Jump to content

fatbear

Members
  • Δημοσιεύσεις

    155
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fatbear

  1. Ευχαριστώ....!!!!
  2. Καλησπέρα, έχει πυξίδα; ή αισθητήρα ώστε να λειτουργεί πυξίδα;
  3. fatbear

    Jiayu S3

    Πολλά πολλά Ευχαριστώ, Καλές γιορτές, καλή Ανάσταση.!!!
  4. fatbear

    Jiayu S3

    Δεν το γνωρίζει κανείς …..;;; Χθες το πρωί άρχισε ανεξέλεγκτα να κατεβάζει άγνωστες εφαρμογές. Άργησα να το καταλάβω, και να σβήσω το Router, γιατί στο τηλέφωνο αδυνατούσα να μπω, μου εμφάνιζε καινούργιες εφαρμογές που εγκαθιστούσε. Τώρα το ανοίγω και βγάζει πάνω δεξιά (ένα χεράκι σαν δείκτη ποντικού του PC) και δεν μπορείς να μπεις πουθενά. Την μπαταρία την καταναλώνει για πλάκα. Ας βοηθήσει κάποιος φίλος, στα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα, την μπαταρία την βγάζεις για να περάσεις καινούργια ROM, στο JY-S3S πρέπει να είναι πάνω στο τηλέφωνο;;;
  5. fatbear

    Jiayu S3

    Για update της ROM με sp flash tool.... Αν κατάλαβα καλά, η μπαταρία θα πρέπει να είναι επάνω στο τηλέφωνο ;;;;;; Ας επιβεβαιώσει κάποιος , σας ευχαριστώ.
  6. fatbear

    Jiayu G4

    Κολάι στο αρχικό σήμα JIAYU για ένα ή δυο λεπτά και κάνει reboot.
  7. fatbear

    Jiayu G4S

    Καλησπέρα σε όλους! Συσκευή G4S (2 + 16) Μετά από αλλαγή οθόνης σταματούσε στο αρχικό σήμα και έκανε διαρκώς επανεκκινήσεις. Περάσαμε άλλη ROM την G4S 20140704-161636, από ΕΔΩ Μόλις επιλέξεις για γλώσσα ΕΛΛΗΝΙΚΑ βγάζει το ακόλουθο μήνυμα (ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ): Δυστυχώς η εφαρμογή UI συστήματος έχει σταματήσει. Αν επιλέξω ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ………. όλα καλά. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό;;;;; Σας ευχαριστώ εν των προτέρων….!!!!
  8. fatbear

    Jiayu G4

    Καλημέρα. Σε ευχαριστώ...!!!! για την άμεση απάντηση. Την πέρασα με CWM Recovery Carliv και με TWRP_v2.8.4.1_JiayuG4s_su και ενώ εγκαταστάθηκε επιτυχώς, κολάι στο αρχικό σήμα JIAYU για ένα ή δυο λεπτά και κάνει reboot.
×
×
  • Create New...