Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το update της κάμερας που βγήκε πρόσφατα, είχε κάποια ουσιαστική αλλαγή. Παρατήρησε κανένας κάποια βελτίωση?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιά να πάρουμε πρώτοι το νέο firmware, υπάρχει κάποιο τρικ, να γλυτώσουμε την αναμονή.

Μακριά από εμάς

http://nokiaviews.com/lumia-1520-display-and-camera-can-*****-easily.html

Edited by xabos

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα , :)

Έχω σκοπό να το πάρω ( σκέφτομαι μεταχειρισμένο ) - Πείτε μου αν συμφέρει και σε τι τιμή να το ψάξω .

ή

Εάν υπάρχει κάποια καλή προσφορά ( από αξιόπιστο πάντα μαγαζί , ιντερνετικό ή φυσικό ) ... που να είναι δέλεαρ για καινούργιο .

Διαβάζω εδώ και κάνε 10ήμερο σχετικά άρθρα για το κινητό και έχω κάποιες ερωτήσεις ...

- θα πάρει σίγουρα την 8,1 σωστά

- πώς τα πάει η κάμερα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό ( μιλάμε πάντα για τα κορυφαία μοντέλα ) και ειδικά την νύχτα ?

- υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω "ειδικά" στην αγορά εάν αφορά μεταχειρισμένη συσκευή ?

- πόσο σταθερό είναι το wifi ?

- βγάζει ολόκληρη μέρα με επαγγελματική χρήση ( 2 ώρες τηλέφωνα - e-mail - συγχρονισμοί - άντε καμιά ώρα ίντερνετ )

- παίζει άνετα τα mkv ? ( για παράδειγμα ο player που έχω στο android παίζει τα πάντα ) θα μπορέσω να κάνω το ίδιο στα windows ?

- μπορώ να εγκαταστήσω chrome ( που έχω συγχρονίσει όλες μου τις επαφές - e-mail - κλπ. )

- ισχύει ότι και στο android δηλαδή . ( επιλογή να συγχρονίζει και να κατεβάζει αναβαθμίσεις μόνο όταν είμαι σε wifi )

- υπάρχει κάποιας μορφής office για τις βασικές λειτουργίες του WORD και Excel ?

- προτείνεται κάποιο bluetooth ( γιατί θα είναι αστείο να το βάζω στο αυτί ... lol )

- υπάρχει θήκη που με παράθυρο όπως στο note 3 ?

Αυτά προς το παρόν ελπίζω να μην σας έπρηξα ... :cool:

Αν κάποιος θέλει να συμπληρώσει κάποια οδηγία , ιδέα , πρόταση ... πλζ κάντε το άνετα ...

Έχω σκοπό να το πάρω ( σκέφτομαι μεταχειρισμένο ) - Πείτε μου αν συμφέρει και σε τι τιμή να το ψάξω .

ή

Εάν υπάρχει κάποια καλή προσφορά ( από αξιόπιστο πάντα μαγαζί , ιντερνετικό ή φυσικό ) ... που να είναι δέλεαρ για καινούργιο .

Διαβάζω εδώ και κάνε 10ήμερο σχετικά άρθρα για το κινητό και έχω κάποιες ερωτήσεις ...

- πώς τα πάει η κάμερα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό ( μιλάμε πάντα για τα κορυφαία μοντέλα ) και ειδικά την νύχτα ?

- υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω "ειδικά" στην αγορά εάν αφορά μεταχειρισμένη συσκευή ?

- βγάζει ολόκληρη μέρα με επαγγελματική χρήση ( 2 ώρες τηλέφωνα - e-mail - συγχρονισμοί - άντε καμιά ώρα ίντερνετ )

- παίζει άνετα τα mkv ? ( για παράδειγμα ο player που έχω στο android παίζει τα πάντα ) θα μπορέσω να κάνω το ίδιο στα windows ?

- μπορώ να εγκαταστήσω chrome ( που έχω συγχρονίσει όλες μου τις επαφές - e-mail - κλπ. )

- ισχύει ότι και στο android δηλαδή . ( επιλογή να συγχρονίζει και να κατεβάζει αναβαθμίσεις μόνο όταν είμαι σε wifi )

- υπάρχει κάποιας μορφής office για τις βασικές λειτουργίες του WORD και Excel ?

- προτείνεται κάποιο bluetooth ( γιατί θα είναι αστείο να το βάζω στο αυτί ... lol )

Αν κάποιος θέλει να συμπληρώσει κάποια οδηγία , ιδέα , πρόταση ... πλζ κάντε το άνετα ...

8.1 θα παρει ναι,καμερα μια χαρα ειναι τωρα να σου πω σε σχεση με τα αλλα κινητα δεν ξερω δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες. Το wifi μια χαρα εινια οπως ολα τα wifi, με την χρηση που λες οτι κανεις θα σου βγαλει παραπανω, εχει την καλυτερη μπαταρια σε smartpηone. MKV νομιζω θες player μεσα απο το market. Chrome δεν εχει αυτος ειναι browser τι σχεση εχει με τις επαφες? απλα θα βαλεις το gmail σου και θα συγχρονίσει . Office εχει το office απλα. αυτα απο εμενα.

ή

Καλησπέρα... Δεν έχω το κινητό αλλά θα σου πω κάποια πράγματα που ισχύουν

8.1 θα πάρει σίγουρα (αυτές τις μέρες μάλιστα)

Η καμερά του είναι πολύ καλή (μπορείς αν τσεκάρεις και στο ανάλογο τόπικ)

Chrome αν εννοείς τον browser όχι...

Υπάρχει το κανονικό Office της Microsoft προεγκατεστημένο με Word, Excel, PowerPoint...

Στο Σκρουτζ είναι γύρω στα 400 ευρω...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Απλά για συγχρονισμό αγαπημένων στον browser, ο internet explorer στα WP συγχρονίζει με τον internet explorer στο PC, και έτσι μπορεί ίσως να διευκολυνθεί η κατάσταση σε σχέση με τον chrome.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Ναι, σωστά... Μπορεί να τα κάνει export από τον Chrome στον IE στο PC και από εκεί θα συγχρονιστούν με το κινητό του...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Στο PC μπορώ να εγκαταστήσω όποιον internet explorer θέλω . εδώ και καιρό δουλεύω με Chrome .

Αν μπορώ να των εγκαταστήσω ( ελπίζω ) και στο 1520 , φαντάζομαι ότι θα συγχρονίσει ( πράγμα που κάνει και στα Android ) με τον λογαριασμό μου στο Gmail και θα μου φέρει τα πάντα στο τηλέφωνο . Επαφές - mail - note - calendar κλπ.

Στο galaxy έχω τον MXplayer ο οποίος παίζει κυριολεκτικά τα πάντα νεράκι ότι format και να του δώσεις το ίδιο ισχύει και στους υπότιτλους .

Υπάρχει ο ίδιος στα windows ?

Αν όχι , ποιός είναι ο αντίστοιχος player ?

- Java και flash παίζει ?

Sorry αλλά είναι η πρώτη μου προσπάθεια να επιστρέψω στα Windows μετά τα WM 3.1 και ένα Qteck που είχα ... :happy:

Αν βάλεις το gmail σου, θα τα συγχρονίσει όλα αυτά... Δεν έχει να κάνει με τον Chrome αλλά με το Gmail...

Για player τσέκαρε τον MoliPlayer και θα είσαι μια χαρά....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις .

Όποιος μπορέσει και θέλει ας με κατατοπίσει και με τις υπόλοιπες ερωτήσεις :)

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις .

Όποιος μπορέσει και θέλει ας με κατατοπίσει και με τις υπόλοιπες ερωτήσεις :)

η θήκη της νοκια δεν έχει παράθυρο, το μοντέλο πρέπει να είναι το rm 937, τώρα εσύ θα δεις να μην έχει κάποιο σημάδι και λοιπά, ναι έχει επιλογή για αναβάθμιση απο wifi. Για Bluetooth ψάξε στο google, εγώ το δουλεύω χωρίς.

η θήκη της νοκια δεν έχει παράθυρο, το μοντέλο πρέπει να είναι το rm 937, τώρα εσύ θα δεις να μην έχει κάποιο σημάδι και λοιπά, ναι έχει επιλογή για αναβάθμιση απο wifi. Για Bluetooth ψάξε στο google, εγώ το δουλεύω χωρίς.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα ... :D

Οπτικά θα το ελέγξω απλά ρωτάω αν βγήκαν κάποιες εκδόσεις με προβλήματα που πρέπει να αποφύγω .

ή , εάν έχει κάποια κατασκευαστικά χούγια που θέλουν προσοχή .

κατά τα άλλα καταλαβαίνω ότι η συσκευή είναι super ... απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει περπατήσει ... τι καλύτερο έχει πχ. ένα Note 3 που είναι και ακριβότερο κατά πολύ ?

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα ... :D

Οπτικά θα το ελέγξω απλά ρωτάω αν βγήκαν κάποιες εκδόσεις με προβλήματα που πρέπει να αποφύγω .

ή , εάν έχει κάποια κατασκευαστικά χούγια που θέλουν προσοχή .

κατά τα άλλα καταλαβαίνω ότι η συσκευή είναι super ... απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει περπατήσει ... τι καλύτερο έχει πχ. ένα Note 3 που είναι και ακριβότερο κατά πολύ ?

Πενάκι. Το μοναδικό πράγμα που αν είχε το 1520 θα είχε σκίσει Note και λοιπά phablet. 1520+Wacom+stylus+OneNote=nerdgasm

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα note και δεν ειχα βγαλει σχεδον ποτε το πενακι..η αδερφη μου τωρα εχει το 3 και σπανια την εχω δει να το βγαζει. Τωρα αν καποιος επαγγελματιας, θελει να κανει σχεδια θα παει σε note ή θα παρει κατι επαγγελματικο.

Καλησπερα παιδες, μολις ηρθε το θηριακι μου..... ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!

οτι και να πω ειναι λιγο γι'αυτο το τερατινι...... :)

Μια ερωτηση εχω μονο:

Οταν παω στην Nokia camera (οχι την απλη) και μετα στην αναλυση, μου βγαζει 16+5 mpx και σκετο 5mpx..... 20mpx δεν εχει το θηριο ? Γιατι βγαζει μονο 16mpx.

Thanks in advance.

Φιλε καλοριζικο.οτι και να πω ειναι λιγο....συνδεσιμοτητα κορυφαια!!!χαρτες μοναδικοι.σε προσφατο ταξιδι στην βηρυτο του λιβανου μου εβρισκε μεχρι και δημοσιες τουαλετες!!!!!!!αυτονομια αξεπεραστη!!!!!απολαυσε το!!!!!

Καλησπερα παιδες, μολις ηρθε το θηριακι μου..... ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!

οτι και να πω ειναι λιγο γι'αυτο το τερατινι...... :)

Μια ερωτηση εχω μονο:

Οταν παω στην Nokia camera (οχι την απλη) και μετα στην αναλυση, μου βγαζει 16+5 mpx και σκετο 5mpx..... 20mpx δεν εχει το θηριο ? Γιατι βγαζει μονο 16mpx.

Thanks in advance.

Καλορίζικο! Δοκίμασε να βάλεις τις ρυθμίσεις στις φωτογραφίες στο 4:3 αντί για 16:9.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Thanks παιδες.....

Οντως το εβαλα σε 4:3 και εδειξε 19+5 :)

H μπαταρια με νορμαλ χρηση (αρκετα sms, κανα συγχρονισμο 2 email και καμια 2-3 ωρες κλησεις τη μερα) ποσο παει περιπου ?

Thanks παιδες.....

Οντως το εβαλα σε 4:3 και εδειξε 19+5 :)

H μπαταρια με νορμαλ χρηση (αρκετα sms, κανα συγχρονισμο 2 email και καμια 2-3 ωρες κλησεις τη μερα) ποσο παει περιπου ?

Με πολυ χρηση 1,5 μερες ανετοτατααααα!!!!!!!!!!!!

κομπλε ειμαστε τοτε…. με το αλλο θηριο που ειχα ( Ζ Ultra ) το πολυ στις 15 ωρες ηθελα μπριζα…..

Κανενας καλος player για ταινιουλες που να υποστηριζει .srt υποτιτλους ?????

Thanks.

Edited by Roccat

κομπλε ειμαστε τοτε…. με το αλλο θηριο που ειχα ( Ζ Ultra ) το πολυ στις 15 ωρες ηθελα μπριζα…..

Κανενας καλος player για ταινιουλες που να υποστηριζει .srt υποτιτλους ?????

Thanks.

moliplayer pro ...

ειναι η κορυφη φιλε μου και παιζει τα παντα

Perfect thanks…..

Εσεις εξαργυρωσατε το κουπονι που δινει η Νοκια ?

Εγω παντως το εκανα και μου εβαλε στο Nokia Wallet 20 λιρες για αγορες απο το store.

Well done Nokia….. :D

ps: Για dropbox κανα καλο app ?

Edited by Roccat

Perfect thanks…..

Εσεις εξαργυρωσατε το κουπονι που δινει η Νοκια ?

Εγω παντως το εκανα και μου εβαλε στο Nokia Wallet 20 λιρες για αγορες απο το store.

Well done Nokia….. :D

ps: Για dropbox κανα καλο app ?

Έχω την εντύπωση πως Ελλάδα δεν υποστηρίζεται το promo.. Για dropbox ένας είναι ο client, το CloudSix.

Google Pixel 5