν ανοιχτο).πατησα ολα τα κουμπια ποσες φορες και τιποτα. Τελικα αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια.μετα ανοιξε κανονικα φυσικα.εεεε ειπα ετυχε. Ομως σημερα μιλουσα στο κινητο καπου 10 λεπτα και ηθελα να δω τι ωρα ηταν (απο το ρολοι του κινητου).ομως και παλι ενω ταυτοχρονα μιλουσα δεν μπορουσα να ανοιξω την οθονη.μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει.?? Τι φταιει? μου ετυχε και μενα μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αν το φορτιζα ταυτοχρονα. Και εγω εβγαλα μπαταρια και εστρωσε. Ευτυχως δεν μου ξαναεγινε απο τοτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδια εχω το κινητο εδω και δυο εβδομαδες.ολα καλα μεχρις στιγμης.Το Μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης: μια φορα το φορτιζα και καποια στιγμη πατησα το κουμι για να δω ποσο τις % πηγε η μπαταρια.ομως δεν αναβε η οθονη για να δω.(Το κινητο ηταν ανοιχτο).πατησα ολα τα κουμπια ποσες φορες και τιποτα. Τελικα αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια.μετα ανοιξε κανονικα φυσικα.εεεε ειπα ετυχε. Ομως σημερα μιλουσα στο κινητο καπου 10 λεπτα και ηθελα να δω τι ωρα ηταν (απο το ρολοι του κινητου).ομως και παλι ενω ταυτοχρονα μιλουσα δεν μπορουσα να ανοιξω την οθονη.μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει.?? Τι φταιει? Μου έτυχε και μένα κανα 2 φορές,αλλά κάνεις το κολπάκι με τη μπαταρία και είσαι κομπλέ.Ελπίζω να μη συνεχιστεί βέβαια...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimjim Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μου έτυχε και μένα κανα 2 φορές,αλλά κάνεις το κολπάκι με τη μπαταρία και είσαι κομπλέ.Ελπίζω να μη συνεχιστεί βέβαια...:blink: Εμενα χθες μου ξαναετυχε. Μηπως ειναι θεμα launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Λες να τον αλλαξουμε και να βαλουμε ΝΟVA μηπως π.χ.?καμια γνωμη κανεις παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Με ποιά ρομ έχετε το πρόβλημα; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Με ποιά ρομ έχετε το πρόβλημα; Εγώ το πήρα πρόσφατα πριν κανα 2 βδομάδες,στο BUILD NUMBER λέει W-R-CN-V.O.2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimjim Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Με ποιά ρομ έχετε το πρόβλημα; Φιλε το προβλημα δεν ξερω αν ειναι απο τη rom.παντως εγω εχω την 0.3.5 . Αν ξες βοηθα μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παρέλαβα πριν δύο μέρες 2 τέτοια κινητά. Έχω πρόβλημα όταν βάζω 2 σιμ, μια Vodafone μια cosmote. Τρώει σκαλωματα και δεν έχει σήμα σε καμία από τις δύο. Δοκιμάζω μια μια έχει κανονικά σήμα δοκιμάζω 2 Vodafone πάλι κανονικά. Το ζευγάρι voda - cote δεν δουλεύει. Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω? Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 σημερα ξαφνικα χαθηκαν καποιες εφαρμογες απο την καρτα SD. Το ειχα στα χερια και ειδα πεταξε καποια error για 2-3 εφαρμογες οτι κρασαραν χωρις να τις τρεχω εκεινη την στιγμη. Οσες ειχα στην homescreen παρεμεινε το εικονιδιο τους αλλα οταν παω να τις ανοιξω λεει "app isn't installed". Απο το μενου ομως εχουν εξαφανιστει. Στον App Manager φαινονται με γκρι χρωμα οπως στη φωτο παρακατω. Την εβαλα στο PC και αυτες που εχουν προβλημα ειναι ολες στο φακελο .android_secure τις βλεπει αλλα με μεγεθος 0KB. Μπορω να κανω κατι να τις επαναφερω ή αναγκαστικα εγκατασταση ξανα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Αυτό γίνεται όταν παγωνω εφαρμογές μέσα από το titanium backup. Γενικά δεν είναι καλό να αποθηκεύουμε τις εφαρμογές στην κάρτα αλλά στο ττηλέφωνο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmkoa Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παρέλαβα πριν δύο μέρες 2 τέτοια κινητά. Έχω πρόβλημα όταν βάζω 2 σιμ, μια Vodafone μια cosmote. Τρώει σκαλωματα και δεν έχει σήμα σε καμία από τις δύο. Δοκιμάζω μια μια έχει κανονικά σήμα δοκιμάζω 2 Vodafone πάλι κανονικά. Το ζευγάρι voda - cote δεν δουλεύει. Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω? Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο? Έχω τον ίδιο συνδυασμό σιμ έχοντας την Vodafone στη GSM και την Cosmote στην WCDMA και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχω τον ίδιο συνδυασμό σιμ έχοντας την Vodafone στη GSM και την Cosmote στην WCDMA και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε να τις βάλεις αντίστροφα και θα δεις. Δεν θα σου αναγνωρίζει τη 1 θέση Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δεν μπορώ να αναπαράξω το πρόβλημα της οθόνης κατά την φόρτιση. Ίσως επειδή δεν χρησιμοποιώ την φορτιστή του κινητού. Η ρομ που χρησιμοποιώ είναι η 0.3.4 (G2FW-20140924-W-R-V0.3.4). Σας το κάνει κι αν το φορτίσετε στην USB του υπολογιστή ή σε άλλο φορτιστή; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) παιδες εστειλα το κινητο πισω (για κινα), συστημενο με ελτα και η τελευταια ενημερωση απο το σαιτ των ελτα ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-12-2014 23:13 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) λετε να υπαρχει καπoιο προβλημα στο τελωνειο? γιατι δεν εφυγε ακομη? Edited December 11, 2014 by sundance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 παιδες εστειλα το κινητο πισω (για κινα), συστημενο με ελτα και η τελευταια ενημερωση απο το σαιτ των ελτα ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-12-2014 23:13 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) λετε να υπαρχει καπιο προβλημα στο τελωνειο? γιατι δεν εφυγε ακομη? Δε θα δείξει εκεί το πότε έφυγε. Δες το τρακινγκ εδώ http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp για το πότε θα φτασει κίνα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ευχαριστω! βαζω το tracking number αλλα δεν βρισκει κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeloskouk Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 καλησπερα κι απο μενα παιδες, το εχω στα χερια μου μια βδομαδα.φοραει την 0.2.5. ηρθε ροοτ, το φορτωσα απ ολα και ολα καλα.. κανει κι εμενα τα κολπα με τη φορτιση κι αναγκαστικα βγαζω τη μπαταρια. αν χρησιμοποιησω 700ma φορτιστη υπαρχει προβλημα?? επισης δεν με ενθουσιασε η καμερα. υπαρχει καποια εφαρμογη για βελτιωση? τελος, αν φλασαρω την 0.3.4 θα δω καποια βελτιωση και που? Τhank you!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν μπορώ να αναπαράξω το πρόβλημα που εμφανίζεται κατά την φόρτιση. Ίσως φταίει ο φορτιστής, καθώς εγώ χρησιμοποιώ ενός παλιού HTC. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeloskouk Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 πρώτη φόρτιση με φορτιστή sony ericsson 700 mA. Κανένα προβλημα. αν είναι ο φορτιστής το πρόβλημα, λίγο το κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts