Jump to content

iPad Mini 2 (2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από αύριο γυρίζω στα πάτρια εδάφη και εις ανάμνηση της πρώτης αγάπης όσον αφορά την πρώτη παρθενική γνωριμία μου με tablet γενικότερα με το περσινό mini να τιμήσουμε το retina αυτή τη φορά :D:p

Παρήγγειλα και αυτήν την ποιοτική θήκη της Moshi που αναμένω να παραλάβω αρχές επόμενης εβδομάδας http://www.amazon.co.uk/Moshi-Versa-Cover-Apple-Retina/dp/B00GGWJJ2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1395767616&sr=8-1&keywords=moshi+mini+ipad+retina.

Οι λόγοι κυρίως αυτονομία, το form factor του iPad mini 4:3 που με βολέψει αφάνταστα επί ένα χρόνο που το είχα και μια διαφορετική φρέσκια νότα, μιας και το ios θα με καλύψει πληρέστερα στο τομέα κατανάλωση ίντερνετ περιεχομένου μέσα από το ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον του.

Πιστεύω καλύτερα θα καλυφθούν οι ανάγκες μου μαζί με το surface και το thinkpad που θα κρατήσω παράλληλα μιας και αυτά τα 2 μου αρέσουν περισσότερο και ταιριάζουν στις επιθυμίες και ανάγκες μου πολύ περισσότερο μιας και το Asus θα το δώσω.

Να ρωτήσω επειδή θα το πάρω φαντάζομαι με την 7.0.4 ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

Να κάνω το update στην 7.1 με το που παραλάβω τη συσκευή κι μετά να αρχίσω να εγκαθιστά τις εφαρμογές μου η αφού κάνω την αναβάθμιση να κάνω ένα reset κι μετά εγκατάσταση εφαρμογών

Ευχαριστώ.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω επειδή θα το πάρω φαντάζομαι με την 7.0.4 ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

Να κάνω το update στην 7.1 με το που παραλάβω τη συσκευή κι μετά να αρχίσω να εγκαθιστά τις εφαρμογές μου η αφού κάνω την αναβάθμιση να κάνω ένα reset κι μετά εγκατάσταση εφαρμογών

Ευχαριστώ.

Καλώς να τη δεχθείς, σύνδεσε την παλιά σου συσκευή στο iTunes και κράτησε ένα backup. Mε το που θα παραλάβεις τη νέα, σύνδεσέ τη στο iTunes και θα σου βγάλει το νέο update, αφού ολοκληρωθεί, ξαναπερνάς το backup. Έχεις επίσης την επιλογή για restore και στη συνέχεια setup as new ώστε να έχεις μία καθαρή συσκευή. Μπορείς εκ νέου να συγχρονίσεις τις εφαρμογές και τα δεδομένα σου, είτε μέσω iCloud είτε local από iTunes.

Καλώς να τη δεχθείς, σύνδεσε την παλιά σου συσκευή στο iTunes και κράτησε ένα backup. Mε το που θα παραλάβεις τη νέα, σύνδεσέ τη στο iTunes και θα σου βγάλει το νέο update, αφού ολοκληρωθεί, ξαναπερνάς το backup. Έχεις επίσης την επιλογή για restore και στη συνέχεια setup as new ώστε να έχεις μία καθαρή συσκευή. Μορείς εκ νέου να συγχρονίσεις τις εφαρμογές και τα δεδομένα σου, είτε μέσω iCloud είτε local από iTunes.

Δεν έχω το παλιό καν(το έδωσα εδώ και ένα δίμηνο) και ούτε κράτησα back up από όσο θυμάμαι.

Εδώ το apple id μου πρέπει να δω που το έχω γραψει,διοτι ούτε που το θυμάμαι είναι η αλήθεια :p

Σαν νέος χρήστης δηλαδή είμαι.

Δεν έχω το παλιό καν(το έδωσα εδώ και ένα δίμηνο) και ούτε κράτησα back up από όσο θυμάμαι.

Εδώ το apple id μου πρέπει να δω που το έχω γραψει,διοτι ούτε που το θυμάμαι είναι η αλήθεια :p

Το αναβεις, αναβαθμιζεις και μετα περνας εφαρμογες κλπ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το αναβεις, αναβαθμιζεις και μετα περνας εφαρμογες κλπ.

Και εσύ έτσι έκανες Γιάννη;

Να μην κάνω δηλαδή hard reset αφού αναβαθμίσω έτσι, κατευθείαν να εγκαθιστω τις εφαρμογές μου και τέλος.

Και εσύ έτσι έκανες Γιάννη;

Να μην κάνω δηλαδή hard reset αφού αναβαθμίσω έτσι, κατευθείαν να εγκαθιστω τις εφαρμογές μου και τέλος.

Ετσι το εκανα.

Τι hard reset, αφου ειναι καινουριο.

Ε, σντε, κανε αν θελεις να σου φυγει η ιδεα. 3 λεπτα παραπανω θα δου παρει.

Ετσι το εκανα.

Τι hard reset, αφου ειναι καινουριο.

Ε, σντε, κανε αν θελεις να σου φυγει η ιδεα. 3 λεπτα παραπανω θα δου παρει.

Οκ τότε αναβαθμίσω και πέρασμα εφαρμογών κατευθείαν.

Τώρα χρώμα αύριο θα αποφασίσω lol.

Τότε όπως λέει και ο Γιάννης, update στην τελευταία έκδοση, εισαγωγή Apple ID και pass και στη συνέχεια αφού την ενεργοποιήσεις, είτε συγχρονίζεις τις εφαρμογές σου από iTunes είτε τις κατεβάζεις από App Store - Updates - Purchases!

Οκ τότε αναβαθμίσω και πέρασμα εφαρμογών κατευθείαν.

Τώρα χρώμα αύριο θα αποφασίσω lol.

Μετα την αποσυρση του μαυρου (αντικατασταση με space gray) νομιζω οτι το λευκο παιζει χωρις αντιπαλο. :p

Αλλα γουστα ειναι αυτα βεβαια.

Μετα την αποσυρση του μαυρου (αντικατασταση με space gray) νομιζω οτι το λευκο παιζει χωρις αντιπαλο. :p

Αλλα γουστα ειναι αυτα βεβαια.

Θα δω αύριο Γιάννη όπως ξυπνήσω και ανάλογα τη διάθεση στην προτίμηση του χρώματος :lol:

Από την μια λευκό μιας τα άλλα 2 tablet είναι μαύρα,απο την άλλη επειδή το πρώτο mini ήταν λευκο να επαιρνα το space gray να μην νιώθω κάπως σαν ξαναζεσταμένο φαγητό:p

Θα δω αύριο Γιάννη όπως ξυπνήσω και ανάλογα τη διάθεση στην προτίμηση του χρώματος :lol:

Από την μια λευκό μιας τα άλλα 2 tablet είναι μαύρα,απο την άλλη επειδή το πρώτο mini ήταν λευκο να επαιρνα το space gray να μην νιώθω κάπως σαν ξαναζεσταμένο φαγητό:p

Το space gray ειναι λιγο ξενερωτο. Το φουλ μαυρο ηταν πολυ ομορφο, ειχε αποψη.

Το space gray ειναι λιγο ξενερωτο. Το φουλ μαυρο ηταν πολυ ομορφο, ειχε αποψη.

Έλα ρε Γιάννη ξενερωτο τώρα.

Φουλ μαύρο δεν θα έπαιρνα με τίποτα.

Και το space gray είναι όμορφο μιας και έχει διαφορετική απόχρωση από το απλό γκρι και μάλλον αυτό ξεκινάει σαν φαβορί :p

Βαρέθηκα τα λευκά να σου πω και ουτε τα μαύρα τα προτιμώ,αλλα κυρίως αυτό που απεχθάνομαι είναι να μου αφήνει την ίδια γεύση με κάτι που πήρα στο παρελθόν ειδικά όταν το ντιζάιν είναι ίδιο και μόνο το χρώμα είναι παράγοντας διαφοροποιήσεις.

Ήδη η θήκη που παρήγγειλα είναι διαφορετική και σε χρώμα και σε σχεδιο από την προηγούμενη με το πρώτο mini.

Έλα ρε Γιάννη ξενερωτο τώρα.

Φουλ μαύρο δεν θα έπαιρνα με τίποτα.

Και το space gray είναι όμορφο μιας και έχει διαφορετική απόχρωση από το απλό γκρι και μάλλον αυτό ξεκινάει σαν φαβορί :p

Βαρέθηκα τα λευκά να σου πω και ουτε τα μαύρα τα προτιμώ,αλλα κυρίως αυτό που απεχθάνομαι είναι να μου αφήνει την ίδια γεύση με κάτι που πήρα στο παρελθόν ειδικά όταν το ντιζάιν είναι ίδιο και μόνο το χρώμα είναι παράγοντας διαφοροποιήσεις.

Ήδη η θήκη που παρήγγειλα είναι διαφορετική και σε χρώμα και σε σχεδιο από την προηγούμενη με το πρώτο mini.

Ειδες που σου λεω οτι ειναι θεμα γουστου??

Παρε οτι σου γουσταρει αγορινα, οτι και να παρεις, θα ειναι ipad mini retina , σουπερ και πανεμορφο. :)

Ήμουν κι εγω σε δίλημμα σε τι χρώμα να το πάρω καθώς το προηγούμενο iPad που είχα ήταν το 2, και τελικά προτίμησα το space grey και θήκη Ozaki Red και black

http://ozakiverse.com/assets/images/oc114-pro1.jpg

Ήμουν κι εγω σε δίλημμα σε τι χρώμα να το πάρω καθώς το προηγούμενο iPad που είχα ήταν το 2, και τελικά προτίμησα το space grey και θήκη Ozaki Red και black

http://ozakiverse.com/assets/images/oc114-pro1.jpg

Την ιδια θηκη εχουμε Κωστα? τη μαυρη εχω. :)

Την ιδια θηκη εχουμε Κωστα? τη μαυρη εχω. :)

Χα χα το γνωρίζω από πρώτο χέρι :)

Ναι κυρίως τη μαύρη χρησιμοποιώ, από το Δεκέμβριο, η κόκκινη, είναι μόνο για πρόκληση σε κάποιες περιπτώσεις, τις θεωρώ από τις πιο ποιοτικές! :)

Χα χα το γνωρίζω από πρώτο χέρι :)

Ναι κυρίως τη μαύρη χρησιμοποιώ, από το Δεκέμβριο, η κόκκινη, είναι μόνο για πρόκληση σε κάποιες περιπτώσεις, τις θεωρώ από τις πιο ποιοτικές! :)

Ειναι ποιοτικοτατες και πανεμορφες. Μου εκανε εντυπωση ποσο λεπτη ειναι!

Μεγεις το ipad. Προσωπικα με βολεψε παααααααααρα πολυ. Space grey το χω με κοκκινη smart cover.Παιδια στειλτε ενα λινκ απ την θηκη που πηρατε. Ασημι το macbook, λευκο το note 3 soon to be 5s ηθελα να βαλω κ λιγο σκουρο.Νομιζω η μαυρη προσοψη ειναι καλυτερη οσων αφορα την θεαση ταινιας κτλ,το λευκο οσο πανεμορφο κ αν ειναι στο σπαει λιγο στο ματι. Γενικα ειμαι λατρης του λευκου σε ολα,και το αυτοκινητο μου λευκο το πηρα

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Παραλάβαμε πριν λίγο το tablet και σε πρώτη φάση όλα κομπλε :)

Όντως στο space gray είναι αρκετά όμορφο.

Μόνο το I'd πέρασα και τίποτα άλλο,τα υπόλοιπα σπιτι:p

Kαλόριζικο καλώς τα δέχθηκες, στριμωξέ το να δεις .. αντέχει :)

Με γειές!!! :D:D

Μεγειες!!!:) Το περιμενω κι εγω σημερα-αυριο

Ευχαριστώ παιδιά

Πως βγάζω τον κωδικό που μου ζητάει όταν ξεκλειδώνω το tablet?

Με το πρώτο mini ποτέ δεν μου το ζητούσε

Ευχαριστώ παιδιά

Αυτον τον τετραψηφιο;

Ρυθμισεις-συνθηματικο-απενεργοποιηση

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ευχαριστώ παιδιά

Ρυθμίσεις - Συνθηματικό - Απενεργοποιήση συνθηματικού (δεν συνιστάται)

θα σε συμβούλευα να θέσεις την απαίτηση σε 1 εώς 4 ώρες και να μην το απενεργοποιήσεις εντελώς!

Edited by DINFUN

• The title was changed to iPad Mini 2 (2013)
  • The topic was unpinned