Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά...αν πας στη λιστα με τις κλησεις και πατήσεις παρατεταμενα μια απο αυτές θα σου εμφανιστεί ενα παραθυρο που θα λέει λεπτομέριες,διαγραφή,κλπ αν πατήσεις στο λεπτομέριες σου δείχνει διάρκεια κλήσης...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά.

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα το 1520 είναι ένα από τα κινητά που με ενδιέφερε καθώς συνδυάζει σχεδόν όσα ψάχνω αλλά η σύντομη δοκιμή του με άφησε με μάλλον αναμεικτες εντυπώσεις.

Παρόλα αυτά και ενώ στην πορεία προτίμησα το Sony Z Ultra το 1520 εξακολουθεί να με ενδιαφέρει καθώς είναι το μοναδικό 6αρι phablet με τόσο καλή φωτογραφική. Χαζεύοντας όμως στα διάφορα φόρουμ έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/Lumia-1520-Screen-Sensitivity/td-p/2278919 και από ότι φαίνεται το πρόβλημα παρότι εμφανίζεται συχνά και έχει αναγνωριστεί από την MS και τη Nokia δεν έχει και ούτε φαίνεται πως πρόκειται να επιλυθει.

Εσείς αντιμετωπιζετε κάτι αντίστοιχο;

Καλημέρα παιδιά.

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα το 1520 είναι ένα από τα κινητά που με ενδιέφερε καθώς συνδυάζει σχεδόν όσα ψάχνω αλλά η σύντομη δοκιμή του με άφησε με μάλλον αναμεικτες εντυπώσεις.

Παρόλα αυτά και ενώ στην πορεία προτίμησα το Sony Z Ultra το 1520 εξακολουθεί να με ενδιαφέρει καθώς είναι το μοναδικό 6αρι phablet με τόσο καλή φωτογραφική. Χαζεύοντας όμως στα διάφορα φόρουμ έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/Lumia-1520-Screen-Sensitivity/td-p/2278919 και από ότι φαίνεται το πρόβλημα παρότι εμφανίζεται συχνά και έχει αναγνωριστεί από την MS και τη Nokia δεν έχει και ούτε φαίνεται πως πρόκειται να επιλυθει.

Εσείς αντιμετωπιζετε κάτι αντίστοιχο;

Εγώ προσωπικά όχι έχω ρυθμισει την ευαισθησία στο μέτριο και όλα πάνε καλά,αλλά με ανησυχούν πχ είχα διαβάσει για το τέρας μπαταρίας που κρύβει το 1520,γνώμη μου μετά από συμβίωση 5 ημερών είναι χειρότερο από το G3 που είχα,κοίταξα στις ρυθμίσεις συγχρονισμού έβγαλα αυτές που δεν τις θέλω αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα,δεν βλέπω να φτάνει τις 4 ώρες ανοιχτής οθόνης με κανένα τροπο

Παναγιωτης

Σοβαρά; Κακό αυτό.

Από όσα διάβασα θα περίμενα να βγάζει χαλαρά 10 ώρες! Εμένα το Ultra βγάζει περίπου 6 ώρες screen time σταθερα σε κάθε φόρτιση.

http://i1375.photobucket.com/albums/ag463/gpgalanis/Screenshot_2014-12-01-02-13-54_zpskvamscyj.png

Edited by niotheros
αφαίρεση εικόνας μεγάλου μεγέθους

Εγώ προσωπικά όχι έχω ρυθμισει την ευαισθησία στο μέτριο και όλα πάνε καλά,αλλά με ανησυχούν πχ είχα διαβάσει για το τέρας μπαταρίας που κρύβει το 1520,γνώμη μου μετά από συμβίωση 5 ημερών είναι χειρότερο από το G3 που είχα,κοίταξα στις ρυθμίσεις συγχρονισμού έβγαλα αυτές που δεν τις θέλω αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα,δεν βλέπω να φτάνει τις 4 ώρες ανοιχτής οθόνης με κανένα τροπο

Τσέκαρε αν έχεις ανοικτό το NFC ή αν υπάρχει κάποιο θέμα με τους συγχρονισμους των mails

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τσέκαρε αν έχεις ανοικτό το NFC ή αν υπάρχει κάποιο θέμα με τους συγχρονισμους των mails

NFC κλειστό από την πρώτη ώρα,συγχρονισμος των mails τον τσέκαρα,τι να πω δεν ξερω

Παναγιωτης

NFC κλειστό από την πρώτη ώρα,συγχρονισμος των mails τον τσέκαρα,τι να πω δεν ξερω

Άμα δεν χρησιμοποιείς 4g γυρνα το σε 3g

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Επειδή δεν έχω data καθόλου επειδή είναι εταιρικό το εχω γυρισει σε 2g από την πρώτη μερα
Παναγιωτης

Σέρβις τότε. Το συγκεκριμένο κινητό είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε θέμα αυτονομίας. Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα τότε μαλλον θέλει σέρβις.

Σέρβις τότε. Το συγκεκριμένο κινητό είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε θέμα αυτονομίας. Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα τότε μαλλον θέλει σέρβις.

Τι service?20 ημερών τλφ είναι,εσείς που μιλάτε για τεράστια αυτονομία ξέρετε εάν υπάρχει εφαρμογή που να μας δείχνει ώρες ανοιχτής οθόνης;

Παναγιωτης

και εγω θελω μια τετοια εφαρμογη εαν ξερει καποιος να μας πει.

Η μπαταρια με νορμαλ χρηση λιγο απο ολα.

https://onedrive.live.com/redir?resid=87B3C87667E2595D!896&authkey=!AAbcQLGEzwj2sds&v=3&ithint=photo%2cpng

https://onedrive.live.com/redir?resid=87B3C87667E2595D!897&authkey=!ACcLKuKqcZ6kDFA&v=3&ithint=photo%2cpng

Edited by kampamarou

Σοβαρά; Κακό αυτό.

Από όσα διάβασα θα περίμενα να βγάζει χαλαρά 10 ώρες! Εμένα το Ultra βγάζει περίπου 6 ώρες screen time σταθερα σε κάθε φόρτιση.

http://i1375.photobucket.com/albums/ag463/gpgalanis/Screenshot_2014-12-01-02-13-54_zpskvamscyj.png

Φίλε μου μη το ψάχνεις. Μείνε με το Ultra. Αφού τα WP δεν σου αρέσουν. Τι το παιδεύεις...?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Φίλε μου μη το ψάχνεις. Μείνε με το Ultra. Αφού τα WP δεν σου αρέσουν. Τι το παιδεύεις...?

Το παιδευω γιατί είναι ειναι το μόνο 6αρι με καλή κάμερα και νορμάλ τιμή. Και ναι τα WP δεν μου αρέσουν αλλά επειδή το θέλω κυρίως για εργαλείο δουλειάς μπορω να καταπιω κάποια πράγματα.

Παρεμπιπτόντως το ειδα πάλι σήμερα και παρότι ήταν σε μαυρο δεν με χαλασε τόσο πολύ. Απλά η οθόνη που κανει κουρμπα στις άκρες της μου φάνηκε να έχει αντανακλάσεις. Προς το παρόν παρακολουθώ την τιμή του περιμένοντας και την λίστα με τα εταιρικα για να επιλέξω.

Παιδια εδωσα το 1520 πριν 2 μηνες και τωρα το εχω μετανιωσει τρελλα!!!!τελικα τα ειχε και τα εκανε ολα. Τελεια και παυλα!!!!!!!!οσοι το εχετε κρατηστε το!!!!!

Σκεφτομαι να το ξανααγορασω εστω και σαν δευτερο.τωρα που το λογοτυπο της νοκια επαψε τι γινεται με το σερβις παιδια;εαν προκυψει κατι τι κανουμε;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Παιδια εδωσα το 1520 πριν 2 μηνες και τωρα το εχω μετανιωσει τρελλα!!!!τελικα τα ειχε και τα εκανε ολα. Τελεια και παυλα!!!!!!!!οσοι το εχετε κρατηστε το!!!!!

Σκεφτομαι να το ξανααγορασω εστω και σαν δευτερο.τωρα που το λογοτυπο της νοκια επαψε τι γινεται με το σερβις παιδια;εαν προκυψει κατι τι κανουμε;

Εγώ το έβαλα αγγελία,δυστυχώς δεν την παλεύω με το λειτουργικό χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης με κανένα και πάντα φιλικα

Παναγιωτης

Το έβαλα και εγώ αγγελία λόγω λειτουργικού και πάλι όλοι μου ζητάνε καλύτερη τιμή.είπαμε θέλω να το δώσω, όχι και να το χαρίσω όμως!

Δηλαδή τι τιμή το έχετε βάλει και ζητάνε καλύτερη;;;;

Το δικό μου ενός μήνα με θήκη αγορασμένο από ελληνικό μαγαζί το ζήταγα γύρω στα 290 κανένας όμως δεν το παίρνει αναγκαστήκα να συμφωνήσω στα 270

Παναγιωτης

Το δικό μου ενός μήνα με θήκη αγορασμένο από ελληνικό μαγαζί το ζήταγα γύρω στα 290 κανένας όμως δεν το παίρνει αναγκαστήκα να συμφωνήσω στα 270

Εγω εψηνα εναν με δυο μηνων τηλεφωνο στα 350 και δεν μου το εδινε.........

Καλά φίλε 270 δεν το δίνω...προτιμώ να το κρατήσω να το βλέπω...

ναι ρε παιδια τι να το δωσεις τοσο φθηνα, δεν αξιζει. το κρατας και το εχεις για ταμπλετακι

Καλησπερα σε ολους πηρα ενα 1520 γερμανικο με περασμενη την cyan. Μου εβγαλε εαν update αλλα δεν μπορω να καταλαβω τελικα ποια εκδωση λογισμικου εχω. Φανταζομαι οχι την denim. Μπορω να βαλω στην μπαρα εργασιας το διακοπτη που αλλα ζει το 3g σε 4g?παντως υποφακελους στην οθονη εργασιας δημιουργω κανονικα.