Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη κι εμενα δε μου γεμιζε το ματι η οθονη,του εβαλα ενα προστατευτικο γυαλι,και εγινε τζαμι...

χμμμ θα δω τι θα κανω...ισως αξιζει μακροπροθεσμα . ;)

Ο φίλος δεν έχει το AIR, αλλά το πρώτο μίνι.

Απλά ρωτάει σε όποιο θέμα του κάνει κέφι. :lol:

:lol: την πατησα αλλα που να το φανταστω!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το δοκίμασα και το cinemadaki k to teniesonline αλλά απλά θέλει flash player Kai δεν παίζει τίποτα τουλάχιστον στο air τώρα στο mini που λέει ο vennos ίσως να παίζει. Εσείς ρε παιδιά που είχατε κ πιο πριν πως καταφέρατε να βλέπεται ταινίες η απλά δεν σας χρειαζόταν?

Διαβάζω κάτι site αλλά σε όλα πρέπει να κανείς αλχημείες και το σκέφτομαι γιατί δεν δώσαμε κ λίγα λεφτά

Σας ευχαριστώ και εσένα vennos να σαι καλα

HAVE FUN AND ENJOY LIFE

Παιδιά το δοκίμασα και το cinemadaki k to teniesonline αλλά απλά θέλει flash player Kai δεν παίζει τίποτα τουλάχιστον στο air τώρα στο mini που λέει ο vennos ίσως να παίζει. Εσείς ρε παιδιά που είχατε κ πιο πριν πως καταφέρατε να βλέπεται ταινίες η απλά δεν σας χρειαζόταν?

Διαβάζω κάτι site αλλά σε όλα πρέπει να κανείς αλχημείες και το σκέφτομαι γιατί δεν δώσαμε κ λίγα λεφτά

Υπάρχουν browsers για flash player αλλά μην περιμένεις θαύματα

https://itunes.apple.com/us/app/photon-flash-player-for-iphone/id453546382?mt=8&uo=4&at=11l9Do

https://itunes.apple.com/us/app/cloud-browse-web-browser-for/id394418635?mt=8&uo=4&at=11l9Do

https://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8&uo=4&at=11l9Do

https://itunes.apple.com/us/app/flash-browser/id431464953?mt=8&uo=4&at=11l9Do

https://itunes.apple.com/us/app/skyfire-web-browser-your-path/id384941497?mt=8&uo=4&at=11l9Do

γεια σας παιδια θελω να ρωτησω οταν παω να κατεβασω κατι απο το app store δεν μου ζηταει κωδικο ενω πριν μου ζητουσε τον κωδικο του apple ID πως μπορω να επαναφερω αυτη την ρυθμισει να ζηταει κωδικο επισης δεν δεχετε τον τροπο πληρωμης με την καρτα visa που ειχα βαλει απο την αρχη που ρυθμισα στο ipad Edited by marinos5
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

γεια σας παιδια θελω να ρωτησω οταν παω να κατεβασω κατι απο το app store δεν μου ζηταει κωδικο ενω πριν μου ζητουσε τον κωδικο του apple ID πως μπορω να επαναφερω αυτη την ρυθμισει να ζηταει κωδικο επισης δεν δεχετε τον τροπο πληρωμης με την καρτα visa που ειχα βαλει απο την αρχη που ρυθμισα στο ipad

Κανετε ένα log out και log in ξανά γιατί αυτο που αναφέρετε δεν έχει λογική, κάπου έχει κολλήσει :)

μια χαρά μου έπαιζε προχθές που το δοκιμαςα με safari.

Τώρα τι έπαθε και ζητάει flash.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κανετε ένα log out και log in ξανά γιατί αυτο που αναφέρετε δεν έχει λογική, κάπου έχει κολλήσει :)

εκανα και log out και login αρκετες φορες περασα τα στοιχεια πληρωμης με visa απο την αρχη αλλα τιποτα ......εσενα σου ζηταει παντα κωδικο για να κατεβασεις κατι απο το app store...

εκανα και log out και login αρκετες φορες περασα τα στοιχεια πληρωμης με visa απο την αρχη αλλα τιποτα ......εσενα σου ζηταει παντα κωδικο για να κατεβασεις κατι απο το app store...

καλησπέρα, ναι εκτός εάν προσπαθήσω να κατεβάσω δεύτερη εφαρμογή στο χρονικό παράθυρο των 15 λεπτών, κάνε το έξης, κάνε log out κι στην συνέχεια προσπάθησε να κατεβάσεις μία εφαρμογή, σίγουρα θα σου ζητήσει Apple ID και Password και δες μετά πως θα σου συμπεριφερθεί.

καλησπέρα, ναι εκτός εάν προσπαθήσω να κατεβάσω δεύτερη εφαρμογή στο χρονικό παράθυρο των 15 λεπτών, κάνε το έξης, κάνε log out κι στην συνέχεια προσπάθησε να κατεβάσεις μία εφαρμογή, σίγουρα θα σου ζητήσει Apple ID και Password και δες μετά πως θα σου συμπεριφερθεί.

καλησπερα και απο εμενα .τελικα αυτο εφτιαξε συμπεριφερετε οπως και εσενα ζηταει κανονικα κωδικο και εαν καταβασω και δευτερη συντομα δεν ζηταει. καμια ιδεα τι γινετε με την καρτα visa που εχω βαλει δεν μου την δεχετε και μου λεει να επιλεξω αλλο τροπο πληρωμης...αυτη χρησιμοποιουσα τοσο καιρο και δεν την δεχετε τωρα.....ευχαριστω!!!

καλησπερα και απο εμενα .τελικα αυτο εφτιαξε συμπεριφερετε οπως και εσενα ζηταει κανονικα κωδικο και εαν καταβασω και δευτερη συντομα δεν ζηταει. καμια ιδεα τι γινετε με την καρτα visa που εχω βαλει δεν μου την δεχετε και μου λεει να επιλεξω αλλο τροπο πληρωμης...αυτη χρησιμοποιουσα τοσο καιρο και δεν την δεχετε τωρα.....ευχαριστω!!!

ειναι προπληρωμένη; μήπως προσπάθησες να κάνεις αγορά χωρίς χρήατα και την περασε στην black list, εάν ισχύει κάτι τέτοιο, δοκίμασε να βάλεις χρήματα στην κάρτα και σε 24 ώρες ξαναδοκίμασε να την περάσεις!

ειναι προπληρωμένη; μήπως προσπάθησες να κάνεις αγορά χωρίς χρήματα και την περασε στην black list, εάν ισχύει κάτι τέτοιο, δοκίμασε να βάλεις χρήματα στην κάρτα και σε 24 ώρες ξαναδοκίμασε να την περάσεις!

οκ θα κανω αυτο που λες πιστευω οτι κατι τετοιο μπορει να εγινε ......σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες θα ενημερωσω μολις εχώ νεότερα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Edited by DINFUN

για να μην ξεχνιομαστε σε καποια θεματακια...

αγορασα σημερα μια και εδωσα το LG G3 (το τελευταιο απο μια σειρα κινητων που δοκιμασα) το iPad Air.

Ομορφο μικρο σχετικα,δεν εχει σχεση σαν ποιοτητα με το 2/3/4 αλλα ειναι εννοειται απιστευτα γρηγορο.

μου αρεσει το μεγεθος και το βαρος,δεν μου αρεσει η αισθηση στην οθονη,μοιαζει πολυ ᾽πλαστικη᾽᾽στο touch σε σχεση με τα προηγουμενα

Βλεπω τα εκθεσιακα 3 στο apple store και ,εννοειται και τα 3 σχεδον κιτρινιλα στα αριστερα της οθονης...και μαλιστα μεγαλη.

Το παιρνω αποφαση μια και σχεδον ΟΛΟΙ το εχουν και ανοιγω σπιτι το δικο μου...πιστευω μονο εγω μπορω να το παρατηρησω αλλα σε σχεση με τα αλλα ειναι μια χαρα...

Ομως ειναι λυπηρο να βρισκομαστε στο 2014,εταιριες να βγαζουν qHD με απολυτη ποιοτητα,και να εχουμε ακομαπροβληματακια στις οθονες.Τα ιδια περασα και στο 5 και ευτυχως σταθηκα τυχερος με το 5s που αγορασα για λογαριασμο ης αδερφης μου και εχει οθονη τελεια.

Μονο η LG και η HTC βγαζουν τελειες οθονες χωρις προβληματα.

Ακομα και η Oppo ειχε θεματακια.

Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι οπως την ξερετε δεν χρειαζεται να πω κατι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Hello παιδες, μπορει να ακουστει ακυρη-χαζη ερωτηση αλλα ας την κανω.

Μεχρι ποσες μερες μετα την αγορα του Ipad μπορω να κανω επεκταση εγγυησης (applecare)

Thanks in advance. :)

για να μην ξεχνιομαστε σε καποια θεματακια...

αγορασα σημερα μια και εδωσα το LG G3 (το τελευταιο απο μια σειρα κινητων που δοκιμασα) το iPad Air.

Ομορφο μικρο σχετικα,δεν εχει σχεση σαν ποιοτητα με το 2/3/4 αλλα ειναι εννοειται απιστευτα γρηγορο.

μου αρεσει το μεγεθος και το βαρος,δεν μου αρεσει η αισθηση στην οθονη,μοιαζει πολυ ᾽πλαστικη᾽᾽στο touch σε σχεση με τα προηγουμενα

Βλεπω τα εκθεσιακα 3 στο apple store και ,εννοειται και τα 3 σχεδον κιτρινιλα στα αριστερα της οθονης...και μαλιστα μεγαλη.

Το παιρνω αποφαση μια και σχεδον ΟΛΟΙ το εχουν και ανοιγω σπιτι το δικο μου...πιστευω μονο εγω μπορω να το παρατηρησω αλλα σε σχεση με τα αλλα ειναι μια χαρα...

Ομως ειναι λυπηρο να βρισκομαστε στο 2014,εταιριες να βγαζουν qHD με απολυτη ποιοτητα,και να εχουμε ακομαπροβληματακια στις οθονες.Τα ιδια περασα και στο 5 και ευτυχως σταθηκα τυχερος με το 5s που αγορασα για λογαριασμο ης αδερφης μου και εχει οθονη τελεια.

Μονο η LG και η HTC βγαζουν τελειες οθονες χωρις προβληματα.

Ακομα και η Oppo ειχε θεματακια.

Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι οπως την ξερετε δεν χρειαζεται να πω κατι.

Το πάνελ ειναι κατασκευής LG, samsung και sharp. Οι κιτρινίλες που αναφέρεις εμφανίστηκαν κυρίως σε πάνελ της LG. Προσωπικά νόμιζα οτι είχα αυτο το θέμα αλλα τελικά συγκρίνοντας το με αλλα air ειμαι μια χαρά.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Το πάνελ ειναι κατασκευής LG, samsung και sharp. Οι κιτρινίλες που αναφέρεις εμφανίστηκαν κυρίως σε πάνελ της LG. Προσωπικά νόμιζα οτι είχα αυτο το θέμα αλλα τελικά συγκρίνοντας το με αλλα air ειμαι μια χαρά.

Ισχυει,το θεμα το εχω αλλα σε σχεση με αλλα display ειμαι πολυ καλα οποτε και δεν ασχολουμαι αλλο απολαμβανω το καλυτερο ταμπλετ αυτην την στιγμη.

Πραγματικα κορυφαιο μηχανημα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ισχυει,το θεμα το εχω αλλα σε σχεση με αλλα display ειμαι πολυ καλα οποτε και δεν ασχολουμαι αλλο απολαμβανω το καλυτερο ταμπλετ αυτην την στιγμη.

Πραγματικα κορυφαιο μηχανημα

Δημητρη καλοριζικο.

Τωρα τσιμπα και ενα αιφον για ολοκληρωμενη εμπειρια.

Ολο μισες δουλειες κανεις!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Hello παιδες, μπορει να ακουστει ακυρη-χαζη ερωτηση αλλα ας την κανω.

Μεχρι ποσες μερες μετα την αγορα του Ipad μπορω να κανω επεκταση εγγυησης (applecare)

Thanks in advance. :)

H λογική μου λέει έως πριν τελειώσει η εγγύηση του κατασκευαστή, δηλαδή σε λιγότερο από χρόνο! :)

Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες:

http://www.apple.com/support/products/

H λογική μου λέει έως πριν τελειώσει η εγγύηση του κατασκευαστή, δηλαδή σε λιγότερο από χρόνο! :)

Νομίζω οτι στους apple retailers πρέπει να γίνει με την αγορά. Δεν ξέρω αν σου δίνουν κάποιο περιθώριο κάποιων ημερών.

Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Δημητρη καλοριζικο.

Τωρα τσιμπα και ενα αιφον για ολοκληρωμενη εμπειρια.

Ολο μισες δουλειες κανεις!

ευχαριστω Γιαννη! :D

Μην ανησυχεις το ψηνω και αυτο!

Εσυ να αλλαξεις υπολογιστη,χωρις mac εισαι στο 50%

Αν βρει ονλαιν την παλια apple care τοτε εχει ενα χρονο αλλιως αν βρει apple care + εχει μονο ενα μηνα αν οχι λιγοτερο

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ευχαριστω Γιαννη! :D

Μην ανησυχεις το ψηνω και αυτο!

Εσυ να αλλαξεις υπολογιστη,χωρις mac εισαι στο 50%

Μα το ξερω. Κι εγω μισες δουλειες κανω. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Η apple care+ θελει τελικα 30 μερες..... (εχω αλλες 19 μερες :D για να την αγορασω )

Την παλια που μπορουμε να την βρουμε ? ( αν υπαρχει ακομα)

edit:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_10?url=search-alias%3Daps&field-keywords=applecare%20ipad&sprefix=applecare+%2Caps%2C176

Αυτες κανουν για το Air ?

Edited by Roccat

Η apple care+ θελει τελικα 30 μερες..... (εχω αλλες 19 μερες :D για να την αγορασω )

Την παλια που μπορουμε να την βρουμε ? ( αν υπαρχει ακομα)

edit:

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_10?url=search-alias%3Daps&field-keywords=applecare%20ipad&sprefix=applecare+%2Caps%2C176

Αυτες κανουν για το Air ?

Πιστευω ναι εγω θα την παρω μια αργα η γρηγορα

Στειλε ενα μειλ να μαθουμε :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πηραμε και την απαντηση.... ειναι συμβατο, οποτε κατευθειαν παει για αγορα. :)

''Hi George

Yes, just to confirm this is fully compatible to the new Ipad Air

This can be activated immediately after the Ipad Air is purchased ( the same day )

If i can be of anymore assistance please just ask

Kind regards

Elizabeth''

Παιδιά το iOS 8 θα έρθει κ για τις δικές μας συσκευές? πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς η απλά θα γίνει με αναβάθμιση ? επισεις αν γίνει να την κάνουμε εξ αρχής η θα έχει προβλήματα οπότε να το καθυστερήσουμε λίγο ?

Να στε καλά :D

Και κάτι άλλο πηρα προστασία οθόνης απο γυαλί πλέον έχει γίνει ακομη καλύτερο.απιστευτη κύλιση και υφή 0,3 mm πάχος το συνιστώ για όποιον έχει αμφιβολίες

Edited by gerolikos282
HAVE FUN AND ENJOY LIFE

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned