DINFUN Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Είχα το ipad 3 έχω τώρα το Air και 3 iPhone και με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι δεν χρειάζεται καμία προστασία η οθόνη, παρά μόνο ένα πανάκι για γυαλιά όποτε μαζεύει δαχτυλιές! Είναι αλήθεια πως οποιοδήποτε screen protector αλλοιώνει την αίσθηση του touch, θα πρέπει όμως να κατανοήσετε πως πέραν των γρατζουνιών κρατά το digitizer συμπαγές με περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης, το ίδιο ισχύει και στα iPhones. προτιμήστε μία ποιοτική μεμβράνη προστασίας και ας κοστίζει λίγο παραπάνω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Είναι αλήθεια πως οποιοδήποτε screen protector αλλοιώνει την αίσθηση του touch, θα πρέπει όμως να κατανοήσετε πως πέραν των γρατζουνιών κρατά το digitizer συμπαγές με περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης, το ίδιο ισχύει και στα iPhones. προτιμήστε μία ποιοτική μεμβράνη προστασίας και ας κοστίζει λίγο παραπάνω. :) Εννοείται οτι αν το ετοιμάσω για πόλεμο θα του βάλω και ζελατίνα και αλεξίσφαιρο :) αλλά τώρα που το εχω απλά σαν smartphone το εχω σε θήκη στιλ πουγκι το iPhone και την smart case στο iPad οπότε γρατζουνιές δεν γίνεται να έχει πρώτον γιατί δεν θα το βάλω ποτε σε τσέπη σκέτο με κλειδιά πχ και φυσικά τα προσέχω να μην μου πέσουν! Το να εχω ζελατίνα για να με προφυλάξει απο ενδεχόμενη πτώση δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλιώς θα το θωράκιζα γενικός..! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Εννοείται οτι αν το ετοιμάσω για πόλεμο θα του βάλω και ζελατίνα και αλεξίσφαιρο :) αλλά τώρα που το εχω απλά σαν smartphone το εχω σε θήκη στιλ πουγκι το iPhone και την smart case στο iPad οπότε γρατζουνιές δεν γίνεται να έχει πρώτον γιατί δεν θα το βάλω ποτε σε τσέπη σκέτο με κλειδιά πχ και φυσικά τα προσέχω να μην μου πέσουν! Το να εχω ζελατίνα για να με προφυλάξει απο ενδεχόμενη πτώση δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλιώς θα το θωράκιζα γενικός..! ;) Για μία ζελατίνα έγραψα, κι εσύ το έκανες tank εντάξει, η ζελατίνα θα το βοηθήσει σε μία πτώση και ίσως δεν σπασει το digitizer, μιας που έχω κατάστημα να σε πληροφορήσω πως μία πτώση με θραύση του digitizer (δεν το εύχομαι σε κανέναν), είσαι στα 100€+ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Εννοείται οτι αν το ετοιμάσω για πόλεμο θα του βάλω και ζελατίνα και αλεξίσφαιρο :) αλλά τώρα που το εχω απλά σαν smartphone το εχω σε θήκη στιλ πουγκι το iPhone και την smart case στο iPad οπότε γρατζουνιές δεν γίνεται να έχει πρώτον γιατί δεν θα το βάλω ποτε σε τσέπη σκέτο με κλειδιά πχ και φυσικά τα προσέχω να μην μου πέσουν! Το να εχω ζελατίνα για να με προφυλάξει απο ενδεχόμενη πτώση δεν το θεωρώ απαραίτητο αλλιώς θα το θωράκιζα γενικός..! ;) Και ομως... πεφτουν.:) ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι αλήθεια πως οποιοδήποτε screen protector αλλοιώνει την αίσθηση του touch, θα πρέπει όμως να κατανοήσετε πως πέραν των γρατζουνιών κρατά το digitizer συμπαγές με περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης, το ίδιο ισχύει και στα iPhones. προτιμήστε μία ποιοτική μεμβράνη προστασίας και ας κοστίζει λίγο παραπάνω. :) Αμα ειναι γυαλι,δεν την αλλοιωνει,σιγουρα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Αμα ειναι γυαλι,δεν την αλλοιωνει,σιγουρα. Σύμφωνοι θα πρέπει κάποιος να ξέρει να το εφαρμόσει δεν είναι εύκολο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παντως νομίζω οτι μου χαλάει αυτο που χρυσοπληρώνω δηλαδή την απίστευτη θέαση και αίσθηση της retina οθόνης.. Βέβαια γνώμες ειναι ολα αυτά και οτι "λειτουργεί" για κάποιον δεν σημαίνει οτι αρέσει σε όλους! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παντως νομίζω οτι μου χαλάει αυτο που χρυσοπληρώνω δηλαδή την απίστευτη θέαση και αίσθηση της retina οθόνης.. Βέβαια γνώμες ειναι ολα αυτά και οτι "λειτουργεί" για κάποιον δεν σημαίνει οτι αρέσει σε όλους! ;) Σε γενικές γραμμές εάν είσαι προσεκτικός/προσεκτική, δεν χρειάζεται να προσθέσεις τίποτα. Καλό είναι να υπάρχει μία θήκη μεταφοράς ή γενικότερα μία όμορφη ποιοτική θήκη, και να μην έχεις την ανάγκη του screen protector. Η οθονη τόσο του iPad Air όσο και του mini δεν χαράσσονται εύκολα. Στο εμπόριο υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές θήκες τόσο σε κόστος όσο και σε σχέδια. Δαπανήστε κάποια επιπλέον χρήματα οφελημένοι θα βγείτε στην τελική :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Σε γενικές γραμμές εάν είσαι προσεκτικός/προσεκτική, δεν χρειάζεται να προσθέσεις τίποτα. Καλό είναι να υπάρχει μία θήκη μεταφοράς ή γενικότερα μία όμορφη ποιοτική θήκη, και να μην έχεις την ανάγκη του screen protector. Η οθονη τόσο του iPad Air όσο και του mini δεν χαράσσονται εύκολα. Στο εμπόριο υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές θήκες τόσο σε κόστος όσο και σε σχέδια. Δαπανήστε κάποια επιπλέον χρήματα οφελημένοι θα βγείτε στην τελική :) Εγώ θα έλεγα ότι χαράζεται ( του air ) πολύ εύκολα. Το δικό μου με πτώση από ένα μετρο περίπου σε πλακάκια απέκτησε αρκετές . Με την μια απ αυτές να ψιλαφιζεται και με το χέρι και να είναι αρκετά ενοχλητική στο μάτι . Χριστός Ανέστη . Χρόνια πολλά . Edited April 19, 2014 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) Εγώ θα έλεγα ότι χαράζεται ( του air ) πολύ εύκολα. Το δικό μου με πτώση από ένα μετρο περίπου σε πλακάκια απέκτησε αρκετές . Με την μια απ αυτές να ψιλαφιζεται και με το χέρι και να είναι αρκετά ενοχλητική στο μάτι . Χριστός Ανέστη . Χρόνια πολλά . Χριστος Ανεστη! Παλι καλα να λες που δεν πηρες την οθονη στο χερι. Απο ενα μετρο στα πλακακια δεν ειναι και λιγο , ειδικα για το βαρος του. Edited April 19, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Χριστος Ανεστη! Παλι καλα να λες που δεν πηρες την οθονη στο χερι. Απο ενα μετρο στα πλακακια δεν ειναι και λιγο , ειδικα για το βαρος του. Το καλό είναι ότι ο υπεύθυνος της πτώσης μου πήρε καινούριο και κράτησε αυτός το "τραυματισμένο"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Πάντος το iPad εγω το ευχαριστιέμαι "ξεβρακωτο" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Προσωπικα εχω screen protector στο Air μου (και θηκη), γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει καποια στραβη. Επιπλεον οι apple συσκευες ΔΕΝ εχουν gorilla glass http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla και ουτε εμπιστευομαι το γυαλι της apple. Τα περισσοτερα Iphone που εχω δει που δεν ειναι καινουρια εχουν τα μαυρα τους τα χαλια. Γι'αυτο παντα screen protector. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Προσωπικα εχω screen protector στο Air μου (και θηκη), γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει καποια στραβη. Επιπλεον οι apple συσκευες ΔΕΝ εχουν gorilla glass http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla και ουτε εμπιστευομαι το γυαλι της apple. Τα περισσοτερα Iphone που εχω δει που δεν ειναι καινουρια εχουν τα μαυρα τους τα χαλια. Γι'αυτο παντα screen protector. Εγω,οπως εγραψα και πιο πανω,ειχα βαλει ενα γυαλινο,αλλα επειδη εκανε εκεινο το θεμα που κανει νερα,το εβγαλα,και εβαλα προσωρινα ενα πλαστικο που μου του ειχε κανει δωρο Κινεζος με την αγορα καποιου αλλου πραγματος,αλλα το πεταξα κι αυτο,γιατι ηταν αηδια μιας και δεν ειχε την αισθηση του γυαλιου,και κολλουσε το χερι μου. Γι αυτο,ρωταω.Τι εχεις βαλει για προστασια στο γυαλι;Και ειναι εντελως καθαρο,ή κανει νερα; Οσον αφορα σε θηκη,μετα απο 3 που αγορασα και δοκιμασα,εκεινη που φαινεται καλυτερη,ειναι μια που μπορει και περιστρεφεται οταν την ανοιξεις,ωστε να μπορεις να διαβαζεις και σε portrait mode,αλλα και σε landscape mode. Μονο που καπου εχουν κανει λαθος με τη θεση του μαγνητη που κανονιζει το σβυσιμο του ταμπλετ,μολις κλεισεις τη θηκη,και δεν το κανει,οπότε και το σβυνω με το κουμπι του.:( Edit στο τελευταιο. Η θηκη ειναι μια χαρα τελικα.Απλως επρεπε να γυρισω το καπακι της κατα 180° ,οπότε μια χαρα ακουγεται το κλικ,και πεφτει σε υπνο.Ευτυχης πλεον,γιατι ειναι εξαιρετικη .Τη συνιστω ανεπιφυλακτα. Να και το λινκ. http://www.amazon.co.uk/Ionic-Rotating-Stand-Leather-Tablet/dp/B00EKXBKNY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1390939698&sr=8-2&keywords=ionic+ipad+5+air+case Edited April 21, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Για προστασια εχω βαλει προσωρινα κατι el cheapo ζελατινες που αγορασα απο ebay που δεν ειναι ουτε καν κομμενες σωστα. Οταν τα φτυσει αυτη ομως, θα βαλω spigen που μονο καλα λογια ακουω. Tωρα για νερα δεν ξερω τι εννοεις, ετσι φαινεται, καθαρο ειναι, περα απο την εφαρμογη δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο. Την θηκη μου παντως δεν την αλλαζω με τιποτα. Δεν το βγαζω το ipad ποτε απο αυτην, η εφαρμογη ειναι αψογη, το καλυπτει γυρω-γυρω χωρις μεγαλα κενα για smartcover στα ηχεια η στα κουμπια οπως εχουν αλλες θηκες, και -πολυ βασικο- μπορω και κραταω το ipad πιο ανετα με αυτην. Το grip ειναι αιωνες καλυτερο και δεν φοβαμαι μην μου γλυστρησει ποτε. Ουτε ειναι βαρια ή ογκωδης. Για 'μενα αυτο ειναι και το νοημα αλλωστε, το ipad ετοιμο για χρηση 24/7 χωρις να βγαζω smart covers και τα ρεστα, χωρις πραγματα να κρεμονται η να θελουν μαζεμα (οπως το smart cover η smart case), και προστατευμενο πληρως πανω-κατω-αριστερα-δεξια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έχουμε 7.1.1 σήμερα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έχουμε 7.1.1 σήμερα. ναι μπορείτε να την κατεβάσετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390381 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδια καλησπερα,εχω μια ακυρη απορια,εχω ζυγισει για πλακα μια φορα το air και ειδα οτι μου το εβγαλε 478 με 480 γρ...εβκαι μετα εφαγα φλας και το χω ζυγισει σε διαφορετικες ζυγαριες ακριβειας και μου το βγαζει το ιδιο...ειναι λογος να το παω πισω?ει ειμαι υπερβολικος...φυσικα μιλαω για την wifi εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδια καλησπερα,εχω μια ακυρη απορια,εχω ζυγισει για πλακα μια φορα το air και ειδα οτι μου το εβγαλε 478 με 480 γρ...εβκαι μετα εφαγα φλας και το χω ζυγισει σε διαφορετικες ζυγαριες ακριβειας και μου το βγαζει το ιδιο...ειναι λογος να το παω πισω?ει ειμαι υπερβολικος...φυσικα μιλαω για την wifi εκδοση Η έκδοση WiFi only έχει υπολογιστεί στα 469 γραμμάρια, να το πας πίσω και να τους πείς πως είναι απαράδεκτοι! :mad: Φυσικά αστειεύομαι δεν υπάρχει κανένας λόγος από τη στιγμή που λειτουργικά είναι άψογο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδια καλησπερα,εχω μια ακυρη απορια,εχω ζυγισει για πλακα μια φορα το air και ειδα οτι μου το εβγαλε 478 με 480 γρ...εβκαι μετα εφαγα φλας και το χω ζυγισει σε διαφορετικες ζυγαριες ακριβειας και μου το βγαζει το ιδιο...ειναι λογος να το παω πισω?ει ειμαι υπερβολικος...φυσικα μιλαω για την wifi εκδοση Όταν το πήρες πόσα γραμμάρια ζήτησες; Γιατι πολλές φορές που κόβουν παραπάνω ρωτάνε "να το αφήσω;" Αν δεν σε ρώτησαν τότε να το πας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Οταν δεν σου παει καλα με μια συσκευη φενεται απο δω και απο κει,,,το σημαντικοτερο ειναι αυτο και το πιο μικρο ειναι οτι εχει μια δυο σκονιτσες κατο δεξια σε μια πλευρα του...δεν ξερω πρωτη φορα μου τυχαινει με συσκευη...δεν παιρνω τηλεοραση η κινητο και τα ζυγιζω,δεν ειμαι ψυχασθενης απλα εκει για χαβαλε που τω χα κουζινα το πεταξα ετσι χωρις σκεψη στη ζυγαρια και απο τοτε κολλησα.....και σε αλλη στιγμη σε μια λευκη σελιδα παρατηρησα τις δυο σκονες που δεν φευγουν γιατι ειναι απο μεσα...ε ο συνδιασμος με προβληματιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μπορεί αυτές οι σκονιτσες να προσθέτουν βάρος και για αυτο να ζυγίζει περισσότερο. Πέρα από το χιούμορ αν όντως εχει σκόνες εγώ θα το επέστρεφα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός αν δεν σε ενοχλεί. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Βλεποντας σε μερικα ταξι,να υπαρχουν κατι τεραστια ταμπλετ,που δουλευουν σαν GPS,σκεφτηκα αν καποιος,εχει βαλει καποιο προγραμμα πλοηγησης στο iPad,που να το μετατρεπει σε GPS. Βαση γι αυτο,υπαρχει,απο ο,τι βρηκα στους Κινεζους. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Βλεποντας σε μερικα ταξι,να υπαρχουν κατι τεραστια ταμπλετ,που δουλευουν σαν GPS,σκεφτηκα αν καποιος,εχει βαλει καποιο προγραμμα πλοηγησης στο iPad,που να το μετατρεπει σε GPS. Βαση γι αυτο,υπαρχει,απο ο,τι βρηκα στους Κινεζους. Σε όλα τα iPads 3G/LTE λειτουργούν τα αντίστοιχα προγράμματα GPS για iPhones, navigon, tomtom, etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εμενα μπαινουν σκεψεις μηπως ειναι κανενα επισκευασμενο και του εχουν αλλαξει το τζαμι μπροστα γιατι ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχουν γνησια ανταλακτικα apple...εκει μπορει να κολαει και το βαρος,αλλα δεν ειναι ακυρο να εχω αγορασει κανενα επισκευασμενο για καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_22 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Σε όλα τα iPads 3G/LTE λειτουργούν τα αντίστοιχα προγράμματα GPS για iPhones, navigon, tomtom, etc Και με καλές επιδόσεις οφείλω να παραδεχτώ ;) To iPad 2 μου το επιβεβαιώνει ;) Παράθεση Love Crete? Prove it. https://www.facebook.com/lovecrete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts