Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκεί έχω πάει αλλά αυτές οι ρυθμίσεις αλλάζουν το εικονίδιο που είναι δεξιά δίπλα στο ρολόι και είναι και της ρομ.

Το αριστερό εικονίδιο δίπλα στο σήμα δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις του ούτε από που μπορώ να το αφαιρέσω.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αυτό το εικονίδιο δεν προέρχεται από τις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά από κάποια εφαρμογή. Ψάξε προς αυτή την κατεύθυνση.

Modpic.gif

Μόνο το gsam battery έχω μέσα.

Άσε που εμφανίζεται όταν κάνω εγκατάσταση το gravity box.[/QUO

Έχεις και το power manager lenovo το εικονίδιο κάτω από το SYNCit

Να τα αφαιρέσεις και απ΄ την αρχή εγκατάσταση.

Tο σκέφτηκα οτι μπορεί να φταίει αυτό αλλα δεν μπορώ να του κανω disable/uninstall είναι της rom δεν με αφήνει.

Για πείτε τι αρχεία να ξηλώσω με το root explorer.

Tο σκέφτηκα οτι μπορεί να φταίει αυτό αλλα δεν μπορώ να του κανω disable/uninstall είναι της rom δεν με αφήνει.

Για πείτε τι αρχεία να ξηλώσω με το root explorer.

Πρέπει να είσαι Root. Μετά Link2SD και βγάλε ότι θες.

Μου έβγαλε ένα περίεργο πρόβλημα η ROM. Όταν πάω να κάνω απεγκατασταση οποιασδήποτε εφαρμογής το κινητό σβήνει και επανεκκινεί...

Το gsam battery ενεργοποιεί το κλασικό μενού της μπαταρίας που είναι κρυφό απο την lenovo/ρομ.

Εκεί μέσα έχει μια επιλογή για battery percentage, αυτό μου έκανε την ζημιά με τα δυο σύμβολα μπαταρίας στη μπάρα.

Το περίεργο είναι οτι το gsam battery το είχα κάνει παγώσει αλλα δεν έσβησε το εικονίδιο.

Τεσπα ολα καλά και με την ευκαιρία πάγωσα και πολλές εφαρμογές συστήματος.

Καλησπέρα παιδιά, απο χθές προσπαθώ να φορτίσω το κινητό και ενώ μου δείχνει οτι ειναι συνδεδεμένο και φορτίζει ο δείκτης της μπαταρίας δεν ανεβαίνει. Επίσης όταν το βάζω στο pc μου πετάει ένα μήνυμα "Αγνωστη συσκεyή usb" δοκίμασα και με άλλο καλώδιο αλλα τζιφος. Λέτε να έπαθε ζημειά η microusb υποδοχή ή η μπαταρία? Εχει παθει κανεις κατι αντίστοιχο?

Καλησπέρα παιδιά, απο χθές προσπαθώ να φορτίσω το κινητό και ενώ μου δείχνει οτι ειναι συνδεδεμένο και φορτίζει ο δείκτης της μπαταρίας δεν ανεβαίνει. Επίσης όταν το βάζω στο pc μου πετάει ένα μήνυμα "Αγνωστη συσκεyή usb" δοκίμασα και με άλλο καλώδιο αλλα τζιφος. Λέτε να έπαθε ζημειά η microusb υποδοχή ή η μπαταρία? Εχει παθει κανεις κατι αντίστοιχο?

Το πιθανότερο είναι ότι έπαθε ζημιά microusb υποδοχή του τηλεφώνου.

Επειδη κατι επαθε η S305 και δεν μπορουσα να απεγκαταστησω εφαρμογες πηγα σε 1439 του bajarabi. Δεν λεω βελτιωμενη σε πολλα πραγματα αλλα κανει κατι παραξενα lagαρισματα (στο ξεκλειδωμα πχ) που της χαλαει ολη την εικονα.

Επισης μου επανεφερε το προβλημα με τις σκοτεινες φωτο χωρις zsd.

Θα ξανα γυρισω σε ROW απ'οτι βλεπω...

Κριμα που η Lenovo παρατησε το development στο κινητο μας και συνεχιζει πχ στο S820..

Επειδη κατι επαθε η S305 και δεν μπορουσα να απεγκαταστησω εφαρμογες πηγα σε 1439 του bajarabi. Δεν λεω βελτιωμενη σε πολλα πραγματα αλλα κανει κατι παραξενα lagαρισματα (στο ξεκλειδωμα πχ) που της χαλαει ολη την εικονα.

Επισης μου επανεφερε το προβλημα με τις σκοτεινες φωτο χωρις zsd.

Θα ξανα γυρισω σε ROW απ'οτι βλεπω...

Κριμα που η Lenovo παρατησε το development στο κινητο μας και συνεχιζει πχ στο S820..

Αφού θα αλλάξεις πάλι ρομ δοκίμασε την:

http://www.needrom.com/download/emui-v3-emoticon-ui-cn/

Να μάθουμε αν είναι οκ.

καλησπερα

εγω εχω την s123εδω και πολυ καιρο...δεν εχω κανενα προβλημα - αν εξαιρεσεις το θεμα με τις επαφες που λυθηκε με το pixelpro-και με τα μνμτα που λυθηκε με modded mms.apk...ειχα δοκιμασει κι εγω καποια απο αυτες του baralajbi και εμφανιζε κολληματα στο power on...

θεωρω οτι η σ123 ειναι η πλεον ενδεδειγμενη rom...ειδικα αν εχει σταματησει η lenovo το support

Αφού θα αλλάξεις πάλι ρομ δοκίμασε την:

http://www.needrom.com/download/emui-v3-emoticon-ui-cn/

Να μάθουμε αν είναι οκ.

Θέλω rom με VibeUI. Δεν το αλλαζω με τίποτα!

Είμαι με s305 και εχω κάνει εδω και κάτι μέρες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάγωσα αρκετές εφαρμογές συστήματος.

Αποτέλεσμα.

-Δεν έχω χάσει καθόλου σήμα.

-Δεν είχα ψεύτικο σήμα.

-Τα data πάντα ανοιχτά και ανοίγω chrome συχνά.

-Την Κυριακή ήμουν ολη μέρα εξω με το αυτοκίνητο οπότε άλλαξα πολλές κεραίες δεν ήμουν σταθερός.

Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι κάποια εφαρμογή δεν του άρεσε τόσο καιρό.

Greenify είχα και παλιά, το μόνο επιπλέον που έβαλα είναι xposed-gravitybox αλλα και πάλι δεν πείραξα κάτι ιδιαίτερο.

Είμαι με s305 και εχω κάνει εδω και κάτι μέρες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάγωσα αρκετές εφαρμογές συστήματος.

Αποτέλεσμα.

-Δεν έχω χάσει καθόλου σήμα.

-Δεν είχα ψεύτικο σήμα.

-Τα data πάντα ανοιχτά και ανοίγω chrome συχνά.

-Την Κυριακή ήμουν ολη μέρα εξω με το αυτοκίνητο οπότε άλλαξα πολλές κεραίες δεν ήμουν σταθερός.

Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι κάποια εφαρμογή δεν του άρεσε τόσο καιρό.

Greenify είχα και παλιά, το μόνο επιπλέον που έβαλα είναι xposed-gravitybox αλλα και πάλι δεν πείραξα κάτι ιδιαίτερο.

Για να λειτουργήσει καλά η 4.4 KitKat ROW_s305_140820, πρέπει μετά την εγκατάσταση να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ή από το μενού ή πατώντας ####7777# και επιβεβαιώνεις την επαναφορά.

Προσοχή Προσοχή αν γίνει τώρα θα χαθούν τα πάντα, ακόμη και τα Ελληνικά, πρέπει να πάρεις ένα backup (τηλέφωνα μηνύματα φώτο κ.λ.π) κάνεις επαναφορά και αρχίζεις και στήνεις απ’ την αρχή το τηλέφωνο. (Root Ελληνικά κ.λ.π.)

Για όσους έχουν αναφέρει πρόβλημα με την μπαταρία διαβάστε ΕΔΩ η ερώτηση έγινε από Ελλάδα #586 και η απάντηση #592.

Για να λειτουργήσει καλά η 4.4 KitKat ROW_s305_140820, πρέπει μετά την εγκατάσταση να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ή από το μενού ή πατώντας ####7777# και επιβεβαιώνεις την επαναφορά.

Προσοχή Προσοχή αν γίνει τώρα θα χαθούν τα πάντα, ακόμη και τα Ελληνικά, πρέπει να πάρεις ένα backup (τηλέφωνα μηνύματα φώτο κ.λ.π) κάνεις επαναφορά και αρχίζεις και στήνεις απ’ την αρχή το τηλέφωνο. (Root Ελληνικά κ.λ.π.)

Για όσους έχουν αναφέρει πρόβλημα με την μπαταρία διαβάστε ΕΔΩ η ερώτηση έγινε από Ελλάδα #586 και η απάντηση #592.

Νομιζω οτι αν κανεις τα 2 διαδοχικα upgrade απο 116 row χανεται ετσι κι αλλιως το root γιατι παει σε kitkat, αλλα αν δουλευεις την 305 row με root και κανεις επαναφορα εργοστασιακων τουλαχιστον αυτο δεν το χανει.

Οσον αφορα την απαντηση τους #592 τι εχεις καταλαβει? Εχοντας ηδη την 305 την ξαναπερναμε μεσω υπολογιστη και οτι την πρωτη φορα πρεπει να το αφησεις να κλεισει απο μπαταρια και να το φορτισεις πληρως ή να το φορτισεις κλειστο πληρως?

Θα είχε λογική να ξανα-φλασαρεις το κινητό αν είναι να βάλεις κατευθείαν την s305.

Ίσως μια επαναφορά και μια φόρτιση μετά με κλειστό τηλέφωνο να λύνει πολλά προβλήματα με σήμα και μπαταριά.

Νομιζω οτι αν κανεις τα 2 διαδοχικα upgrade απο 116 row χανεται ετσι κι αλλιως το root γιατι παει σε kitkat, αλλα αν δουλευεις την 305 row με root και κανεις επαναφορα εργοστασιακων τουλαχιστον αυτο δεν το χανει.

Οσον αφορα την απαντηση τους #592 τι εχεις καταλαβει? Εχοντας ηδη την 305 την ξαναπερναμε μεσω υπολογιστη και οτι την πρωτη φορα πρεπει να το αφησεις να κλεισει απο μπαταρια και να το φορτισεις πληρως ή να το φορτισεις κλειστο πληρως?

Αν πάς από ####7777# χάνονται τα πάντα.

Για την απάντηση, να την περάσεις από υπολογιστή, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (το προτείνουν όλοι, εγώ σε αυτό μένω) και πλήρη φόρτιση με κλειστό τηλέφωνο.

Θα είχε λογική να ξανα-φλασαρεις το κινητό αν είναι να βάλεις κατευθείαν την s305.

Ίσως μια επαναφορά και μια φόρτιση μετά με κλειστό τηλέφωνο να λύνει πολλά προβλήματα με σήμα και μπαταριά.

Δεν μπορείς να περάσεις κατευθείαν την S305_ROW_140820 είναι αναβάθμιση (διορθώσεις) της ROW_s215_140714.

καλησπερα

εγω εχω την s123εδω και πολυ καιρο...δεν εχω κανενα προβλημα - αν εξαιρεσεις το θεμα με τις επαφες που λυθηκε με το pixelpro-και με τα μνμτα που λυθηκε με modded mms.apk...ειχα δοκιμασει κι εγω καποια απο αυτες του baralajbi και εμφανιζε κολληματα στο power on...

θεωρω οτι η σ123 ειναι η πλεον ενδεδειγμενη rom...ειδικα αν εχει σταματησει η lenovo το support

Ποιο pixelpro? (δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο play store)

Ποιο modded MMS apk?

καλησπερα

εγω ειμαι με την S119 οπως μου ηρθε δηλαδη και δεν το πειραξα καθολου!

αλλα για δωσε τα φωτα σου με το modded mms.apk που λες και το pixelpro.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Υπάρχει αναβάθμιση της ROW_S305_140820 σε

S650_ROW_S308_150121_WC12.

Δεν έχω καταφέρει να την περάσω, ούτε απ΄ το τηλέφωνο, ούτε και από Lenovo Smart Assistant.

Κατεβαίνει κανονικά, κάνει επανεκκίνηση πηγαίνει σε Recovery αλλά δεν την εγκαθιστά.

Έχετε προσπαθήσει, την έχει περάσει κάποιος φίλος;

Υπάρχει αναβάθμιση της ROW_S305_140820 σε

S650_ROW_S308_150121_WC12.

Δεν έχω καταφέρει να την περάσω, ούτε απ΄ το τηλέφωνο, ούτε και από Lenovo Smart Assistant.

Κατεβαίνει κανονικά, κάνει επανεκκίνηση πηγαίνει σε Recovery αλλά δεν την εγκαθιστά.

Έχετε προσπαθήσει, την έχει περάσει κάποιος φίλος;

Δοκιμασα μολις....κι εγω τα ιδια. Επειδη προσφατα οπως θυμασαι παλευα νομιζω οτι φταιει το recovery...μαλλον η εγκατασταση μπορει να γινει μονο με το stock recovery και μετα να γινει παλι root....

Εμένα μπήκε χωρίς πρόβλημα.

Ξέρουμε τι διορθώσεις έγιναν;

Edit

Μετά το download έκανε επανεκκίνηση και μπήκε σε twrp για να κάνει εγκατάσταση.

Το ωραίο είναι ότι αφού έκανε την εγκατάσταση και τελείωσε έκανα επανεκκίνηση και μου έχει σβήσει το twrp.

Edit 2

Έχασε και το ρουτ.

Αύριο πάλι γιατί έτσι όπως το πάω θα χάσει και το σήμα.

Edited by billerr