giannisk82 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Νεος κατοχος του ''αερα'' παιδες…. Μια ερωτηση, για video player που να υποστηριζει .srt subtitltes ποιον προτεινετε ? Free (κατα προτιμηση) ή paid. :) Εχει πολλούς. Μπορείς να δοκιμασίες το gplayer για free ή το avplayer επι πληρωμή που κατα την γνώμη μου ειναι καλύτερο. Εχει και άλλους φυσικά. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Και τον vlc player.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σε αυτα τα players που ειπατε παιδες, πρεπει να ειναι ενσωματωμενοι οι srt υποτιτλοι ή μπορω να τους εχω σε ξεχωριστο αρχειο, οπως στα android. Και κατι τελευταιο περι ταινιας, στο xperia Z ultra, πεταω τον φακελο με την ταινια και τον υποτιτλο μεσα στην μνημη, ανοιγω το VLC και ολα κομπλε. Στο ipad πως γινεται αυτο ? Thanks in advance, (sorry για τις noob ερωτησεις μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σε αυτα τα players που ειπατε παιδες, πρεπει να ειναι ενσωματωμενοι οι srt υποτιτλοι ή μπορω να τους εχω σε ξεχωριστο αρχειο, οπως στα android. Και κατι τελευταιο περι ταινιας, στο xperia Z ultra, πεταω τον φακελο με την ταινια και τον υποτιτλο μεσα στην μνημη, ανοιγω το VLC και ολα κομπλε. Στο ipad πως γινεται αυτο ? Thanks in advance, (sorry για τις noob ερωτησεις μου) Σε όσες εφαρμογές σου είπαν απλά πετάς μέσα στην εφαρμογή το αρχείο της ταινίας και των υπότιτλων και γίνεται κανονικά η αναπαραγωγή. Τα αρχεία θα τα περάσεις μέσω του itunes. Ανοίγεις itunes, συνδέεις ipad, πας στην καρτέλα των εφαρμογών και από εκεί επιλέγεις την εφαρμογή του βίντεο που έχεις στο ipad και περνάς τα αρχεία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Υπάρχει και το Infuse που σου κατεβάζει μέσα από το app υπότιτλους αν έχεις σωστό τίτλο στην ταινία. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ και τον θεωρώ τον πιο όμορφο από όλους τους players... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά καλημέρα τι γίνεται με Adobe flash player θα μπορέσουμε να δούμε on line ταινία υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό που κάνει την ίδια δουλειά ? Ευχαριστώ, Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savouromanis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αν μπορείς να το κάνεις jailbreak κάνεις install τον xbmc και βλέπεις ότι θέλει η ψυχή σου. Διαφορετικά μην ασχολείσαι χάνεις χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δε θέλω να το χακαρο όπως έκανα σε όλα τα android που είχα ίσως γιατί ακόμη το γουστάρω πολύ το air μου:lol: Πάντως αν είχε κ αυτό νομίζω θα ήταν πολύ καλή φάση δεν θα χρειαζομουν το PC ever Ευχαριστώ Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά καλημέρα τι γίνεται με Adobe flash player θα μπορέσουμε να δούμε on line ταινία υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό που κάνει την ίδια δουλειά ? Ευχαριστώ, Κοιτα εδώ(δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά) https://itunes.apple.com/us/app/full-movies-powered-by-youtube/id666313522?mt=8 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ναι να το αγοράσω δεν έχει κ το κόστος αλλά αν δεν ειναι όπως πρέπει μετά? :p Φαντάζομαι όλοι έχετε αντιμετώπιση αυτήν την αστοχία αλλά ειναι μεγάλη ευκολία οι tainiesonline ούτε καταπόνηση ούτε σβήσε γράψε απλά κοιτάς και ριλαξ. Έχω δει κάποια browser που λένε ότι παίζουν αλλά δεν τα επιχείρησα να τα δω είπα να ρωτήσω πρώτα Καλό μεσημέρι σε όλους ;) Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Ναι να το αγοράσω δεν έχει κ το κόστος αλλά αν δεν ειναι όπως πρέπει μετά? :p Φαντάζομαι όλοι έχετε αντιμετώπιση αυτήν την αστοχία αλλά ειναι μεγάλη ευκολία οι tainiesonline ούτε καταπόνηση ούτε σβήσε γράψε απλά κοιτάς και ριλαξ. Έχω δει κάποια browser που λένε ότι παίζουν αλλά δεν τα επιχείρησα να τα δω είπα να ρωτήσω πρώτα Καλό μεσημέρι σε όλους ;) Αν καταλαβα καλα μιλας για σαιτ που παιζουν ον λαιν ταινιες?εγω (με το ipad mini) μπαινω πχ στο cinemadaki.se (δεν κανω διαφημιση,ας αφαιρεθει το λινκ) ,με πεταει σε αλλες σελιδες πχ putlocker,firedrive ,κλεινω τα διαφημιστικα και βλεπω ταινιες μια χαρα . Με σαφαρι ολα αυτα. Δε ξερω αν ειναι με flash..δεν τοχω ψαξει... Edited June 17, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Ναι να το αγοράσω δεν έχει κ το κόστος αλλά αν δεν ειναι όπως πρέπει μετά? :p Φαντάζομαι όλοι έχετε αντιμετώπιση αυτήν την αστοχία αλλά ειναι μεγάλη ευκολία οι tainiesonline ούτε καταπόνηση ούτε σβήσε γράψε απλά κοιτάς και ριλαξ. Έχω δει κάποια browser που λένε ότι παίζουν αλλά δεν τα επιχείρησα να τα δω είπα να ρωτήσω πρώτα Καλό μεσημέρι σε όλους ;) Είμαι παραδοσιακός χρήστης,όταν θέλω κάτι να δω το κατεβάζω και ας το σβησω μετά.:p Ούτε στα windows βλέπω live μέσω internet παρά μόνο αθλητικά live γεγονότα η και ξένα κανάλια ενημερωτικού η ψυχαγωγικού χαρακτήρα πχ αυτή που την εχει και σε windows εξίσου. https://itunes.apple.com/us/app/filmon-free-lite-tv/id728393825?mt=8 Edited June 17, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 οι χρηστες εχετε παρατηρησει γρατζουνιες στην οθονη μετα απο πχ 6 μηνες; Φιλος που το εχει μου ειπε το γυαλι στο air ειναι πιο ευαισθητο σε σχεση με προηγουμενες γενιες iPad. Ισχυει; ευχαριστω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το δικό μου στον έβδομο μήνα του δεν έχει το παραμικρό... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το δικό μου στον έβδομο μήνα του δεν έχει το παραμικρό... προφανως χωρις screenprotector σωστα; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Χωρίς και με πολύωρη καθημερινή χρήση. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Επισης πεντακαθαρο και το εχω 24 ωρο μαζι μου και επαγγελματικα και προσωπικη χρηση. Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Προσωπικη εμπειρια:εμενα το pages μου κολλαει σε καποια excel.δε ξερω τι φταει (το μεγεθος δε νομιζω,πανω απο 15mb δεν εχω βαλει). Της microsoft μπορει ναναι καλυτερη.δεν την εχω δοκιμασει ακομα.... Edit:μπορει να φταιει και η συσκευη μου... Μάλλον εννοείς το Numbers σου κολλάει σε καποια αρχεία excel. Αν θες κατεβασε το δωρεαν WPS Office, άνοιξε τα ιδια αρχεία και πες μου αν σου κολλάει. Στο Note 8 τα πάει νεράκι και έχει όλες τις βασικές δυνατότητες των MS Office. Στο iphone 5s δεν κολλάει πάντως. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Μάλλον εννοείς το Numbers σου κολλάει σε καποια αρχεία excel. Αν θες κατεβασε το δωρεαν WPS Office, άνοιξε τα ιδια αρχεία και πες μου αν σου κολλάει. Στο Note 8 τα πάει νεράκι και έχει όλες τις βασικές δυνατότητες των MS Office. Στο iphone 5s δεν κολλάει πάντως. Αυτο εννοω...εχεις δικιο. Θα το κοιταξω. Εντιτ:σαφως ανοιγει καλυτερα με το excel της ms αλλα περαιτερω ελεγχο (επεξεργασιας κλπ) δε μπορω μιας και δεν εχω συνδρομη office365.... Εντιτ2:παρηγορο αυτο που λες για το 5s.αρα ειναι θεμα ram ή/και επεξεργαστη και οχι θεμα εφαρμογης numbers. Edited June 18, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αυτο εννοω...εχεις δικιο. Θα το κοιταξω. Εντιτ:σαφως ανοιγει καλυτερα με το excel της ms αλλα περαιτερω ελεγχο (επεξεργασιας κλπ) δε μπορω μιας και δεν εχω συνδρομη office365.... Εντιτ2:παρηγορο αυτο που λες για το 5s.αρα ειναι θεμα ram ή/και επεξεργαστη και οχι θεμα εφαρμογης numbers. το ipad Air ειναι ανωτερο απο το iPhone5s σε ολα..αρα τι θεμα να υπαρχει με την ram ή την cpu.; μηπως πρεπει να ξαναπερασεις καποιες εφαρμογες; ευχαριστω τα παιδια που απαντησαν οσον αφορα την χρηση χωρις προστασια στην οθονη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 το ipad Air ειναι ανωτερο απο το iPhone5s σε ολα..αρα τι θεμα να υπαρχει με την ram ή την cpu.; μηπως πρεπει να ξαναπερασεις καποιες εφαρμογες; ευχαριστω τα παιδια που απαντησαν οσον αφορα την χρηση χωρις προστασια στην οθονη. Ο φίλος δεν έχει το AIR, αλλά το πρώτο μίνι. Απλά ρωτάει σε όποιο θέμα του κάνει κέφι. :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ο φίλος δεν έχει το AIR, αλλά το πρώτο μίνι. Απλά ρωτάει σε όποιο θέμα του κάνει κέφι. :lol: Απανταω θες να πεις... :) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Απανταω θες να πεις... :) Ωωω, να, είδες? πήγα να πώ την εξυπνάδα μου και εκτέθηκα. Έχεις δίκιο και να με συμπαθάς. :):O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 οι χρηστες εχετε παρατηρησει γρατζουνιες στην οθονη μετα απο πχ 6 μηνες; Φιλος που το εχει μου ειπε το γυαλι στο air ειναι πιο ευαισθητο σε σχεση με προηγουμενες γενιες iPad. Ισχυει; ευχαριστω Επειδη κι εμενα δε μου γεμιζε το ματι η οθονη,του εβαλα ενα προστατευτικο γυαλι,και εγινε τζαμι... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ωωω, να, είδες? πήγα να πώ την εξυπνάδα μου και εκτέθηκα. Έχεις δίκιο και να με συμπαθάς. :):O :))) Εεεμ....παω να δωσω τα "φωτα" μου στο γερολυκο και με χουγιαζεις (που λενε στο χωριο μου) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts