Raven6681 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 To securit είναι στενά συνδεδεμένο με τις vibeui roms. Το καλύτερο θα ήταν να έβαζες μια rom που δεν θα το είχε εξ'αρχής. root, Titanium Backup -> Freeze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isparos9 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι με την custom! :lol: Προτείνω την μαμίσια 1423 stable απλά περασμένη από ένα ελαφρό.. στριπτήζ σύμφωνα με τις υποδείξεις του Bluerichblue εδώ: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Phones/Lenovo-S650-Vibe-1-5-KitKat-Dev-Ver/m-p/1518256/highlight/true#M5233 και εν μέρει με την μέθοδο που περιγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715674 Οι διαφορές που επισημαίνω είναι ότι δεν χρειάζεται ρουτ της συσκευής με το vroot. Aπλά όταν flashάρετε το TWRP κλείστε το κινητό και μπουτάρετε στο recovery με τον χαιρετισμό των τριών δακτύλων power+vol up+vol down. Αφού μπείτε στο TWRP εγκαθιστάτε τα πάντα μαζί, τη ρομ, τις γουγλοεφαρμογές και το supersu και επανεκκινείτε. Τέλος! Δίκιο έχεις. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι είπατε ότι η custom έκδοση 4.4 δουλεύει κανονικά, απαντώντας στον Verde :D Ευχαριστώ για τα λινκ, θα τσεκάρω και θα αποφασίσω ποιά θα περάσω τελικά. Αν δεν σου κάνει κόπο, επειδή βλέπω ότι το κατέχεις το θέμα μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για την 1η ερώτηση μου? Χρειάζεται να κάνω κάποιο backup ή απλά φλασάρω την ROM που θα επιλέξω απευθείας στην τρέχουσα κατάσταση που είναι το κινητό? ευχαριστώ :) Παράθεση Lenovo S650 / Lenovo Zuk Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μέσω TWRP ή με MTKDroid Tools (σε υπολογιστή). Το δοκίμασα το mtkdroid tools ωραίο πρόγραμμα αλλα δεν κάνει αυτό που θέλω. Εγω θέλω να κάνω backup μόνο τα προγράμματα apk και data για να μπορώ να τα μεταφέρω σε αλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Να αποθηκεύει τις επαφές στο mail σου Όχι στο τηλέφωνο ή στη κάρτα σιμ. Δεν το ειχα σκεφτει καθολου.Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 :):):)Δίκιο έχεις. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι είπατε ότι η custom έκδοση 4.4 δουλεύει κανονικά, απαντώντας στον Verde :D Ευχαριστώ για τα λινκ, θα τσεκάρω και θα αποφασίσω ποιά θα περάσω τελικά. Αν δεν σου κάνει κόπο, επειδή βλέπω ότι το κατέχεις το θέμα μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για την 1η ερώτηση μου? Χρειάζεται να κάνω κάποιο backup ή απλά φλασάρω την ROM που θα επιλέξω απευθείας στην τρέχουσα κατάσταση που είναι το κινητό? ευχαριστώ :) Ένα backup δεν έβλαψε ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 root, Titanium Backup -> Freeze Ενημερωτικά, νομίζω ότι freeze γίνεται μόνο με την Pro έκδοση του Titanium Backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Στο τηλεφωνο που μου ηρθε προχτες εχει ενα contact manager 1.18.596 το οποιο εχει επιλογες blacklist Πως μπορω να την παρω αυτη την version και να τη βαλω στο παλιο μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ξερουμε αν και ποτε με το καλο θα ερθει η Lenovo στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 http://techblog.gr/mobile/lenovo-smartphones-to-launch-in-greece-in-september-9876/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 http://techblog.gr/mobile/lenovo-smartphones-to-launch-in-greece-in-september-9876/ Ωραιος.. Αντε να δουμε.. Φανταζομαι οτι μαζι με τα κινητα θα εισαχθει και καταλληλη τεχνικη υποστηριξη.. Μια χαρα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Νομίζω οτι η τεχνική υποστήριξη δεν θα καλύπτει τις δικές μας "παραεισαγωγές". Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει αλλα δεν μπορώ να βρω το άρθρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αχα.. Ε τι να πεις, δεν πειραζει..:Ρ Ρε σεις μου κατεβασε στο κινητο το mobileuncle.. Ξερει κανεις τι κανει η εφαρμογη αυτη λιγο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εχω το 650 εδώ και 10 μέρες περίπου. Πριν 2-3 μέρες του πέρασα μια ROM που βρήκα στο φόρουμ. (Vibeui_v1.5_1421_dev_s650_baralajbiV2) Ολα καλά μέχρι που πήγα σήμερα να μπω στο SuperSU και μου ζητούσε αναβάθμιση. Δεν μπορεί όμως να γίνει και μου βγάζει συνεχώς σφάλμα. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Εχω το 650 εδώ και 10 μέρες περίπου. Πριν 2-3 μέρες του πέρασα μια ROM που βρήκα στο φόρουμ. (Vibeui_v1.5_1421_dev_s650_baralajbiV2) Ολα καλά μέχρι που πήγα σήμερα να μπω στο SuperSU και μου ζητούσε αναβάθμιση. Δεν μπορεί όμως να γίνει και μου βγάζει συνεχώς σφάλμα. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Να επαναφέρεις την προηγούμενη έκδοση, την 1.94. Έχει πρόβλημα στην αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αχα.. Ε τι να πεις, δεν πειραζει..:Ρ Ρε σεις μου κατεβασε στο κινητο το mobileuncle.. Ξερει κανεις τι κανει η εφαρμογη αυτη λιγο πολυ? Χρησιμοποιείται για να πειράξεις διάφορα πράγματα σε συσκευές με ΜΤΚ επεξεργαστές, μπορείς να βάλεις μέσα από αυτό custom recovery, να πειράξεις το GPS, τις ρυθμίσεις ήχου σε ακουστικό, ηχείο, και άλλα πολλά. Το κατέβασε μόνο του ή προϋπήρχε; Αν δεν ξέρεις τι κάνει... μην το πειράζεις ή απεγκατέστησέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raiden7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Oχι δεν προϋπηρχε, εχτες μου το κατεβασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Από μόνο του... Παράξενο. Ωστόσο δεν έχεις κάτι να σε ανησυχεί, μπορείς να το απεγκαταστησεις και αν το χρειαστείς το βάζεις αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Να επαναφέρεις την προηγούμενη έκδοση, την 1.94. Έχει πρόβλημα στην αναβάθμιση. Που την βρίσκω αυτή την έκδοση; Με τον ίδιο τρόπο γίνεται να την εγκαταστήσω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σε 3 ιδια s650 οχι αγορασμενα απο τον ιδιο πωλητη εχει καψει τις καρτες sd...εχει συμβει σε κανεναν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Που την βρίσκω αυτή την έκδοση; Με τον ίδιο τρόπο γίνεται να την εγκαταστήσω; Ευχαριστώ! http://download.chainfire.eu/396/SuperSU/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Σε 3 ιδια s650 οχι αγορασμενα απο τον ιδιο πωλητη εχει καψει τις καρτες sd...εχει συμβει σε κανεναν?? Οι MicroSd είναι από τον ίδιο πωλητή? :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Οι MicroSd είναι από τον ίδιο πωλητή? :-D Οχι!!!Απο πλαισιο-eshop και η αλλη δεν ξερω..εμενα ειναι η δευτερη που καιει...Δεν ειναι τυχαιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 έχω και εγώ το s650 με την 119 (όπως μου ήρθε Rom) και τελευταία μου βγάζει ένα πρόβλημα και αναρωτιέμαι τι να φταίει και αν θα πρέπει να κάνω root την συσκευή... το πρόβλημα που μου παρουσιάζει είναι ότι κολλάει στην αρχική οθόνη, δηλαδή, πατάω να μου βγάλει πληκτρολόγιο πάει να ανοίξει αλλά ξαναγυρνάει στην αρχική οθόνη και όχι μόνο με το πληκτρολόγιο αλλά και με άλλες εφαρμογές, μπορεί να συμβεί και όταν με καλέσει κάποιος (σπάνια αλλά γίνεται) και για να μπορέσω να το επαναφέρω κάνω επανεκκίνηση την συσκευη... είναι πρόβλημα όπως και να το κάνουμε, θα ήθελα να ξέρω σας παρακαλώ και να μου πείτε, αν το κάνει και σε άλλους αυτό ή μόνο σε μένα και τι θα μπορούσα να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σε 3 ιδια s650 οχι αγορασμενα απο τον ιδιο πωλητη εχει καψει τις καρτες sd...εχει συμβει σε κανεναν?? πρωτη φορα το ακουω να εχει καψει sd, κι εχω δει πολλα μοντελα s650. μηπως οι καρτες ηταν ιδιες και ελαττωματικες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts