pik. Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Επειδη κι εμενα δε μου γεμιζε το ματι η οθονη,του εβαλα ενα προστατευτικο γυαλι,και εγινε τζαμι... χμμμ θα δω τι θα κανω...ισως αξιζει μακροπροθεσμα . ;) Ο φίλος δεν έχει το AIR, αλλά το πρώτο μίνι. Απλά ρωτάει σε όποιο θέμα του κάνει κέφι. :lol: :lol: την πατησα αλλα που να το φανταστω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδιά το δοκίμασα και το cinemadaki k to teniesonline αλλά απλά θέλει flash player Kai δεν παίζει τίποτα τουλάχιστον στο air τώρα στο mini που λέει ο vennos ίσως να παίζει. Εσείς ρε παιδιά που είχατε κ πιο πριν πως καταφέρατε να βλέπεται ταινίες η απλά δεν σας χρειαζόταν? Διαβάζω κάτι site αλλά σε όλα πρέπει να κανείς αλχημείες και το σκέφτομαι γιατί δεν δώσαμε κ λίγα λεφτά Σας ευχαριστώ και εσένα vennos να σαι καλα Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αν παιζει στο mini θα παιζει και στο air ( ιδια αρχιτεκτονικη, ιδιο λογισμικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδιά το δοκίμασα και το cinemadaki k to teniesonline αλλά απλά θέλει flash player Kai δεν παίζει τίποτα τουλάχιστον στο air τώρα στο mini που λέει ο vennos ίσως να παίζει. Εσείς ρε παιδιά που είχατε κ πιο πριν πως καταφέρατε να βλέπεται ταινίες η απλά δεν σας χρειαζόταν? Διαβάζω κάτι site αλλά σε όλα πρέπει να κανείς αλχημείες και το σκέφτομαι γιατί δεν δώσαμε κ λίγα λεφτά Σας ευχαριστώ και εσένα vennos να σαι καλα Υπάρχουν browsers για flash player αλλά μην περιμένεις θαύματα https://itunes.apple.com/us/app/photon-flash-player-for-iphone/id453546382?mt=8&uo=4&at=11l9Do https://itunes.apple.com/us/app/cloud-browse-web-browser-for/id394418635?mt=8&uo=4&at=11l9Do https://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8&uo=4&at=11l9Do https://itunes.apple.com/us/app/flash-browser/id431464953?mt=8&uo=4&at=11l9Do https://itunes.apple.com/us/app/skyfire-web-browser-your-path/id384941497?mt=8&uo=4&at=11l9Do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) γεια σας παιδια θελω να ρωτησω οταν παω να κατεβασω κατι απο το app store δεν μου ζηταει κωδικο ενω πριν μου ζητουσε τον κωδικο του apple ID πως μπορω να επαναφερω αυτη την ρυθμισει να ζηταει κωδικο επισης δεν δεχετε τον τροπο πληρωμης με την καρτα visa που ειχα βαλει απο την αρχη που ρυθμισα στο ipad Edited June 18, 2014 by marinos5 Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 γεια σας παιδια θελω να ρωτησω οταν παω να κατεβασω κατι απο το app store δεν μου ζηταει κωδικο ενω πριν μου ζητουσε τον κωδικο του apple ID πως μπορω να επαναφερω αυτη την ρυθμισει να ζηταει κωδικο επισης δεν δεχετε τον τροπο πληρωμης με την καρτα visa που ειχα βαλει απο την αρχη που ρυθμισα στο ipad Κανετε ένα log out και log in ξανά γιατί αυτο που αναφέρετε δεν έχει λογική, κάπου έχει κολλήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) Παιδιά το δοκίμασα και το cinemadaki k to teniesonline αλλά απλά θέλει flash player Kai δεν παίζει τίποτα τουλάχιστον στο air τώρα στο mini που λέει ο vennos ίσως να παίζει. Εσείς ρε παιδιά που είχατε κ πιο πριν πως καταφέρατε να βλέπεται ταινίες η απλά δεν σας χρειαζόταν? Διαβάζω κάτι site αλλά σε όλα πρέπει να κανείς αλχημείες και το σκέφτομαι γιατί δεν δώσαμε κ λίγα λεφτά Σας ευχαριστώ και εσένα vennos να σαι καλα μια χαρά μου έπαιζε προχθές που το δοκιμαςα με safari. Τώρα τι έπαθε και ζητάει flash. Edited June 19, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Κανετε ένα log out και log in ξανά γιατί αυτο που αναφέρετε δεν έχει λογική, κάπου έχει κολλήσει :) εκανα και log out και login αρκετες φορες περασα τα στοιχεια πληρωμης με visa απο την αρχη αλλα τιποτα ......εσενα σου ζηταει παντα κωδικο για να κατεβασεις κατι απο το app store... Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 εκανα και log out και login αρκετες φορες περασα τα στοιχεια πληρωμης με visa απο την αρχη αλλα τιποτα ......εσενα σου ζηταει παντα κωδικο για να κατεβασεις κατι απο το app store... καλησπέρα, ναι εκτός εάν προσπαθήσω να κατεβάσω δεύτερη εφαρμογή στο χρονικό παράθυρο των 15 λεπτών, κάνε το έξης, κάνε log out κι στην συνέχεια προσπάθησε να κατεβάσεις μία εφαρμογή, σίγουρα θα σου ζητήσει Apple ID και Password και δες μετά πως θα σου συμπεριφερθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 καλησπέρα, ναι εκτός εάν προσπαθήσω να κατεβάσω δεύτερη εφαρμογή στο χρονικό παράθυρο των 15 λεπτών, κάνε το έξης, κάνε log out κι στην συνέχεια προσπάθησε να κατεβάσεις μία εφαρμογή, σίγουρα θα σου ζητήσει Apple ID και Password και δες μετά πως θα σου συμπεριφερθεί. καλησπερα και απο εμενα .τελικα αυτο εφτιαξε συμπεριφερετε οπως και εσενα ζηταει κανονικα κωδικο και εαν καταβασω και δευτερη συντομα δεν ζηταει. καμια ιδεα τι γινετε με την καρτα visa που εχω βαλει δεν μου την δεχετε και μου λεει να επιλεξω αλλο τροπο πληρωμης...αυτη χρησιμοποιουσα τοσο καιρο και δεν την δεχετε τωρα.....ευχαριστω!!! Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 καλησπερα και απο εμενα .τελικα αυτο εφτιαξε συμπεριφερετε οπως και εσενα ζηταει κανονικα κωδικο και εαν καταβασω και δευτερη συντομα δεν ζηταει. καμια ιδεα τι γινετε με την καρτα visa που εχω βαλει δεν μου την δεχετε και μου λεει να επιλεξω αλλο τροπο πληρωμης...αυτη χρησιμοποιουσα τοσο καιρο και δεν την δεχετε τωρα.....ευχαριστω!!! ειναι προπληρωμένη; μήπως προσπάθησες να κάνεις αγορά χωρίς χρήατα και την περασε στην black list, εάν ισχύει κάτι τέτοιο, δοκίμασε να βάλεις χρήματα στην κάρτα και σε 24 ώρες ξαναδοκίμασε να την περάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 (edited) ειναι προπληρωμένη; μήπως προσπάθησες να κάνεις αγορά χωρίς χρήματα και την περασε στην black list, εάν ισχύει κάτι τέτοιο, δοκίμασε να βάλεις χρήματα στην κάρτα και σε 24 ώρες ξαναδοκίμασε να την περάσεις! οκ θα κανω αυτο που λες πιστευω οτι κατι τετοιο μπορει να εγινε ......σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες θα ενημερωσω μολις εχώ νεότερα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Edited June 20, 2014 by DINFUN Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 για να μην ξεχνιομαστε σε καποια θεματακια... αγορασα σημερα μια και εδωσα το LG G3 (το τελευταιο απο μια σειρα κινητων που δοκιμασα) το iPad Air. Ομορφο μικρο σχετικα,δεν εχει σχεση σαν ποιοτητα με το 2/3/4 αλλα ειναι εννοειται απιστευτα γρηγορο. μου αρεσει το μεγεθος και το βαρος,δεν μου αρεσει η αισθηση στην οθονη,μοιαζει πολυ ᾽πλαστικη᾽᾽στο touch σε σχεση με τα προηγουμενα Βλεπω τα εκθεσιακα 3 στο apple store και ,εννοειται και τα 3 σχεδον κιτρινιλα στα αριστερα της οθονης...και μαλιστα μεγαλη. Το παιρνω αποφαση μια και σχεδον ΟΛΟΙ το εχουν και ανοιγω σπιτι το δικο μου...πιστευω μονο εγω μπορω να το παρατηρησω αλλα σε σχεση με τα αλλα ειναι μια χαρα... Ομως ειναι λυπηρο να βρισκομαστε στο 2014,εταιριες να βγαζουν qHD με απολυτη ποιοτητα,και να εχουμε ακομαπροβληματακια στις οθονες.Τα ιδια περασα και στο 5 και ευτυχως σταθηκα τυχερος με το 5s που αγορασα για λογαριασμο ης αδερφης μου και εχει οθονη τελεια. Μονο η LG και η HTC βγαζουν τελειες οθονες χωρις προβληματα. Ακομα και η Oppo ειχε θεματακια. Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι οπως την ξερετε δεν χρειαζεται να πω κατι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Hello παιδες, μπορει να ακουστει ακυρη-χαζη ερωτηση αλλα ας την κανω. Μεχρι ποσες μερες μετα την αγορα του Ipad μπορω να κανω επεκταση εγγυησης (applecare) Thanks in advance. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 για να μην ξεχνιομαστε σε καποια θεματακια... αγορασα σημερα μια και εδωσα το LG G3 (το τελευταιο απο μια σειρα κινητων που δοκιμασα) το iPad Air. Ομορφο μικρο σχετικα,δεν εχει σχεση σαν ποιοτητα με το 2/3/4 αλλα ειναι εννοειται απιστευτα γρηγορο. μου αρεσει το μεγεθος και το βαρος,δεν μου αρεσει η αισθηση στην οθονη,μοιαζει πολυ ᾽πλαστικη᾽᾽στο touch σε σχεση με τα προηγουμενα Βλεπω τα εκθεσιακα 3 στο apple store και ,εννοειται και τα 3 σχεδον κιτρινιλα στα αριστερα της οθονης...και μαλιστα μεγαλη. Το παιρνω αποφαση μια και σχεδον ΟΛΟΙ το εχουν και ανοιγω σπιτι το δικο μου...πιστευω μονο εγω μπορω να το παρατηρησω αλλα σε σχεση με τα αλλα ειναι μια χαρα... Ομως ειναι λυπηρο να βρισκομαστε στο 2014,εταιριες να βγαζουν qHD με απολυτη ποιοτητα,και να εχουμε ακομαπροβληματακια στις οθονες.Τα ιδια περασα και στο 5 και ευτυχως σταθηκα τυχερος με το 5s που αγορασα για λογαριασμο ης αδερφης μου και εχει οθονη τελεια. Μονο η LG και η HTC βγαζουν τελειες οθονες χωρις προβληματα. Ακομα και η Oppo ειχε θεματακια. Κατα τα αλλα η συσκευη ειναι οπως την ξερετε δεν χρειαζεται να πω κατι. Το πάνελ ειναι κατασκευής LG, samsung και sharp. Οι κιτρινίλες που αναφέρεις εμφανίστηκαν κυρίως σε πάνελ της LG. Προσωπικά νόμιζα οτι είχα αυτο το θέμα αλλα τελικά συγκρίνοντας το με αλλα air ειμαι μια χαρά. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το πάνελ ειναι κατασκευής LG, samsung και sharp. Οι κιτρινίλες που αναφέρεις εμφανίστηκαν κυρίως σε πάνελ της LG. Προσωπικά νόμιζα οτι είχα αυτο το θέμα αλλα τελικά συγκρίνοντας το με αλλα air ειμαι μια χαρά. Ισχυει,το θεμα το εχω αλλα σε σχεση με αλλα display ειμαι πολυ καλα οποτε και δεν ασχολουμαι αλλο απολαμβανω το καλυτερο ταμπλετ αυτην την στιγμη. Πραγματικα κορυφαιο μηχανημα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ισχυει,το θεμα το εχω αλλα σε σχεση με αλλα display ειμαι πολυ καλα οποτε και δεν ασχολουμαι αλλο απολαμβανω το καλυτερο ταμπλετ αυτην την στιγμη. Πραγματικα κορυφαιο μηχανημα Δημητρη καλοριζικο. Τωρα τσιμπα και ενα αιφον για ολοκληρωμενη εμπειρια. Ολο μισες δουλειες κανεις! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Hello παιδες, μπορει να ακουστει ακυρη-χαζη ερωτηση αλλα ας την κανω. Μεχρι ποσες μερες μετα την αγορα του Ipad μπορω να κανω επεκταση εγγυησης (applecare) Thanks in advance. :) H λογική μου λέει έως πριν τελειώσει η εγγύηση του κατασκευαστή, δηλαδή σε λιγότερο από χρόνο! :) Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες: http://www.apple.com/support/products/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 H λογική μου λέει έως πριν τελειώσει η εγγύηση του κατασκευαστή, δηλαδή σε λιγότερο από χρόνο! :) Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες: http://www.apple.com/support/products/ Νομίζω οτι στους apple retailers πρέπει να γίνει με την αγορά. Δεν ξέρω αν σου δίνουν κάποιο περιθώριο κάποιων ημερών. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δημητρη καλοριζικο. Τωρα τσιμπα και ενα αιφον για ολοκληρωμενη εμπειρια. Ολο μισες δουλειες κανεις! ευχαριστω Γιαννη! :D Μην ανησυχεις το ψηνω και αυτο! Εσυ να αλλαξεις υπολογιστη,χωρις mac εισαι στο 50% H λογική μου λέει έως πριν τελειώσει η εγγύηση του κατασκευαστή, δηλαδή σε λιγότερο από χρόνο! :) Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες: http://www.apple.com/support/products/ Αν βρει ονλαιν την παλια apple care τοτε εχει ενα χρονο αλλιως αν βρει apple care + εχει μονο ενα μηνα αν οχι λιγοτερο Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ευχαριστω Γιαννη! :D Μην ανησυχεις το ψηνω και αυτο! Εσυ να αλλαξεις υπολογιστη,χωρις mac εισαι στο 50% Μα το ξερω. Κι εγω μισες δουλειες κανω. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Η apple care+ θελει τελικα 30 μερες..... (εχω αλλες 19 μερες :D για να την αγορασω ) Την παλια που μπορουμε να την βρουμε ? ( αν υπαρχει ακομα) edit: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_10?url=search-alias%3Daps&field-keywords=applecare%20ipad&sprefix=applecare+%2Caps%2C176 Αυτες κανουν για το Air ? Edited June 23, 2014 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Η apple care+ θελει τελικα 30 μερες..... (εχω αλλες 19 μερες :D για να την αγορασω ) Την παλια που μπορουμε να την βρουμε ? ( αν υπαρχει ακομα) edit: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_10?url=search-alias%3Daps&field-keywords=applecare%20ipad&sprefix=applecare+%2Caps%2C176 Αυτες κανουν για το Air ? Πιστευω ναι εγω θα την παρω μια αργα η γρηγορα Στειλε ενα μειλ να μαθουμε :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πηραμε και την απαντηση.... ειναι συμβατο, οποτε κατευθειαν παει για αγορα. :) ''Hi George Yes, just to confirm this is fully compatible to the new Ipad Air This can be activated immediately after the Ipad Air is purchased ( the same day ) If i can be of anymore assistance please just ask Kind regards Elizabeth'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Παιδιά το iOS 8 θα έρθει κ για τις δικές μας συσκευές? πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς η απλά θα γίνει με αναβάθμιση ? επισεις αν γίνει να την κάνουμε εξ αρχής η θα έχει προβλήματα οπότε να το καθυστερήσουμε λίγο ? Να στε καλά :D Και κάτι άλλο πηρα προστασία οθόνης απο γυαλί πλέον έχει γίνει ακομη καλύτερο.απιστευτη κύλιση και υφή 0,3 mm πάχος το συνιστώ για όποιον έχει αμφιβολίες Edited June 28, 2014 by gerolikos282 Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts