ddr2 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δεν έχω τίποτα απολύτως που τρέχει στο παρασκήνιο! (αυτό που λες τι είναι? Δεν το έχω) Έχω κλείσει και τις ανανεώσεις εφαρμογών στο υπόβαθρο, έχω αποκλείσει τα πάντα στο κέντρο γνωστοποιήσεων, έχω κλειστή την siri, κλειστό το face time ...., τι διάολο τρέχει???:p Κανε restart Κωστα, thx για την απαντηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Την ώρα που μου έκοψε να κάνω restart μετά από τόσο καιρό που το έχω, είδα και την συμβουλή σου ...., σ' ευχαριστώ πολύ! Όλα καλά τώρα! Αν και βλέπω εδώ πως μπορεί να είναι και από άλλους παράγοντες --> https://discussions.apple.com/thread/5622579 Έχω μια τάση να μην κλείνω και πολύ τις συσκευές μου! Έχω ένα Vaio laptop και είναι ανοιχτό εδώ και 5 χρόνια... :p Κλείνει όταν έχει διακοπή ρεύματος! Και να πεις πως κάθομαι και όλη μέρα..., απλά το αφήνω και φεύγω~ Είμαι σίγουρος πως αν το κλείσω για πάνω από 2 μέρες δεν θα ξανανοίξει ποτέ!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Την ώρα που μου έκοψε να κάνω restart μετά από τόσο καιρό που το έχω, είδα και την συμβουλή σου ...., σ' ευχαριστώ πολύ! Όλα καλά τώρα! Αν και βλέπω εδώ πως μπορεί να είναι και από άλλους παράγοντες --> https://discussions.apple.com/thread/5622579 Έχω μια τάση να μην κλείνω και πολύ τις συσκευές μου! Έχω ένα Vaio laptop και είναι ανοιχτό εδώ και 5 χρόνια... :p Κλείνει όταν έχει διακοπή ρεύματος! Και να πεις πως κάθομαι και όλη μέρα..., απλά το αφήνω και φεύγω~ Είμαι σίγουρος πως αν το κλείσω για πάνω από 2 μέρες δεν θα ξανανοίξει ποτέ!!!:lol: Ετσι, μην τα καλομαθαινεις! :) Αν ειναι καποια αναβαθμιση εφσρμογης στο παρασκηνιο, θα τελειωνε καποια στιγμη! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αχαχαχαχα 5 χρονια ανοιχτο λεει. Και νομιζα το οτο κραταω κανα μηνα ανοιχτο το macbook σημαινε πως το κακομεταχειριζομουν Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Ρε παιδιά τί λέτε; Εμένα μου το βγάζει κάθε φορά που κατεβαζει μια σελίδα αυτό το κυκλακι.Καθε φορά που μπαίνω στο twitter κλείνει το σαφάρι.Εσας σας το κάνει; Πόση ώρα σας διαρκεί η μπαταρία με την 7.1 ; Παρόλο που γράφει 11 ώρες στη χρήση ωστόσο βλέπω ότι πέφτει πιο γρήγορα απο πριν ακόμα και όταν το συγκρίνω στο πόση ώρα μένει στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Ρε παιδιά τί λέτε; Εμένα μου το βγάζει κάθε φορά που κατεβαζει μια σελίδα αυτό το κυκλακι.Καθε φορά που μπαίνω στο twitter κλείνει το σαφάρι.Εσας σας το κάνει; Πόση ώρα σας διαρκεί η μπαταρία με την 7.1 ; Παρόλο που γράφει 11 ώρες στη χρήση ωστόσο βλέπω ότι πέφτει πιο γρήγορα απο πριν ακόμα και όταν το συγκρίνω στο πόση ώρα μένει στο 100% Το κυκλακι καλα κανει και το βγαζει, αλλα φορτωνει και παποια στιγμη σταματαει. Ετσι πρεπει. Για τη μπαταρια, δεν ξερω να σου πω, δεν το εχω χρησιμοποιησει πριν την 7.1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Η μπαταρία είναι άριστη. Ενα 1.30 -2 ώρες asphalt 8 και από 100% πήγε στο 85% και φωτεινοτητα στο 50% Βασικός λόγος αγοράς του η αυτονομια του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Έτσι ακριβώς...Εκτός τον άλλων που είναι κορυφαίο σχεδόν παντού και η μπαταρία του είναι βράχος... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 κι εγώ σκέφτομαι το μινι πολύ για αγορά τώρα το πάσχα και ο λόγος η αυτονομία των ipad. Υπάρχει κάποιο εφάμιλο με την ίδια αυτονομία άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Η συνομιλία στο φβ είναι εφικτή στο mini retina; Εμένα δε μου το βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Η συνομιλία στο φβ είναι εφικτή στο mini retina; Εμένα δε μου το βγάζει Facebook Messenger εφαρμογή έχεις κατεβάσει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Όχι πάω να το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 κι εγώ σκέφτομαι το μινι πολύ για αγορά τώρα το πάσχα και ο λόγος η αυτονομία των ipad. Υπάρχει κάποιο εφάμιλο με την ίδια αυτονομία άραγε; Μονο το air ειναι εφαμιλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 7.1.1. το wifi κάνει κάτι τρελά. ψεύτικο σημα χωρις να έχει κλεινει μονο του , χαμηλή ένταση σήματος, με αποτελεσμα συνέχεια να με πςταει off-line. (το wifi δίκτυο μου δεν έχει πρόβλημα γιατί οι υπόλοιπες συσκευές μπαίνουν κανονικά) , πριν την αναβάθμιση ηταν πάρα πολύ καλό το wifi tou ipad mini! . Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 7.1.1. το wifi κάνει κάτι τρελά. ψεύτικο σημα χωρις να έχει κλεινει μονο του , χαμηλή ένταση σήματος, με αποτελεσμα συνέχεια να με πςταει off-line. (το wifi δίκτυο μου δεν έχει πρόβλημα γιατί οι υπόλοιπες συσκευές μπαίνουν κανονικά) , πριν την αναβάθμιση ηταν πάρα πολύ καλό το wifi tou ipad mini! . Έχετε δοκιμάσει να κάνετε αγνόηση δικτύου, και στη συνέχεια να το ξαναπεράσετε, το κάνει μόνο στο σπίτι για παράδειγμα ή και σε hot spots; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Πήρα το mini τελικά. Χρειάζεται screen protector για να μην χαράζεται η οθόνη ή οχι ; Σε Κάτι videos στο YouTube το χαραζουν με ξυράφι στην οθόνη και δεν μένει κανένα σημάδι..δεν ξέρω όμως κατα πόσο ισχύει.. Edited April 28, 2014 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πήρα το mini τελικά. Χρειάζεται screen protector για να μην χαράζεται η οθόνη ή οχι ; Σε Κάτι videos στο YouTube το χαρίζουν με ξυράφι στην οθόνη και δεν μένει κανένα σημάδι..δεν ξέρω όμως κατα πόσο ισχύει.. Να πάρεις σίγουρα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πήρα το mini τελικά. Χρειάζεται screen protector για να μην χαράζεται η οθόνη ή οχι ; Σε Κάτι videos στο YouTube το χαρίζουν με ξυράφι στην οθόνη και δεν μένει κανένα σημάδι..δεν ξέρω όμως κατα πόσο ισχύει.. Καλοριζικο!!!!!βαλτου ειναι η γνωμη μου.μια στραβη να γινει και θασαι στα μαυρα πανια...εγω θαμουν.βρηκα καποια απτο ebay για ναχω καβατζα και πηρα ενα απτο istorm(15€ πολυ ποιοτικο). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πήρα το mini τελικά. Χρειάζεται screen protector για να μην χαράζεται η οθόνη ή οχι ; Σε Κάτι videos στο YouTube το χαρίζουν με ξυράφι στην οθόνη και δεν μένει κανένα σημάδι..δεν ξέρω όμως κατα πόσο ισχύει.. Καλορίζικο! υπάρχουν screen protectors τα οποία προφυλάσσουν την οθόνη και την κρατούν συμπαγή. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις μία καλή θήκη, καθώς θα το κυκλοφορείς εκτός σπιτιού. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Ευχαριςτω..Άρα με λίγα λόγια λέτε ότι δεν είναι anti scratch η οθόνη του.θα του βάλω μια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Του πήρα θηκουλα της puro zeta slim . Edited April 28, 2014 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Η οθόνη του είναι anti-scratch όσο είναι και του iPhone αλλά και άλλων συσκευών με Gorilla Glass. Απλά σου προτείνουν να βάλεις ένα screen protector για παν ενδεχόμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ευχαριςτω..Άρα με λίγα λόγια λέτε ότι δεν είναι anti scratch η οθόνη του.θα του βάλω μια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Του πήρα θηκουλα της puro zeta slim . Η οθόνη υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν εχει πρόβλημα αλλα τώρα αν γίνει κάτι χοντρό δεν γλυτωνεις την ζημιά. Η θα κανεις γρατζουνιές η αν σου πέσει επειδή εχει και περισσότερο βάρος απο ένα κινητό σίγουρα θα σπάσει. Να βάλεις ένα ποιοτικό screen protector οσο να ναι κρατάει πιο δεμένη την οθόνη και δεν χαράζει κιόλας. Φυσικά ολα αυτά μέσα σε λογικά πλαίσια. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καλησπερα σε ολους!προσφατα αγορασα το ipad και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος..θα ηθελα να μου προτεινετε καποια θηκη καλη..φοραω μια δευτερης ποιοτητας και θα ηθελα να την αλλαξω..καθε προταση δεκτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 καλησπερα σε ολους!προσφατα αγορασα το ipad και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος..θα ηθελα να μου προτεινετε καποια θηκη καλη..φοραω μια δευτερης ποιοτητας και θα ηθελα να την αλλαξω..καθε προταση δεκτη.. Καλησπέρα φίλε μου καλορίζικο, υπάρχουν αξιόλογες θήκες από επώνυμες εταιρείες στην αγορα. Εάν θέλεις μια πραγματικά εξαιρετική και ποιοτική θήκη εγώ ασχόλουμαι με τις ozaki που τις θεωρώ κορυφή και για iPhone και για iPad δες το επίσημο site κι αν σου αρέσουν μιλάμε με PM http://ozakiverse.com/ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδια τον τελευταιο καιρο που χαλασε το λαπτοπ μου κ χρησιμοποιω καθημερινα το ταμπλετ παρατηρησα πως αρχισε να ζεστενεται ελαφρως. Την πρωτη βδομαδα το χρησιμοποιουσα απ το πρωι ως το βραδυ και ηταν ολα οκ. Μετα ομως αρχισε μα ζεστενεται σε σχετικα πολυ λιγη ωρα με αποκορυφωμα σημερα που το ανοιξα με το που ξυπνησα (το χα στην φορτιση ολο το βραδυ) και μεσα σε ενα 10λεπτο ενιωσα στην πλατη του πως ειναι ζεστο. Τι παιζει; Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts