Tasos19s Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια τον τελευταιο καιρο που χαλασε το λαπτοπ μου κ χρησιμοποιω καθημερινα το ταμπλετ παρατηρησα πως αρχισε να ζεστενεται ελαφρως. Την πρωτη βδομαδα το χρησιμοποιουσα απ το πρωι ως το βραδυ και ηταν ολα οκ. Μετα ομως αρχισε μα ζεστενεται σε σχετικα πολυ λιγη ωρα με αποκορυφωμα σημερα που το ανοιξα με το που ξυπνησα (το χα στην φορτιση ολο το βραδυ) και μεσα σε ενα 10λεπτο ενιωσα στην πλατη του πως ειναι ζεστο. Τι παιζει; Σε iOS 7 εχω παρατηρήσει οτι η εφαρμογη mail stackάρει συχνά και κρατάει τον επεξεργαστή σε χρήση με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται η συσκευή γρήγορα. Πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/πληροφορίες/διαγνωστικά και εκεί μέσα με τις πρόσφατες ημερομηνίες δες αν λέει κάτι για stack crash και τέτοια. Οσο περισσότερα αρχεία δεις εκεί μέσα τόσο περισσότερα προβλήματα εχει η συσκευή απο κάποιες εφαρμογές που δεν δουλεύουν σωστά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε εμενα ζεστενεται μόνο όταν παίζω Aspahalt 8. Πουθενά αλλού(surfing,YouTube) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σε εμενα ζεστενεται μόνο όταν παίζω Aspahalt 8. Πουθενά αλλού(surfing,YouTube) Δεν λέμε για τέτοια χρήση. Λέει οτι ζεσταίνεται σε πολυ μικρό διάστημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν λέμε για τέτοια χρήση. Λέει οτι ζεσταίνεται σε πολυ μικρό διάστημα Το mail app δεν μου έχει προκαλέσει θέμα ποτέ. Το μηχάνημα μου ζεσταίνεται ότι κάνω browsing με wifi έξω, ημέρα με το φωτισμό της οθόνης στο φούλ για ώρα. Τότε ζεσταίνεται πολύ όλο το πάνελ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 26 reports μου εμφανιζει συνολικα, ειναι αρκετα; Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 26 reports μου εμφανιζει συνολικα, ειναι αρκετα; Καλά είσαι, πούλα!! :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν ειμαστε για τετοια μετα την ζημια με το macbook γιανναρε. Ειναι παντως αισθητα πιο ζεστο απ οσο ηταν πριν μια βδομαδα. Μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω; Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν ειμαστε για τετοια μετα την ζημια με το macbook γιανναρε. Ειναι παντως αισθητα πιο ζεστο απ οσο ηταν πριν μια βδομαδα. Μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω; Πλάκα κάνω βέβαια!! Καθημερινά θα σου βγάζει reports για crashes. Βέβαια εσύ στη χρήση δεν καταλαβαίνεις κάτι, αλλά συμβαίνουν "από πίσω" που λέμε. Μην ασχολείσαι καθόλου. Όσο για τη θερμοκρασία, δύσκολα αντιλαμβάνομαι κάτι συνήθως, λόγω της θήκης. Έχεις εγγύηση. Αν πάθει κάτι, το πας. Πάντως από προσωπική πείρα, τα Ipads δύσκολα χαλάνε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πλάκα κάνω βέβαια!! Καθημερινά θα σου βγάζει reports για crashes. Βέβαια εσύ στη χρήση δεν καταλαβαίνεις κάτι, αλλά συμβαίνουν "από πίσω" που λέμε. Μην ασχολείσαι καθόλου. Όσο για τη θερμοκρασία, δύσκολα αντιλαμβάνομαι κάτι συνήθως, λόγω της θήκης. Έχεις εγγύηση. Αν πάθει κάτι, το πας. Πάντως από προσωπική πείρα, τα Ipads δύσκολα χαλάνε. Επιμένετε οτι δεν παίζουν ρόλο τα reports στα διαγνωστικά. Εγω επιμένω οτι εφαρμογές πχ το retrica crashάρει συνέχεια. Στην συσκευή μου και το email stackάρει και κάνει έλεγχο συνεχόμενα για νέα μηνύματα με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία και να ζεσταίνεται το κινητό. Αν ξέρεις οτι μια εφαρμογη crashάρει συνέχεια δεν ειναι καλύτερα; Πρέπει να εισαι προγραμματιστής για να πεις δεν δουλεύει σωστά θα την σβησω η θα περιμένω μια αναβάθμιση αν δεν μπορω να μείνω χωρίς την εφαρμογη; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Επιμένετε οτι δεν παίζουν ρόλο τα reports στα διαγνωστικά. Εγω επιμένω οτι εφαρμογές πχ το retrica crashάρει συνέχεια. Στην συσκευή μου και το email stackάρει και κάνει έλεγχο συνεχόμενα για νέα μηνύματα με αποτέλεσμα να καταναλώνει μπαταρία και να ζεσταίνεται το κινητό. Αν ξέρεις οτι μια εφαρμογη crashάρει συνέχεια δεν ειναι καλύτερα; Πρέπει να εισαι προγραμματιστής για να πεις δεν δουλεύει σωστά θα την σβησω η θα περιμένω μια αναβάθμιση αν δεν μπορω να μείνω χωρίς την εφαρμογη; Μη με μαλώνεις ρε Τάσο. Τα περισσότερα reports δεν ξέρω καν σε τι αφορούν. Δεν καταλαβαίνω, έτσι όπως είναι γραμμένα. :O Πώς καταλαβαίνεις ότι έχει κολλήσει το mail app? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μη με μαλώνεις ρε Τάσο. Τα περισσότερα reports δεν ξέρω καν σε τι αφορούν. Δεν καταλαβαίνω, έτσι όπως είναι γραμμένα. :O Πώς καταλαβαίνεις ότι έχει κολλήσει το mail app? Μπαίνω στο Mail app και επάνω δεξιά δίπλα απο την μπαταρία το κυκλακι δεν σταματάει να γυρνάει. Το αφήνω λίγη ώρα έτσι πχ 10 λεπτά μετά μπαίνω στα διαγνωστικά μου λέει πχ 12-5-2014 mail stack και μέσα εχει κάποιες πληροφορίες. Δεν δίνω σημασία σε αυτά. Όλη αυτήν την ώρα χρησιμοποιώ την συσκευή αλλα κολλάει λιγο. Τρώει μπαταρία. Το mail μετά κλείνει απο μονο του και ξανά ανοίγει μονο του. Το gmail που εχω εγω δεν εχει ειδοποίηση δεν υποστηρίζεται. Κλείνει το mail μετά ανοίγει ξανά και χτυπάει οτι εχω ένα mail πχ. Ενώ δεν γίνεται να χτυπήσει δεν εχει γνωστοποίηση το gmail στο official app. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλα σκέψου να γίνονται αυτά απο mail, retrica, viber, low memory και κανά 2 αλλα τι γίνεται στην συσκευή. Εδώ παλιά που δεν είχαμε τέτοια γιατί τα παρακολουθώ βγάζαμε την μέρα άντε και λιγο παραπάνω με iOS 6. Τώρα το ένα κολλάει το άλλο crashάρει μετά μου λέει κάτι gpu restart ολα αυτά ειναι σε βάρος την μπαταρίας και την ταχύτητας της συσκευής. Το 4s που εχω το δείχνει το πρόβλημα επειδή ειναι παλιό. Στο 5s της κοπέλας μου τα προβλήματα ειναι περισσότερα και περισσότερες εφαρμογές έχουν προβλήματα αλλα διάφορα στην ταχύτητα δεν βλέπεις η συσκευή εχει πολυ δύναμη δεν καταλαβαίνει απο τέτοια. Στην μπαταρία όμως φαίνεται ούτε μια μέρα δεν βγάζει με normal χρήση. Εχω χρονια iPhone και κάτι τέτοια τα ψάχνω απο παλιά. Υπήρχαν και παλαιότερα εκδόσεις με αστάθεια αλλα για τόσο μεγάλο διάστημα όχι. Τώρα πάμε για 10 μήνες με iOS 7 και τα προβλήματα ειναι εκεί και μας κοιτάνε. Άσχετα που κάποιοι λόγο μη ενδιαφέροντος δεν τα βλέπουν η δεν ξέρουν να τα δουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδια οταν εχω αρκετα tabs ανοιχτα στο σαφαρι και παω απ το ενα στο αλλο αυτα ξαναφορτωνουν οταν επιστρεφω σε αυτα. Πχ ειμαι σε μια σε ενα φορουμ κ γραφω και ταυτοχρονα εχω κ ενα tab να διαβαζω πληροφοριες,αν πχ επιστρεψω στο tab που εγραφα την ξαναφορτωνει απ την αρχη τη σελιδα κ χανω οσα εγραψα. Επισης γινεται να παιζει κατι στο youtube και γω να βλεπω αλλα πραγματα στον σαφαρι; Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Χαρη, για το πρωτο, αν εχεις πολλα tabs ανοιχτα, ειναι λογικο και αναποφευκτο. Για το δευτερο, η εφαρμογη mc tube εχει τη δυνατοτητα να παιζουν τα βιντεο στο παρασκηνιο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδια οταν εχω αρκετα tabs ανοιχτα στο σαφαρι και παω απ το ενα στο αλλο αυτα ξαναφορτωνουν οταν επιστρεφω σε αυτα. Πχ ειμαι σε μια σε ενα φορουμ κ γραφω και ταυτοχρονα εχω κ ενα tab να διαβαζω πληροφοριες,αν πχ επιστρεψω στο tab που εγραφα την ξαναφορτωνει απ την αρχη τη σελιδα κ χανω οσα εγραψα. Επισης γινεται να παιζει κατι στο youtube και γω να βλεπω αλλα πραγματα στον σαφαρι; Εδώ έχουμε οδηγό για το πως να ακούτε μουσική στο background από το YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ευχαριστω για τον οδηγο dinfun. Γιαννη και 2 tabs να χω ανοιχτα δεν μπορω να παω απ το ενα στο αλλο χωρις μα φορτωσει απ την αρχη αρα στην ουσια δεν εχω 2tabs ανοιχτα Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ευχαριστω για τον οδηγο dinfun. Γιαννη και 2 tabs να χω ανοιχτα δεν μπορω να παω απ το ενα στο αλλο χωρις μα φορτωσει απ την αρχη αρα στην ουσια δεν εχω 2tabs ανοιχτα Στο κάνει όποια 2 tabs και να έχεις ανοιχτά? Επίσης, δοκίμασε να κλείσεις κάποιες εφαρμογές στο παρασκήνιο. Νομίζω ότι είχα δοκιμάσει πιο παλιά αρκετές καρτέλες ανοιχτές (4-5) χωρίς πρόβλημα με reload. Μάλιστα διάβαζα ότι αυτό βελτιώθηκε πολύ στην 7.1. Δεν το έχω τώρα μπροστά μου για να σου πώ, αλλά θα το δώ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Και με ελαχιστα ανοιχτα μου το κανει. Καποιες φορες τυχαινει να μην το κανει. Περιεργο κ εκ εκνευριστικο γιατι τωρα που περιμενω να μου ρθει το νεο λαπτοπ ειμαι συνεχως με το ταμπλετ Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Και με ελαχιστα ανοιχτα μου το κανει. Καποιες φορες τυχαινει να μην το κανει. Περιεργο κ εκ εκνευριστικο γιατι τωρα που περιμενω να μου ρθει το νεο λαπτοπ ειμαι συνεχως με το ταμπλετ Ειναι θέμα ram. Αν έχεις ανοιχτά κάποια πράγματα δεν φτάνει και μετά κάνει reload τις σελίδες. Οσο ποιο πολλα δουλεύεις ταυτόχρονα τόσο πιο λίγη ram ειναι διαθέσιμη. Μετά το σύστημα κλείνει τις εφαρμογές που είχαν ανοίξει παλαιότερα και ελευθερώνει μνήμη. Άμα εισαι με το multitask συνέχεια απο μια εφαρμογη σε άλλη έτσι θα γίνεται. Άμα τα κλείσεις ολα θα εχει περισσότερη μνήμη. Βασικά κανε μια επανεκκινηση και μετά δούλεψε μονο τον safari να δούμε. 2-3 καρτέλες πρέπει να ανοίγουν άνετα πιστεύω. Ανάλογα βέβαια την σελίδα. Κάποιες με πολυ υλικό θέλουν μνήμη και βέβαια θα κλείνουν κάποιες άλλες. Ειναι λιγο μπέρδεμα η κατάσταση. Πάντως laptop δεν θα γίνει σίγουρα ποτε. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ειναι θέμα ram. Αν έχεις ανοιχτά κάποια πράγματα δεν φτάνει και μετά κάνει reload τις σελίδες. Οσο ποιο πολλα δουλεύεις ταυτόχρονα τόσο πιο λίγη ram ειναι διαθέσιμη. Μετά το σύστημα κλείνει τις εφαρμογές που είχαν ανοίξει παλαιότερα και ελευθερώνει μνήμη. Άμα εισαι με το multitask συνέχεια απο μια εφαρμογη σε άλλη έτσι θα γίνεται. Άμα τα κλείσεις ολα θα εχει περισσότερη μνήμη. Βασικά κανε μια επανεκκινηση και μετά δούλεψε μονο τον safari να δούμε. 2-3 καρτέλες πρέπει να ανοίγουν άνετα πιστεύω. Ανάλογα βέβαια την σελίδα. Κάποιες με πολυ υλικό θέλουν μνήμη και βέβαια θα κλείνουν κάποιες άλλες. Ειναι λιγο μπέρδεμα η κατάσταση. Πάντως laptop δεν θα γίνει σίγουρα ποτε. Τωρα που μιλαμε ειμαι με 5 καρτελες ανοιχτες, χωρις προβλημα. Και δεν εχω κλεισει εφαρμογη για πανω απο 1 βδομαδα στο ipad. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τωρα που μιλαμε ειμαι με 5 καρτελες ανοιχτες, χωρις προβλημα. Και δεν εχω κλεισει εφαρμογη για πανω απο 1 βδομαδα στο ipad. Δεν ξέρουμε ποιες εφαρμογές εχει ο φίλος. Κάποιες δεν κλείνουν σωστά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδιά τζάμπα το κουράζεται. Πραγματικό multitasking μόνο σε πλήρη λειτουργικά στυλ windows και OS X. Αν περίμενετε απο ενα mobile λειτουργικό να υποκαταστήσει ενα λάπτοπ....απλά θα το περιμένετε και τίποτα αλλο. Και εμενα μου γίνεται reload στις σελίδες όταν ειναι 3-4 αλλα οχι πάντα και δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα μιας και ξέρω ότι έχω στα χέρια μου συσκευή με mobile λειτουργικό και πρέπει να έχουμε επίγνωση μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες τους. Και σε android το ίδιο γίνεται και με τα τελευταία-ναυαρχίδας μοντέλα. Μια λυση να περιοριστεί το φαινόμενο ειναι να μην έχετε ανοιχτά αλλα προγράμματα(οτιδήποτε) όταν σερφαρετε με τον browser. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δεν ξέρουμε ποιες εφαρμογές εχει ο φίλος. Κάποιες δεν κλείνουν σωστά Παιδιά τζάμπα το κουράζεται. Πραγματικό multitasking μόνο σε πλήρη λειτουργικά στυλ windows και OS X. Αν περίμενετε απο ενα mobile λειτουργικό να υποκαταστήσει ενα λάπτοπ....απλά θα το περιμένετε και τίποτα αλλο. Και εμενα μου γίνεται reload στις σελίδες όταν ειναι 3-4 αλλα οχι πάντα και δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα μιας και ξέρω ότι έχω στα χέρια μου συσκευή με mobile λειτουργικό και πρέπει να έχουμε επίγνωση μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες τους. Και σε android το ίδιο γίνεται και με τα τελευταία-ναυαρχίδας μοντέλα. Μια λυση να περιοριστεί το φαινόμενο ειναι να μην έχετε ανοιχτά αλλα προγράμματα(οτιδήποτε) όταν σερφαρετε με τον browser. Έτσι είναι παιδιά. Πράγματι με πολλά tabs ανοιχτά δεν μου έκανε reload, αλλά όταν άρχισα να ανοίγω λίγκς μέσα στα tabs και να το σκαλίζω, όντως άρχιζαν τα reloads. Αλλά με όλα τα mobile λειτουργικά, το ίδιο γίνεται. Και με πολύ περισσότερη ραμ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Και μενα τωρα με 4 tabs δεν μου κανε reload. Κατι τελευταιο,το τελικο ς μπορει να διορθωθει καπως οταν γραφω κειμενο κ παω να κανω διορθωση; Απο τοτε που χαλασε το λαπτοπ κ γραφω αρκετα στο ταμπλετ μου χει σπασει τα νευρα οταν διορθωνω κατι και η λεξη γινεται ετςι Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Έτσι είναι παιδιά. Πράγματι με πολλά tabs ανοιχτά δεν μου έκανε reload, αλλά όταν άρχισα να ανοίγω λίγκς μέσα στα tabs και να το σκαλίζω, όντως άρχιζαν τα reloads. Αλλά με όλα τα mobile λειτουργικά, το ίδιο γίνεται. Και με πολύ περισσότερη ραμ.Με το Ν900 με maemo και 256mb ram δεν γινοταν... Ειναι θεμα προτεραιοτητων καθε εταιρειας. Το maemo ειχε ως δυνατο χαρτι το multitasking ετσι κι αλλιως και υστερουσε σε εφαρμογες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Με το Ν900 με maemo και 256mb ram δεν γινοταν... Ειναι θεμα προτεραιοτητων καθε εταιρειας. Το maemo ειχε ως δυνατο χαρτι το multitasking ετσι κι αλλιως και υστερουσε σε εφαρμογες. Κυρίως το είπα έχοντας στο μυαλό μου το android. Δεν ήξερα για το maemo, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά και τι νόημα έχει να συζητάμε σήμερα για αυτό??:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts