Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνωμη για την ασχετοσύνη αλλά ποια επιλογή βάζεις ?

Πας στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας κι επιλέγεις JPEG(5MP + 16MP)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα απο 4 μηνες ξανααπεκτησα το αγαπημενο μου 1520. Με λιγα λογια ηρθε και θα μεινει. Τα εχει και τα κανει ολα. με την ελευση των w10 θα απογειωθει. Ειναι φοβερο.

Παιδια οσοι με denim εχετε παρατηρισει αυξημενη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την cyan;μηπως ειναι η ιδεα μου;

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη αν το τελευταίο update βελτίωσε ή μείωσε την διάρκεια της μπαταρίας. Γενικά στα Lumia που παρακολουθώ υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν βελτίωση στην μπαταρία και υπάρχουν και άλλοι χρήστες που αναφέρουν μείωση της διάρκειάς της.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και εμένα ήταν αρχικά μετά είδα στην εφαρμογή της κάμερας ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να ανεβάζει τις φωτογραφίες που βγάζω στο cloud το έκλεισα και είναι καλύτερα. Κλείστε και καμια εφαρμογή που τρέχει από πίσω.

Και εμένα ήταν αρχικά μετά είδα στην εφαρμογή της κάμερας ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να ανεβάζει τις φωτογραφίες που βγάζω στο cloud το έκλεισα και είναι καλύτερα. Κλείστε και καμια εφαρμογή που τρέχει από πίσω.

Ok φιλε. Σε ευχαριστω. Θα το δοκιμασω. Μαλλον αυτο ηταν.βλεπω οτι η αυτονομια συμφωνα με το battery εχει ανεβει κατα 3 ωρες. Με την ιδια χρηση.

Edited by vaggefvaggef

Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα...

Ευχαριστημένος (?? Θα δείξει) νέος χρήστης Nokia Lumia 1520, προερχόμενος κυρίως από iOS και ελάχιστα από Android, ψάχνω την λιτότητα, την λειτουργικότητα και το φιλικό περιβάλλον του iOS, και στα Winows Phone. Ελπίζω να τα βρω γιατί οι τιμές των iPhone έχουν πιάσει τέρμα ουρανό!

Από πρώτη ματιά νοιώθω να μου ταιριάζει.

Edited by geokaza

Καλός ήρθες, είναι πολύ καλό κινητό. Το μεγάλο ατου είναι η εξαιρετική μπαταρία που δεν υπάρχει σε άλλο κινητό. Με το τελευταίο update και η κάμερα έχει γίνει απίθανη, πριν δεν ήταν τόσο καλή. Γενικά είναι πλήρες κινητό πιστεύω.

[ATTACH]58699[/ATTACH]

Καλός ήρθες, είναι πολύ καλό κινητό. Το μεγάλο ατου είναι η εξαιρετική μπαταρία που δεν υπάρχει σε άλλο κινητό. Με το τελευταίο update και η κάμερα έχει γίνει απίθανη, πριν δεν ήταν τόσο καλή. Γενικά είναι πλήρες κινητό πιστεύω.

we all rock you :)

Να και η δικη μου, με data πάντα ενεργά και WiFi. Κάποιες ώρες δουλεύουν τα δεδομένα κάποιες το WiFi.

http://1drv.ms/1G1zyLG

http://1drv.ms/1bE8uXI

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Οταν ενεργοποιω τα δεδομενα στο τηλεφωνο αλλες φορες μου βγαζει G ,H ,H+, E και φυσικα 4G. Τα αρχικα αυτα τι συμμαινουν βρε παιδια;παλια αντι για 4G μου εδειχνε L.με βονταφον παντα

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Οταν ενεργοποιω τα δεδομενα στο τηλεφωνο αλλες φορες μου βγαζει G ,H ,H+, E και φυσικα 4G. Τα αρχικα αυτα τι συμμαινουν βρε παιδια;παλια αντι για 4G μου εδειχνε L.με βονταφον παντα

To κάθε σύμβολο που εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής υποδηλώνει την ταχύτητα του δικτύου σου.

Ρίξε μια ματία στο παρακάτω link για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.techgyd.com/comparison-among-gsm-gprs-edge-3g-hsdpa-hsdpa-lte-4g-lte-mobile-networks/11382/

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κάποιες χώρες το έχουν σαν L κάποιες σαν 4G, τώρα στην περίπτωση του φίλου πιο πάνω ή άλλαξε η βονταφον την απεικόνιση ή έβαλες κάποια τον άλλης χώρας. Το δικό μου πχ είναι ουγγρικό και το δείχνει L. Μόλις βγήκε όμως η denim στην Φινλανδία και την πέρασα άλλαξε σε 4g, μετά που βγήκε και σην Ουγγαρία και πέρασα την ουγγρική έβγαζε πάλι το L

Κάποιες χώρες το έχουν σαν L κάποιες σαν 4G, τώρα στην περίπτωση του φίλου πιο πάνω ή άλλαξε η βονταφον την απεικόνιση ή έβαλες κάποια τον άλλης χώρας. Το δικό μου πχ είναι ουγγρικό και το δείχνει L. Μόλις βγήκε όμως η denim στην Φινλανδία και την πέρασα άλλαξε σε 4g, μετά που βγήκε και σην Ουγγαρία και πέρασα την ουγγρική έβγαζε πάλι το L

Το δικο μου εχει ιταλικη rom. Μου βγαζει 4G. Ενα με ουγγρικη rom μου εβγαζε L. Οπως τα λες.

Καλησπερα!!το word δεν υπαρχει πια σαν ανεξαρτητη εφαρμογη;ψαχνω αλλα δεν το βρησκω................

Στο Word έχεις πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Office.

Να με και εγω στην παρεα σας με το ολοκαινουργιο μου 1520 Black.Ηταν το τελευταιο 1520 που υπηρχε στο scroutz στα 350 ευρω unbranded Ιταλικο.Χθες μου εφαγε ολο το απογευμα να κανει αναβαθμισεις.Οταν τις περασε ολες του εκανα reset και αρχισα να περναω τις εφαρμογες μου.Θα παρει λιγο καιρο να το συνηθισω αλλα η συσκευη ειναι υπεροχη,καταπληκτικη οθονη και γρηγορο οσο δεν παει η Νοκια ειναι μια εταιρια που λιγο πολυ ολοι μας μεγαλωσαμε μαζι της.Το microsoft market βλεπω ανεβαινει σιγα σιγα ευτυχως βρηκα οτι εφαρμογη χρειαζομουν.Το μονο που δεν καταφερα να κανω ηταν να βαλω τα δικα μου ringtones διαβασα εναν οδηγο που απλα λεει να τα αντιγραψω στον "ringtones" φακελο του τηλεφωνου το εκανα αλλα και παλι δεν τα εμφανιζει.Η μπαταρια τερας!!!!Του εχω πιει το αιμα σημερα και ειναι στο 57%.

Να με και εγω στην παρεα σας με το ολοκαινουργιο μου 1520 Black.Ηταν το τελευταιο 1520 που υπηρχε στο scroutz στα 350 ευρω unbranded Ιταλικο.Χθες μου εφαγε ολο το απογευμα να κανει αναβαθμισεις.Οταν τις περασε ολες του εκανα reset και αρχισα να περναω τις εφαρμογες μου.Θα παρει λιγο καιρο να το συνηθισω αλλα η συσκευη ειναι υπεροχη,καταπληκτικη οθονη και γρηγορο οσο δεν παει η Νοκια ειναι μια εταιρια που λιγο πολυ ολοι μας μεγαλωσαμε μαζι της.Το microsoft market βλεπω ανεβαινει σιγα σιγα ευτυχως βρηκα οτι εφαρμογη χρειαζομουν.Το μονο που δεν καταφερα να κανω ηταν να βαλω τα δικα μου ringtones διαβασα εναν οδηγο που απλα λεει να τα αντιγραψω στον "ringtones" φακελο του τηλεφωνου το εκανα αλλα και παλι δεν τα εμφανιζει.Η μπαταρια τερας!!!!Του εχω πιει το αιμα σημερα και ειναι στο 57%.

Καλορίζικο!

Κατέβασε την εφαρμογή Ringtone Maker και μέσω αυτής μπορείς να κάνεις ringtone οποιοδήποτε τραγούδι έχεις αποθηκευμένο στη συσκευή σου.

Νασε καλα ευχαριστω

Τα εχω ηδη ετοιμα απο το S5 δεν μπορω να τα περασω με καποιο τροπο?

Πέρασε κανένας το update2.. Μέσο insider ?

Δυο μέρες προσπαθώ , από την ημέρα που βγήκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα .

Πέρασε κανένας το update2.. Μέσο insider ?

Δυο μέρες προσπαθώ , από την ημέρα που βγήκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα .

Αμέ. Ρίξε μια ματιά εδώ [Επίσημο] Windows Phone 8 Series

Το βρηκα τελικα ηταν ευκολο.Απλα κανεις τα ringtones στον υπολογιστη η οπιοδηποτε τραγουδι θελεις αρκει να αλλαξεις μεσα σπο τις ιδιοτητες το ειδος μουσικης του αρχειου σε Ringtone.