Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν έχω μια βδομαδα συμβίωσης με το νοκια και ταυτόχρονα με το LG g2 μαζί. Η κάμερα του g2 είναι καλύτερη σε λεπτομέρειες απο το 1520. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον στην οθόνη του τηλεφώνου όταν κάνω ζουμ. Δευτερον, δεν ανοιγει εγγραφα office που είναι κλειδωμένα με κωδικό,και επίσης σε όλα τα .xlsm αρχεια δεν αφήνει την επεξεργασία και ας ανοίγει το εγγραφο! Αυτα προβλέπεται να διορθωθούν στο update η όχι;

Και μια ερώτηση. Τα touch buttons όποτε είναι αναμμένη η οθόνη είναι και αυτα μόνιμα αναμμένα,ανεξαρτήτως εξωτερικού φωτισμού. Δεν υπάρχει επιλογή να σβήνουν το πρωί τουλάχιστον;

Κατά τα αλλα τρελη μπαταρία και τρελο επίσης μέγεθος.

Η κάμερα του g2 είναι καλύτερη σε λεπτομέρειες απο το 1520. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον στην οθόνη του τηλεφώνου όταν κάνω ζουμ.

Ίσως να έχεις δίκιο, δεν ξέρω για αυτό που λες. Δεν αντιλέγω.

Γενικά όμως είναι τρελό fail να συγκρίνεις δυο εικόνες σε δυο οθόνες, και δη οθόνες κινητών,

πρέπει πάντα στην ίδια οθονη - και μάλιστα αυτή όσο το δυνατόν ρεαλιστική σε απόδοση - να κάνεις μια σύγκριση.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Παιδια καλησπερα......μια ερωτησουλα!!!!το ραδιο δουλευει κανονικα;;;;;εμενα στο 1520 κανει παυσεις 5 δευτερολεπτων και μετα ξαναξεκιναει......με τα ακουστικα της συσκευασιας φυσικα........

Καμια καλη θηκουλα εχετε να προτεινετε ? κατα προτιμηση OXI τυπου ''wallet''....

Και αμα γνωριζετε αν εχουν βγει bumpers, για το θηριακι μας.

Thanks....

Δεν άντεξα άλλο την αναμονή, πέρασα σε 8.1 preview.

Κλαίω.....

Σε 1-2 θα έχεις και την cyan. Οχι πως έγινε και τίποτα βέβαια.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κλαίω.....

Σε 1-2 θα έχεις και την cyan. Οχι πως έγινε και τίποτα βέβαια.....

Το 1-2 ημέρες πως προκύπτει?.. Είδες το επίσημο roadmap στο dedicated site που έχει η ΝΟΚΙΑ, διότι εγώ το είδα και δεν ανέφερε πουθενά ηεμρομηνίες..:worry:

Google Pixel 5

Άρχισε από χθες και ήδη τα 925 κ 625 μέσα σε μια μέρα την έχουν σχεδόν όλα στον κόσμο... Οπότε θέμα ημερών είναι λογικά πάντα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το 1-2 ημέρες πως προκύπτει?.. Είδες το επίσημο roadmap στο dedicated site που έχει η ΝΟΚΙΑ, διότι εγώ το είδα και δεν ανέφερε πουθενά ηεμρομηνίες..:worry:

Αφου δοθηκε χθες για 925, μεχρι την Παρασκευη θα την εχουν παρει 1020 και 1520.

Βρε παιδια ειμαι στην 8.1 wd.που ειναι η επιλογη για λειτουργεια εφαρμογων στο παρασκηνιο;;;δεν ειναι εκει που ηταν στην 8;;;;;;γνωριζει κανενας;;;;;;;;

Στην οικονομία μπαταρίας είναι... Πατάς πάνω στην εφαρμογή και επιλέγεις αν θες ή όχι να τρέχει στο παρασκήνιο..
Powerd by OnePlus 7 Pro

Στην οικονομία μπαταρίας είναι... Πατάς πάνω στην εφαρμογή και επιλέγεις αν θες ή όχι να τρέχει στο παρασκήνιο..

Σε ευχαριστω παρα πολυ.....αυτο ακριβως εψαχνα!!!!!

Ουτε φωνη, ουτε τιποτα για μας και για το 1020...... :cry::cry::cry:

Να γράψω "το έλεγα"?:lol:.. Δεν έχω εμπειρία από wp πέρα από το 1520 και το 8Χ, αλλά οι απόψεις των συμφορουμιτων:p που ανέφεραν πως θα ερχόταν σε 1-2 ημέρες μήπως τελικά ήταν ευσεβείς πόθοι?:lol:

Google Pixel 5

Να γράψω "το έλεγα"?:lol:.. Δεν έχω εμπειρία από wp πέρα από το 1520 και το 8Χ, αλλά οι απόψεις των συμφορουμιτων:p που ανέφεραν πως θα ερχόταν σε 1-2 ημέρες μήπως τελικά ήταν ευσεβείς πόθοι?:lol:

Εδώ ούτε όλα τα 625 δεν την έχουν πάρει ακόμα, θα την πάρει το 1020 και το 1520 τόσο νωρίς;

Και λέω το 625 γιατί αναβαθμίστηκε πρώτο;)

Καθόλου... Μία μέρα μετά την αναβάθμιση των 625 κ 925 (που παρεμπιπτόντως δόθηκε για τις συσκευές παγκοσμίως σε μία μέρα), θα παίρναμε την αναβάθμιση σε 1020 κ 1520... Απλά προέκυψε το θέμα με το bitlocker και σταμάτησε η διανομή λίγο πριν ολοκληρωθεί στα 925 κ 625... Ακόμα και σε branded συσκευές 625 κ 925 οι περισσότερες πρόλαβαν και πήραν τη Cyan... Από χθες το βράδυ κάποιοι ανέφεραν ότι ξεκίνησε πάλι η διανομή στα 925 κ 625 (χωρίς να είναι κάτι σίγουρο)...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καθόλου... Μία μέρα μετά την αναβάθμιση των 625 κ 925 (που παρεμπιπτόντως δόθηκε για τις συσκευές παγκοσμίως σε μία μέρα), θα παίρναμε την αναβάθμιση σε 1020 κ 1520... Απλά προέκυψε το θέμα με το bitlocker και σταμάτησε η διανομή λίγο πριν ολοκληρωθεί στα 925 κ 625... Ακόμα και σε branded συσκευές 625 κ 925 οι περισσότερες πρόλαβαν και πήραν τη Cyan... Από χθες το βράδυ κάποιοι ανέφεραν ότι ξεκίνησε πάλι η διανομή στα 925 κ 625 (χωρίς να είναι κάτι σίγουρο)...

BTW, μιας και ανέφερες το 925, μόλις ξεκίνησε το update στο 925 του πατέρα μου(unbraded). Στο 1520 μου ακόμα τπτ.. Εφόσον ισχύουν αυτά που λες τότε σούπερ, απλώς όπως έγραψα ΔΕΝ έχω εμπειρία με WP (καθότι android fanboy τρελό:lol:), όπου εκεί δεν ισχύουν αυτά..:lol:

Google Pixel 5

BTW, μιας και ανέφερες το 925, μόλις ξεκίνησε το update στο 925 του πατέρα μου(unbraded). Στο 1520 μου ακόμα τπτ.. Εφόσον ισχύουν αυτά που λες τότε σούπερ, απλώς όπως έγραψα ΔΕΝ έχω εμπειρία με WP (καθότι android fanboy τρελό:lol:), όπου εκεί δεν ισχύουν αυτά..:lol:

btw ούτε εγώ έχω τρομερή εμπειρία από WP :p

Αλλά αφού προέκυψε το πρόβλημα, τι να κάνουμε? Πορεία έξω από τα γραφεία της ΜΣ? :lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημερα σας αγορασα εχθες το 1520 και εχω ενα προβλημα δεν μου βγαζει οτι εχω update στο store και πρεπει εγω τωρα να ψαχνω μια μια εφαρμογη αν εχει update . Τι μπορω να κανω ?

ευχαριστω

:p

Καλημερα σας αγορασα εχθες το 1520 και εχω ενα προβλημα δεν μου βγαζει οτι εχω update στο store και πρεπει εγω τωρα να ψαχνω μια μια εφαρμογη αν εχει update . Τι μπορω να κανω ?

ευχαριστω

Τις πρώτες μέρες που στήνεις το κινητό αργεί να ψάξει για update.. Αργοτερα προσαρμόζεται ανάλογα με το ποσα app έχεις και ποσο συχνά έχεις update άρα ψαχνει πιο συχνά η πιο αραιά..

Αυτά στα wp8 στα wp8.1 έχει κουμπί που του λες ψάξε τώρα άμα δεν σε καλύπτει αυτο το παραπάνω..

Ως την άλλη παρασκευή πιστεύω θα το έχουμε το update..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εγώ πάντως με 8.1 dev preview έχω 2-3 προβλήματα. Μια φορά έκανε reboot σε άσχετο χρόνο. Χάνει σήμα και δεν το ξαναβρίσκει μιια φορα την εβδομάδα τουλάχιστον, με reboot φτιάχνει κανονικά. Και τέλος χάνει push notifications ειδικά στο WhatsApp. Βέβαια είναι beta ακόμα οποτε ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα , ειδικά αυτό με το σήμα.

Στο θέμα με το σήμα, μήπως έχεις κομμένη κάρτα σιμ?

Ακόμα και να μην είναι κομμένη βέβαια δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις μία φορά... Αν είναι κομμένη όμως αυτό ευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Στο θέμα με το σήμα, μήπως έχεις κομμένη κάρτα σιμ?

Ακόμα και να μην είναι κομμένη βέβαια δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις μία φορά... Αν είναι κομμένη όμως αυτό ευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα...

Μπα δεν είναι κομμένη. Βέβαια ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και στο Lumia 1020 πριν 6 μήνες χωρίς beta λογισμικό, και με διαφορετικη κάρτα!