Itchrist86 Δημ. June 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το iCloud καθώς και την επιλογή "Συγχρονισμός" συλλογών στις Ρυθμίσεις > iBooks. Διάβασε και αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το iCloud καθώς και την επιλογή "Συγχρονισμός" συλλογών στις Ρυθμίσεις > iBooks. Διάβασε και αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ! Τα έκανα όλα αυτά. Τώρα θα δείξει η νεκροψία...!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το iCloud καθώς και την επιλογή "Συγχρονισμός" συλλογών στις Ρυθμίσεις > iBooks. Διάβασε και αυτό. Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το ibooks. Δεν μου συγχρονίζει όλα τα βιβλία μεταξύ των συσκευών μου. Πχ, χθες με τον σαφάρι στο Ipad ανοίγω ένα pdf. Παταω open in ibook και το διαβάζω μέσω αυτής της εφαρμογής. Μετά το έγγραφο αυτό έμεινε μέσα στα αρχεία του ibooks, αλλά δεν έχει συγχρονιστεί με το άιφον. Δεν θα έπρεπε? Από τις ρυθμίσεις τα έχω όλα σωστά νομίζω (itunes & app store > αυτόματες λήψεις > βιβλία ΟΝ και ibooks> συγχρονισμός συλλογών ΟΝ). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Σοβαρά, το air φέρνει περισσότερο σε Samsung παρά σε iPad. To iPad2 το ένιωθες iPad. Τρομερή συσκευή, επωλήθη την ίδια στιγμή με την αγορά του Air. Εγω πηρα κατ αρχας το 3,το πουλησα,πηρα το 4,και τωρα βρισκομαι με το Air. Ε,το 4,καλυτερο μου φαινοταν.Ηταν και πιο συσκευη.Η οθονη του τωρα,αμα εισαι εξω,φαινεται σαν παλιογυαλο. Σημερα,μου ηλθε και τουβαλα,ενα γυαλινο προστατευτικο,που ειναι πολυ πρωτο.Τρεχει το χερι σου σα ναχει λαδι. Ειναι σα ναχω καινουριο ταμπλετ. Αλλα στο γραψιμο,βριζω καθημερινα,μιας και κανει ο,τι γουσταρει στο Σαφαρι.Και οχι,δεν τουχω την αυτοματη διορθωση,απλο ειναι,αλλα το πι ,δεν το γουσταρει και το βγαζει μια στο τοσο,πχ.ετσι και γραψω δε κατι,και παω να κανω καποια διορθωση,αρνειται να παρεμβαλει το γραμμα,οπότε αναγκαζομαι να τα σβυσω ολα. Και αυτα,δεν μου τα κανουν,,ουτε το λαπτοπ,ουτε και το desktop μου.:mad: Να βρασω τις πολυτελειες που εχω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το ibooks. Δεν μου συγχρονίζει όλα τα βιβλία μεταξύ των συσκευών μου. Πχ, χθες με τον σαφάρι στο Ipad ανοίγω ένα pdf. Παταω open in ibook και το διαβάζω μέσω αυτής της εφαρμογής. Μετά το έγγραφο αυτό έμεινε μέσα στα αρχεία του ibooks, αλλά δεν έχει συγχρονιστεί με το άιφον. Δεν θα έπρεπε? Από τις ρυθμίσεις τα έχω όλα σωστά νομίζω (itunes & app store > αυτόματες λήψεις > βιβλία ΟΝ και ibooks> συγχρονισμός συλλογών ΟΝ). Το iBooks συγχρονίζει μόνο αγορασμένα βιβλία απο την apple όχι ότι κατεβάζεις από τον Safari σε PDF. Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή που να το κάνει αυτό αλλά και πάλι δεν στην κατεβάζει από μόνο του παρά μόνο άμα πατήαεις πάνω στο PDF εσύ όταν μπεις στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το iBooks συγχρονίζει μόνο αγορασμένα βιβλία απο την apple όχι ότι κατεβάζεις από τον Safari σε PDF. Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή που να το κάνει αυτό αλλά και πάλι δεν στην κατεβάζει από μόνο του παρά μόνο άμα πατήαεις πάνω στο PDF εσύ όταν μπεις στην εφαρμογή. Οπως το documents πουχει icloud section.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το iBooks συγχρονίζει μόνο αγορασμένα βιβλία απο την apple όχι ότι κατεβάζεις από τον Safari σε PDF. Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή που να το κάνει αυτό αλλά και πάλι δεν στην κατεβάζει από μόνο του παρά μόνο άμα πατήαεις πάνω στο PDF εσύ όταν μπεις στην εφαρμογή. Εχω πατησει πανω στο pdf και το εχω ανοιξει με το ibooks. Παρολα αυτα λες οτι συγχρονιζει μονο τα αγορασμενα ε? Οχι ολα τα βιβλια? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το iBooks συγχρονίζει μόνο αγορασμένα βιβλία απο την apple όχι ότι κατεβάζεις από τον Safari σε PDF. Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή που να το κάνει αυτό αλλά και πάλι δεν στην κατεβάζει από μόνο του παρά μόνο άμα πατήαεις πάνω στο PDF εσύ όταν μπεις στην εφαρμογή. Ούτε με το backup μεσω itunes γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ούτε με το backup μεσω itunes γίνεται αυτό? Με συγχρονισμό από το iTunes γίνεται όταν έχεις συγχρονίσει το PDF μέσω της εφαρμογής από το iTunes! λίγο υπομονη στην iOS το iCloud drive κάνει αυτό που ζητάτε έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας από οπουδήποτε, Mac or PC :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Με συγχρονισμό από το iTunes γίνεται όταν έχεις συγχρονίσει το PDF μέσω της εφαρμογής από το iTunes! λίγο υπομονη στην iOS το iCloud drive κάνει αυτό που ζητάτε έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας από οπουδήποτε, Mac or PC :) Ειμαστε προχω εμεις, γι αυτο βιαζομαστε. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Εγω πηρα κατ αρχας το 3,το πουλησα,πηρα το 4,και τωρα βρισκομαι με το Air. Ε,το 4,καλυτερο μου φαινοταν.Ηταν και πιο συσκευη.Η οθονη του τωρα,αμα εισαι εξω,φαινεται σαν παλιογυαλο. Σημερα,μου ηλθε και τουβαλα,ενα γυαλινο προστατευτικο,που ειναι πολυ πρωτο.Τρεχει το χερι σου σα ναχει λαδι. Ειναι σα ναχω καινουριο ταμπλετ. Αλλα στο γραψιμο,βριζω καθημερινα,μιας και κανει ο,τι γουσταρει στο Σαφαρι.Και οχι,δεν τουχω την αυτοματη διορθωση,απλο ειναι,αλλα το πι ,δεν το γουσταρει και το βγαζει μια στο τοσο,πχ.ετσι και γραψω δε κατι,και παω να κανω καποια διορθωση,αρνειται να παρεμβαλει το γραμμα,οπότε αναγκαζομαι να τα σβυσω ολα. Και αυτα,δεν μου τα κανουν,,ουτε το λαπτοπ,ουτε και το desktop μου.:mad: Να βρασω τις πολυτελειες που εχω. Συμφωνώ απόλυτα με όλα. Εχω ακολουθήσει τα ιδια βηματα με τη διαφορά ότι δεν πουλησα τα 2 4αρια 128αρια που είχα, καθως το Air μου φαινεται κάπως πλαστικουρα μπροστα τους. Ισως να ειναι η αίσθηση της οθόνης, αλλα και πάλι θεωρω την οθόνη του 4 καλύτερη. Προσθέτοντας το tempered glass τα πραγματα βελτιωθηκαν κυρίως ως προς την αίσθηση, αλλα και παλι η ευκρινεια μου φαίνεται χειρότερη... Εκεί που κερδιζει το Air είναι στο βάρος και στις διαστάσεις, αλλά μονο εκεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πιθανον η οθονη του Αιρ να ειναι απο αλλον προμηθευτη κατωτερης ποιοτητας. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πιθανον η οθονη του Αιρ να ειναι απο αλλον προμηθευτη κατωτερης ποιοτητας. Μάλλον δεν λένε για την οθόνη σαν οθόνη, αλλά για το γυαλί, για το οποίο έχουν ακουστεί αρκετά παράπονα. Σαν αίσθηση δηλαδή, όχι κάτι άλλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Μάλλον δεν λένε για την οθόνη σαν οθόνη, αλλά για το γυαλί, για το οποίο έχουν ακουστεί αρκετά παράπονα. Σαν αίσθηση δηλαδή, όχι κάτι άλλο. Ετσι ειναι,δεν μοιαζει με τα πρηγουμενα.Γι αυτο,αν θελετε καλυτερη αισθηση,βαλτε ενα γυαλι προστασιας σαν κι αυτο που εβαλα εγω,και καθαρισατε.Θα βαλω το λινκ.http://www.ebay.com/itm/9H-0-4mm-Tempered-9H-Glass-Explosion-Screen-Protector-for-ipad-Air-/261459941500?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Edited June 5, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ετσι ειναι,δεν μοιαζει με τα πρηγουμενα.Γι αυτο,αν θελετε καλυτερη αισθηση,βαλτε ενα γυαλι προστασιας σαν κι αυτο που εβαλα εγω,και καθαρισατε.Θα βαλω το λινκ.http://www.ebay.com/itm/9H-0-4mm-Tempered-9H-Glass-Explosion-Screen-Protector-for-ipad-Air-/261459941500?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Αριστερα δεξια τι κενα αφηνει? Εχει τρυπα για την καμερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αριστερα δεξια τι κενα αφηνει? Εχει τρυπα για την καμερα? Κενα,δεν υπαρχουν,αλλα ουτε και τρυπα για την καμερα.Μονον για το κουμπι που το ανοιγουμε το ταμπλετ, εχει τρυπα,και βαζεις ενα κουμπι αυτοκολλητο εκει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κενα,δεν υπαρχουν,αλλα ουτε και τρυπα για την καμερα.Μονον για το κουμπι που το ανοιγουμε το ταμπλετ, εχει τρυπα,και βαζεις ενα κουμπι αυτοκολλητο εκει. Γιατι να εχει κενο για την καμερα? αφου γυαλι ειναι! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Tα περισσοτερα protectors εχουν, μην με ρωτατε γιατι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παιδιά τελικά το word excel ειναι δωρεάν η όχι από το AppStore και αν ειναι υπάρχει τίποτα ώστε να ανοίξουμε excel αρχεία Ευχαριστώ Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παιδιά τελικά το word excel ειναι δωρεάν η όχι από το AppStore και αν ειναι υπάρχει τίποτα ώστε να ανοίξουμε excel αρχεία Ευχαριστώ Δωρεάν δεν είναι, αν εννοείς τη σουίτα της Ms. (οffice) Αλλά η σουίτα της άπλ είναι δωρεάν. Κατέβασε τα pages (για word) numbers (για excel). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ναι αλλά εκεί θα μπορώ να φόρτωσω ένα έγγραφο από το PC που ειναι excel? Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ναι αλλά εκεί θα μπορώ να φόρτωσω ένα έγγραφο από το PC που ειναι excel? ναι αμε.θα συνδεσεις το ipad με το πισι,itunes,κλικ στο ipad (πανω δεξια) βρισκεις εκει που λεει εφαρμογες,βρσκεις το pages ή οποια αλλη εφαρμογη θες και κανεις drag n drop τα αρχεια που θες μεσα στην εφαρμογη. Προσωπικη εμπειρια:εμενα το pages μου κολλαει σε καποια excel.δε ξερω τι φταει (το μεγεθος δε νομιζω,πανω απο 15mb δεν εχω βαλει). Της microsoft μπορει ναναι καλυτερη.δεν την εχω δοκιμασει ακομα.... Edit:μπορει να φταιει και η συσκευη μου... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Η απλά το ανεβάζεις στο Dropbox σου και το ανοίγεις απευθείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Νεος κατοχος του ''αερα'' παιδες…. Μια ερωτηση, για video player που να υποστηριζει .srt subtitltes ποιον προτεινετε ? Free (κατα προτιμηση) ή paid. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts