yiannis_12 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Συγνωμη για την ασχετοσύνη αλλά ποια επιλογή βάζεις ? Πας στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας κι επιλέγεις JPEG(5MP + 16MP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μετα απο 4 μηνες ξανααπεκτησα το αγαπημενο μου 1520. Με λιγα λογια ηρθε και θα μεινει. Τα εχει και τα κανει ολα. με την ελευση των w10 θα απογειωθει. Ειναι φοβερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδια οσοι με denim εχετε παρατηρισει αυξημενη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την cyan;μηπως ειναι η ιδεα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδια οσοι με denim εχετε παρατηρισει αυξημενη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την cyan;μηπως ειναι η ιδεα μου; Δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη αν το τελευταίο update βελτίωσε ή μείωσε την διάρκεια της μπαταρίας. Γενικά στα Lumia που παρακολουθώ υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν βελτίωση στην μπαταρία και υπάρχουν και άλλοι χρήστες που αναφέρουν μείωση της διάρκειάς της. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Η αισθηση μου ειναι οτι η μπαταρια εγινε σαφως χειροτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Και εμένα ήταν αρχικά μετά είδα στην εφαρμογή της κάμερας ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να ανεβάζει τις φωτογραφίες που βγάζω στο cloud το έκλεισα και είναι καλύτερα. Κλείστε και καμια εφαρμογή που τρέχει από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Και εμένα ήταν αρχικά μετά είδα στην εφαρμογή της κάμερας ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να ανεβάζει τις φωτογραφίες που βγάζω στο cloud το έκλεισα και είναι καλύτερα. Κλείστε και καμια εφαρμογή που τρέχει από πίσω. Ok φιλε. Σε ευχαριστω. Θα το δοκιμασω. Μαλλον αυτο ηταν.βλεπω οτι η αυτονομια συμφωνα με το battery εχει ανεβει κατα 3 ωρες. Με την ιδια χρηση. Edited March 24, 2015 by vaggefvaggef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα... Ευχαριστημένος (?? Θα δείξει) νέος χρήστης Nokia Lumia 1520, προερχόμενος κυρίως από iOS και ελάχιστα από Android, ψάχνω την λιτότητα, την λειτουργικότητα και το φιλικό περιβάλλον του iOS, και στα Winows Phone. Ελπίζω να τα βρω γιατί οι τιμές των iPhone έχουν πιάσει τέρμα ουρανό! Από πρώτη ματιά νοιώθω να μου ταιριάζει. Edited March 26, 2015 by geokaza Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλός ήρθες, είναι πολύ καλό κινητό. Το μεγάλο ατου είναι η εξαιρετική μπαταρία που δεν υπάρχει σε άλλο κινητό. Με το τελευταίο update και η κάμερα έχει γίνει απίθανη, πριν δεν ήταν τόσο καλή. Γενικά είναι πλήρες κινητό πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 [ATTACH]58699[/ATTACH]Καλός ήρθες, είναι πολύ καλό κινητό. Το μεγάλο ατου είναι η εξαιρετική μπαταρία που δεν υπάρχει σε άλλο κινητό. Με το τελευταίο update και η κάμερα έχει γίνει απίθανη, πριν δεν ήταν τόσο καλή. Γενικά είναι πλήρες κινητό πιστεύω. we all rock you :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Να και η δικη μου, με data πάντα ενεργά και WiFi. Κάποιες ώρες δουλεύουν τα δεδομένα κάποιες το WiFi. http://1drv.ms/1G1zyLG http://1drv.ms/1bE8uXI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Οταν ενεργοποιω τα δεδομενα στο τηλεφωνο αλλες φορες μου βγαζει G ,H ,H+, E και φυσικα 4G. Τα αρχικα αυτα τι συμμαινουν βρε παιδια;παλια αντι για 4G μου εδειχνε L.με βονταφον παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Οταν ενεργοποιω τα δεδομενα στο τηλεφωνο αλλες φορες μου βγαζει G ,H ,H+, E και φυσικα 4G. Τα αρχικα αυτα τι συμμαινουν βρε παιδια;παλια αντι για 4G μου εδειχνε L.με βονταφον παντα To κάθε σύμβολο που εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής υποδηλώνει την ταχύτητα του δικτύου σου. Ρίξε μια ματία στο παρακάτω link για περισσότερες πληροφορίες: http://www.techgyd.com/comparison-among-gsm-gprs-edge-3g-hsdpa-hsdpa-lte-4g-lte-mobile-networks/11382/ Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Κάποιες χώρες το έχουν σαν L κάποιες σαν 4G, τώρα στην περίπτωση του φίλου πιο πάνω ή άλλαξε η βονταφον την απεικόνιση ή έβαλες κάποια τον άλλης χώρας. Το δικό μου πχ είναι ουγγρικό και το δείχνει L. Μόλις βγήκε όμως η denim στην Φινλανδία και την πέρασα άλλαξε σε 4g, μετά που βγήκε και σην Ουγγαρία και πέρασα την ουγγρική έβγαζε πάλι το L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κάποιες χώρες το έχουν σαν L κάποιες σαν 4G, τώρα στην περίπτωση του φίλου πιο πάνω ή άλλαξε η βονταφον την απεικόνιση ή έβαλες κάποια τον άλλης χώρας. Το δικό μου πχ είναι ουγγρικό και το δείχνει L. Μόλις βγήκε όμως η denim στην Φινλανδία και την πέρασα άλλαξε σε 4g, μετά που βγήκε και σην Ουγγαρία και πέρασα την ουγγρική έβγαζε πάλι το L Το δικο μου εχει ιταλικη rom. Μου βγαζει 4G. Ενα με ουγγρικη rom μου εβγαζε L. Οπως τα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπερα!!το word δεν υπαρχει πια σαν ανεξαρτητη εφαρμογη;ψαχνω αλλα δεν το βρησκω................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπερα!!το word δεν υπαρχει πια σαν ανεξαρτητη εφαρμογη;ψαχνω αλλα δεν το βρησκω................ Στο Word έχεις πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Χρονια πολλα!!!!!να περιμενουμε και εμεις update 2 για την denim;δεν μου βγαζει τιποτα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Να με και εγω στην παρεα σας με το ολοκαινουργιο μου 1520 Black.Ηταν το τελευταιο 1520 που υπηρχε στο scroutz στα 350 ευρω unbranded Ιταλικο.Χθες μου εφαγε ολο το απογευμα να κανει αναβαθμισεις.Οταν τις περασε ολες του εκανα reset και αρχισα να περναω τις εφαρμογες μου.Θα παρει λιγο καιρο να το συνηθισω αλλα η συσκευη ειναι υπεροχη,καταπληκτικη οθονη και γρηγορο οσο δεν παει η Νοκια ειναι μια εταιρια που λιγο πολυ ολοι μας μεγαλωσαμε μαζι της.Το microsoft market βλεπω ανεβαινει σιγα σιγα ευτυχως βρηκα οτι εφαρμογη χρειαζομουν.Το μονο που δεν καταφερα να κανω ηταν να βαλω τα δικα μου ringtones διαβασα εναν οδηγο που απλα λεει να τα αντιγραψω στον "ringtones" φακελο του τηλεφωνου το εκανα αλλα και παλι δεν τα εμφανιζει.Η μπαταρια τερας!!!!Του εχω πιει το αιμα σημερα και ειναι στο 57%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Να με και εγω στην παρεα σας με το ολοκαινουργιο μου 1520 Black.Ηταν το τελευταιο 1520 που υπηρχε στο scroutz στα 350 ευρω unbranded Ιταλικο.Χθες μου εφαγε ολο το απογευμα να κανει αναβαθμισεις.Οταν τις περασε ολες του εκανα reset και αρχισα να περναω τις εφαρμογες μου.Θα παρει λιγο καιρο να το συνηθισω αλλα η συσκευη ειναι υπεροχη,καταπληκτικη οθονη και γρηγορο οσο δεν παει η Νοκια ειναι μια εταιρια που λιγο πολυ ολοι μας μεγαλωσαμε μαζι της.Το microsoft market βλεπω ανεβαινει σιγα σιγα ευτυχως βρηκα οτι εφαρμογη χρειαζομουν.Το μονο που δεν καταφερα να κανω ηταν να βαλω τα δικα μου ringtones διαβασα εναν οδηγο που απλα λεει να τα αντιγραψω στον "ringtones" φακελο του τηλεφωνου το εκανα αλλα και παλι δεν τα εμφανιζει.Η μπαταρια τερας!!!!Του εχω πιει το αιμα σημερα και ειναι στο 57%. Καλορίζικο! Κατέβασε την εφαρμογή Ringtone Maker και μέσω αυτής μπορείς να κάνεις ringtone οποιοδήποτε τραγούδι έχεις αποθηκευμένο στη συσκευή σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Νασε καλα ευχαριστω Τα εχω ηδη ετοιμα απο το S5 δεν μπορω να τα περασω με καποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Πέρασε κανένας το update2.. Μέσο insider ? Δυο μέρες προσπαθώ , από την ημέρα που βγήκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Πέρασε κανένας το update2.. Μέσο insider ? Δυο μέρες προσπαθώ , από την ημέρα που βγήκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα . Αμέ. Ρίξε μια ματιά εδώ [Επίσημο] Windows Phone 8 Series Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Το βρηκα τελικα ηταν ευκολο.Απλα κανεις τα ringtones στον υπολογιστη η οπιοδηποτε τραγουδι θελεις αρκει να αλλαξεις μεσα σπο τις ιδιοτητες το ειδος μουσικης του αρχειου σε Ringtone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Κανενας με 1520 που να αναβαθμισε με update 2 ;εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts