yiannism01 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Καινούργια ROM 版本:S650_VIBEUI_V1.5_1419_5_ST 大小:690M 更新日期:2014-5-8 更新日志 > 注意:安装此更新包会自动做恢复出厂设置(双清),请做好备份 Eχω πάρει backup με twrp και κάνω εγκατάσταση μέσα απο το κινητό. Αν και το έχω ξανά δει το έργο οτι θα γίνει του Κινεζου. http://www.vibeui.com/xiazai_s650_nk.html Μας έβαλες δουλειά απογευματιάτικα! :lol: Καλή δύναμη σε όλους! :up: Έχει πέσει όλη η Κινεζία και την κατεβάζει, με 10Kb/s έρχεται... Edited May 8, 2014 by yiannism01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μολις ειδα στον needrom οτι υπαρχει μια 4.4.2 rooted multilang και gapps..την δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Με πρόλαβες στο παρά 5' !!! Δεν έχει gapps και μάλλον θα ζοριστείς να τα περάσεις - θα πρέπει να κάνεις αρκετή εκκαθάριση. Πάντως, όποιος ενδιαφέρεται για την αμέσως προηγούμενη VIBEUI_V1.5_1417_2_DEV_S650_NK_W_B215_baralajbi τροποποιημένη (custom) με: Ελληνικά μαζί με άλλες 70 γλώσσες περασμένα gapps root καθαρή από κινεζιές βρείτε τη στο needrom... Τροποποίηση: Μη βιαστείτε να βάλετε την custom 1417, έχει κάποιο πρόβλημα με την κάμερα-βίντεο στα Ελληνικά. Είναι στη διαδικασία διόρθωσης. Αυτό είδα με την κάμερα και ξενέρωσα. Μας έβαλες δουλειά απογευματιάτικα! :lol: Καλή δύναμη σε όλους! :up: Έχει πέσει όλη η Κινεζία και την κατεβάζει, με 10Kb/s έρχεται... Εμ δεν περίμενες να φάω πρώτος την κρυάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Αυτό είδα με την κάμερα και ξενέρωσα. Εμ δεν περίμενες να φάω πρώτος την κρυάδα. Την έχω αυτοματοποιήσει τη διαδικασία, κανένας κίνδυνος.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Υπάρχει κάποιος να έχει βάλει το xposed? Έχω περάσει κάποια modules που θέλω αλλά δεν έχω τολμήσει να βάλω το framework ώστε να παίξουν. Υπάρχει κανένας κίνδυνος για brick κτλ που αναφέρει ως προειδοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Υπάρχει κάποιος να έχει βάλει το xposed? Έχω περάσει κάποια modules που θέλω αλλά δεν έχω τολμήσει να βάλω το framework ώστε να παίξουν. Υπάρχει κανένας κίνδυνος για brick κτλ που αναφέρει ως προειδοποιηση? Παλιότερα (πριν τη σελίδα 50!) κάποιος το είχε δοκιμάσει και έτρεχε καλά. Επίσης στη ROM που έχω βάλει (custom) υπάρχει, άρα αυτός που την είχε μοντάρει το έχει δουλέψει και το προτείνει. O @panosvo το έχει δοκιμάσει. Edited May 8, 2014 by DrNick Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omilos1000 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Υπάρχει κάποιος να έχει βάλει το xposed? Έχω περάσει κάποια modules που θέλω αλλά δεν έχω τολμήσει να βάλω το framework ώστε να παίξουν. Υπάρχει κανένας κίνδυνος για brick κτλ που αναφέρει ως προειδοποιηση? το έβαλα, έβαλα και το gravity μπας και μπορέσω και αλλάξω από 70 σε 160 τους χαρακτήρες στα sms αλλά δεν υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή.Δοκίμασα κάποιες αλλαγές για διαφορετικό χρώμα στο σήμα για κάθε sim τα οποία δεν πάιζαν σταθερά...όποτε το έβγαλα (gravity) και άφησα ενεργοποιημένο το Advanced Power Menu το οποίο ήταν ήδη μέσα με την rom s112 mod by javum Γενικά δεν έχει θέμα με το framework μην το φοβάσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Όσοι τολμηροί δοκιμάσετε να περάσετε από την εργοστασιακή S650_S119_131014 στην νέα αυτή έκδοση S650_S912_VIBEUI_V1.5_1419_5_ST , και δεν χάσετε το Google Play (τα Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ) και δουλεύει καλά, ενημερώστε και μας.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Όσοι τολμηροί δοκιμάσετε να περάσετε από την εργοστασιακή S650_S119_131014 στην νέα αυτή έκδοση S650_S912_VIBEUI_V1.5_1419_5_ST , και δεν χάσετε το Google Play (τα Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ) και δουλεύει καλά, ενημερώστε και μας.... Την κατέβαζα τόση ώρα μέσα απο το κινητό. Κάνει restart και με βάζει twrp αλλα δεν ήξερα τι να κάνω και έκανα wipe. Mετα που άνοιξε με γύρισε πάλι στην s119. Αν βρω χρόνο θα προσπαθήσω πάλι το βράδυ. Υπάρχει κάποιος να έχει βάλει το xposed? Έχω περάσει κάποια modules που θέλω αλλά δεν έχω τολμήσει να βάλω το framework ώστε να παίξουν. Υπάρχει κανένας κίνδυνος για brick κτλ που αναφέρει ως προειδοποιηση? Ναι όλα καλά σε s119 με οδηγίες απο το πρώτο ποστ και οπου σε οδηγούν μέχρι το xda. Εγώ έχω κρατήσει το gravity box και πείραξα λίγα πράγματα (έχω ένα screenshot πιο πάνω) Edited May 8, 2014 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zchrisz Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Παιδιά το παρήγγειλα 25/4 απο minideal και το παρέλαβα σήμερα !!! Πολύ γρήγορα πιστεύω ! Απο την πρώτη επαφή φαίνεται καλοφτιαγμένο και γρήγορο . ( πριν είχα το Galaxy ACE ) . Θα το σκαλίσω λίγο και θα ξαναγράψώ ! Φαίνεται πολύ καλό τηλέφωνο , του έκανα Root και συνεχίζω ! Το μόνο που με χαλάει λίγο ειναι το wifi του . Ενω είμαι πολύ κοντά στο rooter μου δείχνει σχεδόν δυο γραμμές. Χωρίς όμως να έχει κάποιο πρόβλημα στη συνδεσή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_al Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 γεια σε ολους. το πρωτο μου μηνυμα στο forum :cry: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ αγορασα το s650 για την ανηψια μου και το ειχα 2-3 μερες. το παραγγειλα 03.04.2014 απο minideal.net και το ειχα στα χερια μου 21 μερες μετα. ηρθε χαρτακι-ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο και πηγα και το παρελαβα 24.03.2014. διαλεξα αποστολη με singpost και δεν πληρωσα μεταφορικα. τιμη αγορας €114. ειχα συνεννοηθει με την "kathy" μεσω skype και ηταν πολυ εξυπηρετικη. επισης με βοηθησε με τη νεα rom (ειχα κανει update και χαθηκαν τα ελληνικα). ειναι σε λευκο χρωμα. χωρις να το ζητησω, εστειλαν μαζι 1 θηκη και 1 ζελατινα οθονης. η θηκη ειναι απλη και ωραια, χρωμα λευκο (διαφανες) και "φοριεται" στην πισω πλευρα. το κουτι ηταν κανονικο της lenovo και μεσα υπηρχε επισης ενα σετ ακουστικων για το ραδιοφωνο, ενα καλωδιο usb, 1 πολυ μικρο φυλλαδιο με οδηγιες (αλλα στα κινεζικα) και πριζακια (κινεζικο συν μετατροπεας κτλ. αλλα ειναι καπως αβολη η χρηση με τον μετατροπεα, οποτε αμα θες αγοραζεις απο ελλαδα εναν αλλο -ειναι παμφθηνοι- ή το φορτιζεις μονο με το usb) πολυ ομορφο και αρκετα καλη κατασκευη. δε δειχνει φτηνιαρικο. φαινεται πολυ λεπτο και φοβασαι μη σου σπασει. ωραια οθονη. ειμαι ψηλος, εχω μεγαλες παλαμες, εντουτοις το μεγεθος του χρειαζεται και τα δυο χερια μου για να το χειριστω. το σχημα του δεν προσφερει το "ασφαλες" κρατημα που σου προσφερουν πχ καποια sony ή το moto g. το υλικο του πισω μερους αν το πιεσεις με το νυχι, βυθιζεται ελαφρως, αλλα αυτο δεν το λεω ως αρνητικο, απλως προσπαθω να εξηγησω το ειδος του υλικου και την αισθηση αφης. ζητησα να εχει ελληνικα και οντως ειχε (και πολλες αλλες γλωσσες), ομως σε καποια μενου εμφανιζονται αγγλικα, αλλα αυτο για καποιον που ξερει λιγα αγγλικα δεν αποτελει προβλημα. ειχε android 4.2.2 // S650.V11, 2013/09/06 // S650_S119_131014 δεν ηταν rooted (ουτε ζητησα να το κανουν) οταν το ανοιξα (η μπαταρια ηταν φορτισμενη περιπου ως τη μεση) και ενωθηκα μεσω wifi, μου προτεινε να το κανω update. υποψιαστηκα οτι μπορει να χαθουν τα ελληνικα και το play store. ρισκαρα, το εκανα update (εκανε download το κινητο περιπου 800MB και μετα επανεκκινηση) και χαθηκαν οι πολλες γλωσσες. εμειναν τρεις: αγγλικα, κινεζικα και μια αλλη σαν κινεζικη. χαθηκε και το play store. δοκιμασα αγγλικα αλλα σε διαφορα μενου εμφανιζονταν και αρκετα κινεζικα. ετσι αναγκαστηκα να κανω flash το κινητο και του εβαλα S650_S123_131105. επανηλθαν τα ελληνικα (και οι αλλες γλωσσες) καθως και το play store. παρολο που απο το S119 πηγα στο S123, παλι δεν ειναι πληρως εξελληνισμενα τα μενου. ((προσθετω αυτη την παραγραφο-σχολιο μετα που διαβασα τα μηνυματα του panosvo και greekn1c πιο κατω: ελπιζω αν το κινητο εντοπισει καποια στιγμη νεα rom να μην πεταει συνεχεια παραθυρακι για update. λογικα πρεπει να υπαρχει ρυθμιση για απενεργοποιηση του αυτοματου ελεγχου)) στην τιμη περιπου €110 θεωρω το κινητο παρα πολυ καλη ευκαιρια. στο skroutz.gr το πουλανε 250! δεν κολλαει, ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα που εχω δει και ειδικα στην ελλαδα που οι επιλογες για δικαρτα κινητα δεν ειναι πολλες, αποτελει παρα πολυ καλη και vfm λυση. δεν εχω ελεγξει το gps οποτε δεν εχω γνωμη για αυτο. επισης βγηκε και το lenovo s660 με 3000mah μπαταρια και τρεχουσα τιμη €149. εκτιμω συντομα θα πεσει στα €120. ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ οσοι εκαναν update και χαθηκαν τα ελληνικα, χρειαζονται 3 πραγματα για να φλασαρουν το κινητο: τους usb drivers, το flash tool και τη rom. δινω παρακατω links για να τα κατεβασετε. πρεπει να κατεβασετε και τα 3 αρχεια, να τα εχετε στον ιδιο φακελο (μην αλλαξετε το ονομα τους) και να ανοιξετε το πρωτο αρχειο. ο υπολογιστης θα καταλαβει οτι βρισκονται και τα αλλα 2 αρχεια εκει και λαμβανοντας υποψη και τα 3 αρχεια, θα αποσυμπιεσει τα δεδομενα δημιουργωντας εναν κανονικο φακελο. μεσα στον φακελο γραφω πολυ απλες-ευκολες οδηγιες-βηματα για να φλασαρετε τη συσκευη. συνοπτικα: εγκαθιστας τους drivers στον υπολογιστη, κανεις επανεκκινηση, τσεκαρεις 3 ρυθμισεις στο προγραμμα flash, αφαιρεις την μπαταρια και συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη με καλωδιο usb, ξεκινα η διαδικασια και σε λιγοτερο απο 5 λεπτα εχεις νεα rom με ελληνικα και play store. τα links για να κατεβασετε τα αρχεια: αντιγραψτε τα link και αντικαταστηστε τα ???? με τη λεξη zippyshare (δεν την εμφανιζε το φορουμ). (στη σελιδα του zippyshare πατηστε στο πορτοκαλι download δεξια) www15.????.com/v/52791059/file.html www15.????.com/v/209528/file.html www15.????.com/v/98363613/file.html οσοι χρησιμοποιησατε τα αρχεια που ανεβασα και τις οδηγιες, επιβεβαιωστε εδω αν πηγαν ολα οκ :dance: Καλησπερα, κατεβασα και εγω αυτη τη αναβαθμιση και επανηλθε το μενου στα ελληνικα. Το προβλημα τωρα που εχω, ειναι στις εισερχομενες κλησεις. Μολις καποιος με καλει, αυτοματα του δειχνει το σημα , καταλειμενο. Καποια λυση για αυτο το θεμα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 @ DrNick, omilos1000, billerr. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 .......... είναι σε μια εφαρμογή αν θυμάμαι καλά. δεν θυμάμαι καθόλου όνομα όμως. το θεμα ειναι πως αν απεγκατασταθει η original εφαρμογη, τοτε ακομα και με exdialer σαν system app, δεν μπορεις να εισαγεις νεα επαφη στον καταλογο. μολις το δοκιμασα και δεν... οποτε επανεφερα το αντιγραφο ασφαλειας της lenovo που ειχα κρατησει με το titanium. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Όσοι τολμηροί δοκιμάσετε να περάσετε από την εργοστασιακή S650_S119_131014 στην νέα αυτή έκδοση S650_S912_VIBEUI_V1.5_1419_5_ST , και δεν χάσετε το Google Play (τα Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν πολύ) και δουλεύει καλά, ενημερώστε και μας.... Την εγκατέστησα κανονικά μέσα από το TWRP. Δεν έχει gapps, πρέπει να τις βάλεις. Δεν είδα καμιά τρομερή διαφορά από την 1417. Μια χαρά είναι και αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 σωστος! αυτο ηταν! μολις το δοκιμασα στο lenovo μας και ειναι perfect! ελπιζω να μην εχει διαρκεια ληξης.. σευχαριστω Δυστυχώς, έχει ημερομηνία λήξης. Την πάτησα σε άλλο κινητό και σκέφτομαι να το βγάλω Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 το θεμα ειναι πως αν απεγκατασταθει η original εφαρμογη, τοτε ακομα και με exdialer σαν system app, δεν μπορεις να εισαγεις νεα επαφη στον καταλογο. μολις το δοκιμασα και δεν... οποτε επανεφερα το αντιγραφο ασφαλειας της lenovo που ειχα κρατησει με το titanium. Δοκίμασε άλλον dialer. Δεν θυμάμαι με ποιον το κατάφερα. Δεν έχω το κινητό εγώ και έχει περάσει καιρός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Η λύση είναι απλή (το έχω κάνει σε S820 και δουλεύει άριστα). Απεγκατάσταση του stock dialer/contacts (νομίζω sms-contacts-dialer είναι σε ΜΙΑ εφαρμογή στα Lenovo) και κάνεις εγκατάσταση το GoContacts ή ExDialer και όλα μέλι-γάλα με το πρόβλημα του +30 ;. το θεμα ειναι πως αν απεγκατασταθει η original εφαρμογη, τοτε ακομα και με exdialer σαν system app, δεν μπορεις να εισαγεις νεα επαφη στον καταλογο. μολις το δοκιμασα και δεν... οποτε επανεφερα το αντιγραφο ασφαλειας της lenovo που ειχα κρατησει με το titanium. @verde, ο ergalios έχει δίκιο, έχει αναφερθεί και παλαιότερα το πρόβλημα αυτό. Στο s820 πως δουλεύει; Μπορείς να μας πεις βήμα βήμα πως δουλεύει; κυρίως ποια είναι εκεί η ΜΙΑ εφαρμογή και πως ακριβώς την απ εγκατέστησες. Την εγκατέστησα κανονικά μέσα από το TWRP. Δεν έχει gapps, πρέπει να τις βάλεις. Δεν είδα καμιά τρομερή διαφορά από την 1417. Μια χαρά είναι και αυτή! Έχει αναφερθεί πρόβλημα στην εγκατάσταση των gapps. Ίσως να χρειάζεται να πετάξεις κινεζιες για να υπάρχει χώρος... Πες μας αν τελικά τα κατάφερες. Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtumaki Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα. Επειδή μόλις τώρα το είδα, έχω μια αναβάθμιση την S650_S912_VIBEUI_V1.5_1419_5_ST. Την κατεβάζω; Είναι σταθερή με ελληνικά; Αξίζει ή να αφήσω τη μαμά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lexran86 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το παράγγειλα και εγώ το κινητό. Νομίζω έκανα καλή επιλογή. Άρχισα λίγο να ψάχνομαι τώρα μέχρι να έρθει. Βλέπω υπάρχουν διάφορες roms. Μπορείτε λίγο να μου πείτε τις διαφορετικές roms που υπάρχουν? Βλέπω πχ τη Vibe και τη ROW. Ποια είναι η official? Οι διαφορές τους? Το κινητό με ποια θα μου έρθει? (από το to2c το πήρα). Εμένα δεν με νοιάζουν τα Ελληνικά στο κινητό, εκτός από πληκτρολόγιο (χρησιμοποιώ swiftkey πάντα) και στις επαφές. Υπάρχουν κάπου αυτά που ρωτάω έτοιμα για να μη σας κουράζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 @verde, ο ergalios έχει δίκιο, έχει αναφερθεί και παλαιότερα το πρόβλημα αυτό. Στο s820 πως δουλεύει; Μπορείς να μας πεις βήμα βήμα πως δουλεύει; κυρίως ποια είναι εκεί η ΜΙΑ εφαρμογή και πως ακριβώς την απ εγκατέστησες. Έχει αναφερθεί πρόβλημα στην εγκατάσταση των gapps. Ίσως να χρειάζεται να πετάξεις κινεζιες για να υπάρχει χώρος... Πες μας αν τελικά τα κατάφερες. Κανονικότατα, με την μινι έκδοση. Είχα κάνει την εκκαθάριση πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Screenshot_2014-05-09-07-56-34 by yiannism01, on Flickr Screenshot_2014-05-09-07-56-06 by yiannism01, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Κατευθείαν nova, ε! Η ίδια εικόνα του launcher... δούλεψε το λίγο σήμερα και πες μας για Root - διαδικασία (σίγουρα του έκανες για να καθαρίσεις τις κινεζιες) Lags στη λειτουργία του κινητού, φόρτωση προγραμμάτων κλπ Ποιότητα σήματος 2g/3g, wifi, gps (αν και έχουν ακουστεί καλά λόγια για το baseband) Διάρκεια μπαταρίας ποιο widget για ρολόι/καιρό φορας; transparent weather clock? Edited May 9, 2014 by DrNick Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Screenshot_2014-05-09-07-56-34 by yiannism01, on Flickr Screenshot_2014-05-09-07-56-06 by yiannism01, on Flickr Ελα αφου το ποσταρες για πες. Το play ηταν μέσα η ξήλωσες εφαρμογές για να το φλασαρεις; Ελληνικά έχει; Root το έκανες και αν ναι με τον γνωστό τρόπο απο το pc με vroot; εδιτ με πρόλαβαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Όλα μαζί σε ένα πρέπει να δουλεύουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι το TWRP recovery, αν δεν το έχετε, εγκαταστήστε το με το flashtool. Συνήθως αφαιρώ τις κινεζιές από το αρχικό .zip αρχείο. Αυτή τη φορά το εγκατέστησα κανονικά, όλο, μαζί με το UPDATE-SuperSU-v1.94.zip (και τα δυό μαζί). Νόμιζα, λόγω του μεγέθους (690Μ), ότι θα είχε τις gapps μέσα. Μετά έκανα τα γνωστά, εγκατασταση root uninstaller και mobileuncle από την κάρτα, καθάρισμα, boot to recovery από το θείο, εγκατάσταση 4-11_GApps_Minimal_4.4.2_signed.zip και επανεκκίνηση. Δεν είδα διαφορά από την 1417, όλα καλά, το μόνο που είδα ότι είχε διορθωθεί, ήταν ότι μπορούσα να αποθηκεύσω τον αριθμό τηλ. της κάρτας1 που είναι καρτοκινητό και δεν το έβγαζε από μόνο του. Όλα απλά, γρήγορα και καθαρά. Ανέβασμα όλων των εφαρμογών από το App Backup & Restore και σε μισή ωρίτσα έτοιμος! :lol: Nova και Transparent Weather ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmd Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Όλα μαζί σε ένα πρέπει να δουλεύουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι το TWRP recovery, αν δεν το έχετε, εγκαταστήστε το με το flashtool. Συνήθως αφαιρώ τις κινεζιές από το αρχικό .zip αρχείο. Αυτή τη φορά το εγκατέστησα κανονικά, όλο, μαζί με το UPDATE-SuperSU-v1.94.zip (και τα δυό μαζί). Νόμιζα, λόγω του μεγέθους (690Μ), ότι θα είχε τις gapps μέσα. Μετά έκανα τα γνωστά, εγκατασταση root uninstaller και mobileuncle από την κάρτα, καθάρισμα, boot to recovery από το θείο, εγκατάσταση 4-11_GApps_Minimal_4.4.2_signed.zip και επανεκκίνηση. Δεν είδα διαφορά από την 1417, όλα καλά, το μόνο που είδα ότι είχε διορθωθεί, ήταν ότι μπορούσα να αποθηκεύσω τον αριθμό τηλ. της κάρτας1 που είναι καρτοκινητό και δεν το έβγαζε από μόνο του. Όλα απλά, γρήγορα και καθαρά. Ανέβασμα όλων των εφαρμογών από το App Backup & Restore και σε μισή ωρίτσα έτοιμος! :lol: Nova και Transparent Weather ;) Καλημέρα σε όλους. Και εγώ την πέρασα την τελευταία χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα (ούτε τα gapps) και χωρίς ακόμα να έχω κάνει ξεκαθάρισμα των άχρηστων εφαρμογών (παρατήρησα ότι έχει κάποιες καινούργιες που δεν υπήρχαν πριν). Απλά με το twrp εγκατέστησα ρομ και gapps. Το root επανέρχεται αυτόματα με την εγκατάσταση του Supersu και δεν κάνεις εκ νέου την διαδικασία. Edited May 9, 2014 by gmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts