Romanos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παρέλαβα σήμερα για ένα φίλο, πολύ καλή η πρώτη επαφή :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 @yiannism01 γραφει και πιο πανω ο morrison100 για τον αποθηκευτικο χωρο. αυτη τη στιγμη (μετα απο χρηση-εγκατασταση παιχνιδιων κτλ), δειχνει: http://oi61.tinypic.com/2zzt2q1.jpg @liakos131 οπως γραφω πιο πανω, εγω θα περιμενα το s660 (μπαταρια 3000 αντι 2000mah) να πεσει στα 120€. δεν υπονοοω οτι το s650 εχει προβλημα αυτονομιας ή κατι τετοιο, απλως εγω θελω μεγαλη μπαταρια. παντως αυτη τη στιγμη το s650 ειναι κορυφαιο vfm. Απο τον ποντο εισαι; Power button + vol down και βγαζεις screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εαν φλασαρεις το κινητό με νεα ρομ το δεύτερο διαμέρισμα "Αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου" φορμαρετε/σβήνεται η είναι ανεξάρτητο; Ρωτάω για να ξέρω αν είναι απαραίτητο να αγοράσω sd για backup. Apps and media πάει το γιγάμπιτο.. Για να δω όταν έρθει το δικό μου μήπως έχει τη vibe που λένε ότι το βλέπει όλο ένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Απο τον ποντο εισαι; Power button + vol down και βγαζεις screenshot. Δεν ισχύει πάντα αυτό. Αλλά και να ίσχυε δεν ακούγεται ωραία... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Απο τον ποντο εισαι; . δεν ακουγεται ουτε ωραιο ουτε σωστο αυτο... προσεχουμε... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 φανταζομαι οτι αναφερεσαι σε μενα?? αν ναι, εισαι γνωστος για το υφος σου...οποτε δεν θα ασχοληθω αλλο χεχεχε... για την ιστορια ομως, οχι δεν ειμαι απο τον ποντο...δεν θα με χαλουσε ομως να ημουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Power button + vol down και βγαζεις screenshot. Επιβεβαιώνω και εγώ, με το Wiko Darkmoon που έχω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lunatica595 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εχει τυχει σε καποιον απο εσας να εχετε προβλημα με το μικροφωνο;!Γιατι καθε φορα που ειμαι σε κληση μου λενε πως δε με ακουνε σχεδον καθολου,ενω μολις βαλω το handsfree με ακουνε κανονικα ... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Για screen shot υπάρχει κουμπί να το κάνεις μαζί με τα άλλα στην μπάρα ειδοποιήσεων. Kατεβάζεις την μπάρα προς τα κάτω και πιέζοντας το άνω δεξιά κουμπί με τις επιλογές το βρίσκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εχει τυχει σε καποιον απο εσας να εχετε προβλημα με το μικροφωνο;!Γιατι καθε φορα που ειμαι σε κληση μου λενε πως δε με ακουνε σχεδον καθολου,ενω μολις βαλω το handsfree με ακουνε κανονικα ... :/ ρυθμισεις-ρυθμισεις κλησης-smart sound settings-receiver quality=επελεξε standar Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μολις το δοκιμασα και το κανει Μηπως δεν εχεις ενεργοποιησει κατι ? Στο τηλέφωνο τσεκάρω μόνο το Wi-Fi στο φμπ δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lunatica595 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ρυθμισεις-ρυθμισεις κλησης-smart sound settings-receiver quality=επελεξε standar Ευχαριστω για την απαντηση κατ αρχην! Σε αυτη τη ρυθμιση το ειχα...Ακομα κ διπλα στο μικροφωνο να μιλαω, ακουγομαι ελαχιστα ή κ καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ρυθμισεις-ρυθμισεις κλησης-smart sound settings-receiver quality=επελεξε standar Αυτές οι επιλογές υπάρχουν μόνο στο συγκεκριμένο κινητό ή σε όλα τα Android; Ρωτάω γιατί δεν τις βρίσκω στο δικό μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση κατ αρχην! Σε αυτη τη ρυθμιση το ειχα...Ακομα κ διπλα στο μικροφωνο να μιλαω, ακουγομαι ελαχιστα ή κ καθολου. κατι κλεινει το μικροφωνο ,ισως να μπηκε και κατι στην τρυπουλα,αλλιως ειναι βαθυτερο το προβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτές οι επιλογές υπάρχουν μόνο στο συγκεκριμένο κινητό ή σε όλα τα Android; Ρωτάω γιατί δεν τις βρίσκω στο δικό μου. αυτο θα πρεπει να μας το επιβεβαιωση καποιος ακομα με το ιδιο κινητο. το να το εχουν ολα τα android ,ετσι ακριβως αυτην την ρυθμιση ,αμφιβαλω. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lunatica595 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 αυτο θα πρεπει να μας το επιβεβαιωση καποιος ακομα με το ιδιο κινητο. το να το εχουν ολα τα android ,ετσι ακριβως αυτην την ρυθμιση ,αμφιβαλω. Στο συγκεκριμενο κινητο παντως υπαρχουν αυτες ακριβως οι ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εχει δοκιμασει κανεις το framaroot Boromir, Faramir and Barahir exploits ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara1988 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Αν βρεια άκρη με το αρχείο και υπάρχουν περισσότερα Ελληνικά στα μενού πες μας πως γίνεται. Γενικά αντιπροσωπεία lenovo στην Ελλαδά δεν υπάρχει και φυσικα΄για κινητά ούτε λόγος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά το καλιμπράρισμα της μπαταρίας βοηθάει; Έχει κάποιος δει διαφορές; Να το επιχειρήσω; τελικα τι εκανες εβαλες το αρχειο με τα ελληνικα και αν το εβαλες πες μας τι εγινε να το κανουμε και εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Καταλαβαίνω την ανυπομονησία όσων μόλις ή πριν λίγες μέρες παρήγγειλαν για να παραλάβουν. Όμως έτσι εν τέλει γράφονται σελίδες ολόκληρες και το θέμα έχει γίνει ήδη τεράστιο και αχανες! Αν κάποιος ψάχνει να βρει κάτι πιο ουσιαστικό που έχει γραφτεί παλιότερα, πρέπει να χάσει πολύ χρόνο και τελικά μπορεί (αν δεν τον εχει όλο αυτό το χρόνο, ή αν ας πούμε είναι λίγο κουρασμένος ) να μην το βρει και να τα παρατήσει! Άλλωστε υπάρχει ειδικό θέμα μέσα στο forum γι αυτό! Τα παιδιά του forum έχουν προννοησει! Σ/Σ: Οδηγός αποστολών από Κίνα Edit: Με χαρά είδα ότι κάποιος διαχείριστης έσβησε αυτό το σετ μηνυμάτων! Αν θέλει μπορεί να σβήσει και το δικό μου. Edited April 6, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα. Έχει ασχοληθεί κάποιος φίλος ΕΔΩ Όντως σου στέλνουν..?????? FREE την ROM (MULTI LANGUAGE FIRMWARE, ROOT, RECOVERY, MOD) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα. Έχει ασχοληθεί κάποιος φίλος ΕΔΩ Όντως σου στέλνουν..?????? FREE την ROM (MULTI LANGUAGE FIRMWARE, ROOT, RECOVERY, MOD) Εμένα ποτέ δε μου ρθε το link, ίσα που καβάτζωσαν το email μου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatbear Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Εμένα ποτέ δε μου ρθε το link, ίσα που καβάτζωσαν το email μου Σε ευχαριστώ.!!! Το πρώτο βήμα το έκανα και εγώ περιμένοντας να δω το link. Στο δεύτερο δεν προχώρησα. (η επιβεβαίωση για την εγγραφή, ήρθε από κατάστημα που έχει αναφερθεί πιο πάνω) Τον ίδιο αποστολέα είχες και εσύ, για την επιβεβαίωση της εγγραφής σου???? Ζητώ συγνώμη από όλους, αν κούρα με το θέμα αυτό. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Σε ευχαριστώ.!!! Το πρώτο βήμα το έκανα και εγώ περιμένοντας να δω το link. Στο δεύτερο δεν προχώρησα. (η επιβεβαίωση για την εγγραφή, ήρθε από κατάστημα που έχει αναφερθεί πιο πάνω) Τον ίδιο αποστολέα είχες και εσύ, για την επιβεβαίωση της εγγραφής σου???? Ζητώ συγνώμη από όλους, αν κούρα με το θέμα αυτό. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Εμένα πάντως μου το έστείλαν για άλλο κινητό το λινκ μετά από μια ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos19 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 καλησπερα μεσω του system update μου εμφανιζει να κατεβασω και να εγκαταστησω μια καινουργια ρομ s650_s908_viberom_v1.0_1411_3_st την εχει εγκαταστησει κανεις; και αν ναι εχει ελληνικα και play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Σήμερα βρήκα το ειδοποιητήριο στο γραμματοκιβώτιο Επιτέλους Αύριο παραλαμβάνω :D :D Η παραλαβή έγινε την Παρασκευή (επισυνάπτω photo από την παραλαβή) και φυσικά όλο το ΣΚ ασχολήθηκα μαζί του :D Η ποιότητα κατασκευής με εντυπωσίασε (πλαστικά, πάχος , στιβαρότητα κλπ.) Όλα τα καλούδια λειτουργούν (Wifi, 3G, OTA updates, Κάμερα κλπ.) δεν δοκίμασα gps! Αυτό που με ξενίζει είναι η μίξη ελληνικών - αγγλικών (κρίμα που η Rom δεν είναι πλήρως ελληνική) Επίσης οι εφαρμογές της Lenovo έχουν ουσιαστικές διαφορές από τις stock Android κάτι που με δυσκολεύει :wacko: Δείχνει να είναι root αλλά τελικά δεν είναι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εγκαταστήσω addfree εφαρμογή Έκανα update το contact manager και μου εμφανίστηκε το θέμα με το πρόθεμα +30 Προσπαθώ να την επαναφέρω αλλά δεν..... Φυσικά για τα λεφτά του είναι πολύ καλό :D :D :D Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Project_P Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 καλησπερα μεσω του system update μου εμφανιζει να κατεβασω και να εγκαταστησω μια καινουργια ρομ s650_s908_viberom_v1.0_1411_3_st την εχει εγκαταστησει κανεις; και αν ναι εχει ελληνικα και play store; Θα ελεγα να μην την κανεις, μιας και πιθανοτατα να μην εχει ουτε ελληνικα ουτε play. Αμα ειναι να ρισκαρεις περιμενε μεχρι να βγει v1.5 update που θα ειναι kitkat 4.4 :D Έκανα update το contact manager και μου εμφανίστηκε το θέμα με το πρόθεμα +30 Προσπαθώ να την επαναφέρω αλλά δεν..... Πηγαινε στις ρυθμισεις συστηματος , στο Εφαρμογες και ψαξε να βρεις τις Επαφες στο tab που εχει ολες τις εφαρμογες (γιατι εκει εμφανιζεται σιγουρα). Πατα για να μπεις στην καρτελα με τις επιλογες και πανω δεξια αντι για πληρη διαγραφη θα σου εχει επιλογη να την κανεις downgrade στην αρχικη εκδοση. Εμενα παντως και οι 2 εκδοσεις μου κανουν θεματακια με την αναγνωριση, απλα προτιμω την εμφανιση και τις επιλογες της αρχικης εκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts