Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει κανεις το προβλημα που περιγραφει ?

http://www.wpcentral.com/possible-fix-lumia-1520-tap-and-scroll-problem-linked-flexing-screen

Εννοείτε τόσο καιρό το λέω όλοι πρέπει να το έχουν εφόσον τώρα υποστηρίζουν όσο ποτέ ότι είναι hardware.. Αν και με το cyan μου φαίνεται πολύ καλύτερα τα πράγματα..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοείτε τόσο καιρό το λέω όλοι πρέπει να το έχουν εφόσον τώρα υποστηρίζουν όσο ποτέ ότι είναι hardware.. Αν και με το cyan μου φαίνεται πολύ καλύτερα τα πράγματα..

Μπορεί κάποιο να μας εξηγήσει ακριβώς πιο ειναι το πρόβλημα και αν είναι λόγος να μην πάρει κάποιος την συσκευή??

Ευχαριστώ

Που μπορώ να βρω drivers για XP ρε παιδιά ;

Εχω service pack 3 και media 11 που λέει στο site της Nokia αλλά και πάλι δεν μου το αναγνωρίζει

Huawei Honor 8 32GB

Που μπορώ να βρω drivers για XP ρε παιδιά ;

Εχω service pack 3 και media 11 που λέει στο site της Nokia αλλά και πάλι δεν μου το αναγνωρίζει

Δοκίμασες αυτό που αναφέρεται εδώ;

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ- Σύνδεση της συσκευής σε υπολογιστή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μια καλή μεμβράνη (ζελατινα) που βρήκα, σαν προστασία συνιστάται σίγουρα.

Μήπως έχει συνέπειες στο digitizer και χαλάει η ανταπόκριση της οθόνης ή πέφτει η απόδοση της οθόνης .

Ποιος μπορεί να γράψει τις εμπειρίες του και να μας βοηθήσει?

Βρε παιδια καλησπερα.αυτο το update για τους χαρτες που στο καλο ειναι;ψαχνω εδω και 3 μερες και συνεχεια σταματαει στις τελιτσες επι ωρες.ενα τελεταιο update ειχα για το 1520 στις αρχες ιουλιου.εχω την εκδοση 3.6.97.8 με δεδομενα χαρτη 8.30.54.113.υπαρχει και πιο νεα εκδοση;;;;;

Εμένα είναι πιο καινούργιο.. :D

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Το ίδιο και σε εμένα 4

1.5598 και 8.30.55.109

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

άμα στα ελληνικά γράψεις μια λέξη που δεν την έχει στο λεξικό σας βγάζει το + για να την προσθέσεις εμένα μόνο στα αγγλικά το κάνει..

Κωνσταντινος

Ειναι γραφτο φαινεται να μην παρω ποτε τα update των χαρτων.εχω δοκιμασει τα παντα......εχω μεινει με την τελευταια αναβαθμιση των αρχων του ιουλιου.εκδοση 3.6.97.8 με δεδομενα χαρτη 8.30.54.113.στην ενημερωση κολλαει στις τελιτσες.........φευγω και για εξωτερικο μεθαυριο!!!! Ακυρο!!!!!μολις μου ηρθε...... Edited by vaggefvaggef

Στις σελίδες του explorer όπου υπάρχουν διάφορα benchmark, τις περισσότερες φορές δεν τα εμφανίζει. Περίμενα με την 8.1 να διορθώσει αυτό. Είναι μη υποστήριξη Java?

Μήπως έχει βρει κανένας λύση

Για παράδειγμα δεν εμφανίζει σωστά αυτή την σελίδα

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_alpha-review-1114p3.php

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by niotheros
συνεχόμενα μηνύματα

Έχω δώσει πολλές ευκαιρίες στην Microsoft για να παραμείνω σε windows phone αλλα και σε Lumia μαζί.

Έχω ξενερώσει τόσο καιρό που το λογισμικό δεν μπορεί να υποστηρίξει σωστά την κάμερα του κινητού.

Εχθές εκεί που έφτασα όμως στο αμήν ήταν στο χωριό μου που είχα internet E στο δίκτυο.

Λέω οκ δεν φταίει το κινητό αλλα η cosmote πετσει χαρταετό!

Στην παρέα είχαμε και ένα iphone S5 και ένα Sammy των 150€...

Και οι 3 με ίδια ταχύτητα internet στην cosmote !

Αποτέλεσμα ;;

Οι 2 κατάφεραν να τους φορτώσουν Fb να ανοίξουν σελίδα και να διαβάσουν μέχρι και να ανεβασουν φωτογραφίες στο Fb και το Lumia νεκρό...

Ούτε το Fb δεν μπορούσε να ενημερώσει!!

Κολλημένα μηνύματα στο viber ου ούτε αυτά δεν μπορούσε να φορτώσει !!

Επαναλαμβάνω οι άλλοι ανέβαζαν και φωτογραφίες έστω και σε αυτήν την ταχύτητα !

Δευτέρα επιστροφή στην Αθήνα αγγελία και πούλημα , αρκετά ασχολήθηκα με Windows phone.

Σκέφτομαι να πάρω τον βασιλιά στα Phablet το Note 3 ( λυπάμαι που το λέω γιατί συχενομαι και την Sammy )

Huawei Honor 8 32GB

Εγώ πάντως ευχαριστημένος με το 1520 , μπαταρία ότι καλύτερο υπάρχει σε smartphone , γρήγορο, ηχείο δυνατό, γρήγορη ματιά που δεν ρουφάει την μπαταρία. 1 ημέρα 13 ώρες μο έχει βγάλει και έχω τα πάντα ανοιχτά. Έχω παίξει το παιχνιδακι μου cloud raiders αρκετές φορές , σερφαρισμα με mobile data ή WiFi, whatsapp, λίγο σκαιπ. Δυστυχώς δεν ποσο έχω οθόνη ανοιχτή αλλά είναι πολλεςγιατι το σκαλίζω.

Δεν λέω καλό το 1520, αλλά τεράστιο και βαρύ ρε παιδιά.. το έχω έναν μηνα + αλλά δεν το έχω συνηθίσει ακόμα.

Εγω το εχω συνηθίσει αλλά σίγουρα δεν εναι για τσέπη, εγώ το δινω στην σύζυγο και το κουβαλάει στην τσάντα της χαχαχα, το βάρος δεν με ενοχλεί , μιλάμε για γραμμάρια.

Μπες εδώ βρες την και κάνε reinstall https://www.windowsphone.com/en-us/my/purchase-history

καλησπέρα!οταν τη βρίσκω και πατάω reinstall μου λεει: We can't send apps to your phone right now. Please try again later. τι να φταιει? κανω κατι λαθος?

Be the change you want to see in the world!!!

Πριν λίγο μου ήρθε update στο κινητό αλλά δεν άλλαξε η έκδοση που έχω πήρε κανένας κανένα update έχω cyan και do 8.1.1

Κωνσταντινος

Και μενα ηρθε πριν ενα update, εχω Cyan 8.1 official….

Στην περιγραφη απλα λεει ''Lumia Update for Windows Phone''

το build creation ειναι 8/8/2014

Γνωριζετε τιποτα για αυτο ? κανα changelog αν υπαρχει..

Edited by Roccat

Εμένα βρε παιδια σε 1520 με ουγγρική rom δεν μου έχει τίποτα.ειμαι με επίσημη CYAN.....

Αφού είσαι με επίσημη Cyan τί άλλο περιμένεις να σου έρθει; :p