athanasiosthess Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πιο ειναι το φυσιολογικο discharge rate οταν δεν χρησιμοποιειτε το κινητο?Το insider μου λεει 0.04%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Κανενας με 1520 που να αναβαθμισε με update 2 ;εντυπωσεις; Δεν έχω δει μέχρι τώρα σε κανένα update της Microsoft τόσες πολλές αλλαγές. Ριζικές αλλαγές παντού,( οπτικά το τηλέφωνο μεταμορφώνεται) και είναι ποιο smooth σε όλα τα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Η διαφορά ειναι μεγάλη υπερ του 1520. Εχουν μεν το ιδιο soc και μνήμη και καμερα. Αλλα η απροβληματιστη οθόνη, η glance screen, η αυτονομία και η επεκτάσιμη μνήμη δεν ειναι αστεια πράγματα. Αν δεν σε πειραζει το τεράστιο μεγεθος του 1520, πηγαινε εκει χωρις σκέψη. Ειναι πολυ καλυτερο του 930. Ναι αλλα το touch του εχει βγαλει παρα πολλα προβληματα , οπως ο λεγομενο phantom touch .. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Kαλησπερες. Αυριο το περιμενω το θηριο και ειναι η πρωτη μου επαφη με wp μετα απο το HTC HD2 το 2009. Να περιμενετε spam n0obάδικων ερωτησεων αν και με εναν καφε και διαβασμα στο thread εχω ψιλοπροσανατολιστει. Mοναδικη wtf moment αυτο με την καμερα και το θεμα οτι αποθηκευει δυο φωτογραφιες αλλα εσυ βλεπεις την μια κτλ κτλ αλλα θα τα συνηθισουμε (λογικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για το εν λόγω κινητό αλλά από ότι βλέπω έχει αποσυρθεί, δεν το έχουν τα καταστήματα. Γίνεται να το κάνω παραγγελία από κάπου, να φέρουν 1 κομμάτι για μένα; Ευχαριστώ Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για το εν λόγω κινητό αλλά από ότι βλέπω έχει αποσυρθεί, δεν το έχουν τα καταστήματα. Γίνεται να το κάνω παραγγελία από κάπου, να φέρουν 1 κομμάτι για μένα; Ευχαριστώ Φίλε επειδή και γω το κοιτούσα το 1520, αν πας από γνωστά μαγαζιά θα φας ήττα λόγω τιμής. Εγώ θα έλεγα από αγγελίες η κανένα ebay.. Κοίτα εδώ τρολιά το γερμανικό amazon.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Τζάμπα πράμα! Θα πάρω δύο άμα είναι έτσι, να τα κάνω video wall...:lol::lol::lol: Οκ, thanks πάντως... Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Τζάμπα πράμα! Θα πάρω δύο άμα είναι έτσι, να τα κάνω video wall...:lol::lol::lol: Οκ, thanks πάντως... Δες απο Ελληνικα sites με αγγελιες αν εισαι τυχερος καπου καπου βαζουνε απο κανενα αλλα δυσκολα δεν τα πουλαει ο κοσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Είδα σε ένα διαφημιστικό από μεγάλη αλυσίδα το 1520 στα 299€... Φυσικά από κάτω έγραφε προσωρινά εξαντλημένο... Το πρόλαβε κανεις σε αυτή την τιμή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εγω ειχα παρει το τελευταιο που ηταν στο scroutz στα 350 ευρω απο seven stores τελευταιο κομματι υπηρχε ακομα ενα στα 600 αλλα τωρα βλεπω ουτε αυτο υπαρχει.Γενικα υπαρχει ελλειψη ακομα και στα ξενα φορουμ γκρινιαζουν γιαυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 http://www.amazon.com/Nokia-Lumia-Rm-937-Factory-Unlocked/dp/B00HTWVQ9G/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1432879535&sr=1-1&keywords=lumia+1520 πιστευω αξιζει τα λεφτα του ακομα, τρομερη οθονη, τρομερη καμερα, απιστευτη μπαταρια. οταν μιλαω για μπαταρια εννοω παντα με ανοιχτα τα δεδομενα του παροχου...1 ημερα και κατι ωρες με πολυ βαρια χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Φοβερό κινητό αλλά πια η τιμή ακριβή και θα βγει σε κάνα 3 μηνο το καινούργιο βέβαια θα έχει και κανα 800αρι Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπερα.Σημερα ειμουν ολη μερα Θεσσαλονικη αλλα το κινητο δεν συνδεθηκε ουτε μια φορα σε 4G μηπως εχει καμια ρυθμιση που δεν ξερω?Με Cosmote ειμαι τωρα.Οταν ειχα την καρτα της Wind ειχα κανονικα σημα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπερα.Σημερα ειμουν ολη μερα Θεσσαλονικη αλλα το κινητο δεν συνδεθηκε ουτε μια φορα σε 4G μηπως εχει καμια ρυθμιση που δεν ξερω?Με Cosmote ειμαι τωρα.Οταν ειχα την καρτα της Wind ειχα κανονικα σημα, Η SIM και το πρόγραμμα της Cosmote είναι 4G; Στις ρυθμίσεις δεδομένων είσαι κομπλέ; Υποθετω ότι η rom σου υποστηρίζει το 4G στην Cosmote όπως και στην Wind. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ειναι το rm-937? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ειναι το rm-937? Είναι η κωδική ονομασία που δίνει η Nokia σε κάθε συσκευή της. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Είναι η κωδική ονομασία που δίνει η Nokia σε κάθε συσκευή της. Το ξέρω απλά ρωτάω τον φίλο αν έχει το rm 937 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Με την Wind πιανει σημα 4G αμεσως οποτε ναι.Εχω το πακετο με τα 500MB και εστειλα το μυνημα για ενεργοποιηση εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα.Θελει 4G sim και στην cosmote?Τωρα την πηρα να υποθεσω οτι ειναι.Το κινητο ειναι ιταλικο CV. Edited June 3, 2015 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Με την Wind πιανει σημα 4G αμεσως οποτε ναι.Εχω το πακετο με τα 500MB και εστειλα το μυνημα για ενεργοποιηση εκανα και επανεκκινηση αλλα τιποτα.Θελει 4G sim και στην cosmote?Τωρα την πηρα να υποθεσω οτι ειναι.Το κινητο ειναι ιταλικο CV. Η κάρτες εδώ και πολλά χρόνια υποστιριζουν 4g πάρε στην εξυπηρετηση πελατών και ρωτα να στο ενεργοποιήσουν έτσι έκανα εγώ με επαγκελματικο πρόγραμμα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Τελικα πηρα τηλεφωνο ηταν μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα το ελεγξε δυο φορες και λεει οτι ολα ειναι ενεργοποιημενα αλλα δεν θα μπορω να πιανω κανονικα 4G μεσα σε δρομους θα πρεπει να πηγαινω σε πλατειες γιατι δεν καλυπτει το δικτυο.Τελος παντων θα το δοκιμασω και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Τελικα πηρα τηλεφωνο ηταν μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα το ελεγξε δυο φορες και λεει οτι ολα ειναι ενεργοποιημενα αλλα δεν θα μπορω να πιανω κανονικα 4G μεσα σε δρομους θα πρεπει να πηγαινω σε πλατειες γιατι δεν καλυπτει το δικτυο.Τελος παντων θα το δοκιμασω και αυτο. Στις ρυθμίσεις του κινητού το έχεις βάλει; εγώ αθηνα πιάνω σε πολλά μέρη.. Βέβαια μπορεί να αλαζει κάθε 5 λεπτά αλλά πιάνω σχεδόν παντού.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Συνδεθηκε σημερα στην Αριστοτελους.Στις ρυθμισεις παντα ειναι στο 4G απο default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 καληπέρα παιδιά, Είχα το 930 αλλά μετά από ένα ατύχημα του κινητού διαλύθηκε ολοσχερώς!:(:(:(:( Έψαξα αρκετά για κινητό αλλά επειδή δεν ήθελα να φύγω από τα wp και ειδικά τα lumia μιας και έχω ερωτευθεί και το κινητά της ΝΟΚΙΑ και την πλατφόρμα των windows κατέληξα στο 1520!Γνωρίζω ότι είναι λίγο πιο παλιό κινητό από το 930 αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι ολοιδια!Γνωρίζω ότι είναι κινητάρα αλλά θα ήθελα και μια γνώμη από εσάς που το έχετε και το χρησιμοποιήτε πολύ καιρό... Ελπίζω να μην μετανοιώσω την επιλογή μου μιας και το κινητό δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου αλλά θα το παραλάβω αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 καληπέρα παιδιά, Είχα το 930 αλλά μετά από ένα ατύχημα του κινητού διαλύθηκε ολοσχερώς!:(:(:(:( Έψαξα αρκετά για κινητό αλλά επειδή δεν ήθελα να φύγω από τα wp και ειδικά τα lumia μιας και έχω ερωτευθεί και το κινητά της ΝΟΚΙΑ και την πλατφόρμα των windows κατέληξα στο 1520!Γνωρίζω ότι είναι λίγο πιο παλιό κινητό από το 930 αλλά τα χαρακτηριστικά τους είναι ολοιδια!Γνωρίζω ότι είναι κινητάρα αλλά θα ήθελα και μια γνώμη από εσάς που το έχετε και το χρησιμοποιήτε πολύ καιρό... Ελπίζω να μην μετανοιώσω την επιλογή μου μιας και το κινητό δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου αλλά θα το παραλάβω αύριο Πιστεύω ότι προς το παρόν το 1520 είναι το καλύτερο wp που υπάρχει αν μπορείς να συμβιβαστείς με το μέγεθός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Πιστεύω ότι προς το παρόν το 1520 είναι το καλύτερο wp που υπάρχει αν μπορείς να συμβιβαστείς με το μέγεθός του. Αφού συνήθισα τις 5 ίντσες πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ στις 6 ίντσες!Επίσης ένα πράγμα που με γοήτευσε είναι η πολύ μεγάλη μπαταρία του... Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου Άρα προχωράω....:):):) Επισης ποια microsd μου προτείνεται να αγοράσω; Edited June 18, 2015 by hatzisnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts