niotheros Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Όσοι έχουμε "ξεμείνει" με την 8.1 DP, σε λίγες ημέρες που θα ξεκινήσει το rollout της 8.1 GDR 1, θα μας έρθει κανονικά και αυτό? Αν είναι έτσι, μην κάνω backroll στην 8.1.. Αν δεν αλλάξει κάτι με το θέμα του bitlocker θα χρειαστεί να κάνεις downgrade στα 8. Ότι ισχύει δηλαδή μέχρι τώρα για όσους βρίσκονται σε 8.1 DP. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αν δεν αλλάξει κάτι με το θέμα του bitlocker θα χρειαστεί να κάνεις downgrade στα 8. Ότι ισχύει δηλαδή μέχρι τώρα για όσους βρίσκονται σε 8.1 DP. Αυτό που ρωτάω είναι, αν παραμείνω στην DP, θα μου έρθει το GDR 1? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αυτό που ρωτάω είναι, αν παραμείνω στην DP, θα μου έρθει το GDR 1? Λογικά και να παραμείνεις στην DP δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Εκτός και αν απαιτούνται οι αναβαθμίσεις των drivers που περιλαμβάνονται στη Cyan για κάποιες από τις λειτουργίες που θα φέρει η GDR 1. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εγώ έχω άλλη απορία. Αυτοί που πήραν την επίσημη 8.1 και κατεβάσουν την εφαρμογή diveloper τι θα τους έρθει σαν update ;; :P Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εγώ έχω άλλη απορία. Αυτοί που πήραν την επίσημη 8.1 και κατεβάσουν την εφαρμογή diveloper τι θα τους έρθει σαν update ;; :P Τίποτα! Θα τους λέει ότι η συσκευή τους είναι ενημερωμένη! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλημέρα.το τηλ έχει ουγγρική ρομ.ειμαι σε 8.1 wd.έχει αρχίσει το uodate σε αυτήν την rom;κάπου αυτό διάβασα.εαν κάνω downgrade σε επίσημο 8 θα μπορέσω να ξανω αναβάθμιση σε cyan;το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αν γυρίσεις στα 8 θα πάρεις τη Cyan... Όπως λέει ΕΔΩ oi Ουγγρικές ρομ στο 1520 έχουν πάρει Cyan... Μπορείς να ακολουθήσιες τον αναλυτικό οδηγό του MyPhone.gr Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γερμανικό 1520,χωρίς brand,πήρα εχθές ota την Cyan!αδιαμφισβήτητα,η πινελιά του κάτι φρέσκου,γίνετε κατευθείαν αντιληπτή.Αρχικά,το πληκτρολόγιο έγινε πιο συμμαζεμενο,πιο μικρό,πράγμα που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.ο ΙΕ επιτέλους έχει ότι κάποιος χρειάζεται και μου άρεσε επίσης η μπάρα φόρτωσης έγινε πιο λεπτή και πιο οριζόντια.υπαρχουν γενικά λεπτομέρειες όμορφες που ταιριάζουν στο 1520 από ότι πριν.γενικα να μη συνεχισω όλα τα αλλα γνωστά,swipe,notifications center,start screen κτλπ.μενει να δω τώρα με τη μπαταρία πως θα πάει.βρισκω βέβαια πως στα 8,με βόλευε περισσότερο οι εργασίες παρασκηνίου,μπορούσα να τις απενεργοποιησω πιο εύκολα και όχι τώρα μέσω οικονομίας μπαταρίες κάτω κάτω,δε ξέρω δε με βολεύει και νομίζω πάντα πως έχω κάτι ανοιχτό.για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα φίλε... Στην "Οικονομία Μπαταρίας" μετά το τελευταίo update της εφαρμογής γράφει πάνω από τις επιλογές "εμφάνιση όλων των εφαρμογών"... Άμα πατήσεις επάνω μπορείς να διαλέξεις να φαίνονται πχ μόνο οι εφαρμογές με δυνατότητα να τρέχουν στο παρασκήνιο ώστε να τις ελέγχεις όπως πριν... Μόνο τσέκαρε από το Store (Ρυθμίσεις -> Έλεγχος για Ενημερώσεις) αν έχουν γίνει όλες οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών σου :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδιά μια ερώτηση ακομα τώρα που το θυμήθηκα και ελποζω να είναι το σωστό θέμα...... Σχετικά με το 1520 που αγόρασα απο VNP και έχει πάνω ιμει απο Χονγκ,Κονγκ και λέει δεν ισχύει εγγυηση για Ελλάδα...σε περίπτωση που πάθει το κινητό κάτι και δεν μου αναγνωρίζουν την εγγυηση τι,να,κάνω; Να επικοινωνήσω απο τώρα με το κατάστημα μήπως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα για καλό και για κακό να ξέρεις... Πάντως σε Nokia Care δεν θα στην αναγνωρίσουν την εγγύηση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Nokia Lumia 1520 'country variants' receiving Lumia Cyan worldwide http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-1520-country-variants-receiving-lumia-cyan-worldwide?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Eγω, δυστυχως , σημερα αποχωρηστικα το 1520. To πηγα στο Service της Νokia γιατι το τηλεφωνο κολλαγε ειχε προβληματα με την οθονη αφης (εκανε τρελλες επιλογες απο μονη της ) Εχει αντιμετωπισει αλλος παρομοιο προβλημα ? Αν ν αι , εγινε επισκευη ή αντικατασταση ? Μου ειπαν οτι θα χρειαστει να περιμενω 15 ημερες περιπου ..(πολυ δεν ειναι ?) Να ενημερωσω οτι ενω εχω χασει την αποδειξη δεν ειχα κανενα προβλημα με το Nokia Care που το παρελαβε . Το μονο που κοιταξε μεσω του SN ειναι αν ειναι ευρωπαικο . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Eγω, δυστυχως , σημερα αποχωρηστικα το 1520. To πηγα στο Service της Νokia γιατι το τηλεφωνο κολλαγε ειχε προβληματα με την οθονη αφης (εκανε τρελλες επιλογες απο μονη της ) Εχει αντιμετωπισει αλλος παρομοιο προβλημα ? Αν ν αι , εγινε επισκευη ή αντικατασταση ? Μου ειπαν οτι θα χρειαστει να περιμενω 15 ημερες περιπου ..(πολυ δεν ειναι ?) Να ενημερωσω οτι ενω εχω χασει την αποδειξη δεν ειχα κανενα προβλημα με το Nokia Care που το παρελαβε . Το μονο που κοιταξε μεσω του SN ειναι αν ειναι ευρωπαικο . Έχω πρόβλημα όταν σκρολαρω και αυτό που σέρνω πατιέται κάθε τόσο πιάνει ότι ήθελα να πατήσω και όχι να το σύρω.. Αλλά δεν έχει εγγύηση εμένα στην Ευρώπη και άντε να αποδείξω κάτι τέτοιο στο μαγαζί κλπ.. Αλλά νομίζω το έχουν παρα πολύ αυτό το πράγμα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ρυθμίσεις -> Αφή -> Ευαισθησία Αφής -> Κανονικό :) Η προεπιλογή είναι το "Υψηλή" και μπερδεύει αρκετό κόσμο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα φίλε... Στην "Οικονομία Μπαταρίας" μετά το τελευταίo update της εφαρμογής γράφει πάνω από τις επιλογές "εμφάνιση όλων των εφαρμογών"... Άμα πατήσεις επάνω μπορείς να διαλέξεις να φαίνονται πχ μόνο οι εφαρμογές με δυνατότητα να τρέχουν στο παρασκήνιο ώστε να τις ελέγχεις όπως πριν... Μόνο τσέκαρε από το Store (Ρυθμίσεις -> Έλεγχος για Ενημερώσεις) αν έχουν γίνει όλες οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών σου :) Ευχαριστώ,αλλα το γνωρίζω αυτο,και όμως είναι πολύ λεπτά τα γράμματα "επιτρέπεται" και δεν είναι από πάνω μέχρι κάτω,δηλαδή θέλω να πω υπάρχουν και πιο κάτω κάποιες που επιτρέπονται.πρεπει να σκρολαρεις.ενιγουει.ηθελα να πω απλά ένα δυσάρεστο και αυτό που είχα φόβο,επαληθεύτηκε.η μπαταρία καμια σχέση με πριν,τρέχει πολύ γρήγορα.οχι σα νερό,απλά καμια σχέση με την black.αφήστε δε που σιγά ποσο το χρησιμοποίησα!?στη δουλειά ήμουν και κατεβαινε.ενω τα είχα όλα κλειστά.πρεπει κάτι να προσέξω?όλα είναι off... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ρυθμίσεις -> Αφή -> Ευαισθησία Αφής -> Κανονικό :) Η προεπιλογή είναι το "Υψηλή" και μπερδεύει αρκετό κόσμο... Ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό αν δεις στο Nokia forum πόσοι έχουν αυτό το πρόβλημα.. Ίσως και όλοι αν δεν το έχεις και έχεις 1520 είσαι πολύ τυχερός Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ερώτηση προς όσους έχουν πάρει τη Cyan Όταν έχετε αρκετές ώρες χωρίς ίντερνετ και συνδέεστε σε WiFi/3G τα tiles και τα mail ανανεώνονται αμέσως (μέσα σε 10-20 δευετρόλεπτα) ή χρειάζονται κάποια λεπτά (5-10 πχ)...? Ευχαριστώ... Ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό αν δεις στο Nokia forum πόσοι έχουν αυτό το πρόβλημα.. Ίσως και όλοι αν δεν το έχεις και έχεις 1520 είσαι πολύ τυχερός Δεν το ήξερα αυτό.. Αλλά αποκλείεται αν είναι σε όλα... Στα φόρουμ μόνο τα αρνητικά θα διαβάσεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Aμεσα , μονο χθες εφαγε μια λαγκια ο weather και ηθελε χειροκινητα.... Αλλα εδω και μια εβδομαδα περιπου που την περασα αμεσα ανανεωνονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Ok... Γιατί στην Developers Preview χρειάζονται καμιά φορά λίγα λεπτά.. Πχ έχεις τον καιρό να συγχρονίζει ανά 2 ώρες και έχεις να μπεις σε WiFi/3G 4 ώρες... Μόλις συνδεθείς δεν θα ανανεωθούν ακαριαία (5-10 δευτερόλεπτα) αλλά μετά από 3-10 λεπτά... Ευχαριστώ για την απάντηση :) Edited August 1, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Το 1520 υποστηρίζει usb pn the go??? Ξέρουμε τπτ για μελλοντικο αντικαταστάτη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Το 1520 υποστηρίζει usb pn the go??? Ξέρουμε τπτ για μελλοντικο αντικαταστάτη??? Κανένα WP αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει USB otg. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Το 1520 υποστηρίζει usb pn the go??? Ξέρουμε τπτ για μελλοντικο αντικαταστάτη??? το usb OTG είναι στα μελλοντικά σχέδια αλλά δεν ξέρουμε πότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Απο τοτε που εκανα την αναβαθμηση σε Cyan , το φως απο τα capacitive πληκτρα δεν αναβει.... Τα πληκτρα λειτουργουν κανονικα. Any ideas παιδες? Thanks.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Απο τοτε που εκανα την αναβαθμηση σε Cyan , το φως απο τα capacitive πληκτρα δεν αναβει.... Τα πληκτρα λειτουργουν κανονικα. Any ideas παιδες? Thanks.... :) μήπως έχεις ενεργοποιημένο το battery saver ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts